Skoči na vsebino

Ose

BONI

Recommended Posts

Čudno se mi zdi da se ose družijo z čebelami.Ose se kratkomalo sprehajajo med njimi pi satovju in po bradi panja. Ali obstaja kaj proti osam .

Do danes sem jih lovil na PIVO x:px - sladkor pomešan v pivo in vsak dan imaš kaj za pobirat iz piva-posode.

ČE NIMAŠ KAJ POČETI, NE POČENJAJ TEGA TUKAJ !
Deli na socialnih omrežjih

Ose so zelo trdovratne in nadležne plmenilčke dobesedno sesujejo in preženejo čebele žal pivo in malo slakorne raztopine skupi je idelano. Vliješ v 1,5 litrske plastenjke in obesiš okoli čebelnjaka samo, če jih je preveč tudi kaj bistvenega ne dosežeš!

LAHKO POVEM DA SEM OSE NA TA NAČIN DOSTI UNIČIL. VSAK DAN SEM

PRIDNO DOLIVAL 2-3 PLOČEVINKE PIVA IN ČISTIL. PA TUD MENI JE PASALA KAKŠNA PIVA. OSE SPLOH NISO IZBIRČNE PIJEJO LAŠKO IN UNION

• 2 weeks later...

POVEDANO PO PRAVICI NE VEM KER GA NISEM ŠE PROBAL. MEDICO IN M.ŽGANJE SEM ZA MEDENI LIKER SEM SLIŠAL POSKUSIL PA NE. VERJETNO SEM MISLIL DA JE ISTO KAJ PA VEM. PREJ SE NISEM TOLIKO ZANIMAL ZA MED IN IZDELKE SEM PA SLIŠAL - MED V ŽGANJE IN TO STOJI TOLIKO DNI IN ....

ZDAJ VIDIM DA TA NI TAKO. ŽAL xrolleyesx

Malo preberi po forumu sem že pisal medeno žganje je destilat medenega vina-medice. medeni liker je pa mešanica žganja, medu, propolisa...če je dobro narejeno je to fina zadeva in o tem sva z Mirom tu debatirala še in še.....

Boni, drži se Danilovih napotkov in poišči kilometre teksta na to temo. Če se boš držal zapisanega, se ti bo liker

močno vtisnil v spomin x:Dx x:Dx :palec:

Medica pa še pride. Ampak Danilo jo pa že ima. Tako kot tudi odličen liker. Zato kupi, še preden ju zmanjka. :palec:

Kristalka; bolje osa kot pa čebela - če že nekaj mora bit x;)x

SLEDIM VSEM KAR SE TIČE ČEBEL IN TUDI PIJAČE. NO PIJAČE MALO MANJ. SLEDIM PA ZATO KER SO

TE DEBATE KAKOR NADALJEVANKE , KO JE NAJBOLJ ZANIMIVO JE KONEC IN POTEM ČAKAŠ IN ČAKAŠ

PA SPET DRUGI PROBLEMI Z DRUGIMI BESEDAMI ZELO ZANIMIVA ELEKTRONSKA KNJIGA IN ŠE STRANSKO VLOGO LAHKO IGRAŠ.

• 2 weeks later...

Jaz imam eno posodco za 999 SIT ose greju spodaj not in potem navrh ne morejo ven. Nort sem ulil jabolcni kis, dve žlice cukra in malo vode. Najprej ose pol pa muhe vse je pocepalo sam moraš vsake dva dni godljo menjat.

Sem jih pa letos imel ose pri čebelah pa sem jih ponoči ko so bile u luknji kar z vrelo vodo polival in sem jih razredčil :vragec: :vragec: x;)x x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...