Skoči na vsebino

Zdravljenje notranjega otroka

Mateja

Recommended Posts

al pa recimo, ce se skom spres, da te un kr neki napada vse povprek, ti pa, na konc, ko un odjamra svoje: ja, ja...tud js mam tebe rad-a! tisina... neumno buljenje....na konc pa navadno smeh z obeh strani x:Dx (preverjeno!) x:px

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 100
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

http://70.86.12.66/~freak/slike/pics/boese038136.gif

No imam eno znanko, ki jo v službi tako zelo dobro poznajo, da ko koga grdo pogleda, vsi bežijo od nje, ker točno vejo da je zoprna tisti dan. No in sem jo vprašala: Ja in kaj imaš ti od tega, in zakaj misliš da imaš pravico od vseh ostalih zahatevati, da to prenašajo? ŠOK. Ni imela nič argumentov. :sick:

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

• 10 months later...

Tole ja pa super tema. :palec: Zanimivo, kako človek išče nekaj drugega, pa vedno najde to, kar v resnici tisti trenutek rabi. xDDx Si moram vzeti čas in počasi prebrati vse prispevke.

Hvala Mateja. xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Zdravljenje notranjega otroka – kako začeti

Zdravljenje? kaj je srž duše privzeto bolana? Je potrebna terapija?

Bojim se, da se uporablja napačna terminologija. Otroci so takšnim kakršni so predvsem zato, ker njihov ego še ne napolnijo silni podatki. Realnost sveta iz otroka naredi odraslega z vsem, kar sodi zraven. Tega ne moremo spremeniti.

Nekaj čisto drugega je osebnostna rast, ki najde jedro osebnosti, katerega prekrije plašč zunanje podobe. Ni možen celovit napredek brez celovite metode. Žal pa danes v glavnem berem o metodah, ki iz senene kopice potegnejo eno slamico in jo razglašajo za najpomembnejši del senene kopice. Tako to ne gre. Do svojega bistva prideš samo tako, da se spoznaš z vsem, kar obsegaš. Sprijazniti se moraš, da si vse to ti, najsi bodo slabe ali dobre lastnosti.

Tukaj pa nastopi problem... vsi radi berete silne vsebine o duhovnosti, očarani ste nad zgodbicami o skritih otrokih v nas, čudežni moči vsega, kar ni od vsakdanjosti. A ostajate večinoma pri branju in redki bolj ali manj poskusite. Zelo redki pa pljunete v dlani in se podate na pot, ki je polna luči in znoja. Branje knjig in modrovanje o njih vsebinah še nikomur ni veliko pomagalo, če je ostalo samo pri intelektualnem umovanju.

Edino merilo duhovnega napredka je lasten napor spoznati samega sebe. Samo to šteje in nič drugega. Katero celovito metodo kdo uporabi, niti ni pomembno. Šteje samo učinkovit napor in posledično rezultati.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Bojim se, da se uporablja napačna terminologija. Otroci so takšnim kakršni so predvsem zato, ker njihov ego še ne napolnijo silni podatki. Realnost sveta iz otroka naredi odraslega z vsem, kar sodi zraven. Tega ne moremo spremeniti.

Nekaj čisto drugega je osebnostna rast, ki najde jedro osebnosti, katerega prekrije plašč zunanje podobe. Ni možen celovit napredek brez celovite metode. Žal pa danes v glavnem berem o metodah, ki iz senene kopice potegnejo eno slamico in jo razglašajo za najpomembnejši del senene kopice. Tako to ne gre. Do svojega bistva prideš samo tako, da se spoznaš z vsem, kar obsegaš. Sprijazniti se moraš, da si vse to ti, najsi bodo slabe ali dobre lastnosti.

Ravno o tem govorijo teksti, ki jih je objavila Mateja. Da je potrebno sprejeti vse vidike sebe. In teksti tudi omenjajo nekaj tehnik, kako to storiti. To pa je tudi vse. Svojo srž, ki jo moraš odkriti pa nekateri imenujejo notranji otrok, nekateri srce, spet dtugi notranji vodnik ... Pa kaj ni vseeno kako imenuješ svojo bit?

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pa kaj ni vseeno kako imenuješ svojo bit?

Razumem, kaj je hotela prijateljica Mateja. Podal sem samo dopolnilo, da se preveč opleta z izrazom "otrok" in pri tem meša pojme. Uspeh v duhovnosti je zagotovljen samo ljudem, ki se zadeve lotijo metodično in imajo pri vsem jasno razčiščene besedne zveze.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Ja recimo ko si v avtu in narediš neumnost in v drugem avtu voznik totalno popeni in takrat mu pošlješ lupčka. Hahahahhaa. Za znort. Pri sebi čutiš mir drugi voznik je pa kar kuhan od jeze.

Kaj ni to neke vrste podjebevanja?

Possible—but highly unlikely.

Bi rekel. Tudi čisto kontra reakcija je neke vrste podjebavanja in to tisto najbolj razdražujoče. Kot bi pred podivjanim bikom mahal z rdečo coto.

No, točno to sem mislil, Kabalist. Moj odgovor takim dogodkom je sprejetje dejstva, da se dogaja, potem pa mirno spustim, da gre skozi mene. Ne zapnem se na zadevo, ne tako ne drugače. No ja, kdaj se zgodi tudi, da se zapnem, a vadim, da se ne. x:)x Tako lahko notranji otrok živi.
Possible—but highly unlikely.

• 1 month later...
jaz kondome uporabljam sam zato da jih z vodo polnim in mečem na mačji orkester ki si je za operno hišo izbral mojo teraso

x:o)x xDDx Upam, da ima dober efekt, to bi pa rada vidla v živo kako zgleda..........

Kakor kdaj, včasih je dobro včasih slabo recimo jaz kondome uporabljam sam zato da jih z vodo polnim in mečem na mačji orkester ki si je za operno hišo izbral mojo teraso

To bi rekla, da ti koristi. xDDx Edin ne vem, koliko zafrustrira mačkovega notranjega otroka. xDDx x:px

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Hmm..zanimivo,da se kar najdem v tem kar pišeš Mateja. Mislim,da sem nekje pred fazo žalovanja..oziroma v njej.

Če boš nadaljevala s tem boš marsikomu pomagala, verjemi..

Za eno osebo sem prepričana :)

Love me if you dare...

Hmm..zanimivo,da se kar najdem v tem kar pišeš Mateja. Mislim,da sem nekje pred fazo žalovanja..oziroma v njej.

Če boš nadaljevala s tem boš marsikomu pomagala, verjemi..

Za eno osebo sem prepričana :)

:palec: :palec: Jaz se tudi trenutno najdem v temi ...

Positiva, naj žalovanje prinese olajšanje xsrcx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

• 2 months later...

Pozdravljeni, Lunatiki! x:)x

Moj prvi post na forumu.

Sem v obdobju, ko se ukvarjam z notranjim otrokom - prva izkušnja oz. kar vse, povezane z njim, so mi privabile solze v oci - sploh, ko se spominjam dogodkov; ko se "vidim", kako se v tisini igram z lego kockami ... sama, tiha, zatopljena v svoji domisljiji; ko zacenjam dojemat stvari; odkrivat vzroke ...

Ja, ukvarjanje z notranjim otrokom je osvobajujoce, ceprav prezeto z bolecino. Srkam vase informacije in jih predelujem. Se opazujem. Analiziram. Se negujem.

Vsak človek v določenem obdobju življenja začuti potrebo posvetiti svojo pozornost določenim stvarem...

Saj to je lepo, se strinjam...če te zapolnjuje, je fajn ...

veš, pa tudi čez bolečine tudi kot skozi radosti , se razvijamo v celovito osebnost, no kolikor nam to uspeva...

tko da je treba vzeti vse, ne se bat strahov, so zato, da jih odpreviš ali pa transformiraš...

Pa kaj spremnimo v sebi...pa je morda pol bolje...fajn... :palec:

xegox :palec:

aha- pa lepo pozdravljena na forumu...pa še kaj velik lepega povej...

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

tudi jaz že nekaj časa potujem v svoje globine, se sprejemam, si odpuščam, predelujem občutke krivdeala - po operaciji imam občutek, da bi se morala zakrpat, da nekje "puščam". Verjetno v eteričnem telesu .... poleg tega pa - res so na fizičnem nivoju poskrbeli zame, mi odstranili kar je bilo za odstranit, ampak pojavila se je nova totalna zmedenost, občutek ranljivosti, zbrka, praznost, tudi dnevne situacije ki se mi dogajajo - kot bi se nekaj azrotilo proti meni - lahko da sama ustvarjam vse to, lahko pa da vidim stvari drugače da vidim osebe v drugi luči... in ne vem kako se naj tega lotim. tudi na fizičnem nivoju ni vse ok, ne vem... nekaj se dogaja in ne najdem izhoda... kakšen nasvet?

Murva dobrodošla :palec:

tudi jaz že nekaj časa potujem v svoje globine, se sprejemam, si odpuščam, predelujem občutke krivdeala - po operaciji imam občutek, da bi se morala zakrpat, da nekje "puščam". Verjetno v eteričnem telesu .... poleg tega pa - res so na fizičnem nivoju poskrbeli zame, mi odstranili kar je bilo za odstranit, ampak pojavila se je nova totalna zmedenost, občutek ranljivosti, zbrka, praznost, tudi dnevne situacije ki se mi dogajajo - kot bi se nekaj azrotilo proti meni - lahko da sama ustvarjam vse to, lahko pa da vidim stvari drugače da vidim osebe v drugi luči... in ne vem kako se naj tega lotim. tudi na fizičnem nivoju ni vse ok, ne vem... nekaj se dogaja in ne najdem izhoda... kakšen nasvet?

Murva dobrodošla :palec:

Hoj Ksenia!

Tale občutek je verjetno od narkoze in jasno da je povezan z eteričnim telesom....vsi po malem pozabljamo da ni samo fizični poseg....tale drugi, ki te za nekaj časa odreže od sedanjosti je tudi pomemben....verjetno pa tudi del tistega kar moramo dati skoz xscratchx

Ko sem sama bila v tej situaciji pred leti z bistveno manj zavedanja o eteričnem telesu, sem tudi opazila spremembo, ki jo je na mojo osebnost naredila narkoza....kar nekaj časa sem rabila da sem se spet "sestavila" in nikoli več nisem bila tista od prej....no to nikoli nismo je pa ta prehod bistveno bolj intenziven....

Želim ti čim boljže okrevanje....v teh dnevih spremembe energije posebej bodi pozorna nase in okolje...poiskusi vzeti vse bolj na "izi" xcrossfingx

M xyiyax xrainbowx xDDx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...