Skoči na vsebino

Zdravljenje notranjega otroka

Mateja

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>... naše 'osvobajanje od sebe' ... toda čaka na nas, da ga obiščemo, osvobodimo preteklosti... je naša priložnost in pot...
<{POST_SNAPBACK}>... dolgo časa sem imela vizijo, da bom ustanovila nek center ali nekaj takega ...no, ideja, da naredim nekaj za 'odrasle otroke'..., v kateri bi imeli ne samo čokoladke za crkljanje notranjega otroka, ampak tudi razna srečanja in zanimiva predavanja in ...
ekhm x:Ix ... počasi plujem v to smer... za crkljanje za začetek iščem voditeljico tečaja ciganskega plesa.... pozna kdo?... za poletno vikend srečanje in individualno delo, pa se dogovarjam z izvajalcem AMANAE energetske tehnike za osvobajanje starih, zataknjenih čustev (če koga o tem srečanju zanima kaj več, lahko na OS ali mail)...

xyiyax x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 100
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hojla!

Zdravljenje notranjega otroka je pri meni povzročilo, da sem iz sebe izpustila vso ujeto bolečino, ki sem jo nevede shranila v skrivni predalček svoje duše, ker drugače ne bi preživela.Z zdravljenjem nadaljujem in opažam, da se imam vedno bolj rada in s tem lahko pozitivne občutke prenašam na vse , ki so okoli mene. Mi je mama zadnjič rekla, da se ji zdim spokojna in bolj prijazna( sem znala kr hudo pogledat :angry: xDDx ). Upam, da bom kdaj kje blizu, ko bo kdo x:)x vodil srečanja na to temo, ker se mi zdi, da je fajn da to daš ven tudi drugače(s pogovorom....).

Mateja, kje pa boš odprla center?

Lepo nedeljo vsem. xsrcx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

o AMANAE - energetski tehniki, je na tejle strani, ki sem jo tukaj podala, pisala Christine, začetnica te tehnike. Opisuje tudi svojo življenjsko izkušnjo, ki jo je pripeljala do Amanae.

Sicer pa je to tehnika, pri kateri izvajalec z gibi rok najprej 'odpre vrata srca' in nato postopno odpira tista 'čustvena vrata', ki so 'se voljna odpreti' (ničesar na silo!). To delo se začne z dihanjem in sicer z dihanjem potrdimo, da smo pripravljeni sprostiti obtičano čustveno energijo. Vsaka sprostitev te zastale čustvene energije prinese olajšanje v tistem delu telesa, kjer je bila shranjena. Olajšanje je trenutno in globoko in po pričevanjih mnogih, je prineslo tudi veliko izboljšanje zdravstvenega stanja.

Zaenkrat toliko o AMANAE ... zagotovo še kaj napišem x;)x x:Ix

• 2 weeks later...
Berem eno knjigo in ugotavljam da je tisto, kar je največji problem v mojem življenju občutek, da bi bila slučajno egositična, da bi slučajno kaj naredila zase...recimo prvo so drugi nato sem jaz in da nikakor nisem popolna... in razmišljam že nekaj ur danes (v bistvu mi je to en pogovor pokazal), da se ful opravičujem če kaj storim zase... bemu imam še dela sama s seboj...

<{POST_SNAPBACK}>Berem eno knjigo in ugotavljam da je tisto, kar je največji problem v mojem življenju občutek, da bi bila slučajno egositična, da bi slučajno kaj naredila zase...recimo prvo so drugi nato sem jaz in da nikakor nisem popolna... in razmišljam že nekaj ur danes (v bistvu mi je to en pogovor pokazal), da se ful opravičujem če kaj storim zase... bemu imam še dela sama s seboj...

Ti kr kej nared, šele pole se opravičuj... še bolje pa če se ne. :palec:

oPravičiko

P.S.

Opravičila so redkokdaj brez primesi laži. (Arabski)

Kdor se oblači v črnino, mora imeti vesno krtačo pri roki. (Nemški)

S tistim, ki se opravičuje, je pogosto kot s krokarjem: bolj ko se pere, bolj je črn. (Nemški)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Se opravičujem Tistemu, ki mi je poslal Os glede zdravljenja notranjega otroka, v nezbranosti sem sporočilo izbrisala, preden da sem si zapomnila kdo mi ga je poslal x:Ix .Res, oprosti.Lp
fish is mute-fish knows everything-G.B.

• 5 months later...

Hja.. Zanimiva tema.

Me pa mal skrbi tale "besnenje" in "glasno kričanje". K če te tole kdo sliši, da se v stanvanju dereš na vse pretege bodo glih polcijo in polje klical.

A zna bit res tolk grozno? Ker potli si dost omejen s časom in prostorom..

Če mal bolj opišete ta postopek; kolk cajta rečmo traja ta vaja, kolk glasno je, kolk je razbijanja, lahka koga tud poškuduješ če je tm, itd.. x:)x

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

P.S.

- Ne razumem tud, kako je lahka hrana, droga, alkohol,... in meditacija vse v istem košu.

- Kaj se pa potli zgodi s kontrolo čustev. A potli se zna zgodit, da recmo en poslanc v DZ 'znori'?

Ne vem no, ne razumem glih najbolj vsega tega..

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Sprehajalec,

po mojem pa ni bilo mišljeno, kot kakšna navodila: zdej se moraš pa 7sekund dret s 14decibeli, 10xbrcnit v kavč in razbit vsaj eno svetilko, nato pa najmanj 3krat preklet svojega starega. Sama bolj razumem kot: daj ven iz sebe, to kar je v tebi in boli. če v tebi ni želje po tolčenju pohištva - pa sej ti mora biti jasno, da ravno ne boš preračunaval, kaj vse je treba postoriti, da bo čimbolj hrupno - ampak, kaj vse moraš naredit s telesom ( pa ne ravno "moraš"), no ne sam telesom...pa sej si bral članek x;)x , da spraviš tizdga hudiča ven iz sebe, ki ti ne dovoli, da bi lahko bil srečen kadar in kolikor si želiš, žalosten pravtako...mogoče bo kakšen glasen jok čisto dovolj x:)x :fiju: ....... x:)x

NO, ko ravno omenjaš nekoga drugega, je pa po mojem ja verjetno boljš, če si sam, ko to počneš, a, a, a?

• 4 weeks later...

Ja, tale članek o otroku- na začetku, naprej nisem brala, grem spat. Kr ne morem verjet, kako kakšni starši hladnokrvno rečejo, nej kr joka, da si tko krepi pljuča itd. Sej ga lahko zgečkajo, pa bo pljuča krepil z glasnim smehom...

Oziroma, drugi razlog, da ga pustijo jokat je, da se ne bo preveč razvadu, da vedno dobi vse kar si želi. Kaj pa če bi njihov partner reku: ej, danes te pa ne bom nič objemal, da se ne razvadiš :o|o:

No, sej ne da bi ravno obsojala starše, ki to počnejo (je to pač najbolje kar znajo in verjamejo, da je tako prav) sam da se kakšen strokovnjak tu in tam najde, ki podpira take teze; strokovnjak za bebe...to pa težko prebavim.

<{POST_SNAPBACK}>jaz tud znam grdo pogledat, tako zelo da potem mislijo da jih zelo intenzivno ne maram-tisti ki so deležni takega pogleda. pa je to samo obramba: da se mi ni treba dreti in izvajati fizično nasilje. tako se pač branim pred napadom, grdo pogledam- mu zlezejo jajca v trebušno votlino in imam mir. x:o)x

Grd pogled je izraz občutljive duše v kateri se nabirajo vsemogočne travme.

A veš kok bol spraviš človeka(ki te je napadel) na "realna" tla če se mu pri napadu v obraz zasmeješ.

Do tega prideš s sproščenostjo(da se ne pustiš pasti v to negativno energijo ki jo je zvalil na tebe) in interpretacijo le tega zaradi česa si bil napaden v tem trenutku.

Poiskusi za vajo x:)x xsrcx x:)x

• 3 weeks later...
Ja recimo ko si v avtu in narediš neumnost in v drugem avtu voznik totalno popeni in takrat mu pošlješ lupčka. Hahahahhaa. Za znort. Pri sebi čutiš mir drugi voznik je pa kar kuhan od jeze.

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...