Skoči na vsebino

Konec - smrt

nataly

Recommended Posts

• Komentarji 378
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kako pa sam gledaš na to zase?

želiš biti sam?

Mislil sem na lastno umiranje. x;)x Ker to lahko mal buba, smrt sama pa prav nič grozno ne izgleda.

Živim sam, tak da lahko tudi umrem sam. (Vsaj če vela tisto: You die the way you live) :inocent:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

aha....nisem razumela prej na koga misliš x;)x

hehe....ja no...sam spet da nimaš vsaj nekoga zraven...

malo žalostno bi blo...no,še bolj kot bi blo... x:)x

Bolj žalostno je tisto, kar imaš v podpisu. x^x Je bolj podobno smrti.

Smrti se ne bojim, samo pri umiranju nočem biti zraven.

LOL x:Dx

Mislil sem na lastno umiranje. x;)x Ker to lahko mal buba, smrt sama pa prav nič grozno ne izgleda.

Živim sam, tak da lahko tudi umrem sam. (Vsaj če vela tisto: You die the way you live) :inocent:

LAhko ni pa muss :inocent: s tem (živim...) se pa sploh strinjam :palec:

Bolj žalostno je tisto, kar imaš v podpisu. x^x Je bolj podobno smrti.

Mislm kake pa ti streljaš x:Dx x:Dx x:Dx

Kar se smrti tiče...ja slej ko prej jo bomo vsi dočakal, zakaj bi že zdej razmišljali o njej? Smrti se ne bojim, je del življenja, del kroga, vstopnica za naprej, vse kar se je rodilo je že zapisano smrti...lahko bi se je celo veselili (no, Mehičani majo glede tega razčiščeno)

Smrt je edina gotovost v življenju.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Odkar sem imela zelo žive sanje, da imam letalsko nesrečo, se full bojim smrti. Pa ne toliko same bolečini, kot to da se konča moja pot. Verjamem v posmrtno življenje, samo si še ne želim tja.

Umrl mi je sošolec na maturantskem izletu (še zdaj ni ugotovljeno kako je umrl, pač izginil je iz ladje), umrl mi je tudi znanec (sosed) zaradi uživanja prepovedanih substanc. Ko umrejo mladi ljudje, je vedno šok.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Kaj bi se sekirali. Dokler smo živi, se smrt zgodi lahko samo drugim. x^x
x:Dx

bo potrebno sekire pospravt...

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Odkar sem imela zelo žive sanje, da imam letalsko nesrečo, se full bojim smrti. Pa ne toliko same bolečini, kot to da se konča moja pot. Verjamem v posmrtno življenje, samo si še ne želim tja.

Umrl mi je sošolec na maturantskem izletu (še zdaj ni ugotovljeno kako je umrl, pač izginil je iz ladje), umrl mi je tudi znanec (sosed) zaradi uživanja prepovedanih substanc. Ko umrejo mladi ljudje, je vedno šok.

Ne bi preveč mislil o tem, ker ni glih v redu...s tem ustvarjaš energijo, ki lahko kaj takega prikliče. Raje pomisli na kaj lepega, pa čimveč se smej- bo veliko bolje zate...

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Se strinjam, ampak strahu pred avioni ne morem več zatreti. Oziroma ne znam.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

lahko bi se je celo veselili (no, Mehičani majo glede tega razčiščeno)

Za Mehičane nisem vedel, sem pa zasledil nekje v Montaignovih esejih, da so nekje v Perziji (nisem čist ziher) objokavali rojstva namesto smrti.

Cicero pa pravi, da je filozofiranje samo pripravljanje na smrt, torej pričakujem, da bom umrl dobro pripravljen.

Smrt potrebujemo, da bi lahko živeli.

Razumevanje in sprejemanje smrti je ključna tema odraščanja in notranjega razvoja,.....in hvalabogu ostaja velika skrivnost, velika moč v rokah narave, ki jo človek ne more zmanipulirati, čeprav jo poskuša.

Zase bi lahko rekla, da bolj ko sprejemam smrt, bolj sprejemam tudi življenje in spet bližja mi je smrt, in potem življenje in smrt nista več dva ekstrema, ampak se zlivata v nekaj tretjega.

Besede imajo vrednost.

Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih.

Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem.

Smrt potrebujemo, da bi lahko živeli.

Razumevanje in sprejemanje smrti je ključna tema odraščanja in notranjega razvoja,.....in hvalabogu ostaja velika skrivnost, velika moč v rokah narave, ki jo človek ne more zmanipulirati, čeprav jo poskuša.

Zase bi lahko rekla, da bolj ko sprejemam smrt, bolj sprejemam tudi življenje in spet bližja mi je smrt, in potem življenje in smrt nista več dva ekstrema, ampak se zlivata v nekaj tretjega.

Da bi živeli, zanesljivo ne potrebujemo smrti. Mislim tudi, da je polno razumevanje življenja ,veliko pomembnejše kot razumevanje smrti.Ker je povezano eno z drugim. In tudi ne vem, čemu bi se toliko v življenju ukvarjali s smrtjo, je le nujno /ali res?? / dejstvo, s katerim lahko precej na hitro opraviš sam pri sebi, če imaš dovolj vpogleda v življenje.

Obenem pa je tudi mnogo polj pametno in naravno , da se poglabljamo v življenje, ga živimo , ker skozi te procese pridemo tudi do trenutka smrti. In jo pač sprejemamo...so vrata skozi katera stopimo v določenem trenutku našega življenja...in v našem življenju je , mislim mnogo bolj bolečih in hujših trenutkov, s katerimi se moramo soočati in jih živeti, kot pa je smrt....Gledati na življenje skozi smrt- se mi ne zdi ne potrebno in ne pametno...moje mnenje pač

xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Gledati na življenje skozi smrt- se mi ne zdi ne potrebno in ne pametno...
:palec:

tolk obremenjevanj s tem... :sori: kar je samoumevno in ironicno hkrati; ze takoj, ko se "rodis" (al se ustvari zigota al pa prides ven iz maternice), si "obsojen" na to dejanje, ki mu pravimo smrt...

dobr bi blo gledat na zivljenje skozi zivljenje samo... xsrcx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

:palec:

tolk obremenjevanj s tem... :sori: kar je samoumevno in ironicno hkrati; ze takoj, ko se "rodis" (al se ustvari zigota al pa prides ven iz maternice), si "obsojen" na to dejanje, ki mu pravimo smrt...

dobr bi blo gledat na zivljenje skozi zivljenje samo... xsrcx

Nasprotno, nič obremenjevanja.

Če pa jo odrivaš, prestavljaš na "nekoč", si "obsojen" na življenje. Če ne, lahko svobodno živiš.

Besede imajo vrednost.

Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih.

Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem.

• 1 year later...
  • 2 weeks later...

Sem pogledala oddajo o Življenju in smrti, ampak nekaj me je zbodlo. Gospa reče, da še nihče ni prišel nazaj, potem se pa začnejo pogovarjat o obsmrtnih izkustvih in ljudje dejansko pridejo nazaj in govorijo o tem, da so tam videli pokojne, in to je tudi zanimivo, ljudje se na drugi strani lahko pogovarjajo samo s pokojnimi, žive pa vidijo na zemlji. TOREJ. Ljudje pridejo nazaj. Dejansko pridejo. In kar malo me je pretreslo, da ljudje niso sposobni tega povezat, npr. tistega kar gospa trdi z obsmrtnimi izkušnjami. Pa sej to je eno in isto.

Na googlu vtipkajte:

near death experiences youtube

In to je to.

Tega raje ne glejte:

http://video.google.com/videosearch?hl=sl&...0back&src=2

Ok, zgornji link ne dela, tale pa.

http://video.google.com/videoplay?docid=4136610474021109864

ČE KDO SAMO POMISLI NA SAMOMOR, MORA NUJNO TOLE VIDET:

Popravljeno -> light

lih dons sm biu na pogrebu.Nč kej posebnega, sam na kurac mi je šlo, k si je folk vošču za novo leto.Pač se prej niso vidli, zdej so na pogrebu, o, glej ga tm rukolu in klapu, pejmo voščit ho ho ho.

take bi tepu

protestno masturbira na marsino sliko.

Ko je kolega šel [po prometni nesreči ...", smo na njegovo željo, v njegov spomin organizirali zabavo.

Z njemu ljubo glasbo...

Čudno za koga, ampak tko je blo ... Kolega je bil drugač "veseljak" ...

Rad = imel humor ...

Ko je kolega šel [po prometni nesreči ...", smo na njegovo željo, v njegov spomin organizirali zabavo.

Z njemu ljubo glasbo...

Čudno za koga, ampak tko je blo ... Kolega je bil drugač "veseljak" ...

Rad = imel humor ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...