Skoči na vsebino

Pvc kozarČki 15-20 ml

branko

Recommended Posts

• 1 month later...

Jaz pa že nekaj časa neuspešno iščem x?x steklenice x?x za medeno žganje. Rada bi čimbolj preproste ( beri nekičaste ) stekleničke

od 0.3 do 0.5 - cenovno sprejemljive, saj bi jih imela le za darila.

se vsako info se priporočam

Deli na socialnih omrežjih

Čakajte da pride EU nekaj let nazaj je bil sejem v LJ "Poljska se predstavi" in tam so prodajali kozarce za med vseh dimenzij.

Samo šleper je treba naročiti - to je enota x:Dx x:Dx x:Dx

Cena pa taka da VEMA lahko da 3/4 popust pa še vedno ima profit. xrolleyesx :eek:

Pa kaj mislite da to steklovino delamo v SLO :inocent: xcivx :O:

Cena pri šleperju 720 ml kozarca je bila tri ali štiri leta nazaj 2,5 SIT x8Dx :vragec: x:px

Brez zajebancije

Ja, sej so tud prazni cd-ji na Tajvanu po par tolarjev za kos, če jih vzameš en kontejner, pa nekako ne hodimo glih tja kupovat.

Samo čist za informacijo, koliko tisoč kozarcev pa gre na na en šlepar? Saj bi verjetno lahko poskusil oceniti, samo če ti to veš x:Dx x:)x :vragec:

Bo mogoče še kdaj prav prišlo :palec:

Aha pšrešli smo na tisto trgovsko, kupit veliko količino poceni in potem razpakirat in prodat v mali pakungi za lepe denarce ja tak je to!

Marko temu se bo treba prilagodit, če greš v trgovino in kupiš neko zadevo, plačaš v kešu iztržiš lep popust, če se znaš. Žal smo mi tako mali potrošniki, da si kaj takega ne moremo privoščit je pa sigurno kakšna pot do poceni zadev sam tisti, ki jo poznajo je ne izdajo!

Vse je to tak, če bi hotel en mizar za 8.000 ( banalno ocenjeno) AŽ panj naredit bi moral les kupit in dat pohoblat v Rumuniji pa bi se izšlo x:Dx :palec: x:px

Veste kaj tale trg z čebelarskimi zadevami se zna tudi kaj poceniti. En navaden lesen AŽ okvir + voščena osnova je bila na Lukovici 345 SIT. :V: :vragec: xcivx

Pa ne me jebat kdo ma koga za norca :vragec: :vragec: :vragec:

Ko sem na Apimondii pri Holandcu videl da 12 satno točilo malce več kot pri slovenskemu proizvajalcu šestsatno mi je pa malo blendalo pred očmi.

Vsaj informacij bo več in pritiski na cene tudi :palec: :palec: :palec:

Nč bat, jaz že vem, kako delujejo popusti glede na količino. Samo za mojih pet čebelc ne morem ravno kupit enga šleparja kozarcev.

Če pa se bomo po vstopu v EU kdaj sami probali kaj zoorganizirati in in prihraniti kaj, me pa lahko obvestite. Sem zraven. x;)x x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...