Skoči na vsebino

Zdravljenje notranjega otroka

Mateja

Recommended Posts

• Komentarji 100
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja......vem.......Deloma sem s temi težavami opravil........se mi zdi, da ne čutim več nobene zamere, jeze..........Samo posledic, ki se izražajo v mojem ravnanju, razmišljanju..............pa se nekako ne morem znebiti...........in zato sem jezen......predvsem nase. Očitno premalo naredim zato...... x^x....ali pa ne znam....

zdej si me spomnil... ko sem jaz takole govorila... ne čutim nobene jeze in zamere... x:Ix ... pred kakšnimi 8 leti sem šla na delavnico Fosterja Perryja (še vedno se mi zdi eden najbolj intuitivnih zdravilcev, kar sem jih srečala... in moj prvi članek v Auri je bil opis moje izkušnje prve delavnice pri njem)... no, tja sem prišla s svojim tedanjim partnerjem... in Foster je očitno začutil, da sem 'zrela' še za kaj drugega kot 'jaz nisem jezna in zamera je nekaj, kar pri meni ne obstaja' x:o)x x:Dx ... na koncu je to zgledalo tako, da je cela Fiesa poslušala, kako jaz nisem jezna in sem zbrcala vse živo okoli sebe in še danes, ko koga srečam, ki je bil tam, ne pozabi povedat, da sem bla 'glasna', da je kar odmevalo... x:Ix x;)x x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Jutri pa boste vsi žvalasti x;)x x;)x x;)x

---------

Uh...jaz pravim, da so tisti, ki imajo obcutek, da ne gojijo vec zamer in jeze ze srečkoviči...

Jaz...se težko osvobodim jeze in zamere....

Pa bi se rada...rada poiskala tisti del otroka v meni...ki me dela ranljivo in občutljivo...

Rada bi se naučila oproščati...

In ker se glava zaveda, da za telo ni dobro takšen način življenja; je vse en velik kaos... :o|o: :sori:

aaa, Mick,... ja, saj ne rečem... ne morem govorit za drugega... lahko, da je tako, kot praviš (če želiš bit iskren s seboj, pa raje preveri svoje občutke)... ampak na tole sem se tudi jaz dala 'ujet'... saj sta inteligentna, izobražena... nista znala drugače... itd... ampak... otrok ni razmišljal tako x!x ... in otrok ni občutil tako x!x ... je vseen klinc, ali je izobražen ali ni, ali je magari klošar ali pa predsednik države... otrok DOŽIVLJA, OBČUTI in to je zapis, s katerim vstopaš v nove situacije z isto energijsko vibracijo... kar v praksi pomeni... se ti scene na tak ali drugačen način ponavljajo... in seveda, saj ne gre za to, da bi se zdaj ukvarjal z njima, gre za to, da se posvetiš sebi... da sprejmeš (brez tega 'pa saj nista znala... pa saj sta dobra... pa saj...') samo to, kako si se takrat počutil in kako se zaradi tistega počutiš danes...

si rekel 'bom razmislil'... čim manj razmišljaj o tem, Mick ... res... tole so čustva in občutki...

x:Xx x:)x

:vragec:

sej prouzaprou je zadeva zlo enostavna....

gre pach za to, da dokler kuhash dolocheno zamero do dolochene osebe, se z njo intenzivno ukvarjash...

ergo je bolje se ne ukvarjati... x:o)x

666 :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

In jezen sem nase......

... včasih jezo obrnemo vase, ker kot otroci nismo smeli izražati 'negativnih' čustev... kar ne pomeni, da so nam jih vedno glasno prepovedali... gre za nekakšno tiho čustveno nasilje, ki je pogosto v 'izobraženih' družinah, kjer je vse navidez v redu in otrok doživlja še večji razkol v sebi, saj svojih občutkov/čustev ne zna povezati z držo 'pri nas pa je vse v redu'...

:vio: xsrcx

no vidiš Mick... tako nekako se približuješ n. otroku... najprej se oglaša glava, za njo ego (pri nas ni jeze in zamere), potem kritičen glas (kaj bi zdaj rad rekel? da starši niso bili dobri zate???!!!)... če si vztrajen... pa prideš bliže tistemu zataknjenemu čustvu, ki se zdajle morda že oglaša...

x:Xx x:)x

• 2 months later...
našla sem, nekaj je narobe in kriva sem jaz, ja to me spremlja že skoz in vem kako sem se trudila, da bi tisto nekaj ne bilo narobe, uf, in trudim se še danes....

nekaj je narobe in kriva sem jaz :O:

Ja, ti si kriva! :vragec: x;)x x:o)x

Mateja - meni full dobra tema!! :palec: :palec:

Free, meni je tudi ful dobra x:)x x^x Letos je deset let, kar vodim ženska srečanja (enkrat mesečno) in lahko mirno zatrdim, da je zdravljenje notranjega otroka bilo ključno za korenite spremembe pri vseh, ki so sodelovale (navdušena sem, ko prihajajo k meni mlade punce! Če bi bile me pri teh letih tako zrele in na tak način doživljale življenje.... madonca, kaj bi šele potem bilo x:px x;)x ). Imam v 'paci' še en dober in enostavno napisan člankec (ne maram tistih duhovno zakvačkanih dolgovezenj, ko ti je na koncu še manj jasno, kaj naj bi zdaj, kot ti je bilo na začetku... ali pa takih, ko je vse nekam eterično in nič konkretnega), samo še prevesti ga moram x:Ix ... dolgo časa sem imela vizijo, da bom ustanovila nek center ali nekaj takega (za privat šolo nimam niti pod razno sredstev - se pa priporočam, če se Astra loti tega projekta x;)x xDDx ) za otroke (ker se ne vidim več v tem šolskem sistemu in se počasi poslavljam od 'tršice')... zdaj pa mi je vedno bližje ideja, da se bodo Indigci čisto dobro znašli (sem pa bila tu, ko so prišli, prispavela sem svojo 'dobrodošlico' in po svojih močeh razširila informacije o tem, zakaj so tu in kako se družiti z njimi, da bo druženje vsem v veselje)... no, ideja, da naredim nekaj za 'odrasle otroke'... recimo ČOKOLADNICO x:Ix xsrcx x^x , v kateri bi imeli ne samo čokoladke za crkljanje notranjega otroka, ampak tudi razna srečanja in zanimiva predavanja in .... no, TAKO pomembno se mi zdi druženje s svojim notranjim otrokom.

xrolleyesx mateja,kako prav imaš.da pravilno delujemo ,moramo imeti zdravo osebnost skozi katero funkcioniramo,sama delam na to temo že vrsto let in tudi uspehi z drugimi so mi pokazali da je to osnova.sama vedno začnem z zavestnim porodom,nadaljujem s porodno sobo in nato z zdravljenjem otroka v povezavi s prejšnjim živjenjem in moram reči da deluje.seveda se je treba pozabavati še z vlogamo očeta in matere.mislim da je zelo važno da najprej izrečemo dobrodošlico v življenju,da prvič sebi in živlenju rečemo DA...potem počasi izginevajo tudi naši ne ji... :2src:

• 7 months later...
  • 3 weeks later...

Ja Vrba, to je regresija, brez hipnoze !!!!!!

Temu rečejo indijanci BUDNO SANJANJE, poglabljanje vase.

Ne moreš kontrolirati, kaj se ti prikazuje v tvoji notranjosti, a točno se vsega zavedaš in potem tudi spominjaš in točno veš, kaj ti je narediti.

Pustiti telesu in svoji notranjosti, da jih vodi duh.

Tako sem jaz doživljala svojega otroka, ki mi je vzel kar precej časa, da sva se končno ujela , objela, in ZDRUŽILA in obljubila sem mu, da ga nikoli več ne zapustim. Kot je rekla Sfinga, svojemu življenju končno rečeš Da - sprejemam te.

Mateja :palec: x^x

Super tema

peace and love

clean

peace and love

Klinar

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...