xyz 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Tkole ti odgovorim; prej bi se zbudu. Varnostni preživetveni mehanizmi poskrbijo, da se budni svet in sanjski ne združita in ostaneta ločena. In seveda isti varnostni mehanizmi poskrbijo, da sanjska čustva lahko odneseš s seboj v budno življenje ne pa tudi zlomljene noge S tem bi ti dal veleti, da človeka ni najti, ki med snom bi konca jemal ? Tudi posebneži, ki dali so si duška z v komi ležanjem, so dih svoj sleherni v stanju tem spustili...tvoj je torej argument odličen(!): za pratiko pavlihovo. Resda. A ne obupuj, ti borec si, ti zmoreš več ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Konec-smrt. Smo se že kaj približali temu? Nikakor ne. Zgolj minevamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 S tem bi ti dal veleti, da človeka ni najti, ki med snom bi konca jemal ? Tudi posebneži, ki dali so si duška z v komi ležanjem, so dih svoj sleherni v stanju tem spustili...tvoj je torej argument odličen(!): za pratiko pavlihovo. Resda. A ne obupuj, ti borec si, ti zmoreš več ! Seveda, da zmorem - lahko je vodilna beseda, če je pravilno uporabljena. In seveda lahko tudi tebi razložim. Tisto v čemer ob tem uživaš bo itak padlo na tvoja pleča in ne na moja in tudi tisto kar si domišljaš In lahko se učim. Glavna poatna je v tvojih besedah " to je en in isti svet "Če pogledaš slovarsko razlago. Ti bo jasno, da se isti ne nanaša zgolj na izhodišče ali izvor pač pa tudi na lastnosti, ki to istost opisujejo. Ravno lastnosti teh dveh svetov so tiste, ki pričajo o ločitvi od istega. Vse je eno, dokler se ne loči od enosti.Smrti, ki jih omenjaš so že združitev dveh sicer ne istih in tudi ne enakih svetov. isti -a -o prid. (i) 1. na katerega se misli, iz katerega se izhaja: še isti dan je izpolnil obljubo; stanujeta v istem hotelu; isti jezik govoreči ljudje; vrnili so se po isti poti; rojena sta istega leta; tega človeka je srečal tudi včeraj na istem mestu / vsak dan odhaja od doma ob istem času; naglas je v sedanjiku in nedoločniku na istem zlogu / knjiž., ekspr. ta isti človek, ki mu je toliko hudega storil, je zdaj njegov sosed prav ta // ekspr., v zvezi z en poudarja nespremenjenost, ponavljanje: vsako leto hodi v en in isti kraj na počitnice; v debati se oglašajo vedno eni in isti ljudje; na vsa vprašanja je dobil en in isti odgovor; skoraj vsak dan je bila na mizi ena in ista jed 2. pog. ki se po lastnostih, značilnostih ujema, ne razlikuje a) med seboj; enak: dvojčka sta čisto ista B ) pri dveh ali več osebah, stvareh: imajo iste cilje, interese; vsi so v istem položaju; besedi z istim pomenom; imata obleko iste barve; sta iste starosti; vsi so istega mnenja c) od določenega, primerjanega: delo je opravil v istem času kot drugi; iste čevlje ima kakor ti; ima isto bolezen kot oče; zemljo je prodal za isto ceno, kot jo je kupil // ki ne dopušča prednosti, izjem: zakon je za vse isti; vsi bodo imeli iste pravice in dolžnosti 3. pog., navadno v povedni rabi ki ohranja, ima lastnosti, značilnosti nespremenjene; enak: nič se ni spremenil, vedno isti je; čisto ista je kot pred petimi leti 4. zastar., v zaimenski rabi ta, tisti: v istih časih so potovali z Gorenjskega na Štajersko čez Kamnik; isto noč od skrbi ni mogel zatisniti očesa / obrnil se je k sinu - isti je stal s povešeno glavo pred njim / pridite po potrdila danes, ker istih pozneje ne bomo izdajali jih; podpisani prosi predsedstvo, da bi mu isto dovolilo dopust da bi mu dovolilo• zastar. prišla sta oba v isti čas istočasno, hkrati; ekspr. vstopila je isti hip, v istem hipu, ko so govorili o njej prav takrat; govoriti, najti isti jezik imeti, doseči enako mnenje o kaki stvari, vprašanju; ekspr. meče vse v isti koš ne upošteva razlik med stvarmi, problemi; ekspr. v isti rog trobiti s kom mu v vsem pritrjevati; pog., ekspr. ista figa je, če grem ali ne vseeno je; ekspr. vse bi rad povedal v isti sapi vse naenkrat, hitro; ekspr. v isti sapi ga hvali in graja zelo hitro spreminja odnos do njega; zelo hitro spreminja mnenje o njemisti -a -o sam.: isto je izjavil pri zaslišanju kot pri razpravi; ekspr. zmeraj goni (eno in) isto; ekspr. pa smo na istem kot prej v enakem položaju kot pred dogodkom, dejanjem, od katerega smo pričakovali spremembo; prim. isto Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Ravno lastnosti teh dveh svetov so tiste, ki pričajo o ločitvi od istega. Vse je eno, dokler se ne loči od enosti.Smrti, ki jih omenjaš so že združitev dveh sicer ne istih in tudi ne enakih svetov. Vprašaj se raje, kje "ločitev" nastane ? Who is the master who makes the grass green ? DIE Lektion verpasst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Poglej to. Simpatični živčni sistem in parasimpatični živčni sistem. Dva mehanizma na katera nimaš pravega vpliva. Eden te bo zbudil iz takšnih sanj drugi te bo zmrznil v paralizo. Preseganje in delovanje izven teh dveh mehanizmov je mojstrstvo , rezervirano za najboljše. Jaz sem hvaležen, da se takrat zbudim. Da me zbudi telo. In, če ve nezavedno, to ne pomeni, da imaš ti kot budna in v tem svetu aktivna zavest dejansko kaj zraven pri tem bujenju. Bolj malo. 1 +1 = 2 šele, ko se to naučimo. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Who is the master who makes the grass green ? No tole sem pa kr preskoči ... No hemm, we are not. Upamo, da bi bili, pa nismo. O tem sanjamo in si želimo, se trudimo, pa še vedno nismo. In tisti, ki imajo srečo, dojamejo, da se Zemlja vrti brez njih ...In tisti se tej misli priblizujejo. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 No hemm, we are not. Možgani. Filter za to, čemur pravimo svetloba.Predvsem so tu na mestu preprosti primeri, kot je npr. "barvna slepota" ali variacije zaznavanja barv nasplošno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Exactly. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 Sej je zanimiv filmček ampak spet poln filozofskih nesmislov, ki sicer odlično služijo razbijanju ujetega uma, pa zatem, ko se to razbitje na primeren način zgodi takoj postanejo neuporabni. Omenja na primer jezik; beseda list in nato pomenljivo doda " sej smo ga sami izumili ", list namreč. No niti ne. List že obstaja, izmislili smo si kvečjemu ime, besedo v vsakem jeziku svojo, zavoljo lažjega komuniciranja. In, ko bi me nekdo rad prepričal, da to ni list. Mu seveda rečem - butec - to je list, list je beseda, ki opisuje to pojavnost - s katero mi sami nimamo veze, razen toliko, da jo s svojim opazovalnim tunelom ujamemo v naš spekter. Ampak katero teslo lahko tukaj verjame, da list ne obstaja ? Razloži to ptiču, ki ta list odtrga in iz njega sestavlja gnezdo. Pa mu razloži, da je odtrgal list ! ne moreš in ne morem, ne moremo. Pa vseeno je to živa pojavnost, ki jo imenujemo z besedo list in z drugimi besedami lahko opišemo njegov razvoj, nastanek - kako nastane iz popka, na drevesu, semena in nazaj v krog..... list je ! Seveda vsak svet vidi po svoje. Ampak kdo je tisti, ki dela travo zeleno ? jaz ? niti ne. pojavljam se v obliki na katero nimam danega vpliva, sem v njej, če mi je všeč ali ne. Nisem jaz tisti, ki travo naredim zeleno. Samo sprejemam besedo, ki že obstaja v našem jeziku in se naučim novo v tujem. Ampak barva - na njo nimam vpliva. Deloma sem podrejen možganski funkciji in funkciji svojega telesa. Kaj pride skozi tunel je samo deloma odvisno od mene. Nimam popolne kontrole in mi tudi ni dana. In ravno to je problem. In ravno zato je odgovor tako preprost. ; vsi imajo in vsi želijo imeti odgovor; I am! ne ravno obratno. Moj odgovor je ; Not me ! Who is the master ... ., not me, not me. Samo sem.Moje skromno prepričanje je, da so ljudje z logiko podanega linka - obstali na mrtvi točki. Ne zato, ker bi bili ful napačni v svojem razmišljanju, pač pa zato, ker so se prostovoljno ustavili pri tistem, kar jim dejansko omogoča, da nasprotujejo realnosti človeka , na omamen, zanimiv in 'svež' način., pri tem slepo spregledajo, da le ta ni vedno pogojena s človekom. In tako si drzne reči; " prej ali slej se pojavi osel, ki reče, da list resnično obstaja in pri tem pozabi, da smo si ga sami izmislili " res ?....zakaj pri tem pozabi, da je list zgolj beseda, ki označuje nekaj obstoječega. Kot sem rekel, povej ptiču, da ne obstaja in da bo tam imel luknjo, ker tega lista ni. Pa bo res imel luknjo ? In vsak realni tunel je pogojen z jezikom, slovarjem pravi …Torej, če ločimo človeka, od realnosti in mu jo omejimo na najbolj nujne stvari, pa ga potem spustimo na plano. Ali ta človek ne bo več dojemal te realnosti ? ne človeške realnosti ampak Realnosti. Zakaj to dvoje mešat. Realnost ni odvisna od našega tunela. Le NAŠA je odvisna od tunela. Ali drevo, ki ga bo videl , ne bo več tam, kaj pa cesta, pa reka, pa sonce, pa trava - bo zelena? Ali bo rumena, ker nima slovarja ? Bo trava postala rumena, če ga bodo tam v izolaciji učili, da je rumena ? Pa ga pripeljejo ven in mu rečejo lej trava., on pa nazaj - vauu tako rumena je !?? videl pa bo našo zeleno. Ali se zamenja samo beseda ali se zamenja tudi spekter svetlobe ? Ali ne obstajajo stvari, ki so povesem fiziološko pogojene ? Ali pa primer z Van Goghom . Ja maček v njegovem svetu lahko zgleda tako, lahko pa tudi da ne. Lahko zgleda povsem zelo podobno kot v tunelu vseh ostalih , le njegova moč domišljije ga na drugačen način ilustrira na papir. Sicer lepo naprej razvije svojo tezo vendar začetek je bil popolnoma na polomljenih nogah to pač potrebuje, da potegne misli, gre za preprosto manipulacijo človeškega uma in pri sebi se zadovoljno smehlja, ker ve, da mu bo uspela . Pa bi se že zdavnaj premaknil naprej, če nebi bil tako hudo prepričan, da se bo še naprej tako lepo prodajala skupaj z družbenim imenom, ki ga je pred tem naredil za neresničnega. Probably just, so that he can get away whit it … Barvna slepota je pa itak gensko pogojena ali pa s poškodbami živcev itd... In kaj ma to z realnostjo - ma prav nič. Ima pa toliko več realnostjo posameznika ....Realnost zdaleč presega to kar mi dojemamo. Sej mož v filmu bi ravno to rad povedal ( predvidevam ) - pa se zraven želi oz. mora tudi prodati ... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 Moje skromno prepričanje je, da so ljudje z logiko podanega linka - obstali na mrtvi točki. Ne zato, ker bi bili ful napačni v svojem razmišljanju, pač pa zato, ker so se prostovoljno ustavili pri tistem, kar jim dejansko omogoča, da nasprotujejo realnosti človeka , na omamen, zanimiv in 'svež' način., pri tem slepo spregledajo, da le ta ni vedno pogojena s človekom. Mene ta "link" kot tak sploh ne zanima Jaz sem podal zgolj izhodiščno točko oz. "moto" le-tega. Realnost ni odvisna od našega tunela. Le NAŠA je odvisna od tunela. In delitev sveta na svetove je zgolj posledica čaščenja predstav, ki izhajajo iz tega "tunela" oz. ta "tunel" so.Obstoj (=svet) je en, mi pa ga zaznavamo skozi nas obliko omejeno.Na tej točki ponavljam, da me osebno ne zanima, ker je VEDNO omejevanje in laž,temveč me zanima predvsem transpersonalno. In le-to nas uči, da je materialno in duhovno eno in isto;zgolj zaznavano skozi različne settinge (zavesti oz./= interakcije nevronov -> tudi na transpersonalni ravni) na različne načine. Ali drevo, ki ga bo videl , ne bo več tam, kaj pa cesta, pa reka, pa sonce, pa trava - bo zelena? Ali bo rumena, ker nima slovarja ? Bo trava postala rumena, če ga bodo tam v izolaciji učili, da je rumena ? Pa ga pripeljejo ven in mu rečejo lej trava., on pa nazaj - vauu tako rumena je !?? videl pa bo našo zeleno. TO zaznavanje je posledica vzorca, kateremu pravimo človek. TO je pogojenost. Ali ne obstajajo stvari, ki so povesem fiziološko pogojene ? Pogojene, da. In začnemo lahko prav pri naših možganih Ima slika na monitorju, katero gledaš skozi "3D-očala", tudi dejansko 3 dimenzije ? Lahko vstopiš vanjo ? Je to drug svet ? Ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 Edin kar je, da ne moreš biti neoseben. Brez tunela imaš 0. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 Edin kar je, da ne moreš biti neoseben. Brez tunela imaš 0. Tunel je simbol za obliko oz. omejitev, niti ne tako zelo posrečen. Če sem jaz, potem ne morem biti neoseben, se strinjam.A ni bilo govora o neosebnem. Transpersonalno ni neosebno.Predvsem nakazujem na skupek zaznavanj in spoznanj, kateremu rečejo nekateri skupna zavest.Po svoje ponesrečen pojem.... menim namreč, da je zavest tako ali tako zgolj skupna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 Tunel je simbol za obliko oz. omejitev, niti ne tako zelo posrečen. Če sem jaz, potem ne morem biti neoseben, se strinjam.A ni bilo govora o neosebnem. Transpersonalno ni neosebno.Predvsem nakazujem na skupek zaznavanj in spoznanj, kateremu rečejo nekateri skupna zavest.Po svoje ponesrečen pojem.... menim namreč, da je zavest tako ali tako zgolj skupna. Transpersonalno naj bi torej bilo resnično ? pa vendar se odvija skozi vidik naših osebnosti ?Torej iščeš tisto, kar je vsem skupno - the 'thing' that no one will argue whit ... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 Transpersonalno naj bi torej bilo resnično ? Vsekakor manj omejeno. pa vendar se odvija skozi vidik naših osebnosti ?Torej iščeš tisto, kar je vsem skupno - the 'thing' that no one will argue whit ... Opazujem pač. To je proces v razvoju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eweksi 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 Ja, to je zasluga Kanta. S svojimi tremi Kritikami je razparceliral tisto, kar je bilo prej enotno, na znanstveno/filozofsko, moralno in umetnostno. Ne vem, če je bila to čisto njegova ideja, je bila pa ziher sign of the times. In od takrat smo razkosani... tkole na hitro, je že nekaj časa kar sem kanta brala mah niti ne..........nič ni razrezal (nevem kaj točno misliš s tem), ravno obratno, pred njim je bila na delu ta razcepljenost med empirizmom (glavni vir spoznanja je čutno, angleška šola) in racionalizmom (vrojene ideje, francoska šola)... on je ta dva pogleda združil pod en topik, skozi že omenjeni obrat: prej so razmišljali tako, da so rekli, da je zunaj naše zavesti neka stvar in potem se naša misel prilagodi (kot nekakšna štampiljka) tej stvari in zato jo lahko mi spoznamo; on pa pravi, da se ta prilagoditev zgodi v obratnem vrstnem redu.... človek je obkrožen z neko data in način kako bo to organiziral je odvisno ravno od njega samega (niti ne od volje, ampak strukture), ne od tistega kar je zunaj, to zunaj sploh ne pride not brez, da se organizira v skladu z spoznavno zmožnostjo --> stvari same po sebi ne moremo spoznati, vedno spoznamo zgolj tisto kar prefiltriramo na kakršenkoli način že....mesto objektivne resnice je v operacijah razuma....zato obsedenost z metodo v tistem času...metoda, metoda in še 1x metoda... kaj dela travo zeleno po kantu? teorija spoznavne zmožnosti po kantu je itak 'transpersonalna', ko on govori o subjektih ne misli na osebnosti, ampak na tisti minimum, ki mora biti pri vseh ljudeh enak, če naj sploh komuniciramo drug z drugim in z svetom... ravno način kako pride ta 'zelenost' v našo zavest in ni nujno, da vstopi kot zelenost per se, ampak kot recimo neka frekvenca katero naš ustroj prikaže kot barvo.. spoznavni apart bo naredil zeleno za zeleno...npr. glave račjih samcev, mi jih vidimo v enem odtenku zelene, bitja z drugače strukturiranimi očmi vidijo v tisti zeleni še druge odtenke...in vpr. če so ti odtenki za njih res 'zeleni' za zelenost rabiš imeti že pojem... sam kaj je najbolj pomembno..Realnost, Resnica...ehmmm tega ni oz. ni spoznavno, je zgolj kot nek substrat, kateremu šele spoznavna možnost, da barvo, vsebino, pomen..danes ko govorimo o 'post.modernizmu' se s tem misli ravno ta odsotnost Enega, resnica je postala mnogotera...zato recimo danes ne moreš več spodokpavati misticizma z znanostjo ali znanosti z misticizmom..je teoretično povsem brezveze, ker ni več tistega Enega kar bi bilo utemeljitev resničnosti vsega ostalega....še vedno smo pri metodah v bistvu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 Torej, je ali ni Resnica, da nihče v istem stanju v katerem sem sam, ne more skozi zid ? Je ali ni to absolutna resnica ? Da ali Ne Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 Je ali ni to absolutna resnica ? Da ali Neda in ne...hkrati..seveda v tvojem nadrazumskem zaznavanju in zavedanju sebe...kar ti bo kot strelčku seveda hudičevo težko...saj veš kak je pri vas...razum uber alles Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 sonce dela travo zeleno, kot nas dela rjave ko smo na soncu ali rdeče prvo kot prvo nihče ne more biti v istem stanju k ti lahko pa je na istem duhovnem nivoju, potem pa lahko gre skozi zid s tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 da in ne...hkrati..seveda v tvojem nadrazumskem zaznavanju in zavedanju sebe...kar ti bo kot strelčku seveda hudičevo težko...saj veš kak je pri vas...razum uber alles Mako ti si men drgač ful zatežen s svojim humorjem ....še najbolj zato, ker za njim skrivaš svoje pravo prepričanje - nezadovoljstvo ega Drgač pa itak nisi nič odgovoru. Reku si da in ne in si priznal, da ne razumeš - in to je to. mal si se pršu pokazat ... Me zanima, če sploh lahko o tem debatiraš al samo intuitivno pribiješ tebi smiselen odgovor ? ne vm, FUL, FUL, FUL,. ful res ful bi te rad vidi , da se razumsko v tej temi pred menoj raztreliš. prity plisssssss xrosex če bi rad komu pomagal je to še največ kar lahko narediš - drugače si zgolj sam sebi v okras sej veš una rožica, ki se v špegu gleda ... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 Mako ti si men drgač ful zatežen s svojim humorjem ....še najbolj zato, ker za njim skrivaš svoje pravo prepričanje - nezadovoljstvo ega Drgač pa itak nisi nič odgovoru. Reku si da in ne in si priznal, da ne razumeš - in to je to. mal si se pršu pokazat ... Me zanima, če sploh lahko o tem debatiraš al samo intuitivno pribiješ tebi smiselen odgovor ? ne vm, FUL, FUL, FUL,. ful res ful bi te rad vidi , da se razumsko v tej temi pred menoj raztreliš. prity plisssssss xrosex če bi rad komu pomagal je to še največ kar lahko narediš - drugače si zgolj sam sebi v okras sej veš una rožica, ki se v špegu gleda ...ti pa meni malo smešen ...glej svoje vprašanje...je ali ni resnica...se ti ne zdi da kar je...itak je...pa je čisto vseeno ali ti na to gledaš in verjameš....kot da je...ali pa kot da ni...prepameten si...na žalost...da bi si končno nehal zmišljevati teorije in pojasnila...za vsako stvar ki ti pride na pot...in bi se končno omejil na eno in edino bistvo...in to je to...da so moje besede čisto brezvredne...tako zame...kot zate p.s. ja...ponavadi napišem čisto tisto kar se mi v glavo sprdne....seveda šele potem ko se nasmejim vašim meni nepojemljivo zanimivim bluzom...ki jih producirate vsak dan...o vedno eni in isti stvari thanks...za entertejnment Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 in bi se končno omejil na eno in edino bistvo...in to je to...da so moje besede čisto brezvredne...tako zame...kot zate .... O tem nihče ne dvomi. Je pa zanimivo, da se vsake toliko vseeno potrudiš in nam to tudi demonstriraš. p.s. ja...ponavadi napišem čisto tisto kar se mi v glavo sprdne.... To je, kot ravnokar rečeno, očitno. Nekateri so pač taki "genialci" , da jim niti argumentirati ni treba... a dajo vselej rado vedeti, da so oni sami v oziru na debato vzvišeni.Ti si pač povzel ravno tak vzorec. Niti nisi edini. Edino, kar je na tem vzorcu zares sporno, je, da nasprotuje sam sebi.Kot sem ti povedal v najinem prejšnjem dialogu: če nisi za debato, se je ne udeležuj. Bodi kongruenten. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 se pravi maš dva accounta?xyz in fixminz? NA GOLI OTOK! Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 se pravi maš dva accounta?xyz in fixminz? NA GOLI OTOK! Zakaj "se pravi" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 O tem nihče ne dvomi. Je pa zanimivo, da se vsake toliko vseeno potrudiš in nam to tudi demonstriraš. To je, kot ravnokar rečeno, očitno. Nekateri so pač taki "genialci" , da jim niti argumentirati ni treba... a dajo vselej rado vedeti, da so oni sami v oziru na debato vzvišeni.Ti si pač povzel ravno tak vzorec. Niti nisi edini. Edino, kar je na tem vzorcu zares sporno, je, da nasprotuje sam sebi.Kot sem ti povedal v najinem prejšnjem dialogu: če nisi za debato, se je ne udeležuj. Bodi kongruenten.no ja...drugi pač pod krinko argumentacij...pišejo to kar se jim v glavo sprdne sicer pa ne vem kaj se name spravljaš...itak tu vsak po svoje prdi kar mu paše...to je pač svoboda ki ti jo forum daje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 limam en link, ki govorijo o NDE-jih (near death experience). tale se mi je osebno še najbolj dopadel, ne glede na to, da mi sama ženska zgleda malo čudna ampak opisuje stvari zelo lepo... neki je na tem link: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.