Skoči na vsebino

Losing my religion

lupus

Recommended Posts

Lupus - poslušaj Rachka, on je moder človek! xcivx :palec:

V bistvu si ti tudi, že tvoje pisanje to izžareva. Samo postavi se nad vse skupaj in preberi, kaj si napisal, kot da gre za nekoga drugega...

Takoj ti bo vse jasno: konec joka, treba bo v akcijo, sicer te bo povozilo - ne glede na to, kako moder in poduhovljen si. Takega bremena ne zmore nihče, pa še... tvoje življenje je in (vsaj tegale) živiš samo enkrat! Brezveze se sliši, ampak res je.

@

Deli na socialnih omrežjih

LUPUS...

Tudi jaz sem bila nekoč totalno nesamozavestna,preplašena oseba. Zaradi strahu ,ki sem ga nosila v sebi,sem iskala moč v napadu, sovraštvu. Vstrajala sem v nemogočih situacijah in se pomilovala sama sebi. Krivi za to so bili starši,sorodniki,učitelji, sosedi, prijatelji..... jaz pa uboga žrtev ! :xx!:

Spoznala sem, da se v bistvu bojim ljubezni.Hotela sem prekriti ljubezen v sebi, moč sem videla v sovraštvu, potrditev od ljudi sem iskala v potrditvi mojega ubogega jaza :xx!:

Mnogo čustvenih bolečin sem prestala,da sem prišla do spoznanj,ki jih imam sedaj ! To ne pomeni, da v meni ni več strahu.Toda spoznala sem,da sem jaz tista, ki se odločim vztrajati v določenih situacijah...

Zato lupus, LE KAJ TE ZADRŽUJE V TEJ SITUACIJI ? JO ŠE POTREBUJEŠ?

DEKLETOVA MATI IMA PROBLEM,KI GA LAHKO REŠI LE NJENA ODLOČITEV- TI SAM DOVOLIŠ,DA JE TO TUDI TVOJ PROBLEM !

ALI IMAŠ VCEPLJEN OBČUTEK KRIVDE ? MOGOČE MISLIŠ, DA NISI DOVOLJ DOBER, ČE NE BOŠ SKRBEL ZA VSE ? POTEM IMEJ TUDI OBČUTEK KRIVDE DO SEBE......

OGROMNO LJUDI NA TEM SVETU DELUJE S KRINKO DUHOVNOSTI-TO JE NJIHOV PRBLEM IN NAŠ ČE NASEDEMO OZ. NI VEČ PROBLEM,ČE SMO SE IZ TEGA NEKAJ NAUČILI... !

NAREDI TISTO,ČESAR TE JE STRAH IN PRESENEČEN BOŠ.......STRAHU NI VEČ!

NE MISLI,DA TE NE RAZUMEM ! PRESNETO DOBRO TE RAZUMEM,KAJTI STRAH JE BIL ZELO DOLGO MOJ NAJBOLJ ZVESTI SPREMLJEVALEC IN ŠE VEDNO SE SPOPADAM Z NJIM, SAMO ,DA SE ČEDALJE BOLJ ZAVEDAM MOČI V SEBI......

TUDI MOJ ZVESTI EGO ŠE VEDNO RABI KAKŠEN PRIKLON SVOJEGA SLUŽABNIKA...... x:)x

PA SE ŠE VEDNO SKRIVAM....

PRED SABO, PRED LJUBEZNIJO....ŠE VEDNO VČASIH IZSTOPI IZ MENE UBOGI PREPLAŠEN OTROK,KI TRMASTO BRCA NA VSE STRANI IN VZTRAJA V SMRDLJIVI MLAKUŽI......SEDAJ GA SPREJMEM, RAZUMEM ,GA OBDAM Z LJUBEZNIJO IN MU POMAGAM,DA NAJDE MOČ,KI JO NOSI V SEBI...

V TEBI JE VSE KAR RABIŠ ! SREČNO ! :palec: x:)x

• 8 years later...

Najboljše pri vsej Duhovnosti začne Šele Postajati, Ko Začneš Spoznavati, da ti ni Nič Jasno, Čeprav Veš že Veliiiko Več, kot drugi xDDx x:Dx xDDx

Haaa, To je Šele Huda "Lekcija" x;)x x:Dx x;)x

Finding God's Religion xsrcx

Lp + xsrcx

Imam en "manjši" problemček...

Deset let sem se ukvarjal z duhovnostjo. Lahko bi rekel, da sem imel uspehe na vseh možnih področjih - lucidne sanje, izventelesna doživetja, telepatija in še marsikaj. Problem se je pričel pojavljati, ko sem opazil, da duhovnost iz dneva v dan izgleda bolj poneumljena.

S tem poneumljanjem mislim na raznorazna kanaliziranja aštar komande in njihovega čakanja na konec sveta, pardon, vnebovzetje, in vsa druga mentalna diareja, ki se preliva po naših revijah s tega področja.

Da o informiranih kozarcih (kdaj pride tak proti naivnosti?), tahioniziranih spodnjih gatah in vseh drugih placebo pripomočkih sploh ne govorimo.

Končni rezultat je to, da sem prišel do prepričanja, da vsi ti ljudje sploh ne verjamejo v to, kar prodajajo in ljudi okoli sebe preprosto nategujejo.

Skoraj bi pri tem pozabil na mati od punce, ki zadeta bezlja naokoli in bluzi o bogu ter ljubezni, v resnici pa je najsebičnejša prasica na svetu. Tudi to je eden od razlogov za mojo izgubo "vere".

No in potem je minilo še nekaj časa, v katerem sem postopoma postajal bolj in bolj depresiven, nakar sem nekega dne opazil, da ne verjamem več v čisto nič. Niti v vsa svoja lastna doživetja in uspehe, ki sem jih na tem področju imel.

Tako praznega se nisem počutil še nikoli. Nič me več ne veseli in življenje se mi zdi popolnoma nesmiselno. Celotno moje dosedanje življenje se mi zdi zapravljeno in prvič v življenju sem začel resno razmišljati o samomoru.

Na srečo za samomor nimam dovolj poguma.. ;)

Žal to mojega problema ne reši. Ne vem kam naj grem od sedaj naprej. Naj poskušam spet zatavati v vode duhovnosti? Tega me je strah, ker ne bi rad čez nadaljnih deset let ugotovil da sedaj pa sem jih zapravil že dvajset.

Ali naj morda dokončno stopim na "the dark side" in duhovnsti ne pogledam nikoli več?

Na enem drugem forumu, ki ga obiskujem, bi me po hitrem postopku poslali h psihiatru.

Kaj pa pravite vi?

lp,

lupus

vzemi mene za spremembo,sva si podobna,če želiš govoriti z mano?

Samomor pa Je Daaaaaleč najslabša možna odločitev Duše, Ker potem po izstopu iz telesa občuti Takooooo Strahovito-Grozne Bolečine, kot da bi ti pri zavesti potrgali meso iz kosti , in bi se kot skelet še zavedal ter občutil Vse Bolečine-Trpljenje.

Da, Tako Huda je Izguba te Življenjske Energije za Dušo, če ima "Napačen" izstop iz telesa .http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif :eek: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

To je potem še "Tisočkrat" Huuujše Trpljenje, kot pa ga je prestajala Dokler je še bila v materijalnem Telesu http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif :O: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Da, da to Niso Več neki heci, in tega se slepo Človeštvo Sploooh N E Zaveda .

B + #

duša se pride učit lekcijo kako izpeljat življenje brez samomora ...

za samomor se ne odloči duša , temveč ego ...

Hja, Ego prepriča Dušo , Ampak še zmer mora Duša v to privolit in se za to destruktivno dejanje odločit , drugače nebo nič , ker jo materijalno telo še uboga.:o|o:

Problem je Le, ker slepa Duša misli, da se bo z tem rešila Trpljenja, Ampak Je Pa ravno - Obratno .:O: :eek: :O:

Še "Tisočkrat" si ga - Poveča , Žal :sori: :V: :C: :V: :sori:

noo jaaa ... preveč preprosto ni nikoli ...

To je tudi res .

Je pa skoraj NeskončnoGromozanskoVelika Razlika med navadno smrtjo , in med Samomorom .

No, tudi pri umoru z mučenjem NI Tako hudo kot pri Samomoru.

Se sicer tudi doživljajo še huuude bolečine tudi Več 100 Let po mučnem umoru , VEEENDAR Nikoooli Takooo Hude kot pri Samomoru http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xcivx :eek: :O: :eek: xcivx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Zato to Nikakor Niso heci, in Zato sem Toooooliko Proti Temu, ker ljudje Sploooooooh Nimajo Pojma, Kaaaako Huuuuudo Trpljenje jih Šele čaka, če si To storijo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xcivx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Toliko na kratko o Tej Skrivnostni - Pereči Zadevi .

Morda drugič še nekaj detajlov iz Duhovnega vidika o izgubi Energije ki potem v prvi vrsti povzroči Duši tako strahotno Bolečino že takoj po samomoru .

B. + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...