just4you 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 kako pa sam gledaš na to zase?želiš biti sam? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 kako pa sam gledaš na to zase?želiš biti sam?Mislil sem na lastno umiranje. Ker to lahko mal buba, smrt sama pa prav nič grozno ne izgleda. Živim sam, tak da lahko tudi umrem sam. (Vsaj če vela tisto: You die the way you live) Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 aha....nisem razumela prej na koga misliš hehe....ja no...sam spet da nimaš vsaj nekoga zraven...malo žalostno bi blo...no,še bolj kot bi blo... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 aha....nisem razumela prej na koga misliš hehe....ja no...sam spet da nimaš vsaj nekoga zraven...malo žalostno bi blo...no,še bolj kot bi blo... Bolj žalostno je tisto, kar imaš v podpisu. Je bolj podobno smrti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 ne... to pomeni da tisti ki še ne zna živeti naj začne bolj v tem stilu....js tam smrt preslišim... hehe Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ne... to pomeni da tisti ki še ne zna živeti naj začne bolj v tem stilu....js tam smrt preslišim... hehe tud če jo preslišiš... mogoč bo usen pršla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Smrti se ne bojim, samo pri umiranju nočem biti zraven. LOL Mislil sem na lastno umiranje. Ker to lahko mal buba, smrt sama pa prav nič grozno ne izgleda. Živim sam, tak da lahko tudi umrem sam. (Vsaj če vela tisto: You die the way you live) LAhko ni pa muss s tem (živim...) se pa sploh strinjam Bolj žalostno je tisto, kar imaš v podpisu. Je bolj podobno smrti. Mislm kake pa ti streljaš Kar se smrti tiče...ja slej ko prej jo bomo vsi dočakal, zakaj bi že zdej razmišljali o njej? Smrti se ne bojim, je del življenja, del kroga, vstopnica za naprej, vse kar se je rodilo je že zapisano smrti...lahko bi se je celo veselili (no, Mehičani majo glede tega razčiščeno)Smrt je edina gotovost v življenju. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Odkar sem imela zelo žive sanje, da imam letalsko nesrečo, se full bojim smrti. Pa ne toliko same bolečini, kot to da se konča moja pot. Verjamem v posmrtno življenje, samo si še ne želim tja. Umrl mi je sošolec na maturantskem izletu (še zdaj ni ugotovljeno kako je umrl, pač izginil je iz ladje), umrl mi je tudi znanec (sosed) zaradi uživanja prepovedanih substanc. Ko umrejo mladi ljudje, je vedno šok. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ... pa se ostale teme o smrti Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Kaj bi se sekirali. Dokler smo živi, se smrt zgodi lahko samo drugim. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Kaj bi se sekirali. Dokler smo živi, se smrt zgodi lahko samo drugim. bo potrebno sekire pospravt... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Odkar sem imela zelo žive sanje, da imam letalsko nesrečo, se full bojim smrti. Pa ne toliko same bolečini, kot to da se konča moja pot. Verjamem v posmrtno življenje, samo si še ne želim tja. Umrl mi je sošolec na maturantskem izletu (še zdaj ni ugotovljeno kako je umrl, pač izginil je iz ladje), umrl mi je tudi znanec (sosed) zaradi uživanja prepovedanih substanc. Ko umrejo mladi ljudje, je vedno šok. Ne bi preveč mislil o tem, ker ni glih v redu...s tem ustvarjaš energijo, ki lahko kaj takega prikliče. Raje pomisli na kaj lepega, pa čimveč se smej- bo veliko bolje zate... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Se strinjam, ampak strahu pred avioni ne morem več zatreti. Oziroma ne znam. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 lahko bi se je celo veselili (no, Mehičani majo glede tega razčiščeno)Za Mehičane nisem vedel, sem pa zasledil nekje v Montaignovih esejih, da so nekje v Perziji (nisem čist ziher) objokavali rojstva namesto smrti. Cicero pa pravi, da je filozofiranje samo pripravljanje na smrt, torej pričakujem, da bom umrl dobro pripravljen. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Se strinjam, ampak strahu pred avioni ne morem več zatreti. Oziroma ne znam. Ko boš čutila potrebo, boš že zatrla zadevo. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Smrt potrebujemo, da bi lahko živeli.Razumevanje in sprejemanje smrti je ključna tema odraščanja in notranjega razvoja,.....in hvalabogu ostaja velika skrivnost, velika moč v rokah narave, ki jo človek ne more zmanipulirati, čeprav jo poskuša. Zase bi lahko rekla, da bolj ko sprejemam smrt, bolj sprejemam tudi življenje in spet bližja mi je smrt, in potem življenje in smrt nista več dva ekstrema, ampak se zlivata v nekaj tretjega. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Smrt potrebujemo, da bi lahko živeli.Razumevanje in sprejemanje smrti je ključna tema odraščanja in notranjega razvoja,.....in hvalabogu ostaja velika skrivnost, velika moč v rokah narave, ki jo človek ne more zmanipulirati, čeprav jo poskuša. Zase bi lahko rekla, da bolj ko sprejemam smrt, bolj sprejemam tudi življenje in spet bližja mi je smrt, in potem življenje in smrt nista več dva ekstrema, ampak se zlivata v nekaj tretjega. Da bi živeli, zanesljivo ne potrebujemo smrti. Mislim tudi, da je polno razumevanje življenja ,veliko pomembnejše kot razumevanje smrti.Ker je povezano eno z drugim. In tudi ne vem, čemu bi se toliko v življenju ukvarjali s smrtjo, je le nujno /ali res?? / dejstvo, s katerim lahko precej na hitro opraviš sam pri sebi, če imaš dovolj vpogleda v življenje.Obenem pa je tudi mnogo polj pametno in naravno , da se poglabljamo v življenje, ga živimo , ker skozi te procese pridemo tudi do trenutka smrti. In jo pač sprejemamo...so vrata skozi katera stopimo v določenem trenutku našega življenja...in v našem življenju je , mislim mnogo bolj bolečih in hujših trenutkov, s katerimi se moramo soočati in jih živeti, kot pa je smrt....Gledati na življenje skozi smrt- se mi ne zdi ne potrebno in ne pametno...moje mnenje pač Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Gledati na življenje skozi smrt- se mi ne zdi ne potrebno in ne pametno... tolk obremenjevanj s tem... kar je samoumevno in ironicno hkrati; ze takoj, ko se "rodis" (al se ustvari zigota al pa prides ven iz maternice), si "obsojen" na to dejanje, ki mu pravimo smrt...dobr bi blo gledat na zivljenje skozi zivljenje samo... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 tolk obremenjevanj s tem... kar je samoumevno in ironicno hkrati; ze takoj, ko se "rodis" (al se ustvari zigota al pa prides ven iz maternice), si "obsojen" na to dejanje, ki mu pravimo smrt...dobr bi blo gledat na zivljenje skozi zivljenje samo... Nasprotno, nič obremenjevanja.Če pa jo odrivaš, prestavljaš na "nekoč", si "obsojen" na življenje. Če ne, lahko svobodno živiš. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 O smrti in življenju Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 Smrt diskreira$ in gre$ chez O5ebli Stargate. Poglej si "Death discreation" na google. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 (popravljeno) Sem pogledala oddajo o Življenju in smrti, ampak nekaj me je zbodlo. Gospa reče, da še nihče ni prišel nazaj, potem se pa začnejo pogovarjat o obsmrtnih izkustvih in ljudje dejansko pridejo nazaj in govorijo o tem, da so tam videli pokojne, in to je tudi zanimivo, ljudje se na drugi strani lahko pogovarjajo samo s pokojnimi, žive pa vidijo na zemlji. TOREJ. Ljudje pridejo nazaj. Dejansko pridejo. In kar malo me je pretreslo, da ljudje niso sposobni tega povezat, npr. tistega kar gospa trdi z obsmrtnimi izkušnjami. Pa sej to je eno in isto. Na googlu vtipkajte: near death experiences youtube In to je to. Tega raje ne glejte: http://video.google.com/videosearch?hl=sl&...0back&src=2 Ok, zgornji link ne dela, tale pa.http://video.google.com/videoplay?docid=4136610474021109864 ČE KDO SAMO POMISLI NA SAMOMOR, MORA NUJNO TOLE VIDET: Popravljeno 27. december 2008 -> light Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 lih dons sm biu na pogrebu.Nč kej posebnega, sam na kurac mi je šlo, k si je folk vošču za novo leto.Pač se prej niso vidli, zdej so na pogrebu, o, glej ga tm rukolu in klapu, pejmo voščit ho ho ho.take bi tepu Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 Ko je kolega šel [po prometni nesreči ...", smo na njegovo željo, v njegov spomin organizirali zabavo.Z njemu ljubo glasbo...Čudno za koga, ampak tko je blo ... Kolega je bil drugač "veseljak" ...Rad = imel humor ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 Ko je kolega šel [po prometni nesreči ...", smo na njegovo željo, v njegov spomin organizirali zabavo.Z njemu ljubo glasbo...Čudno za koga, ampak tko je blo ... Kolega je bil drugač "veseljak" ...Rad = imel humor ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.