Skoči na vsebino

Konec - smrt

nataly

Recommended Posts

ti pa meni malo smešen x:Dx ...glej svoje vprašanje...je ali ni resnica...se ti ne zdi da kar je...itak je...pa je čisto vseeno ali ti na to gledaš in verjameš....kot da je...ali pa kot da ni...prepameten si...na žalost...da bi si končno nehal zmišljevati teorije in pojasnila...za vsako stvar ki ti pride na pot...in bi se končno omejil na eno in edino bistvo...in to je to...da so moje besede čisto brezvredne...tako zame...kot zate x:Dx

p.s. ja...ponavadi napišem čisto tisto kar se mi v glavo sprdne....seveda šele potem ko se nasmejim vašim meni nepojemljivo zanimivim bluzom...ki jih producirate vsak dan...o vedno eni in isti stvari x:Dx thanks...za entertejnment

Mako, forum je zato, da se piše, da se debatira, da se razglablja ne veliko in široko. >Ravno to je prednost foruma. Lahko si vzameš, čas in napiše tisto kar maš v sebi, tisto, kar se skriva tam v napol zavednem. Če sem se kaj iz tega foruma naučil in če sem naredil kakšen korak naprej. In sem ga. Hvala gre samo temu, da sem se obregnil ob nekoga ali nekdo vame in sva začela sveto vojno za pravilnost podane ideje. Velikokrat ni bilo skupnega zaključka ampak komu mar - važno, da se je vmes kakšna kaplja pameti iz že prežete gobe porodila. In to vse brez modric in grdih pogledov. Kaka žaljiva podoba se sem in tja pojavi, ampak je itak forum. To je moj edini razlog, da sem tle gor.

Eno stvar pa vem. Razum moti le tiste, ki se v njem zgubijo zaradi lastnega nerazumevanja.

Pa lahko bi že nehal s tem predvajanjem lastne nevednosti, ko opisujš mene, kr je res kr neki ... glih zato sem ti odpisov sploh.

In, če bi pravilno odgovoril pa nisi. Potem bi lahko vedel, da tvoja enost, nikol ne bo enaka moji, lahko edino skupne točke iščeva, to je pa tud to. Maš pač drugo glavo na vratu.

Tak, da ja in ne hkrati v tem primeru ne obstaja, razen v smislu preseganja lastnega bitja, kar je pa itak nespoznavno tako zate kot tudi zame . No vidš - tolk se iz te debate da naučit, če se hoče.

Problem bi bil seveda, če tega nebi mogel sprejeti.

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 378
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

se pravi maš dva accounta?

xyz in fixminz?

NA GOLI OTOK!

Dej unis kaj ti bledeš. FixMinze je kuvrtat in jaz to lahko napiše kot, da je XYZ. Ali to res potem pomeni, da sem ?

A veš kaj je to. Bolečina v glavah kontrole potrebnega uma. Zadnja stvar, ki mi na misel pride je, da iščem dvojnike po forumu.

In ne razumevanje nima veze s kontrolo ima pa s širjenjem obzorja.

ja ja sej vem sam sabo debatiram

Unis, kako si ti rit brišeš ? jaz mam baby ročke ...

Brez podpisa

no ja...drugi pač pod krinko argumentacij...pišejo to kar se jim v glavo sprdne x:Dx sicer pa ne vem kaj se name spravljaš...itak tu vsak po svoje prdi kar mu paše...to je pač svoboda ki ti jo forum daje...

Mako, čist kul si dokler bluziš, ko pa s prstom kažeš si pa ravno tako fuknjen kot jaz.

Sam pojem poizkusa objektivne debate ta pa zgleda ni ravno znan ...

in tud ne v čem bi bil smisel tega...

vsak se pač uri v tistem kar meni, da potrebuje

Brez podpisa

no ja...drugi pač pod krinko argumentacij...pišejo to kar se jim v glavo sprdne x:Dx sicer pa ne vem kaj se name spravljaš...itak tu vsak po svoje prdi kar mu paše...to je pač svoboda ki ti jo forum daje...

Ne, argumentacija je pozornost in ta priča o odnosu do sogovornika,

ne glede na to, če jo le-ta doživlja kot "negativno" ali "pozitivno" kritiko, kot grajo, kot pohvalo,

kot osebno žalitev ali kot poveličevanje.

Tovrstna občutenja so relevantna, vsaj dozdevno, zgolj za tistega, ki jih producira.

Temu primer je prav tvoja izjava "ne vem kaj se name spravljaš". Saj se ne.

Jasno sem dejal: ti si prevzel ta vzorec. A to nisi ti. Ti nisi Mako. In jaz ne XYZ. V bistvu midva sploh ne obstajava,

vsaj ne kot nekaj fiksnega.

Ti pač izražaš s komunikacijo, da je komunikacija nepotrebna in to obenem argumentiraš s svobodo. Hecno, ne ?

jps...bo kr res....kolko se vidva urita v tem razglabljanju o duhovnosti...že delata to...kar potrebujeta x:Dx

sej je kul mako :o|o: tebe to moti. kaj potem potrebuješ ti ? razen obračanja besed sebi v prid x:)x

bom ti kar povedal. potrebuješ porcijo METALAAAAAA !!!!! poslušaj večkrat, kompleksna in tehnična izvedba je to. zelo dobro. mmmmjmamm x:Xx x:px

klik

p.s; naslov komada je slučajen, razen, če bi tebi to pasal

Brez podpisa

sej je kul mako :o|o: tebe to moti. kaj potem potrebuješ ti ? razen obračanja besed sebi v prid x:)x

bom ti kar povedal. potrebuješ porcijo METALAAAAAA !!!!! poslušaj večkrat, kompleksna in tehnična izvedba je to. zelo dobro. mmmmjmamm x:Xx x:px

klik

p.s; naslov komada je slučajen, razen, če bi tebi to pasal

itak da je kul....3 krat poslušal....upam da sosedje še ne razbijajo po vratih....sicer pa...itak jih ne bi slišal...hehe...thanks

p.s. pa ne me resno jemat...itak samo malo testiram...kak se ljudje v nepomembne komentarje vtikujejo x:Dx

p.s. pa ne me resno jemat...itak samo malo testiram...kak se ljudje v nepomembne komentarje vtikujejo x:Dx

In kaj ti to pove o tebi samem, razen tega, da ne zavzameš stališča in se ne potrudiš komunicirati v skladu s tematiko ?

Da si želiš pozornosti ? Da je sam nisi sposoben vložiti ?

In kaj ti to pove o tebi samem, razen tega, da ne zavzameš stališča in se ne potrudiš komunicirati v skladu s tematiko ?

glej...zwq...al kaj že si x:Dx sorry...ampak ne morem si pomagat...samo toti smeškoti so res tak butasti....da se ne morem upret....in jih limam kr vse povprek x:Dx kak pade...pade x:Dx ...

drugač pa se mi smrt ne zdi ravno neka tema za razglabljanje...razen če tukaj debatiramo...o naših podzavestnih strahovih pred prihajoča smrtjo...in našo nesprijaznenostjo s tem da bomo večno živeli....samo v malo drugih oblikah...in ne samo v tej minljivi obliki v kateri smo zdaj x:Dx

Da si želiš pozornosti ? Da je sam nisi sposoben vložiti ?

se mi zdi...da si jo ti bolj želiš...meni to ni težko...en al pa dva butasta stavka napišem...taka bolj logično-nelogična...malo se nanaša na temo...malo je čist mimo...je pa ravno prav da dovolj pozornosti zbudi....vsaj zame je dovolj....več ne rabim. x:Dx v stilu npr....smrt je hecna...a hkrati skrivnostva stvar...najboljše je izkoristit njeno moč....za življenje x:Dx koga briga v bistvu...vedno je prisotna...dalje se nam zdi....bližje je x:Dx ej...sem razmišljal...mogoče bi pa moral namesto o smrti...začet razglabljat o tem...kolko te je smrti strah...in zakaj te je tega strah x:Dx

drugač pa se mi smrt ne zdi ravno neka tema za razglabljanje...razen če tukaj debatiramo...o naših podzavestnih strahovih pred prihajoča smrtjo...in našo nesprijaznenostjo s tem da bomo večno živeli....samo v malo drugih oblikah...in ne samo v tej minljivi obliki v kateri smo zdaj x:Dx

Tudi o tem lahko debatiraš. Če bi sledil tekoči debati bi tudi vedel, na kaj se nanaša.

Smrt je mimogrede genialna tema, tako s filozofskega, kot s popolnoma fiziološkega vidika.

se mi zdi...da si jo ti bolj želiš...

Res ? Zanimivo, da ne glede na to izjavljaš ravno tole:

meni to ni težko...en al pa dva butasta stavka napišem...taka bolj logično-nelogična...malo se nanaša na temo...malo je čist mimo...je pa ravno prav da dovolj pozornosti zbudi...

Vzbuditi pozornost x;)x a ne diskutirati x;)x provocirati x;)x in nato zbežati x;)x

vsaj zame je dovolj....več ne rabim.

Ja ?

x:Dx v stilu npr....smrt je hecna...a hkrati skrivnostva stvar...najboljše je izkoristit njeno moč....za življenje

Hočeš reči, da je smrt dejansko "stvar", ki ima "moč" ? Kje je ta stvar potemtakem ?

mogoče bi pa moral namesto o smrti...začet razglabljat o tem...kolko te je smrti strah...in zakaj te je tega strah x:Dx

Tudi o tem je bilo že govora oz. sem pred parimi dnevi napisal nekaj na to temo. In, kaj meniš ti ? Zakaj ?

Tudi o tem lahko debatiraš. Če bi sledil tekoči debati bi tudi vedel, na kaj se nanaša.

Smrt je mimogrede genialna tema, tako s filozofskega, kot s popolnoma fiziološkega vidika.

Res ? Zanimivo, da ne glede na to izjavljaš ravno tole:

Vzbuditi pozornost x;)x a ne diskutirati x;)x provocirati x;)x in nato zbežati x;)x

Ja ?

Hočeš reči, da je smrt dejansko "stvar", ki ima "moč" ? Kje je ta stvar potemtakem ?

Tudi o tem je bilo že govora oz. sem pred parimi dnevi napisal nekaj na to temo. In, kaj meniš ti ? Zakaj ?

no...zdaj veš...zakaj imam dovolj pozornosti...ker mi jo daješ x:Dx drugač pa...zakaj te je strah smrti...ti bo edino čas pred tvojim rojstvom povedal x:Dx iz smrti v življenje rojeni smo...in tja se tudi vedno vračamo...v naše večno življenje da ga izkusimo na nešteto nam še nepoznanih načinov in oblik x:Dx

no...zdaj veš...zakaj imam dovolj pozornosti...ker mi jo daješ

Ne, stvar je v tem, da ti misliš, da je nimaš dovolj, prav zato tovrstne izjave, kot

meni to ni težko...en al pa dva butasta stavka napišem...taka bolj logično-nelogična...malo se nanaša na temo...malo je čist mimo...je pa ravno prav da dovolj pozornosti zbudi...

...in provokacije nasplošno.

Jaz ti pozornosti ne morem dati, lahko sem zgolj pozoren. Ti prav tako. Vsaj hipotetično.

x:Dx drugač pa...zakaj te je strah smrti...

Evo, spet dober primer nekomunikacije s tvoje strani. ČE bi prebral, kaj sem v tej temi napisal o "strahu" pred smrtjo,

bi imel vsaj možnost, da bi dojel, kakšno je moje stališče. Od kje torej tebi, da me je strah ?

SRY, ampak edino, kar je od tebe na teh straneh zaznati, je generalno zaničevanje in pa zanikanje. Potruditi se bi bilo verjetno preveč ?

Ne, stvar je v tem, da ti misliš, da je nimaš dovolj, prav zato tovrstne izjave, kot

men se bolj zdi da ti hočeš v meni neko umetno potrebo po pozornosti ustvarit...seveda v drugih vedno vidiš to...kar ti samemu manjka x:Dx daj se skuliraj dečko no...saj ti pa noben nič noče

...in provokacije nasplošno.

Jaz ti pozornosti ne morem dati, lahko sem zgolj pozoren. Ti prav tako. Vsaj hipotetično.

s pozornostjo pozornost daješ...saj vidiš da sem tud jaz pozoren do tebe in ti pridno odpisujem...upam da boš kmalu imel zadovoljeno svojo željo po pozornosti...ker se bom tako dolgo trudil...dokler res ne boš zadovoljen...pa če ti ga bom moral še potegnit na koncu x:Dx ups...pa res provociram x:Dx

Evo, spet dober primer nekomunikacije s tvoje strani. ČE bi prebral, kaj sem v tej temi napisal o "strahu" pred smrtjo,

bi imel vsaj možnost, da bi dojel, kakšno je moje stališče. Od kje torej tebi, da me je strah ?

od kod meni to...da je tebe strah...saj si sam napisal dva posta nazaj da te zanima kaj menim jaz o tem tvojem strahu...no...razen če si mene mislil s tem čudnim vprašanjem x:Dx

SRY, ampak edino, kar je od tebe na teh straneh zaznati, je generalno zaničevanje in pa zanikanje. Potruditi se bi bilo verjetno preveč ?

glej...večinoma ti dlako v jajcu iščeš...in to v vsakem postu od vsakega...in se prav trudiš....vseposod svoj prav uveljavit...malo preresno jemlješ stvari...saj kaj lepega in zanimivega napišeš...ampak generalno pa imaš eno veliko potrebo po negiranju drugih...tako kot jaz x:Dx peace brother xsrcx

men se bolj zdi da ti hočeš v meni neko umetno potrebo po pozornosti ustvarit...seveda v drugih vedno vidiš to...kar ti samemu manjka x:Dx daj se skuliraj dečko no...saj ti pa noben nič noče

s pozornostjo pozornost daješ...saj vidiš da sem tud jaz pozoren do tebe in ti pridno odpisujem...upam da boš kmalu imel zadovoljeno svojo željo po pozornosti...ker se bom tako dolgo trudil...dokler res ne boš zadovoljen...pa če ti ga bom moral še potegnit na koncu x:Dx ups...pa res provociram x:Dx

od kod meni to...da je tebe strah...saj si sam napisal dva posta nazaj da te zanima kaj menim jaz o tem tvojem strahu...no...razen če si mene mislil s tem čudnim vprašanjem x:Dx

glej...večinoma ti dlako v jajcu iščeš...in to v vsakem postu od vsakega...in se prav trudiš....vseposod svoj prav uveljavit...malo preresno jemlješ stvari...saj kaj lepega in zanimivega napišeš...ampak generalno pa imaš eno veliko potrebo po negiranju drugih...tako kot jaz x:Dx peace brother xsrcx

Pozornost je tvoja izbira.

Ko kritiziram, kritiziram specifično in to tudi argumentiram. Ti enostavno negiraš celoten pogovor in to upravičiš z izjavo,

da je debatiranje nesmiselno. Vsaj prevzemi odgovornost za tvoj tukajšnji nastop.

Strategije, katerih se poslužuješ, so zgolj demonstracije izogibanja samorefleksiji. Tudi tvoja izbira. Če ne zmoreš drugače, ok.

Jaz se bom še naprej posvečal tematiki, ti pa kakor te je volja in kakor zmoreš x;)x

Ciao.

Pozornost je tvoja izbira.

Ko kritiziram, kritiziram specifično in to tudi argumentiram. Ti enostavno negiraš celoten pogovor in to upravičiš z izjavo,

da je debatiranje nesmiselno. Vsaj prevzemi odgovornost za tvoj tukajšnji nastop.

Strategije, katerih se poslužuješ, so zgolj demonstracije izogibanja samorefleksiji. Tudi tvoja izbira. Če ne zmoreš drugače, ok.

Jaz se bom še naprej posvečal tematiki, ti pa kakor te je volja in kakor zmoreš x;)x

Ciao.

itak da je moja izbira...moja izbira...in ne tvoja x:Dx

hehe...na podlagi česa te ti smrt tako kritično in specifično argumentiraš...na podlagi tega kar si prebral...al doživel...pa človek ki te maš jajca...da take sekaš...pa misliš da mora biti vse argumentirano in skritizirano skozi tvoje oči....sicer pa vsak ima svoj način debate...če ti moj ni všeč...ne vem zakaj se spuščaš v debato z mano...čeprav to zate sploh ni debata x:Dx ampak samo kritika tebi nerazumljenega uma

ej...po mojem najboljše da umreš...se boš najboljše tematiki posvetil...hehe

peace x:Dx

Smrt. Ce bi se sedaj zavedali smrti, v tem trenutku, ampak cist resno.. tukaj, sedaj, da vemo, da so recimo nasi zadnji trenutki...

Hm. takrat bi govorili samo se resnico.

V primeru zavedanja minljivosti življenja bi bilo klamfanje po tipkovnici zadnje opravilo, ki bi ga na tem svetu sploh želel še opraviti.

itak da je kul....3 krat poslušal....upam da sosedje še ne razbijajo po vratih....sicer pa...itak jih ne bi slišal...hehe...thanks

mah, sej pudlov nikol nisem maral x:Dx x:px

Brez podpisa

Meni je pa zanimiva smrt nekega patricija, ki jo opiše Seneka v svojih pismih. Bil je dolgo bolan in se je odločil, da se bo izstradal do smrti. (Očitno je bolezen udarila tudi na apetit). Po nekaj dneh stradanja pa je ugotovil, da je ozdravel. Pa se je kljub temu odločil, da bo šel do konca, ker je občutil tak blažen mir, ko je počasi medlel. Družina ga je prigovarjala, naj si premisli, on se je pa samo poslavljal in je šel. x^x

Posrečeno je šel na drugi svet tudi Diogen, ki ga sicer precej občudujem. Zadušil se je ob dokazovanju, da lahko lignje jemo tudi surove in je pečenje torej nepotrebno.

Će sem že pri antiki pa se spomnimo še najbolj realističnega slikarja ever - Zeuxisa, ki je bojda narisal grozdje tako realistično, da so ga poskušale jesti ptice. Model je pa umrl, ko je prav posrečeno narisal grdo žensko in se tako smejal, da mu je počila žila.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...