borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....saj pravim HVALA ZA POVABILO , ampak sem izgleda tolk "smotan" , da mi prihajajo povabila z enodnevnim zamikom .....O.K., bova drugič, če še boš za to Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 stanovanje tud jaz zaklepam... halo mam ene čudne navade in razvade, kadar sem sama Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Danes na poti v službo so me spreletavale misli na to temo , spet . Nekak se mi ta tema skozi cel lajf vleče. Kar naprej selitve, mislim, da se bližam 20ki, in očitno je napočil čas, da v kratkem spet pride ena . V par mescih recmo, nimam natančno definiranega roka. So me pa danes prešinjali čudni občutki, neke vrste tesnoba, ker se bom selila . ne znam si pojasnit zakaj, ker se nisem nikoli nikamor navezala, najtežje vprašanje, ki mi ga lahko postavijo v življenju je, od kje si? Pa najprej seveda odgovorim, da težko rečem, ker se skoz selim in da ne vem odgovora. Včasuh so čudni občutki povezani s tem, se počutiš nekak ko brezdomec, nikamor ne spadaš . No in zdajle, se nam bo življenje po selitvi bistveno poenostavilo, nič več usklajevanja, lahko greva vsak posebej v službo in domov, lahko se bom končno kdaj pa kdaj dobila s prijatelji, trgovine pred nosom, knjižnica, lahko se bom na kakšno jogo vpisala, normalno bom lahko spala, ne bo treba pozimi kidat, manj stroškov z avtom... Ampak, tesnoba se je vseeno prikradla. Hecno, ker v teh par letih, kar smo tukaj, sem par besed z dvema trgovkama spregovorila, pa zdravnico poznava, vljudnostno sosedom kaj rečem, ko se srečamo, nimam pa kakšnih intenzivnih prijateljstev tule. Kaj bom pravzaprav pogrešala ?Naravo, notranjsko govorico, občurek, da se tu živi manj divje življenje - čeprav jaz osebno ne; mogoče pa težko obrnem list zato, ker sem vseeno z atom in mamo doživela cel kup "posebnih trenutkov" ampak tega iz več razlogov itak ne bo več, četudi ostanem tukaj. Se bom malo popoldan pogovorila o temle s seboj . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Kam pa se zdaj spet selis? A kuza se tudi seli s teboj? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 mogoce gre pa za obcutek, da gre zdaj zares, da ne bo vec zacasnosti, da se ne mores vec kadarkoli preseliti, odseliti, ce kaj ne bo v redu? saj ne vem kaksna je tvoja situacija, ali se selis na svoje ali kam v podnajem. ce gres na svoje je lahko se bolj izrazito, da je za stalno, ceprav je lahko tudi podnajemnistvo vecno, seveda. podobne obcutke imajo nekateri pred poroko. da zdaj je pa konec s svobodo, ceprav, zakaj pa, vedno lahko spremenis, ce ti kaj ne ustreza. fantaziram Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Kam pa se zdaj spet selis? A kuza se tudi seli s teboj? V civilizacijo . Seveda . mogoce gre pa za obcutek, da gre zdaj zares, da ne bo vec zacasnosti, da se ne mores vec kadarkoli preseliti, odseliti, ce kaj ne bo v redu? saj ne vem kaksna je tvoja situacija, ali se selis na svoje ali kam v podnajem. ce gres na svoje je lahko se bolj izrazito, da je za stalno, ceprav je lahko tudi podnajemnistvo vecno, seveda. podobne obcutke imajo nekateri pred poroko. da zdaj je pa konec s svobodo, ceprav, zakaj pa, vedno lahko spremenis, ce ti kaj ne ustreza.fantaziram V bistvu niti ne, si kar opisala konkretno situacijo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.