Meursault 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hm.. torej, ce bi bili vsi vedno prijazni bi bil svet dost lepsi? Ce bi bili vsi neprestano prijazni, bi se mi ja mozgani skisali. Mislim, da more biti vse v ravnovesju, sicer bi se ves sistem zrusil in bi nastal se vecji kaos. Ce ne bi bilo hudobije, sploh ne bi vedeli, da prijaznost sploh obstaja, kaj se le, da bi jo znali ceniti. Lp, Meursault Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hehe, Meursault, welcome! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Mrnjau ...pozdravljen tudi na forumu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Joj joj. Dobro, bom se 1x ponovil tisto glede "Mrnjau". Razlaga: Mr = "Mrrrr" /* ko ga coham in bozam dela samo "Mrrrrr", kao: "joj, se me daj pa bom uMRRRRRRRl od veselja! */ n = "n" /* Kot pri rock'n'roll .. tukaj pac Mr'n'jau Jau = "Jauuu" /* prvo ko pridem domov, me pozdravi z "jauuuuuu", kao: "jau bi nekaj! daj mi hitro nekaj za jest!" */ No, Mrnjau trenutno spi na moji postli, vendar ce bi znal govorit, bi vas pozdravil. Bolj mali je v primerjavi z mano, ampak velik v primerjavi z njegovim repom. Pa se dosti bolj kosmat od mene (pa je se le 16 let star). Pravi macho pac. Dosti bolj pameten je od mene, ker cele dneve samo spi, in ali pa se carta. Njegova odlocilna prednost pred mano pa je, da lahko sam sebi polize rep, vendar tega ne zelim komentirati se naprej. No, za vse voljne samice.. Mrnjau-u je ime Miha in je neporocen.. in ce bi znal govoriti bi pravgotovo pripomnil: "kastracija ni ovira.. bo pac malo vec cartanja." Aja, Miha je moj macek Lp, Meursault & Mrnjau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 ma je cela hudobija, računat na prijaznost, al kej? uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 O NooKie! Si se kar registriral ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 O NooKie! Si se kar registriral ? Ah, ti si me pa hitro zalotil btw, v Studiu pa danes ni blo Cosmopolitana... in ravno danes ko sem se spomnil na to .. pa se nekaj glede prijaznosti.. tud Duska je rekla, da mam zdaj dost boljso frizuro. Pocasi bom se sam zacel verjeti, da je res tako. Lp, Meursault Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hehe, sem te kar dobil, ja ... Cosmopolitana ni ? Hja, bomo pa šli nekam, kjer je ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Nookie.....?! (I did it all for the nookie...?!) Mrnjau..........matr, sami mackoni...........my favourite Jih rada coham..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 ah.. ste sflaili temo... samo neke prijaznosti.. tema je hubobija no mala sala Lp vsem skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Tebi tud................welcome! Muc, muc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bk80 16. januar 2012 Prijavi Deli 16. januar 2012 oi, zakaj ste zapustili tako sladko temo?zame je hudobija sarkazem na najvišji stopnji-potem pa še (moraš rečthttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif): 'hecam se'.. Citiraj Quod est superius est sicut quod est inferius Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. januar 2012 Prijavi Deli 16. januar 2012 oi, zakaj ste zapustili tako sladko temo? samo zarad tebe, da ti nagajamo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 ne razumem zlobe in je ne maram. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bk80 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 samo zarad tebe, da ti nagajamo thja, sej se mi je zdelo..da se vse okol mene vrti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif ; pol pa nism bla več ziher http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif 2 Citiraj Quod est superius est sicut quod est inferius Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. januar 2012 Prijavi Deli 17. januar 2012 thja, sej se mi je zdelo..da se vse okol mene vrti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif ; pol pa nism bla več ziher http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gifsej prou, das mal u dwomih; ker če je use uredu, je že nekej worenk narobe Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.