opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ob besedi GRAD-ma jasno na kaj se spomnim? LEGO KOCKE Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 ma jasno na kaj se spomnim? LEGO KOCKE živio opij... pa imas ze stili leta ali jih se nimas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 ma jasno na kaj se spomnim? LEGO KOCKE živio opij... pa imas ze stili leta ali jih se nimas? NOSTALGIJA Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ob besedi GRAD-ma jasno na kaj se spomnim? LEGO KOCKE koliko si pa ti star? Pazi, da ne bos kake kocke pogoltnil, ko se spilas.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ob besedi GRAD-ma jasno na kaj se spomnim? LEGO KOCKE koliko si pa ti star? Pazi, da ne bos kake kocke pogoltnil, ko se spilas.. Glede na tvoja leta me čudi, da sploh veš kaj so lego kocke? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 http://www.najdi.si/click/click.jsp?redire...3D0&q_hit_pos=1 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Opij...tis tolk luštkan.... a je bla že kava dons? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ob besedi GRAD-ma jasno na kaj se spomnim? LEGO KOCKE koliko si pa ti star? Pazi, da ne bos kake kocke pogoltnil, ko se spilas.. ZNOVA... ..legenda... sem se pa res od srca nasmejala... oh, pa še sonček me je prišel pozdravit xrosex lp AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ob besedi GRAD-ma jasno na kaj se spomnim? LEGO KOCKE koliko si pa ti star? Pazi, da ne bos kake kocke pogoltnil, ko se spilas.. ZNOVA... ..legenda... sem se pa res od srca nasmejala... oh, pa še sonček me je prišel pozdravit xrosex lp AYA Tale-AYA-pa res zna nekam lez........... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. april 2004 Avtor Prijavi Deli 5. april 2004 No v tem vikendu je bil pa grad tudi volišče , v poročni dvorani, kjer rečeš usodni da, se izjasniš tudi o izbrisanih . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Praktično Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 zanimiva primerjava...........poroka-referendum Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2004 Baje se bo letos grad Snežnik prenavljal, take so bile novice v lokalnem časopisu, je pa že potreben prenove . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Pa je kdo od vas kdaj ŽIVEL v gradu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 (aja, ne, jaz ne...)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 moja mama je živela v gradu, ker je bil moj star ata oskrbnik v njemzdej sem pa mal važna sem pa lani prodala en grad, bolj gradič enmu luštnemu gospodu iz Švicezdej ga pa grem vsakič obiskat ko pride v SLO kaj naredit in sproti vidimkako napredujejo delasi pa vsakič malo domišljamda se bom enkrat poročila z njim in tam živela če pa to ne, pol pa vsaj delala v njem kot ...........že nekaj no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 hja, takih je res malo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 No, jaz sem v gradu živel 12 let (v Metliki). Če je to DANES neprijetno, kaj je šele morali biti v srednjem veku, ko ni bilo štroma, luči, dobrega ogrevanja, sekretov na izplak in ŠIP. En meter kamnitih sten. Poleti nikoli 20 stopinj, pozimi nalagaš (takrat so bile trajnožareče peči maksimum za tisto okolje - montaže centralne nam niso niti dovolili, pa tudi veliko predraga bi bila) do enih zjutraj, da bi se lahko ob sedmih dvignil v več kot 10 stopinj! Če te zmanjka kaj prej, se dvigneš v 5 ali 7 stopinj, kar je draž posebne vrste. Lahko verjamete. Mičkena kopalnica je bila super. Namesto masaže, savne in še česa. Za peč ni bilo prostora, infra peč pa se ni najbolje izkazala, ker je bila preblizu kadi in te je lahko opeklo, zato smo jo odmontirali. Rekordno hitro se obrišeš in oblečeš! Za Guinessa. (Tam mi je postalo jasno, zakaj nekateri brisači rečejo otirača: "obrisati se" je frdamano dolgotrajna zadeva. Samo otreš se na hitro in skočiš v obleko.) Romantika de luxe. Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2004 Je pa posebno doživetje, a Bern ? Pa služabniki mejčken olajšajo zadeve . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Uhh... :o|o: Blazna izkusnja - nekaj posebnega, a zelo taf - zelo lici na saturn tam nekje okoli asc... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Uhh... :o|o: Blazna izkusnja - nekaj posebnega, a zelo taf - zelo lici na saturn tam nekje okoli asc... Nikoli nisem pomislil na to, da bi to lahko bilo povezano. Ampak če sva že na tem - že v Kostanjevici sem živel v stari hiši tik ob vodi, kot veš; vlage, kolikor hočeš. V Podgurju še v starejši hiši - stene samo malo tanjše (okoli 70). Vlaga plezala po stanovanju v vseh barvah. (Kdor misli, da je plesen po stenah samo temnozelena ali črna, se moti. Strganje in jupol vsaki dve leti.)Zdaj na Lavrici pa dajem par tisoč evrov, da bi se znebil vlage. Ti preklemanski Saturn, ti! --> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Služabniki, Janja? Ahm, kakih sedem smo jih imeli povprečno. Eden za sveče prižigat in ugašat, drugi za kurjavo, tretji za kahlo ven nosit in smeti, četrti za pomivat posodo in po tleh, ostali so imeli pa bolj široke zadolžitve... V prejšnjem življenju, jebenti! V tem smo morali kar sami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Bern - socustvujem. Pa si revez staknil astmo. Fak. Vlaga in tole, shit!!! Sovrazim!!! Ziveli veckrat na takih plejsih (na prvem plejsu smo s kaloriferjem susili parket, ki je bil plesniv , nekje pa mi je splesnil usnjen plasc, jacki in cevlji, par torb itd... )... Grozno skratka.Sva rekla, nujno, mansarda, samo da ni klet!!! Samo da je sonce in svetloba!!!!! Uh, zdaj jo imam, gledam smarno goro, sicer sem v sardinji skatlici se z nestetimi sardinami, a filing je vseeno presenetljivo dober... Gradovi mene pa sicer navdajajo s tesnobo - tudi zaradi teh vlag, hladu, ogromnih soban... ne maram prevec velikih zaprtih prostorov, v bistvu mi je se bolj klavstrofobicno kot majhni...A po drugi strani pa si imel najbrz nesteto moznosti za raziskovanje, razmisljanje o vsem mogocem itd...... zanimivo (*bom morala res se enkrat lotit tistega tvojega *testa* tam nekje, a ze poiskat to je projekt )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 V prejšnjem življenju, jebenti! V tem smo morali kar sami. Imam prijatelja, ki živi v 400 let starem gradu. Bemtiš, kakšen žakej brez dna je! Grad namreč. Prijatelj bi bil, če ne bi živel v družinskem gradu, (nad katerim drži roko tudi It ministrstvo za kulturno dediščino- beri 1000 ur jajcanja po raznih uradih, da karkoli lahko poraviš ali bog ne daj izboljšaš :o|o: ) BOGATAŠ. Pa ni. Non stop samo blazni stroški. Če je kaj na fasadi, mora takoj popravit, sicer ga oglobi država s kaznijo. Za nameček mora dopustiti del vrta-parka, da ga obiskujejo naključni turisti. Teptajo mu travo,pijejo in polivajo iz fontane, račun za vodo pa on plača! Pozimi ga ne obiskujem več. Ker sem še vedno zmrzovala pri njem. Nemogoče ogret! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Hmm, po eni strani, ubogi, res shit.Po drugi strani pa se je morda grebel, tolkel po mizi, da mu 'vrnejo "njegovo" oz. kar mu pripada'...Pa ima zdaj...Kaj pa je mislil?Da bo grad njegov, pedenala pa ga bo drzava ali kdo! Vis, na tole pa sem jaz malo alergicna...Se mi pritozujejo tudi kaksni znanci, joj, kako ono tretje, brez casha da so, a pogrebli so se pa za 10 stanovanj, bajt in vsega, pa sam jamrajo, ker koliko da cashirajo.Kwa se pa pol grebes?"Lastnina je past - tisto, kar mislimo, da imamo, ima nas"(ne spomnim se zdajle avtorja) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.