Marsa 31. december 2003 Avtor Prijavi Deli 31. december 2003 Mi tudi gremo na Dolenjsko, najprej k mami v mesto... VSEM VSE NAJ IN DOBRO Dobro praznujte... ob 00:00 pa se bomo tudi mi LNFjevci spomnili drug na drugega... vazi? SRECNO!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Žurajte, uživajte, se zabavajte, ... pa previdno na cestah Tamara, tole ravno prava sličica za danes Če mi bo uspelo ostat pokonci prav, drugače pa bom sladko spančkala in v sanjah mislila na vse http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Dobro praznujte... ob 00:00 pa se bomo tudi mi LNFjevci spomnili drug na drugega... vazi? Veš da.......važi! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Dobro praznujte... ob 00:00 pa se bomo tudi mi LNFjevci spomnili drug na drugega... vazi? Važi......lepo praznujte......pa se beremo v naslednjem letu 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 na hitro, men je višek energije uničil povezave, tko da sem brez interneta sem na čagi, hihi, čagi torej zabavi pri prijateljici in sem prvo zasedla prestol pre monitorjem da vas pozdravim, vam povem, najboljši ste, ob 00 sem z vami, jutri pa če bo računalnik oživel.Dragi moji, Otožna ma vas rada lepo praznujte, pa na željo ob 00 ne pozabite (se bo kdo mene v njej spomnil ) joj, spet sem zlobcena. ne resno, lepo se imejte in enega ogromnega za vas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Ja....brez veze....Nuša Derenda pa še neki bend......sem po TV slišal, da imajo skupaj ceno za nastop .......1.800.000,00 SIT :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: .....grrrrrr..... :xx!:verjetno Yuhubanda - kaj jaz ne vem To so tisti vete gor pa dol Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 ob 00:00 pa se bomo tudi mi LNFjevci spomnili drug na drugega... vazi? Važi Uživajte, sončki!!!!! xrosex Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zizi 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 :Dx POK POK ZVIZZZZZ.................. MNJMMMMMM UH UH :lol:AAAJJOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJ POK POK UPAM DA STE V DOBRI DRUŽBI IN DA SE IMATE FAJNNNN :onfire SREČNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Mmmm, dobro jutro. Jaz sem prisla z dela, sla spanckat za dve urci, zdaj pa itak ze tako pokajo, da ne morem vec.. Gremo zurat!!! Hehe, kar brezalkoholno Novo leto bo, zgleda, se misliva s prijateljico malo okrog prevazat od enega do drugega.. Srecno, zdravo, cvekavo, veselo in pac vse naj, naj vsem skupaj. Najboljsi ste!! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Hi-hi......se smešno čuje.......še zadnji "mickeni" post letos........Lunatki ...... res ste mi popestrili in polepšali lajf letos...... ........hvala vam in........SREČNO x!x Mick Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zizi 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 MICK..........ma tudi ti nmreš brez upam da se imate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 ......kaj smo zmešani......še kar tukaj .............namesto da bi .......pa .....pa................................................................................................................................................................................................................. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 LEPO LEPO LEPO 2004! LEPOTA Lepše je biti zdrav in bogat kot reven in bolan.Misel, ki pove vse. Človek noče biti zdrav in bogat zaradi bogastva samega, ampak zato, da bi bil lep.Ali pa je v naravi kaj manj želje po privlačnosti in lepoti.Lepe hočejo biti cvetice, ribe v morju, petelin na gnoju, drevesa v gorah.Vse z enim samim namenom. Živeti in nadaljevati življenje.Zato so lepe tudi gore, reke in morja, oblak na obzorju, vetra poljub.In Sonce.In Zemlja.In ko je bogato sonca in zemlje, je zdravo in lepo.Življenje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zizi 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 STANE---nimam kaj reči--vse si povedal tisrečno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Huh... malce "alkoholizirana" Sončna Vila se je pršla pofočkat, preden pade v postlo.... vas mam rada, srčki ste, zaloga dobre energije za vsak dan... novoletnega vsem, se zmačkano pišemo jutri (hik.... danes ) za to leto pa... da bi vam prave stvari prišle ob pravem času... kar itak pridejo pa pa Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Lunatki, ne morem si kaj, da se ne bi pofočkala preden grem spat.. Lepo je imeti prijatelje... Me prav zanima...kaj bom napisala čez leto... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 "Vetra ne moremo spreminjati, lahko pa nastavimo svoja jadra.Nastavimo svoja jadra,da ulovimo srečo,uspeh in zadovoljstvo v letu 2004." VSE..VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE V LETU 2004!!! xrosex "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Se fino naspala medtem, ko ste ostali žurirali , zjutraj pa gledala koncert od A. Rieu-ja Jasno naša mačka obožuje klasiko, pa se je takoj prišla crkljat. xrosex http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Dobro jutro, evo i mene, računalnik ozdravel, me je kar mal stiskalo pri srčku Ste se lepo imeli...Moram prebrat temo, kako zdravimo mačka :xx!: mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Dobro jutro v novem letu Prisla domov ob 4h, sla spat, zdaj pa kar ne morem vec spat.. cudno to.. Kar zabavno Novo leto.. tko, nekaj posebnega.. malo asocialno.. Joj, Tina, nasi macki pa.. sem prisla domov in srecala na hodniku macka.. cisto panicen, prestrasen.. nisem ga se vidla takega.. kar nekaj je cvikal, za vsak sum in gledal nazaj in.. panicen, totalno.. sem ga komaj spravla v mojo sobo, malo pocrkljala in mu dovolila, da spi pri meni.. Ej, kar solze so mi sle v oci, ko sem ga gledala.. 9 kil ima, zgledal je pa tako ubogi in majhen in preplasen.. Da ne omenjam njegove mamice.. mislim, da ze 2 dni ni prisla izpod kavca, kamor se je skrila... Ej, saj stekam ljudi, da se hocejo veselit in metat petarde in ne vem kaj se.. samo tole je pa zalostno... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Aliana, ko sem bila še v OŠ, sem zaradi petard "izgubil" muca. Je revež tekel in tekel, pa ni znal nazaj domov. Od takrat naprej sem vedno gledala, da so bili mačkoni takrat notri. Čeprav panični ampak si jih lahko malce pomiril že s tem, da si bil z njimi. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 'daaan funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Hoj hoj lunatki En lep prvi dan v novem letu vam želim s čimmanj mačka Meni pa kar veselo dogaja... že odkar sem vstala, sam pospravljam, mečem stran, ustvarjam novo... mal smešno učinkuje name tole novo leto počutje na vrhuncu lepo se mejte Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Otožna se je odločila na željo mnogih izmed vas in tudi zaradi sebe, da ne bo več vlekla za seboj otožnosti in bo spremenila Otožno v .... in tu nastane problem, moje ime zaseden, moj vzdevek zaseden, deset drugih idej zasedenih. Tole sploh ne bo lahko Tkole, grem naprej raziskovat Uživajte.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts