nord 26. november 2003 Avtor Prijavi Deli 26. november 2003 heheche je podlozhnik podlozhen,pol si mu ti NADLEZHNA 666 zlobijeu....tralala kaj bi rad ???VSI MOŠKI STE PODLOŽNIKI Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 che bi tale post pisala kera druga bi komentiru.... .....tko pa 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 jim pa že odgovarja....tra-la-la Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 che bi tale post pisala kera druga bi komentiru.... .....tko pa 666 zlobijeu.....tralalaNo, podložni podložnik! (hihi, pila sem ne me jemat resno, hec) kako bi komentiru? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 ABSOLUTNO! Absolutistka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 27. november 2003 Avtor Prijavi Deli 27. november 2003 hihi Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 khi ...khi....khi.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Hihi! Absolutni hihi! Absolutistični hihi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Avtor Prijavi Deli 28. november 2003 yeah Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 o, tu si! sem te iskala! in absolutno našla! mamae še ni doma (samo da ni že zavila na dovoz) hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Avtor Prijavi Deli 28. november 2003 saj pa nimaš omejeno Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 misliš, da ne bo rekla: dovolj maš za dnes! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Avtor Prijavi Deli 28. november 2003 bo, zato pa izkoristi ! Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 abolutno izkoriščam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 glavno da se imamo radi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 danes smo bli na tekmovanju za sladkorno bolezen. z nami, ki smo predstavljale šolo so šli še neki ljudje. čisto cel dan sem poslušala kakšna sem pa kaj je z mano narobe. potem pa smo tekmovali kdo bo prvi pri avtobusu in, ker sva s kristalko lepo sodelovali sva ble prvi. tik preden sem pa brišla do busa pa me je sošolec potisnil v bus. potem pa sem še celo pot domov poslušala da je bil on prvi, da sem goljufala. pa jaz res ne vem kaj delam narobe. če nebi blo kristalke bi itak odprla okno in bi se ven vrgla. trenutno si ful želim da bi bla najbolj nesramen človek na svetu, da si nebi vsega jemala k srcu in da bi vse po vrst lahko zezala. ampak jaz tega ne morem, ker sem prijazna. včeraj sem bla na sošolkinem r. dnevu. pa ker sem prišla eno uro prepozno, mi niso prišparali ne pice ne pijače. pol sem pa šla domov, ker so se one vlačle po nekih fantih. naj mi prosim nekdo pove kak naj bom hudobna al kaj pač naj naredim, ker me je že v šolo strah it. mislim pa da me zezajo zato , ker nisem zaka kot druge punce: ker nimam fanta, se ne šminkam, nisem hudobna in ker ne hodim v disko in ker poslušam sidarto. pričakujem, da boste tudi vi dosti napisali, ker se mizdite dobri ljudje in do takih so vedno nesramni.Nord Tisti, ki ti nalašč delajo zlo - tisti ne marajo niti sami sebe - ubogi.Tisti, ki ti delajo zlo, pa tega ne vedo, so pa tako usmiljenja in pomoči vredni. Torej, nasmehni se, usmili se jih in jim nameni kakšno lepo željo in nasmeh - jutri bodo boljši. Lep pozdravček, Vojko P.S. Nord. Zame si ena najlepših "Lunatk" in ti želim, da boš znala še naprejslediti svojo pot. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 Vsa hudobija izvira iz slabosti. Rousseau Jean- Jacques Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 glavno da se imamo radi....yeah! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. december 2003 Avtor Prijavi Deli 28. december 2003 Nord. Zame si ena najlepših "Lunatk" in ti želim, da boš znala še naprej tnx Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Hudobnež je sam svoj pekel. G. Herbert Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Kdor enkrat zaloputne vrata, je jezen, kdor dvakrat, je hudoben. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Kdor enkrat zaloputne vrata, je jezen, kdor dvakrat, je hudoben.Naša učitlca rada loputa z vrati.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Naša učitlca rada loputa z vrati.............. hudobnica grda! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Kdor enkrat zaloputne vrata, je jezen, kdor dvakrat, je hudoben. Kdor enkrat zaloputne vrata, je jezen, kdor jih dvakrat, svojo jezo le težko obvladuje. Hudoben je tisti, ki bi moral grdo treščiti z njimi, pa jih zelo narahlo zapre - in pri tem pomenljivo pogleda. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Bern,kdaj si do tega prišu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.