Skoči na vsebino

Bio potencial

mushi

Recommended Posts

Hoj...

V petek sem bila v City parku v LJ.

In tam si si lahko izmeril biopotencial kao.. Taki dve palčki je treba z obema rokama prijet in ti zmeri.. pol še pritisneš na dva gumba prvo z obema palcema, nato kazalcema... z vsemi prsti..

In men je kazalo kao full v badu vse.. vedno se je tist kazalec pomaknil na 1,5 do 2..

Mojemu možu pa do 7,8....

In mene zdej zanima kolk to drugi verjamete.. jst sem se res počutila čist pofurano, ko me neki prehlad voha...

In na kakem principu to dela...?? x:Ix

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

evo... sami eni taki bumberji odgovarjajo v tej temi, kot sem sama... ko sem bla tud takala x:Dx , ko sem ga naštimala, pejma si za foro to zmert...

Da bi eden nek konkreten odgovor dal, tak ki na to kaj da... to pa ne..

Že veljam za tako x;)x , da me noben ne šmirgla.....

Mushi

Hoj...

V petek sem bila v City parku v LJ.

In tam si si lahko izmeril biopotencial kao.. ...

niti slucajno!

sem tipa preizkusil na sejmu narave zdravje; meni pokazalo zmerno,

dekletu pa kao full slabo!; in tip ze zacel kao, da ko je on bil v nasih letih...

in da to ne bo vredu, da bo treba neki nardit pa to... in zacel prepricevati

kao da je bolana...

pa prime on sam in full pokaze; ga gledam med tem v roke, vidim kako on prime...

potem pa se jaz in dekle; pa full obema pokaze!! tip je samo zinil, povesil glavo;

in obmolknil! x:Dx

midva pa sva sla dalje!

torej zadeva je kako primes tisti dve palcki!! in skoraj 0 drugega!

bolj pri koncu ali na zacetku jih primi in ne z celo dlanjo, temvec z samo

nekaj prsti, pa bo kar skocilo gor!!

malenkostno pa verjetno res pokaze predvsem moc v zapestju, ne pa

celotno Stanje nase moci!!

ah ja.

Ojla!

Nisi edina! Tud midva z možem sva si izmerila biopotencial na enak način na pohištvenem sejmu in rezultati so bili skoraj identični vajinim. Jaz sem imela povsod mal čez 2, mož pa 7 - 8. Pa me je gospod, ki je meril, lepo potolažil in povedal, da ima krasno rešitev zame - posteljno prevleko nemškega proizvajalca, ki je kao edina res taprava. Menda preprečuje sevanje in tudi uravnava energetsko delovanje telesa..... al nekaj podobnega, saj nisem čist dobro razumela. Vsekakor sem precej skeptična glede tega, sploh ker je omenil, da ni za nosečnice.

Očitno nam nekaterim res manjka energije, če te meritve kaj držijo. Mogoče kdo ve kaj tudi o teh prevlekah. Jaz namreč mislim, da take stvari lahko tudi škodujejo, če niso res strokovno narejene in preverjene -kdo pa mi lahko to garantira? xrolleyesx

Naty

Oj Naty!

Ja sej tam so tud neke prevleke prodajal.. no midva sva si pršla sam tist zmert... Sva verjetno taka loja zgledala, da še pomislila ni, da bi kej keša od naju dobila... je rekla a vaša punca je pa študentka še.. pa je rekel B. no to tud, ampak to je moja žena.. x:Dx Pa ji še pol ni v glavo šlo in je spraševala, če jst drugje živim / spim, pa se reživa, če sva pa poročena, živiva skupaj! x:Dx x:Dx x:Dx ž

No pol sva pa že šla... nas niso nič z nakupom še začeli ne ponujat.

Mushi

JA.

bil tudi nekajkart na slikanju aure, na bioresonanci, etc...

povsod kazalo da mam super auro, sijala pa to...

ceprav so drugi izgledali in bili fizicno mnogo bolj kot sam.

zelo priporocam knjige Ann Brennan!!!! predvsem zadnjo, ki jo moram se prebrati!!

govori o auricnih poljih in kako je lahko neka zadeva v auri super, toda ne nekih drugih nivojih pa ne povsem vredu!! prav zato pa treba celostno zivet!! uf ja, spet sebi govorim!! x:Dx

lahko je fizicno telo sibko toda auricno polje zelo pretocno in mocno sijoce;

kar ne pomeni, da smo pa kar cool!! temvec naj bi bili na vseh nivojih cool!!

jasno itak! x;)x

te meritve ne velajo popolnoma nič xwitchx

men je sicer kr kao fajn pokazalo (čez 6) pa priznam da se mi je takrat to kar fino zdelo

dva drastična primera:

priznanemu bioenergetiku ( ki se je seveda potuhnu) je pokazalo tako slabo, da mu je merilec priporočil obisk zdravnika ...

nekomu drugemu je pa pokazalo izvrstn in je čez dva mesca smrtno zbolel in tudi umrl

primera sta resnična - jamčim

ne vem kaj ta naprava meri, ampak količine življenske energije v telesu že ne

:vragec:

hhheeeeeeeeeeeeeeeeeee......

shele zdajle sem videl!!!!!

mushi me proglasila za BUUUUMBAAAAAARRRJJJJAAAAAAAAAAAAAAA.........COOL

666 bumbarjeu....tralala........................mushi albezen moja nepopisna.... x:Xx x:o)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Oj, saj res... prejle sem odbluzila, potem pa...

Skratka - tole sem ene trikrat si dala chekirat... tako je naneslo... v bistvu so me chekirali na nekem kao testnem sestanku, ali naj bi ali naj ne bi gledala v karte (v enem priznanem centru - bil je pa sicer zelo fair in kul odnos)..

In ces, da se tole pogledamo... In je ono poskocilo totalno in sem imela najvec (ali eno manj kot najvec, skratka ful) mozno energy (*sklepam, da je poleg vlaznosti -imam se kar tople in dokaj suhe roke- in toplote se kak drug dejavnik)... in potem so se bile celo nekaksne zamere, zavisti (ker bi jaz kao nekaj vskocila namesto, in jaz sem imela ful vec tega... ma. xDDx xrolleyesx xrolleyesx xDDx )...

No, ampak drugic, ko mi je merilo tole, je prav tako pokazalo ful. Tako sem mislila - kao normalno.

Enkrat pa sem bila presenecena, ko je pokazalo ful manj... se vedno veliko, a recimo dve stopnji manj... Res pa me je tedaj nekaj bolela glava ali kaj je ze bilo, pa mi je bil to zanimiv podatek...

Tudi ta folk, ki je to si meril nekako hkrati z mano, je nekako 'sovpadal' oz. ustrezal tem meritvam..

Hocem reci, ne da zdaj pa ful verjamem v to... ampak na meni je kar delalo... pa tudi sicer pravzaprav verjamem, da obstaja neka ta energija... oz. da je tudi to morda mogoce na nek nacin izmeriti...

Samo seveda... da imas pa kar nekako skoraj po defoltu kao slabo, da potem pac kupis nekaj, pa je pod in svinjsko in v tem kontekstu splooh nocem razmisljati.

Zato mi je tudi precej vseeno tole... saj vem, kako se pocutim in da imam pac nekaj energije... xDDx x:)x

Skoz nekaj se vkalupljati, v neke sistemcke na vsak nacin se dajati... neke cifre, merila... Saj je vseeno - jaz recimo nimam nekih... hm, encimov ?... in nimam trojk. Kaj se da pa iz tega zdaj kaj izmeriti?

Da mi bo hitro treba poturiti nekaksen super kul ultra aparat na bazi titanovih vlaken, ki celo 86% izboljsa sceno! xDDx xDDx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aakhut... sej sebe tud noter prištevam.. sorči.. x;)x

Marsa.. :irs: , ja sej te meritve bi mogu večkrat sprobat, jst sem se res počutla zmahano, mislim prej v službi pa pol tja.. pa neki prehlad in to..

Me zanima kak bi se zmerl ko bi se full fajn počutu.. pa vse finte bi probala palčke prjet na konc, cele.. pa z mokrimi rokami, fejst stisnat... x:Dx :eek:

Mushi

Mushi - saj glih gledam svoj post - nakladam nakladam, tega prav konkretno pa ne povem... xrolleyesx :o|o: x;)x

Skratka - to sem mislila reci, ja - da je potemtakem najbrz finta v TRENUTNEM stanju energije (ce sem si merila nekajkrat in je enkrat pokazalo drugace) - kar pa je pravzaprav dosti logicno; x;)x - ce imam namrec enkrat, ko si merim telesno temperaturo, 39, to morda ne pomeni nujno, da je moja telesna temperatura vedno 39...

In seveda niti ne pomeni, da sem zato kaj mocnejsa, sibkejsa, boljsa, slabsa, temperamentnejsa, hladnejsa, zanimivejsa, puscobnejsa... - kot ta, ki ima temp. 36.5. xDDx :palec: x;)x

Je pa res, da je moj tale defolt okoli 37 ( :shsh: tako mi ni bilo nikoli tezko zblefirati takole cesa... x;)x ).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa!

Kaj res maš okol 37°C?

Ker imam jst tud... in to že ne vem od kdaj, tam zelo zelo blizu.. pa sem bla pr zdravnici prejšnje leto.. tud od enga prehlada se mi je vleklo.. in pol je bla tam nekje 37,2-3° zelo dolgo, 2 mesca npr.. pol je pa postopoma padalo in je zdaj slabih 37° že ne vem kolk časa..

Nimam pojma kako to, VČASIH se spomnim, da sem imela normalno.. ko ti kr merijo za vsak smrk smrk.. pol pa ne polagaš pozornosti.. in menda jo imam zdaj tako?

Mushi

• 4 months later...

Tale post sem namenoma zbezala na svetlo. Glih dans je bil pri nas doma tip, ki je izmeril (sej ne vem točno kak se vsemu reče) eeem, elektromagnetno sevanje (kovine, elektrika), sevanje podtalne vode, potem neke mreže, pa še elektromagnetni smog (?). Blo je kr slab vse skupi, pa sm se odločla, da bom mal prestavla pohištvo pa to.

Pol je pa zmeru bioenergijo men pa še mami. Pa mami je mela čist normalno ( pa je drgač bolana ), jz pa ful manj kot mami, pa sem 25 let mlajša od nje! Ko sem bla stara ok. 17, 18 let sem enkrat na sejmu tud probala to foro, pa se mi ni čist nč premaknu kazalec. Pol sem pa šla študirat v LJ, kjer ful dobr spim pa to, tk, da se mi je dans dvignal mal pod 2, pol sm dala pa za foro gor svojo bionergetsko kapo, ki sem jo opisala v temi bioenergetska oblačila, pa se mi je dvignal na ok. 2,5- tip skor ni mogu verjet, je pa skoz neki šimfu mojo kapo.

Mene zanima, če mi lahko kdo našteje vse možne poznane načine za dvig biopotenciala...

Aja, mam pa srednje tople roke, pa nikol mrzle noge, v bistvu včasih kuham kot bi mela vročino, mam pa vseen ful nizek biopotencial, tk da ne vem, če je to glih povezan.

Ok, bi rekli joga, pa da prestaviš pohištvo, pa...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Glih dans je bil pri nas doma tip, ki je izmeril (sej ne vem točno kak se vsemu reče) eeem, elektromagnetno sevanje (kovine, elektrika), sevanje podtalne vode, potem neke mreže, pa še elektromagnetni smog (?). Blo je kr slab vse skupi, pa sm se odločla, da bom mal prestavla pohištvo pa to.

Pol je pa zmeru bioenergijo men pa še mami. Pa mami je mela čist normalno ( pa je drgač bolana ), jz pa ful manj kot mami, pa sem 25 let mlajša od nje! Ko sem bla stara ok. 17, 18 let sem enkrat na sejmu tud probala to foro, pa se mi ni čist nč premaknu kazalec. Pol sem pa šla študirat v LJ, kjer ful dobr spim pa to, tk, da se mi je dans dvignal mal pod 2, pol sm dala pa za foro gor svojo bionergetsko kapo, ki sem jo opisala v temi bioenergetska oblačila, pa se mi je dvignal na ok. 2,5- tip skor ni mogu verjet, je pa skoz neki šimfu mojo kapo.

Mene zanima, če mi lahko kdo našteje vse možne poznane načine za dvig biopotenciala...

Aja, mam pa srednje tople roke, pa nikol mrzle noge, v bistvu včasih kuham kot bi mela vročino, mam pa vseen ful nizek biopotencial, tk da ne vem, če je to glih povezan.

Ok, bi rekli joga, pa da prestaviš pohištvo, pa...

O trem smo nekje že govorili, pa vseeno:

- Ko pravijo (običajno na kakšnih sejmih) da nam s tem, ko se primemo dveh elektrod izmerijo biopotencial, nam v resnici izmerijo električno prevodnost telesa. Ta je odvisna predvsem od:

a) prevodnosti kože, na katero vplivata zlasti vlažnost kože in naše razpoloženje (spremembe prevodnosti kože v odvisnosti od razpoloženja meri npr. detektor laži);

B) velikosti in "debelosti" telesa

c)količine maščob v telesu

d) "slanosti" telesa, oz. količine prostih elektrolitov v telesu (Stanetova priljubljena tema).

Glede "nekih mrež", ki jih je tip izmeril:

- Radiestezisti govorijo predvsem o t.i. Hartmannovi in Curryjevi mreži. Sam sem prepričan, da ti dve in ostale mreže (nekateri govorijo o tridesetih) ne obstajajo, temveč je to le "v glavah radiestezistov"(o tem sem pisal v svoji knjigi Holistična radiestezija I.). Z najmodernejšimi razpoložljivimi instrumenti v Sloveniji teh mrež ni moč odkriti, "iskalci sevanj" podjetja Fulpoint pa imajo npr. škatljico, vredno cca 50 tisočakov, ki te mreže "zaznava". Res zazna neke spremembe EM polja, a to niso H. in C. mreže. V ciklu raziskav za knjigo Holistična radiestezija II., ki je v pripravi, opravil pa sem jih s sodelavcem Zavoda za varstvo pri delu, smo prišli do nekaterih odkritij, na osnovi katerih sem postavil teorijo o tem, za kakšne spremembe EM pri "teh mrežah" v resnici gre. Predstavil jo bom v omenjeni knjigi, ki je v pripravi. :eek: :eek: :eek:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Točno! Reku je Hartmanove mreže, pa pol je na skici človeškega telesa risal, kje se kaj seka pa to... Mel je eno škatlco, ki je piskala, sam ne vem, če je blo to Fullpoint.

Kakorkoli, hvala za vse informacije!! :palec: x:Dx x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Človek ima samo toliko energije kot jo potrebuje ali pač kolikor jo lahko sprejme. To je odvisno od notranjih blokad. Prav nihče ti to ne more izmeriti, pač tako je. Tudi avra se spreminja iz sekunde v sekundo glede na odziv telesa v nekem trenutku. To smo že većkrat dokazali z večkratnim slikanjem aure v zaporedju nekaj minut. Edino Štefanova medalja je povečala nekja procentov vijoličaste barve, a še to bi verjetno dosegel tudi pri gledanju kakega simbola, ali kake pozitivni ali negativni misli. Torej jaz nikoli ne nasedem na take finte meritev. Vem, da se v naravi nahaja veliko energetskih točk, kjer je polje drugačno od ostalega, a nikakor me do danes še nihče ni prepričal, kaj je koristno in kaj ni, kaj so alfa in kaj beta žarki (kar je za nekaj dobro je za nekaj drugega slabo).

Sam sem prepričan, da najlažje vidimo pozitivno energijo v človeku po njegovem obnašanju in življenju. Tisti, ki ima urejene misli, živi skoraj brez blokad, ni zamerljiv, prepirljiv ali materialist ima sigurno veliko več energije, kot tisti, ki se mu čakre zaradi takih ali drugačnih blokad ne vrtijo, samo tako lahko izmerimo energijo, seveda če jo je sploh potrebno. Sam mislim, da ni.

V mojem nekaj letnem hobiju spremljanja mejnih ved sem naletel na cel kup strokovnjakov, ki so mi vsiljevali takšno ali drugačno resnico, zame je edina resnica ta, ki jo sam sprejemam. Sami sebe moramo vprašati od kot naše blokade, pri vsaki misli, ki je posledica našega ega se moramo vprašati, zakaj smo tako odreagirali, počasi se navadiš in ego nima več moči, blokad ni.

A sem spet zatežil????

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Tema je ena tistih, ki se jih da precej razširiti in osvetliti z več strani, ker pa gre za stvari, ki jih v veliki meri doživljamo subjektivno, se načeloma da na to temo res težiti. Ti si predstavil svoj pogled, ki je - kot običajno - zelo zrel. :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Jaz sem pisal o najbolj običajnih faktorjih, ki vplivajo na prevodnost telesa in posredno na pretok energije po meridianih. Kot sem že v neki drugi temi napisal, pa so raziskave zagrebčana Draga Plečka pokazale, da lahko na to vplivajo tudi različni tradicionalni simboli, ki jih pritisnemo na golo kožo. Ti si dal npr. za primer Štefanovo medaljo, verjetno največje spremembe pa povzročijo nekateri tradicionalni simboli (arhetipi). :zoro: :zoro: :zoro:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Kul, Tomazslo :palec: . Ko mi je meril, sem se pravzaprav ful fajn počutla, pred tem sem šla na en na izi jogging v naravo, doma se stuširala, lepo pospravila sobo ( drugače je ne bi, sam ko mi je glih meru sobo...) tk da so ble vse te dejavnosti namenjene življenski energiji. Mama ma pa probleme s ščitnico, pa cela neki živčna zarad službe pa ji pokaže ful dobr za njena leta, sej hvalabogu, sam ni mi blo jasno, kr jz pa zdele res nism neki pod stresom ( sej bi mogla bit, kr mam poln izpitov :xx!: ).

Hvala za komentar! x:)x

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...