Mimi 29. marec 2002 Prijavi Deli 29. marec 2002 Zdrava sem.Z vsakim dihom vdihnem zdravje. Mimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Z vsakim dihom se polnim s svezo in novo energijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 tole rabim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ...TUDI JAZ, ČEZ NOS SVEŽ ZRAK NOTRI... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 energije ne kupujemo v vrečkah.energija se sama vnovči kot potroši.April je, dež pada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.