Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

na drazhbi....je vedno razpis v medijih...ravno tako, kot UKC reshilce....po polovichni ceni....samo so zjahani da ni res

666 zlobijeu....

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kwa zdej močvirniki..........pa lunatki nasploh.......a gre kdo na purple x?x ali pač res nihče :xx!: Sam komi čakam :palec: .......že ful dolg nism bil na bl vlkem koncertu x:)x Hm.....a bi kdo prosm provincijalcu pa še štajercu povrh x;)x x:Dx razložu kak najlažje priti do hale Tivoli.......pa kje parkat......pa kam it pol še mal žurat........tak bl alter scena (sam ne pretirano žaganje x:Dx ) x;)x , ne šminka :xx!: .......ha????? x:o)x x:px :vragec: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hehe mick...

odvisno kako registracijo mash... x:Dx

najboljsh park je v parkhishi na trdinovi....tam ti ga vsej razsul ne BOMO x:o)x x;)x

za zhurkat pol pa metelkova(klub GROMKI) jst bom zih tam x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jasno, da imam MB.......saj nisem žabar, ne x;)x x:Dx Samo.......trdinovo pa metelkovo treba tud najt.........hm......no, bomo že nekak......ne.......Pa jebemti, že davnega leta.... se mi zdi 1981......sem bil v Tivoliju na Alvin Lee Bandu.......pa še zdaj ne vem točno kje je..... :xx!: :xx!: :xx!:

K. Čapek

mick....trdinova je zadi za sodishchem, park hisha nasprot policije....metelkova je pa bivsha kasarna VP...

666 zlobijeu.....tralala

mick....trdinova je zadi za sodishchem,

Ahaaaaaaa x;)x x:Dx x:Dx :vragec: ....sam....tam tud že dolg nism bil :xx!: x:Dx .......Hm....a ste res take tečnobe močvirniške, da ga bom mogu v park hišo dat :xx!: x:Dx x:o)x

K. Čapek

vprashi svojo hmmm...so..so....sovashchanko astro...kuko je k ti shpegle sesujejo sred centra...pa u kanto zmechejo tablce...pa tko....zna bit hec x;)x

666 zlobijeu....

Mhm xrolleyesx ........ja nič, pol pa jih bo še kak nedolžn močvirnik fasau :vragec: x:Dx x:Dx ....ker moj car tud nč kriv....... da ga štajerc kupu x:Dx x:Dx

Na vasi je 100x bl fajn......kot v mesti x;)x :palec: x:Dx x:Dx ...pa vaščanke bolš mešajo :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

Eh, Mick... dej, ti svoj avto korajžn na parkplac pr Tivoliju... men še nikol niso nč stolki tam... aja..ups... ti maš drugo registracijo :o|o: ... hmmm... no, jest ne bi tolk komplicirala klele... če še do Tivolija ne znaš pridt, kako boš pa na trdinovo pa pol na Metelkovo x?x :eek: x?x ... veš kaj svetujem - z interneta si snem dol karto LJ x;)x x:Dx

Ma.....sm mislu da kdo kako ajnfo pot pozna......torej....iz MB.....pri oznaki "center" v LJ.....pol pa x?x :O: ne vem.....na Dunajsko..........ma vem kje je Bežigrad, pa poslovna stavba Slovenijalesa......pa tromostovje.......pa sodišče........itd.....bom že našel.......sm dost po Evropi piču z avtom....tudi po velemestih......pa vse našu......pa valjda te bom v taki vasici x;)x kot je LJ tudi x:Dx :palec:

Kva zdej Matejčula.......a greš :palec: x:Dx na prple al ne :xx!: :V: ?

K. Čapek

No......zdej pa mi je ena zelo prijazna lunatka posala OS z podrobnimi navodili :palec: .......ne bo blema. x:)x .......thx malecka x:Xx x:Xx x:Xx x;)x

K. Čapek

k je basket al pa hkoej, al pa k majo musliji moliteu...je lazhi najt...sam po polcajih se orjentirash x:Dx

666 zlobijeu....tralala

zadnjic mi je nekdo rekel nekaj v stilu, da moramo skrbet za starse, ko sami ne morejo vec.. neka zenska zivi sama, nesposobna skrbet zase, ker ji spomin cisto nic vec ne funkcionira.. bla, bla, v glavnem.. njeni otroci je se pogledat ne pridejo, kao to ni njihov problem.. pa v bistvu je.. ko smo bili mi otroci in nesposobni sami zase skrbet, so tud oni poskrbeli.. a ne? nekak ni fer, da otrok potem rece, da se njega ne tice...saj ne da sta mojadva ze tako stara, da ne bi mogla vec skrbet zase, ampak.. ce se ze zdaj umaknem???

pa druga stvar.. bratu.. tud nimam kaj pomagat, ja.. ampak.. on tud tezko kaj naredi.. pa se vedno mora sedet zraven pri kosilu in ju poslusat.. mi je zadnjic rekel.. kaj, a naj si se jaz eno starejso zensko s stanovanjem najdem? ironija, ampak...

otroci in ostareli starši, to je res druga zgodba x:)x to so stvari, na katere lahko vplivaš, lahko pomagaš... če človek fizično ne more skrbet zase, lahk pomagaš... njihova psihična dobrobit pa žal ni tvoja domena, čeprav si lahko to še kako želimo... ravno danes sem to doživela, pri osebi, ki mi je zelo zelo ljuba... lekcija? še enkrat? kaj pa vem...

x:Dx x:Dx "vsi čofotamo v istem ribniku, a nismo smešni??" x:Dx x:Dx x:o)x pomisli, kako se Bog (stvarstvo, univerzalna energija... put in whatever word works for you) hahlja, ko nas večino gleda tuki dol na zemlji x:Ix vsaj nas, ki imamo vsak dan nekje za spat in imamo denar, da si kupimo za jest, imamo obleke za oblečt, hodimo v službo - šolo - faks -torej možnost izobraževanja, imamo internet, da lahk chatamo na luninem netu x:Dx x:Dx - imamo možnost in vse pogoje veselo rast, pa si še zmer delamo probleme B) ahhhh, res smo čudoviti, ni kaj x;)x x:o)x

glede brata pa... saj moj tudi nima izbire, na žalost... ampak ne morva jih pa ravno posadit v neko drugo stanovanje, rajt? je pa njuna izbira, al bosta dopustila, da ju bo to "ubilo" al se bosta pa iz tega nekaj naučila... prav boleče izkušnje so lahko naši najboljši učitelji, samo pustit mormo... no, in o takih stvareh se nekak skušam pogovarjat s tamalim, ko me zanese v domače kraje w:Iw ... mogoče bo pa kaj odnesel...? x;)x x:)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Čuj Mickec... Tivoli je simpl z MB ubost... voziš po lj-obvoznici in lepo pri izvozu za Šiško na križišču zaviješ levo in lepo samo pičiš po Celovški direkt do Tivolija (ki je na desni)... simpl ane x;)x

na prplih se pa maybe res srečama x:px x:Ix x:Dx

Ja. Stoposto.

Mislim, da mi dela plac za kak svoj podvig x:Dx  x:Dx

Sicer pa mislim, da ima pri tem bolj prste vmes Mars, ki je stopil v 7.hišo in čisti svinjarijo okrog mene. x:Dx

:palec:

aja!?! kva zdej to pomen, a ves vec, a napises vec...

mars v 7 hiso!! - partnerki odnosi!?

kdaj je stopil? do kdaj mu stoji! x;)x x:Dx

Aloha vsem skupaj  x:Ix ... Mushi je menda medtem že odbrzela uživat nekam... Dominikansko ali kam... srečka, mej se muchos dobro  :palec:  x8Dx ... našemu Račku nekaj v Zagrebu dogaja  :sori:  x?x , Bobnar skenslal Skate ( :palec:  ti že veš, da je to dobro zate)... in naša Nataly... upam, da je vse OK  xcrossfingx  xgoldfishx ... aja, in Cosma spet doma  :palec: ... in Marsa nogico nekaj zvila...in še kaj???.... madonca, pa saj dogaja non-stop  x!x  :eek:  x!x ... no, Aahkut bo verjetno prespal vse akcije  :sleeping:... aja  x!x ... in Sončna Vila se nam je pridružila in piše take fletkane poste  x^x  :palec: ... meni je zadnja dva dni nekam hecno čudno  xrolleyesx ... danes pa se mi je zelo živo sanjalo, da sem imela spet operacijo srca - tokrat pa dokončno OK (je bilo nekako sporočilo) ... zjutraj sem si namerila T 34,3  :eek: in bila vsa vrteča in opoteča še ves dopoldan... no, zdaj pa sem že kar kul  x;)x  x:)x

Danes res ULTRA dogaja :vragec: :vragec: :vragec: Tu na tem koncu je tam okrog petih popoldne tudi že izgledalo, kot da se nekaterim podirajo domine.... fejst. :blink:

Je Bog na počitnicah? Al se je pa glih vrnu z njih pa začel mal bolj vneto delat?

(A sem že preveč žleht? x;)x Sej sem rekla, da menjava perspektive pomaga x:Dx x:Dx x:Ix x:)x )

pa lepo preživite večer xrainbowx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Thx tud teb Matečula x:Xx .......Hm...če boš tam se pa res lahko mogoče vidmo..... Dont vori........bom zastražen, nem mogu kakih neumnosti zganjat x:Dx x:Dx x:Dx

Mislm......kva zdej to jaz govorim neko svahililjublanščino.......sem čist not pau......kot da sem že na prplih x:Dx x:px :vragec: x;)x

K. Čapek

sej tolk nevarna pa tud nisem  x:Ix  x:Xx

...mogoče pa sem jaz :vragec: x:px x:Dx Eh......bi bil vesel te spoznat........hm.......a da boš hotla tud ti mene.......morm straži pobegnit? x?x x:Dx x:Dx x:Dx

Ne straši no ubogega aakhuta x;)x ......s pol Maribora :O: :O:

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...