borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Kar v redu se počutim doma, še posebej sedaj ko mi pleše saturn tam čez... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Velikokrat sem ze zamenjala drzavo v kateri sem zivela, a sem si vedno naredila tako, da mi je bilo lepo.. Tudi sedaj se doma pocutim super.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Da nisi izbrisana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Sem gledal na CNN predstavitev slovenije, hehe, zdaj pa si mislim Ljubo doma kdor je v sloveniji doma.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ja, res je.Vsakič znova se mi to potrdi.Nazadnje prav danes, ko sem se vrnila z ekskurzije po ITA. Sej so kul vsa ta velika mesta, ful za vidt pa to, ampak doma... med zelenimi travniki in cvetočimi forzicijami... tle je najboljš.(dokler me spet mal ne prime potovalna žilca he he ) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Normalna stvar. Domov se je vedno lepo vračat. Po moje ne samo zato, ker imaš dom zakodiran globoko v glavo, tam si preživel dobršen del in najpomembnejši del življenja. Verjetno tudi zato, ker ko prideš domov ponavadi mama pedena . Afna je napisala kako so ji iz sobe vse prenesli v manjši kabinet, ob tem pa sem se jaz spomnil kako je moja mama po 10 letih ko me ni več bilo doma mojo pisalno mizo razdla in jo odnesla v klet. Joj. Eno leto ali manj po tistem pridem jaz domov in počutil sem se kot bi mi nekdo uhelj odrezal. Vse moje stvari so sedaj v dnevni sobi v neki zgornji, resda prostorni omari. Kaj čem zdaj. Mamo razumem, rabi svoj prostor, ampak tista pisalna miza je itak moja. Mogoče jo kdaj še sestavimo. Še sedaj po šestih letih odkar je v kleti pa imam nek nelagoden občutek, da te pisalne mize resnično ni več. Pa še nekaj sem opazil glede doma. Z leti se ne staramo le mi. Starajo se tudi stanovanjski bloki. Naenkrat je generacija, ki tam živi že 40 let, postala stara. Prideš domov in vidiš, da ta mladih nekaj je, ampak to ni tako kot nekoč. To je druga generacija, z drugimi navadami. Tudi ta stari so se logično spremenili vse to pa daje en povod, oziroma bolje rečeno čut, da se starajo tudi stanovanjski bloki. Nikoli ne bo več kot je bilo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Hehe ja ej, ko mi je mali zasedel sobo, sem obistvu postal brezdomec, vzel vso mojo opremo in zdaj je njegova dol w wajdušni sploh nisem več doma, zdaj sem tu na rakeku, v dovcah, med travniki na deželi, hehe, tu mam zdaj svojo robo, tu sem očitno doma..., in znebil sem se mame...., pogrešam pa tata... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Da nisi izbrisana Glavno, da nisem izbrisana v srcih ljudi, ki jih imam rada.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ljubo doma, kdor ga še ima. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Iz izkušenj iz potovanj in spanja na umazanih, trdih tleh, spalnih vrečah, bi rekla, da je važno, da dom sploh imaš. Kljub moji majhni razvajenosti...Čeprav lepo je spati na pesku in pod zvezdami. Ja, v domu ni zvezd, ni narave, ni ptičkov. Pretiravam. ..saj je čist kul, samo da je počutje dobro. Pa fajn je imeti mami, ki mi opere perilo. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Ja...sama sem tudi rada doma...sem kar malo ponosna na stanovanje...mi je všeč Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 najlepš je ko vrata zaklenem in sem noter. Pa pred tv.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....Mushi, zakaj se pa zaklepaš že pri gledanju TV-ja, kaj šele pri drugih stvareh potem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....Mushi, zakaj se pa zaklepaš že pri gledanju TV-ja, kaj šele pri drugih stvareh potem Si pa mal firbčen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Doma pri mami se počutim kot,da sem sploh ne odešla.Še TV-programe so iste Doma tukaj, sem doma.Bi že najbrž ne zamenjala. Domov v sami sebi šele prihajam - upam,da bom kdaj tud tam doma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 kaj mate vsi vrata odklenjena ko ste doma.. jst mam od nekdaj navado vhodna vrata zaklenit.. in pol se počutim DOMA. Brez nekih motečih vpadov. Tko nič me ne more presenetiti zdaj zdaj.. Včasih boris pr vam ne vem, no pr nas so ciganke okol hodle al pa akviziterji in so kr vdrli noter, brez zvonenja.... in pol hudiča ven iz bajte spravt.. tko pa so vrata zaklenjena in če kdo pride normalno pozvoni.. pa gremo odpret.. ne spustim pa noter akviziterjev, župnika in kar je še takega..A je to tolk čudno?Ne zaklepam se pa v nobeno sobo al pa kopalnico al pa tak, to ni potrebe.. sam da tujci not ne pridejo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....Mushi, jaz sem si predstavljal, da se zakleneš v posamezno sobo, če pa zakleneš je pa čisto pravilno, ampak pri eskimih tega ne poznajo(zaklepanja), ker so vsa vrata odprta(odklenjena), če jih napade kakšna zver, da lahko priletijo v najbližjo hišo, če ne so "fuč" :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 stanovanje tud jaz zaklepam... halo mam ene čudne navade in razvade, kadar sem sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Selene, potem pa povej, kdaj bo to Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ZDEJLE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....hvala, a včeraj pa ne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 aha tud... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 hvala, ker si čedalje bolj skrivnostna , pa tudi drugič mi povej z enodnevno zamudo , hvala za povabilo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 prosim...itak, da se vedno ko si v naših krajih lahko dogovoriva za kavico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.