nord 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 danes smo bli na tekmovanju za sladkorno bolezen. z nami, ki smo predstavljale šolo so šli še neki ljudje. čisto cel dan sem poslušala kakšna sem pa kaj je z mano narobe. potem pa smo tekmovali kdo bo prvi pri avtobusu in, ker sva s kristalko lepo sodelovali sva ble prvi. tik preden sem pa brišla do busa pa me je sošolec potisnil v bus. potem pa sem še celo pot domov poslušala da je bil on prvi, da sem goljufala. pa jaz res ne vem kaj delam narobe. če nebi blo kristalke bi itak odprla okno in bi se ven vrgla. trenutno si ful želim da bi bla najbolj nesramen človek na svetu, da si nebi vsega jemala k srcu in da bi vse po vrst lahko zezala. ampak jaz tega ne morem, ker sem prijazna. včeraj sem bla na sošolkinem r. dnevu. pa ker sem prišla eno uro prepozno, mi niso prišparali ne pice ne pijače. pol sem pa šla domov, ker so se one vlačle po nekih fantih. naj mi prosim nekdo pove kak naj bom hudobna al kaj pač naj naredim, ker me je že v šolo strah it. mislim pa da me zezajo zato , ker nisem zaka kot druge punce: ker nimam fanta, se ne šminkam, nisem hudobna in ker ne hodim v disko in ker poslušam sidarto. pričakujem, da boste tudi vi dosti napisali, ker se mizdite dobri ljudje in do takih so vedno nesramni. Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 NORD! OSTANI DOBRA IN PRIJAZNA! NASMEHNI SE "SOVRANIKU" (ga bo najbolj bolelo)!IN NE JEMLJI SI STVARI TKO K SRCU, KER POTEM RES BOLI!ŠE ENKRAT OSTANI DOBRA IN PRIJAZNA! SE OBRESTUJE! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Mogoče pa tule najdeš kakšen odgovor .. HUDOBIJA in ZLO Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 22. november 2003 Avtor Prijavi Deli 22. november 2003 Mogoče pa tule najdeš kakšen odgovor .. HUDOBIJA in ZLO hvala bom jutri pregledala. Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 danes smo bli na tekmovanju za sladkorno bolezen. z nami, ki smo predstavljale šolo so šli še neki ljudje. čisto cel dan sem poslušala kakšna sem pa kaj je z mano narobe. potem pa smo tekmovali kdo bo prvi pri avtobusu in, ker sva s kristalko lepo sodelovali sva ble prvi. tik preden sem pa brišla do busa pa me je sošolec potisnil v bus. potem pa sem še celo pot domov poslušala da je bil on prvi, da sem goljufala. pa jaz res ne vem kaj delam narobe. če nebi blo kristalke bi itak odprla okno in bi se ven vrgla. trenutno si ful želim da bi bla najbolj nesramen človek na svetu, da si nebi vsega jemala k srcu in da bi vse po vrst lahko zezala. ampak jaz tega ne morem, ker sem prijazna. včeraj sem bla na sošolkinem r. dnevu. pa ker sem prišla eno uro prepozno, mi niso prišparali ne pice ne pijače. pol sem pa šla domov, ker so se one vlačle po nekih fantih. naj mi prosim nekdo pove kak naj bom hudobna al kaj pač naj naredim, ker me je že v šolo strah it. mislim pa da me zezajo zato , ker nisem zaka kot druge punce: ker nimam fanta, se ne šminkam, nisem hudobna in ker ne hodim v disko in ker poslušam sidarto. pričakujem, da boste tudi vi dosti napisali, ker se mizdite dobri ljudje in do takih so vedno nesramni.Ej Nord, upam da nisi preveč obremenjena s tem. Tekmovalnost, biti najboljši frajer, duhovit, lepši, močnejši, faušarija, ej polakooo, s časom boš opazila izpod celofana, s kakšno revščino se družiš. Bodi še naprej taka kot si. . No če pa se ti ne da čakat in si tekmovalna, potem pa naredi takole:Bodi ostra na jeziku. Ne spuščaj se v podrobnosti in v nepomembne stvari (kot je laufanje do avtobusa), bodi arogantna. Obnašaj se tako, kot da si nad njimi. Da si arijska rasa, boš videla kako te bodo začeli opravljat in šimfat. To bo pomenilo, da so imeli kar nekaj težav s spancem. Potem pa skušaj imeti in spoznati starejše znance in znanke, bodi kul, vsako žurko prehvali do neba. In če se ti bodo začeli prilizovati, boš vedela, da ti je ratalo. In kako boš vedla da se ti prilizujejo Enostavno x!x Dobila boš prošnje, da jih spoznaš z družbo starejših. Lizi, lizi do amena . Kar kupi si robčke, ker te bodo čisto nalizale. . Pa še nekaj, v športu spoznaš veliko ljudi. Aneda Kar, kar športaj še naprej. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 23. november 2003 Avtor Prijavi Deli 23. november 2003 Ej Nord, upam da nisi preveč obremenjena s tem. Tekmovalnost, biti najboljši frajer, duhovit, lepši, močnejši, faušarija, ej polakooo.ne obremenjem se s tem da bi bila najbolj priljubljene in nevem kaj vse še. pa tut tekmoval na nisem ne vem kak. tisto je bla samo igra. se pa obremenjujem s tem, da ničesar nisem nardila naredila narobe in me ne imajo za en kup dreka. Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 ejjjj nord.... che ne poslushash sidharte, pa se ne shminkash, morsh bit prou fejst punca.... 666 sovrazhnikou fasadiranja... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 ejjjj nord.... che ne poslushash sidharte, pa se ne shminkash, morsh bit prou fejst punca.... 666 sovrazhnikou fasadiranja... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Eni pač malo prej odrasejo kot drugi, ne sekiraj se, Nordica!Tudi sama sem bila vedno pravičnik in zaščitnik šibkejših, zato pa tudi na udaru od vseh največjih frajerjev.Ne vem, kje sem pri tistih letih dobila to moč in pamet, ampak sem bila trmasta in sem vztrajala pri svojem. Danes me vsi tisti frajerji zelo spoštujejo in pridejo večkrat k meni po nasvet. No, tisti, ki niso povsem zbluzili in bog ve, kaj je danes z njimi... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 temu se reche hudobija: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Ej Nord.. fajn punca si. Malo takih sem poznala... bi rekla da sem enkrat bila kot ti. Pa je mene tud prizadelo.. da me ljudje niso pustil pri miru in bli tud oni do mene OK - kot jst do njih.. Pol me je razočarala ta sošolka, ona prijateljica, ta fant, sestrična...Kakorkol...Zdej mi vse dol visi.. se ne spuščam tko globok v odnose z ljudmi da bi me okolica dotolkla..Bi blo pa zelo hudo da bi me razočaral mož, starši.. tko...Jst sem se enostavno distancirala od ljudi, sem bolj znanka, kot prijateljica, zaupnica... ker to men ne špila očitno.. kot da vlečem slabo energijo z ljudi... Tko tist small talk... pa mal počenčaš.. in nič kej velikega ne pričakuješ, niti se ne vem kako globoko ne spuščaš stvar laufa..Se pravi, če ne zob za zob... jim sej blizu ne pust... (jst zdej hiter zobe pokažem, neki časa sem se pa sam na distanco dala..)Veš... me je prav zabavalo zadnjič, ko sem srečala eno sošolko iz OŠ in SŠ. Skratka.. ona je bla vedno boljša od mene, bolj pametna kao (sej ne, ne po ocenah, ne po obnašanju, skratka po njeni subjektivni oceni..) Pa se srečamo v štacuni, kjer zdaj dela kot trgovka.. pa me takoj zasliši.. kje delam.. (v full dobri firmi, vsaj navzven je še bolj ), je rekla A DEJ NJEHI?? Pa pravi da oni so bli pa na morju letos.. Pa rečeva midva da sva bila dvakrat, pa še decembra greva.. v Dominikansko.. je bla tko fouš in zaprepadena...Skratka... skrbi za prihodnost.. zdej se dobro uči in tko... pa da daleč prideš...Pol se pa požvižgaj na nesramneže... včasih jim vrž kako kost... da jih bo konec od faušije... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Se držim načela, če ne bom jaz njih, bodo oni mene! Koga imam rajši ? Sebe seveda, na žalost včasih pozabim na lepo vedenje, če vidim, da mi gre za nohte. Tukaj se ne bi preveč sekirala, zakaj nisem samo prijazana, ljudje so pač takšni in drugačni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Zdej mi vse dol visi.. se ne spuščam tko globok v odnose z ljudmi da bi me okolica dotolkla.. Skratka... skrbi za prihodnost.. zdej se dobro uči in tko... pa da daleč prideš...Pol se pa požvižgaj na nesramneže... včasih jim vrž kako kost... da jih bo konec od faušije... Mushi......te je malo strah.......mene tudi bilo......samo......so mi ti globji odnosi preveč manjkali......so pa bolj redki....so pa. Ostalemu delu citiranega dela tvojega posta..... ....tudi tistemu o kosti....ni ravno potrebno.......sam včasih pa prav paše Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Ja kost popolnoma nepotrebna Mick se strinjam, ponavadi sem tako skrivnostna in to pozdravimo se, pa kej bla bla in NIČ o sebi.. eni taki, k so se mel pa za BOLJŠE kot sem jaz, pa jih zatolčem s kako skulirano izjavo, kao meni je to vsakdanje... oni pa mogoč nečesa sploh v življenju ne bodo doživel.. a veš.. mal -a je zdaj v meni. Al pa kr cel . Strah.. ne vem če je to strah.. Nekak ne čutim potrebe za nekim takim odnosom.. bi jo imela, če bi me razočaral možek... mislim.. zdej recimo vse zaupam njemu... pol če je veza končana si tako lost.. ampak, upam da bo vedno tako! Pa tle kej povem in to.. ljudi iz okolice pa rajš jemljem tako tako.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Bi rekel.....za .....ja Me zanima kako bo to aakhut komentiral...... ...v tebi Saj moj post ni bila kritika.......samo.....meni se pa vseeno zdi, da je veliko dobrih ljudi okoli nas......samo odpreti se jim treba.........zaupati.......in pridejo, ti dajo....lahko zelo veliko........in ti njim.... (vem tudi, da je veliko slabih, da ne bo pomote, ampak tisti me itak ne zanimajo :xx!: ). Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Mick... midva se sam pogovarjava... Jst tud tebe ne kritiziram, mogoč te kdaj žoknem... sej se verjetno spomniš kakega primera... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 chudna oj prechudna rech tole.... nekaj ali celo cel da je v tebi????nch ne chutim....nch.....verjetno ker drug ....ne aakhut pa she o nekem "ZHOKANJU" je govora 666 prikrajshanih....(mick.....kuko si vedu, de bom komentiru... ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 24. november 2003 Avtor Prijavi Deli 24. november 2003 ejjjj nord.... che ne poslushash sidharte, pa se ne shminkash, morsh bit prou fejst punca.... 666 sovrazhnikou fasadiranja...tenks, ampak jaz poslušam siddharto Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 hehesej mash she cajt de jo nehash.... 666 -ou.....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 hehesej mash she cajt de jo nehash.... 666 -ou.....hehe ja, pol bo pa na game overje (gej moverje) padla! A si nor???!!! Sej sem tud jaz na podobnem položajo kot nord ampak sem že dans zjutri mela oster jezik... bo že videl če se še bo kej pritoževal.... :xx!: nord! ne skrbi! sej si dans šla v avstrijo! shooping.... do onemoglosti...hihi za one tepce se tko več ne sekirvava -ni vredno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 pr takmu ostermu jeziku de bi se she kej prtozhvau?ma sej nism (tolk) nor... 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 pr takmu ostermu jeziku de bi se she kej prtozhvau?ma sej nism (tolk) nor... 666 zlobijeu...tralalahihi! sošolca sem nadrla(moj namestnik, torej pod mano=podložnik ) ker ni izpolnil svojih dolžnosti!zdaj pa sva z Nord vzeli stvar v svoje roke in vse je ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 heheche je podlozhnik podlozhen,pol si mu ti NADLEZHNA 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 ABSOLUTNO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.