Skoči na vsebino

Ljubo doma...

afna

Recommended Posts

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem gledal na CNN predstavitev slovenije, hehe, zdaj pa si mislim Ljubo doma kdor je v sloveniji doma....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Ja, res je.

Vsakič znova se mi to potrdi.

Nazadnje prav danes, ko sem se vrnila z ekskurzije po ITA. Sej so kul vsa ta velika mesta, ful za vidt pa to, ampak doma... med zelenimi travniki in cvetočimi forzicijami... tle je najboljš.

(dokler me spet mal ne prime potovalna žilca he he x:Dx x;)x )

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Normalna stvar. Domov se je vedno lepo vračat. Po moje ne samo zato, ker imaš dom zakodiran globoko v glavo, tam si preživel dobršen del in najpomembnejši del življenja. Verjetno tudi zato, ker ko prideš domov ponavadi mama pedena :palec: x:Dx .

Afna je napisala kako so ji iz sobe vse prenesli v manjši kabinet, ob tem pa sem se jaz spomnil kako je moja mama po 10 letih ko me ni več bilo doma mojo pisalno mizo razdla in jo odnesla v klet.

Joj. Eno leto ali manj po tistem pridem jaz domov in počutil sem se kot bi mi nekdo uhelj odrezal. Vse moje stvari so sedaj v dnevni sobi v neki zgornji, resda prostorni omari.

Kaj čem zdaj. Mamo razumem, rabi svoj prostor, ampak tista pisalna miza je itak moja. Mogoče jo kdaj še sestavimo. Še sedaj po šestih letih odkar je v kleti pa imam nek nelagoden občutek, da te pisalne mize resnično ni več.

Pa še nekaj sem opazil glede doma. Z leti se ne staramo le mi. Starajo se tudi stanovanjski bloki. Naenkrat je generacija, ki tam živi že 40 let, postala stara. Prideš domov in vidiš, da ta mladih nekaj je, ampak to ni tako kot nekoč. To je druga generacija, z drugimi navadami. Tudi ta stari so se logično spremenili vse to pa daje en povod, oziroma bolje rečeno čut, da se starajo tudi stanovanjski bloki.

Nikoli ne bo več kot je bilo.

Andres

Hehe ja ej, ko mi je mali zasedel sobo, sem obistvu postal brezdomec, vzel vso mojo opremo in zdaj je njegova dol w wajdušni sploh nisem več doma, zdaj sem tu na rakeku, v dovcah, med travniki na deželi, hehe, tu mam zdaj svojo robo, tu sem očitno doma..., in znebil sem se mame...., pogrešam pa tata...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Iz izkušenj iz potovanj in spanja na umazanih, trdih tleh, spalnih vrečah, bi rekla, da je važno, da dom sploh imaš. Kljub moji majhni razvajenosti...Čeprav lepo je spati na pesku in pod zvezdami. Ja, v domu ni zvezd, ni narave, ni ptičkov. Pretiravam. ..saj je čist kul, samo da je počutje dobro. Pa fajn je imeti mami, ki mi opere perilo.

xsrcx xsrcx xsrcx

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

• 2 weeks later...
Ja...sama sem tudi rada doma...sem kar malo ponosna na stanovanje...mi je všeč x:Ix

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

kaj mate vsi vrata odklenjena ko ste doma.. jst mam od nekdaj navado vhodna vrata zaklenit.. xnckrivx

in pol se počutim DOMA. Brez nekih motečih vpadov. Tko nič me ne more presenetiti zdaj zdaj.. x8Dx

Včasih boris pr vam ne vem, no pr nas so ciganke okol hodle al pa akviziterji in so kr vdrli noter, brez zvonenja.... in pol hudiča ven iz bajte spravt.. tko pa so vrata zaklenjena in če kdo pride normalno pozvoni.. pa gremo odpret.. ne spustim pa noter akviziterjev, župnika in kar je še takega..

A je to tolk čudno?

Ne zaklepam se pa v nobeno sobo al pa kopalnico al pa tak, to ni potrebe.. sam da tujci not ne pridejo.

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...