afna 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Včeraj sem lepo pospravila stanovanje, ki predstavlja dom Gregorju in meni. Skozi okno je posijal sonček. Sedla sem na rumeno zofo, prostor je napolnila prijetna glasba. Spreletelo me je: ej, res mi je fajn doma, prijetno gnezdece imava!Ko greva na dopust, velikokrat razmišljam o tem, kaj bi počela, če bi bila zdaj doma: hm... spekla bi muffine, povabila bi friende na čaj, gledala bi dober film, zakopala bi se v puhaste odeje in pisala dnevnik... Toliko je kotičkov, toliko stvari lahko počneš na teh 78 kvadratih... Imam še brata in sestro. Sprva smo imeli skupno sobo, nato sem skoraj celo srednjo šolo bila v sobi s sestro. Ko me je na faksu doletela sreča, da sem dobila SVOJO (dokaj prostorno) sobo, ta sreča ni trajala dolgo: nekoč sem se vrnila z morja in skoraj bi me kap: starši so brez mojega privolenja, brez opozorila, kar meni nič - tebi nič prenesli vse svoje stvari v majhno sobico, saj kao "zdaj ko študiram, nisem več toliko doma in kdo drug bolj potrebuje veliko spalnico kot jaz. To je bil zame signal. To ni bil več moj dom, moje zatočišče. Ne v smislu odnosa starši - jaz, pač pa v smislu lastnega zatoščišča, brloga komor se zatečeš. In če se česa na tem svetu zares razveselim, je to zagotovo kakšna malenkost za najin domek: pisana skodelica, kovček za čajčke, dišeča svečka, nov zvonček za papagajčka Torija (ki pravkar govori: Lubica, daj mi lupčka... )... Ali se tudi vi doma počutite dobro, varno in srečno? Imate podobno izkušnjo? Ali bo Marsa rekla, da je to zato, ker sem rakec? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Kaksna lustna tema, Afna! Te teme se nimamo! Uh, je tu za povedat... no, a zdajle sem se morala samo malo, takole na hitrico vtaknit (ker mogoce se cvika, ce je tema ze odprta, ce bo marsa ali tina uletela s kaksnim linkom )... Oh, jes, ja..... Cez dober teden bo dve leti, odkar imamo koncno dom. Sicer je se ful, ful... za zrihtat... a je dbest energija, zelo rada sem tu. Ful dreves je okoli, pogled imam na Smarno goro...Ce bi tole temo odprla prej kdaj, pa bi me stisnilo pri srcu malo morda.. Ja, 'posteno' - da temo odpre ravno Rakica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Afna, dobrodošla med nami, lepo, da si začela, ampak oprosti, imam eno opazko, ki jo boš prek ko slej sama ugotovila.......namreč imaš popolnoma identično ikonco z eno lunatko, ki danes slavi svoj RD, bolje bi bilo, da si jo spremeniš, ker boš tudi zase bolj razpoznavna v prihodnjosti.......saj mislim, da še imaš, kar veliko izbiro med ikoncami......ne zameri, želim ti lepo nedeljo in tudi vse lepo v življenju, pa še enkrat dobrodošla med nami Lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Tudi jaz se zelo dobro počutim doma. Nekatere prjatelce mi pravijo, da sem preveč zapečkarski tip, ampak ne zastopijo, da se jaz doma najbolje počutim. Ko sem živela še s starši, se nikoli nisem počutila, da imam svoje zavetje, Dom, varnost... , zato sem tudi veliko raje hodila ven v družbo, po lokalih, diskotekah... Tam (v družbi) sem se vsaj počutila sprejeto, enakopravno drugim... Doma pa sem bila vedno ena smet (mama mi je enkrat celo rekla, da sem seme ničvredno!). :xx!: Že ko sem šla v srednjo šolo v LJ in živela tam v internatu, sem se veliko bolje počutila, kot doma - čeprav sem živela v sobi 2mX4m skupaj s še 4-imi sošolkami (2 pograda + 1 pojsla + omara za garderobo). V MB, kjer sem imela 2 leti najeto svojo sobo in kuhinjco (s souporabo kopalnice), pa sem itak bila kot princeska! Zdaj, ko imam čisto svoj dom (majhen, a prijeten), pa sem zame itak BOGINJA. Ko sem najbolj down, pomislim samo na to, kakšna srečnica sem, da imam svoj prostor na tem svetu - zavetje, kjer me nihče ne more prizadeti. Ni dneva, da ne pride vsaj 1 prjatelca k meni na kavo (danes je ena že bila ). Nikogar ne rabim vabit, ker pridejo same, in vse pravijo, da se dobro počutijo pri meni. Danes sem med klepetom s prijatelco še spekla miške (aja, vam moram napisat recept za miške brez kvasa, če koga zanima!)... Skratka, hvaležna sem Življenju za svoj dom, ki mi nudi zavetje, in za svoja otroka, ki me napolnjujeta z ljubeznijo! Vse to je prišlo samo od sebe, brez načrtovanja ali najmanjšega napora - ker sem si že od otroštva močno želela varnosti in ljubezni, ki je nisem imela! Očitno sem si to zaslužila, čeprav ne vem, s čim. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 23. november 2003 Avtor Prijavi Deli 23. november 2003 Hvala za hiter feedback! Kar se ikonce tiče, pač po načelu: boljše kakršnokoli mnenje, kot brez mnenja, torej raje kakršnakoli ikonca, kot brez nje Šalo na stran! Imam eno slikico z mojega potovanja po Japonskem - pa še tema je aktualna, saj je slikica iz sobice, ki mi je za kratek čas tam nudila dom - iz hotela v japonskem stilu. Ampak z inštaliranjem sem imela nekaj problemov, čeprav je v jpg-ju in čeprav sem jo pomanjšala... Mogoče bo moral admin priskočiti na pomoč Sicer pa vas v nedeljsko popoldne vse skupaj pozdravlja tudi moj papagajček Tori (TORI= jap. ptič ), ki pravi: "Ti si taka faca!" Bodite face in si naredite lepo nedeljo v objemu svojega domeka! in še...Moja pobratena forumkarka, ki danes praznuješ RD - se naj! Upam, da se kmalu srečava na kakšnem forumu! Vračam ikonco! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 23. november 2003 Avtor Prijavi Deli 23. november 2003 Tamara, ko berem tvoje sporočilo, se mi je utrnila ena zelo pomembna misel: saj dom vendar delamo ljudje! Zares ni pomembno kakšno pohištvo nameščaš vanj, če pa fotografije prijateljev in družine na omari izstopajo bolj kot še kako draga omara. In tvoje miške, ki skočijo na mizo tako mimogrede, med klepetom.... verjamem, da se ljudje pri tebi počutijo zaželene in varne. Čakamo na recept! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Ja, k meni res ne pridejo gledat dragocenega pohištva, ker ga nimam - vse je kupljeno na kakih akcijah ali iz druge roke... Sedežno so mi eni celo podarili, pa je še cela in čisto ok! Recept za miške pa je že med "Prehrano in recepti"! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Afna - morda se danes dodam nekaj barvnih razlicic, pa bos se vedno lahko imela to ikonico, ki bo pa hkrati drugacna. Sem tudi sama opazila, da imas isto ikono, pa si mislila, saj se bosta slej ko prej v kaki temi srecali tudi z Nataly, pa bos itak videla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Afna zame dom pomeni prostor ali prostore ali okolje, kjer se dobro počutim, kjer začutim prisotnost svoje energije . ni nujno pogojen s krajem, kjer živim - stanujem, kjer imam stalen naslov. temu vedno rečem moja streha nad glavo. in v tej strehi nad glavo so nekateri kotički, kjer se počutim bolj doma, v nekaterih pa manj doma za ikonco lahko porabiš svojo slikci, smo moraš jo zmanjšati na tistih 74 (širine) in 100 (višine), kot je navedeno oz. določeno v forumskih nastavitvah. jaz sem se dolgo praskala po glavi, poskušala in p... najla, preden sem pogruntala. ampak potlej sem bila pa ful ponosna nase (ker mi je ratalo) imej se lepo v naši družbi; tudi tu se da počutiti kot doma Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Ko sem si v hiši mojih ločenih staršev začela urejati domek, je bilo v njem prisotnegaveliko hlada in negative, sami taki bad spomini (prepir staršev, očetov tiranizem....)da je blo za znort. Ni se mi dalo ne pospravljat, niti delat kaj na tem, da bi kaj spremenila. Izven hiše sem se počutila dobro, v hiši depresivno.....Potem sem se pa mal v roke vzela in začela premetavati pohištvo, dodajati barve (veliko imam rumene in oranžne), risati po stenah (v spalnici imam sončnice in takoooooooo veliko sonce), nekaj pohištva (po mojih finančnih zmožnostih) sem zamenjala, zašila nove zavese, zamenjala luči........ IN NAŠ DOMEK JE POSTAL PRAV PRIJETNO TOPLO ZAVETIŠČE...... in sedaj............ Klemen pravi, da sem mal preveč zapečkarska Meni je pa tako lepooooooo Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Če smatramo, da dom in stalno prebivališče nista eno in isto, potem doma nimam. :o|o: No, ko bom pripravljen kaj naredit za to, da ga bom imel, potem ga bom verjetno imel. Ja res fajn tema, samo jaz bom bolj čital kot pisal. Ikonico pa ti lahko jutri priredim na 100x100 pikslov, afna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 24. november 2003 Avtor Prijavi Deli 24. november 2003 Hmmmmm.... tako modrujem o svojem domeku, pravkar pa sva imela z Gregorjem debato, če bi si nabavila eno "Fato", da nama pride enkrat na teden malo "prošetat". A je greh v svoj tempelj spustiti nekoga tako xy? Rada bi kreativneje preživela svoj prosti čas, namesto s sesalcem in likalnikom v roki, ampak imam ful čuden filing, da bi mi nekdo nekaj brkljal po stanovanju. Razen, če bo Tamarine miške spekla, preden pridem iz službe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Sem imela obdobje v srednji šoli, ko sploh nisem imela obstanka doma, potem je bilo obdobje ko sem cele popoldneve ždela v svoji sobi 3,5x3,5 m in tam me nihče ni gnjavil. Sedaj ima to sobico nečakinja, upam da ji bo tako lepo kot je bilo meni.Sedaj imam svoj dom in svoja vrata, vesela sem, ko pridem domov , v svojem prejšenm domu nimam obstanka. Še pri stari mami mi je enako fajn kot doma. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Zanimiva tema, ja. Meni je v bistvu najtežje vprašanje, ki mi ga kdorkoli postavi : S kje pa si ti ? Odgovor se pa začne vedno z Trenutno..... Sem se namreč precejkrat selila. Zdajle se pa prvič v življenju nekje počutim doma.Stanovanje je staro, pa tudi večina opreme, ampak ima moj dragi dar za iz nič pričarati eno domačnost. Tako se zares fino počutim doma in tudi jaz nisem tak tip človeka, da bi na obiske hodila, al pa na kavice, oz. karkoli podobnega. Najbolje se počutim doma. He, he - še ena selitev bo ziher Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 KUl tema Gledam že včeraj naslov, pa se mi ni dalo in tudi dela imela vrh glave.Afna - berem zdaj, da se nama obema Marsina Bejba dopade ..in hvala za čestitke No moj novi - menda stalni dom- sem se na popolni lunin mrk 8-9 novembra preselila. Pravzaprav se selim odkar vem zase..pa še nazaj. Tokrat pa bo menda kar držalo.No..v prejšnjem stanovanju sem se počutila kar dobro. Zadnje čase me je sicer motila prenatrpanost - ker je moj bil obseden z omarami..in če kaj..so morale biti omare. Iz dvosobnega stanovanja smo opremili celotno hišo!!! Kaos, ki še vlada pa ne bom opisovala. Vseeno pa moram potožiti, da še vedno nimam sestavljene kuhinje - samo štedilnik in dva elementa...in ogromno škatel tam.. :xx!: Danes je keramičar doživel prometno nesrečo na poti k nam - o tem moram v dnevnik :xx!: Zdaj imam možnost postavljati vse na novo. Vsa "pravila" na novo..in se tega striktno držim. Nekakšna pozitivna energija je okrog in v hiši sami.Glede na to, da smo pri gradnji sodelovali skoraj vse sami - ni bilo nič prepirov, nič prekljinjanja...vedno dobra volja in veselje. Že to se odraža...In čeprav stanujem zdaj na koncu sveta - prihaja svet k meni..Evropa k meni...Na neverjetni točki sem - in oreh- ki sem mu komaj rešila življenje je razpoznavni znak V bistvu je vse, kar se tiče hiše vedno teklo kot namazano. Ko sem maja oznanila, da se bomo v jesen selili, sem videla dvom na obrazih. A ste zadeli na loteriji? je bilo tipično vprašanje.Ne...vendar....je vedno nekako šlo. Vedno, ko sem postavila rok - do tega in tega bo to in to...je tako bilo. Od vodovodarja dalje( se spomnim, da sem nekje zapisala, kako sem zaspala vpričo vodovodarjev, ki sta razbijala in ropotala ). Definitovno pa blazno spim zdaj. Mislim..jaz zaspanka...ampak...kako pa zdaj spim...neverjetno dobro. In kakšne sanje... Čeprav se zalotim vsake toliko...da čisto zasvojena s hišo ne bom nikdar. Meni dom - tako kot rakicam....ne pomeni trdnjave...ampak kraj, kjer počijem, se umijem, skopam...potem pa brž nekam...dalje - najmanj ven. Ker pride svakinja(rakica) in pravi: kake rože bojo na teh balkonih....ja, če bi bila hiša njena...jaz pa sem kar v dvomih....jaz pa rože?? Pač ne lajajo, da bi me spomnile, da so žejne Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Nataly, lepo si tole napisala, me je v bistvu zelo zanimalo, kako se počutiš ti - pravkar preseljena. Pa glede na to, da še ornk urejate zadeve, verjetno še ne preživljaš dni tako kot jih boš kasneje, ko boš imela dosti več časa. Približno tak odnos do doma imam tudi jaz. Da lahko rečem, da sem nekje doma, se moram z veseljem vračati vanj in se počutiti zaželjeno. Tam si polnim baterije in je moje zatočišče. Tam sem lahko jaz samo jaz. V bistvu mi to predstavlja neko bazo izhodišče. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Vseh mojih selitev se spominjam z zanimivim občutkom svežine. Zdi se mi, da sem vedno odšla na boljše. Nisem pretirano navezana na nek prostor, bolj na določene svoje stvari, ki moj dom definirajo. Seveda potrebujem svojih nekaj kvadratnih metrov, na katerih se estetsko izživljam...in polnim...in sem rada tam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 V mojem brlogu se počutim zeeeloooo dobro ........zato pa ga lahko sploh smatram za.............svoj brlog ........moj brlog je moj hram, moje zavetišče, moj mir...........in tudi prostor kamor si hodim lizat rane Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 Nataly, cool! Vidim, da je november res tvoj mesec: rojstni dan, pa selitev.... sami lepi dogodki...Zdaj pa je tu še "veseli december", ko se bo vse to veselje samo še stopnjevalo! In hišica bo dobila lepe božične okraske... A venček na vratih že visi? No, upam, da ne tisti pojoči iz reklame.... :xx!: No, želim ti prijetno in varno hiškovanje in en lep placek za tvoj "abak" (tak mi kličemo PC-ja), da se boš udobno počutila v naši družbi... Vsem ostalim pa želim tudi, da ta bi ta "veseli december" uživali ob svečkah in dobrih piškotkih v svojem brlogcu, kjer vam je tako toplo, mojčkasto in prijetno...vaša @ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 ja afna.. Tudi jaz se doma nikoli nisem počutila doma...nisem imela svoje sobe...zaradi očetovih načel....pa kdaj drugič o tem... dobro sem se počutila doma edino takrat, ko sem bila sama...zato se je pogosto dogajalo...že od osnovne šole dalje, da sem se vstala iz postelje takoj ko je zadnji zaklenil vrata...si naredila radio ... no sedaj je pa drugače..sicer sem zelo dolgo živela na moževem domu....sedaj pa sva kakšno leto že preseljena v hišo- oziroma bolje rečeno od takrat ko sva pričakovala najino prvorojenko... ja tako sem sedaj končno doma... hvala bogu... lp AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Doma z veliko začetnico a ne, in sigurno dosti bolj ceniš svoj dom in se v njem dobro počutiš, ker ti to ni bilo vedno dano.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 KUl tema Gledam že včeraj naslov, pa se mi ni dalo in tudi dela imela vrh glave.Afna - berem zdaj, da se nama obema Marsina Bejba dopade ..in hvala za čestitke No moj novi - menda stalni dom- sem se na popolni lunin mrk 8-9 novembra preselila. Pravzaprav se selim odkar vem zase..pa še nazaj. Tokrat pa bo menda kar držalo.No..v prejšnjem stanovanju sem se počutila kar dobro. Zadnje čase me je sicer motila prenatrpanost - ker je moj bil obseden z omarami..in če kaj..so morale biti omare. Iz dvosobnega stanovanja smo opremili celotno hišo!!! Kaos, ki še vlada pa ne bom opisovala. Vseeno pa moram potožiti, da še vedno nimam sestavljene kuhinje - samo štedilnik in dva elementa...in ogromno škatel tam.. :xx!: Danes je keramičar doživel prometno nesrečo na poti k nam - o tem moram v dnevnik :xx!: Zdaj imam možnost postavljati vse na novo. Vsa "pravila" na novo..in se tega striktno držim. Nekakšna pozitivna energija je okrog in v hiši sami.Glede na to, da smo pri gradnji sodelovali skoraj vse sami - ni bilo nič prepirov, nič prekljinjanja...vedno dobra volja in veselje. Že to se odraža...In čeprav stanujem zdaj na koncu sveta - prihaja svet k meni..Evropa k meni...Na neverjetni točki sem - in oreh- ki sem mu komaj rešila življenje je razpoznavni znak V bistvu je vse, kar se tiče hiše vedno teklo kot namazano. Ko sem maja oznanila, da se bomo v jesen selili, sem videla dvom na obrazih. A ste zadeli na loteriji? je bilo tipično vprašanje.Ne...vendar....je vedno nekako šlo. Vedno, ko sem postavila rok - do tega in tega bo to in to...je tako bilo. Od vodovodarja dalje( se spomnim, da sem nekje zapisala, kako sem zaspala vpričo vodovodarjev, ki sta razbijala in ropotala ). Definitovno pa blazno spim zdaj. Mislim..jaz zaspanka...ampak...kako pa zdaj spim...neverjetno dobro. In kakšne sanje... Čeprav se zalotim vsake toliko...da čisto zasvojena s hišo ne bom nikdar. Meni dom - tako kot rakicam....ne pomeni trdnjave...ampak kraj, kjer počijem, se umijem, skopam...potem pa brž nekam...dalje - najmanj ven. Ker pride svakinja(rakica) in pravi: kake rože bojo na teh balkonih....ja, če bi bila hiša njena...jaz pa sem kar v dvomih....jaz pa rože?? Pač ne lajajo, da bi me spomnile, da so žejne Nekak tako kot jst si..Jst bi tud rabla take rože kot so v filmu Mala prodajalna groze, da bi se drle: "Feed meeee!!!!!!!" Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 ...moje prebivališče je šele v letošnjem letu postalo moj dom... hecno pravzaprav ... tu bivam že zelo dolgo, pa sem šele sedaj pognala prve previdne koreninice... moram reči, da je to kar dober občutek... rahlo nenavaden, a dober vse rože, se počutijo bolje res, ena je prav zdivjala kristali so zadovoljni da so malo tu, malo tam knjige so presrečne, ko so na mizi, na televiziji, na stolu, na tleh (če je kakšna v omari :xx!: , je pa ne najdem ) pa še frendi radi pridejo in še najboljše uspela sem si priboriti prostorček zase, kjer me nihče ne moti (pa če imam ostale še tako rada) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Jah, jest to gledam dom kt dom, kjer koli se nastanem..nevem...sploh nism razmišljat tk nuikol dolgoročno, vedno nekak bil na poti tko,da.Sedaj se poizkušam ustalit. Delam in strmim k temu da je vsaj mir v okolju kjer bivam in to tut vedno nekak dosežem.Če ne s pogovorom pa z nekimi˝zakoni!Če želim grem vedno original domov,na obisk zlo rad pridem,sam da je toplo in prijazno ,seveda brez radovednih zasliševanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.