branko 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Kje in kdo v SLOVENIJI izdeluje PVC kozarčke za med volumna 15-20 ml s pokrovčkom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BONI 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 zakaj 15-20 ml ali ni premalo pa tudi cenovno se verjetno ne izzide. Citiraj ČE NIMAŠ KAJ POČETI, NE POČENJAJ TEGA TUKAJ ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
branko 23. november 2003 Avtor Prijavi Deli 23. november 2003 Za postrežbo k čaju v raznih lokalih in reklamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Branko a je nujno, da so PVC??? zakaj nebi lahko bili stekleni??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rena 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Jaz pa že nekaj časa neuspešno iščem steklenice za medeno žganje. Rada bi čimbolj preproste ( beri nekičaste ) stekleničkeod 0.3 do 0.5 - cenovno sprejemljive, saj bi jih imela le za darila. se vsako info se priporočam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Morda ima vema kaj primernega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Čakajte da pride EU nekaj let nazaj je bil sejem v LJ "Poljska se predstavi" in tam so prodajali kozarce za med vseh dimenzij. Samo šleper je treba naročiti - to je enota Cena pa taka da VEMA lahko da 3/4 popust pa še vedno ima profit. Pa kaj mislite da to steklovino delamo v SLO Cena pri šleperju 720 ml kozarca je bila tri ali štiri leta nazaj 2,5 SIT Brez zajebancije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Ja, sej so tud prazni cd-ji na Tajvanu po par tolarjev za kos, če jih vzameš en kontejner, pa nekako ne hodimo glih tja kupovat. Samo čist za informacijo, koliko tisoč kozarcev pa gre na na en šlepar? Saj bi verjetno lahko poskusil oceniti, samo če ti to veš Bo mogoče še kdaj prav prišlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Aha pšrešli smo na tisto trgovsko, kupit veliko količino poceni in potem razpakirat in prodat v mali pakungi za lepe denarce ja tak je to! Marko temu se bo treba prilagodit, če greš v trgovino in kupiš neko zadevo, plačaš v kešu iztržiš lep popust, če se znaš. Žal smo mi tako mali potrošniki, da si kaj takega ne moremo privoščit je pa sigurno kakšna pot do poceni zadev sam tisti, ki jo poznajo je ne izdajo! Vse je to tak, če bi hotel en mizar za 8.000 ( banalno ocenjeno) AŽ panj naredit bi moral les kupit in dat pohoblat v Rumuniji pa bi se izšlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Veste kaj tale trg z čebelarskimi zadevami se zna tudi kaj poceniti. En navaden lesen AŽ okvir + voščena osnova je bila na Lukovici 345 SIT. Pa ne me jebat kdo ma koga za norca Ko sem na Apimondii pri Holandcu videl da 12 satno točilo malce več kot pri slovenskemu proizvajalcu šestsatno mi je pa malo blendalo pred očmi. Vsaj informacij bo več in pritiski na cene tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Ja zdrava konkurenca je zmeraj dobrodošla ni kaj!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Nč bat, jaz že vem, kako delujejo popusti glede na količino. Samo za mojih pet čebelc ne morem ravno kupit enga šleparja kozarcev. Če pa se bomo po vstopu v EU kdaj sami probali kaj zoorganizirati in in prihraniti kaj, me pa lahko obvestite. Sem zraven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 nihče tu ni dovolj močan za šlešr razen mogoče g. Pislaka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.