Amis 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Sončna Vila, podiranje domin je bil očitno danes najljubši šport tud pr nas :xx!: vsi živčni, da se je še mene prijelo :xx!: zdej si pa res dam gor en kul CD in MIR MIR MIR you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 .....a da boš hotla tud ti mene.......morm straži pobegnit? Mick, ti kar bodi zastražen... kaj jaz vem, kaki ste toti štojerci funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Ja......vredi ne......zato pa nas stražijo ...... Daj nehi bluzit ....pa javi jutr......če greš.......da gremo na en pir ..........aakhut časti ...........smoooooke on the waaaaaater.......ta ta ta...ta ta ta ta....ta ta ta ....ta ta Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Bi ti meni kako telefonsko dal al kej... kak naj te pa najdem tam ... hehe..al pa... nedeljc pod pajsko in nagelj v gumbnici... kot se spodobi za prvi zmenek ... aakhut časti ... yeahhhh funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Bi ti meni kako telefonsko dal al kej .......sicer pa bom kot Gadafi.......obkrožen s.......stražarkami ......fajn....upam, da uspe......prpli....pa z Matejčulo.....kul Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 kwa pol maribora??? bojo shli pach mal poznej domou...ni bistvene razlike k med tednom :xx!: kdo reku de chastim....tole spet ena insinuacija klele 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 mi smo te določil, kaj zej stokaš funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Grrrr sm mogu pridt direkt iz žurke, v nočno službo. Jebemti pa kake lutkice sm vidu. Vse neki fajn upedenan. Pa plesat, pa šlatat, pol pa pejt u službo, dioporko... <_< ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 eeeehhhh....volk(ICH)che bi biu dio porko, pol bi mu sina na razhn nataknal....ne na krizh 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Ja najbrž hudiček bolj pozna Primorce kot jaz. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 si mislu PRIMORKE... 666 zlobijeu.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Ja no primorke, s primorci ga piješ, s primorkami pa plešeš. Saj veš ples vžge pr' primorkah, v bistvu one tebe povabijo na en ples. To pa lahu traja oštja ma ene tri ure. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 tale wolfi.....starej k je....bl je trapast....k ....hehe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Hočeš reč, starej ko bom, bl bom podoben aakhutu. Pol se pa res nimam kaj sekirat, če bom teb podoben. No edinole tolk dolge brade si pa ne bom pustu, pa na LNF ne bom take fukfehtarske ven metu. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Oho Volkec, kakšna ikonca. Vidim, da je tudi v tebi nekaj malega svinjskega Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Danes pa bo en tak....globok škrlatn dan Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Mick od kje ti pa tale simpatična asociacija ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Simpatična asociacija.........................ja od simpatične lunatke, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Kaj pa je, Rachek? Zakaj? Kaj pa pocnes tam oz. kako to, da je tako bad?Mah, službeno sem skočil dol ene programe nastavit pa to. Kaj mi je tak grozno ? Ma ne vem, grozno vreme je bilo, pa tako čudno mesto je to ... tile bloki ... mater, če bi moral cel teden tam bit, bi itak ratal depresiven. :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Si se LE javil, ker mi smo že na kaj slabšega pomislili....lep dan Rachek FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 No, tisto čudno počutje včeraj in 34,3 temperature je danes že bolj konkretno ... zunaj pa tak lepi sonček tukaj ... planince tak lepe videt... me vleče ven, samo telo nekaj štrajka :o|o: ... kako je kaj z našo Nataly... ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Pa res lunatki, kako je kaj z našo Nataly....želim, da je dobro, menda bo ja tisti, ki je bolj v stikih z njo, kaj več napisal... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 Oj, vsi! Danes je bilo se bolj zarece in lepo - sonce namrec. Blazno sem v guzvi, tako sem se prisla -kot se je zadnjic kul izrazila Mateja - samo 'pofockat'. Komaj kaj stignem narediti. Skoz imam telefone, na kupe mailov, pa se skoz sibancijo.... Saj ne recem, da mi ne sede to (sponanje okoli etc), samo stvari mi ostajajo...Komaj utegnem malo prechekirati forum, kvecjemu v dnevnik lahko komentiram..No, vseeno sem vceraj uredila in popravila kakih 5 strani Varanja (da sem potem zdruzila, ker ste zignorirali Tino) - in to je bila ze ta urica, ki sem si jo vzela za forum - za ostalo potem ni bilo vec casa. Rachek - kul, tako mi je bil cuden tvoj post... OK - glavno je, da ni kaj hujsega. Mateja - - 34? Nataly... hm, delikatno je pisat za nekoga drugega... to sporocilo je prispelo po OS-u clanici foruma, poslan pa je bil s strani natalyjine prijateljice... To je bilo vse...Tudi sama sem upala, da bo tista oseba, ki je poslala to obvestilo, poslala se kaksnega; in v njem recimo obvestila, kaj se sploh dogaja.Ne bi pa rada sama brskala po tem....Slej ko prej bomo ze izvedeli, medtem pa lahko storimo to, kar edino lahko storimo - posiljamo dobre in predvsem zdravilne misli. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Marska, sem vidla, ja , da si združila teme . Za Nataly pa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Ja, sem se LE javil ... Mah ne, ste se preveč ustrašili ... samo res sem se tam tako grozno počutil .. :o|o: Ni čudno, da pol pa pišem take čudne poste ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts