Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

Sončna Vila, podiranje domin je bil očitno danes najljubši šport tud pr nas :xx!:

vsi živčni, da se je še mene prijelo :xx!:

zdej si pa res dam gor en kul CD x;)x in MIR MIR MIR

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja......vredi ne......zato pa nas stražijo x;)x x:Dx x:Dx ......

Daj nehi bluzit x;)x :vragec: ....pa javi jutr......če greš.......da gremo na en pir :palec: xcheersx ..........aakhut časti x:Dx x:Dx x;)x ...........smoooooke on the waaaaaater.......ta ta ta...ta ta ta ta....ta ta ta ....ta ta x:o)x x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Bi ti meni kako telefonsko dal al kej

xyesx x;)x .......sicer pa bom kot Gadafi.......obkrožen s.......stražarkami x:Dx x:Dx ......fajn....upam, da uspe......prpli....pa xcheersx z Matejčulo.....kul x;)x x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

kwa pol maribora??? bojo shli pach mal poznej domou...ni bistvene razlike k med tednom :xx!: x:Dx

kdo reku de chastim....tole spet ena insinuacija klele

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

eeeehhhh....volk(ICH)

che bi biu dio porko, pol bi mu sina na razhn nataknal....ne na krizh x:Dx

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hočeš reč, starej ko bom, bl bom podoben aakhutu. Pol se pa res nimam kaj sekirat, če bom teb podoben. x:Dx x:Dx x:Dx No edinole tolk dolge brade si pa ne bom pustu, pa na LNF ne bom take fukfehtarske ven metu. x:Dx x:Dx x:Dx
Ja sam ka mali pao s lipe

Kaj pa je, Rachek? Zakaj? Kaj pa pocnes tam oz. kako to, da je tako bad?

Mah, službeno sem skočil dol ene programe nastavit pa to. Kaj mi je tak grozno ? :sori: Ma ne vem, grozno vreme je bilo, pa tako čudno mesto je to ... tile bloki ... mater, če bi moral cel teden tam bit, bi itak ratal depresiven. :o|o: x:Dx

No, tisto čudno počutje včeraj in 34,3 temperature je danes že bolj konkretno :sick: ... zunaj pa tak lepi sonček tukaj x:)x ... planince tak lepe videt... me vleče ven, samo telo nekaj štrajka :o|o: :sori:

... kako je kaj z našo Nataly... x?x ... xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

Oj, vsi! :)

Danes je bilo se bolj zarece in lepo - sonce namrec. :palec:

Blazno sem v guzvi, tako sem se prisla -kot se je zadnjic kul izrazila Mateja - samo 'pofockat'. :)

Komaj kaj stignem narediti. Skoz imam telefone, na kupe mailov, pa se skoz sibancijo.... Saj ne recem, da mi ne sede to (sponanje okoli etc), samo stvari mi ostajajo...

Komaj utegnem malo prechekirati forum, kvecjemu v dnevnik lahko komentiram..

No, vseeno sem vceraj uredila in popravila kakih 5 strani Varanja (da sem potem zdruzila, ker ste zignorirali Tino) - in to je bila ze ta urica, ki sem si jo vzela za forum - za ostalo potem ni bilo vec casa.

Rachek - kul, tako mi je bil cuden tvoj post... OK - glavno je, da ni kaj hujsega. :palec:

Mateja - x?x - 34? :eek:

Nataly... hm, delikatno je pisat za nekoga drugega... to sporocilo je prispelo po OS-u clanici foruma, poslan pa je bil s strani natalyjine prijateljice...

To je bilo vse...

Tudi sama sem upala, da bo tista oseba, ki je poslala to obvestilo, poslala se kaksnega; in v njem recimo obvestila, kaj se sploh dogaja.

Ne bi pa rada sama brskala po tem....

Slej ko prej bomo ze izvedeli, medtem pa lahko storimo to, kar edino lahko storimo - posiljamo dobre in predvsem zdravilne misli. :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...