borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 No, tisto čudno počutje včeraj in 34,3 temperature je danes že bolj konkretno ...Mah.... zdej pa se bom moral zgleda zadovoljiti s samo.....Deep Purpli Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Sedaj pa lahko tudi jaz malce skočim na LN. Ta mali je imel "rutinsko" operacijo pa sem ves čas bla pri njem v bolnici, hvala bogu pa smo sedaj že doma na okrevanju. Seveda je "rutinska operacija" bila za zdravnike, za nas pa stres, strah in negotovost, za otroka pa še bolečina. Dobro, da je vse to za nami in da ni prišlo do komplikacij. Grem še malce ta malga razvajat. Pozdrav z dobrimi željami za vse! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Pozdravi tamalga Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Hvala, bom. Čajček že vre! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 Solea - lepo, ko si z nami tudi v teh trenutkih. Vse lepo in cimmanj stresno tebi, cimprejsnje okrevanje po pa tamalemu! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Grem še malce ta malga razvajat. Pozdrav z dobrimi željami za vse!No, kar razvajaj ga(pa na Miklavža nocoj ne pozabi!) in lep dan in še lepši veseli december FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Hvala za dobre želje.Stresnih situacij sedaj ni več, so pa komaj sedaj vidne posledice stresa - mislim, da to vedno udari pozneje, ko se vse skupaj malce umiri. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 Solea - saj tako nekako sem tudi mislila, samo sem se nerodno izrazila, ker sem hotela prec pokomentirat, preden potem se kaj zgodi drugega, da ne bi mogla, pa pozabila ipd..Ja, cimbolj uspesno odplavljanje stresa zate..... seveda, itak... - pride se tole za tabo potem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Ja, je že spraševal če je Miklavž danes, se že veseli kakšnega darila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Malo odgovarjam Marsi, pa malo borism, tako, da so tudi odgovori malce prepleteni, v glavnem sem hvaležna vsem za dobre želje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Solea, saj znamo brati med vrsticami.......lepe želje pa vsekakor tebi in tvojim FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Bobnar je danes na lastno željo izstopil iz benda. Life goes on. Hja tud rollingi niso vzeli Claptona, ker je bil kao prevec len... ti ti ti, hehe, zdaj si prost, te lahk povabmo v nov bend... hehe, zezam, najbrž maš tud za nov band lih tolk časa, plus vsi problemi ki si jih že rešil znova.. ni to muska, v sloveniji dober biznis, morda če živiš v ljubljani še gre, časovno, sam spet živet se ne da od tega, če nimaš ali prave propagande, al pa res dober..., skratka denarja in časa za sabo... ajd, upam da te bomo še kdaj videli na sceni... pa en pozdrav za borce Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 bemu....chist strgana scena...celo noch za une TROTE hekat...pol pa "ZJUTRAJ" grrrrr.zjutraj 5 telefonou...in kaj chem...sm pach shu ven....a spat?....ma ne more chlouk ceu dan prespat, a ne? ...no...ne vsak dan tko... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Miklavžev večer Miklavžev večer je nocoj in spomini nanj potujejo z menoj,kako lepo je bilo tedaj, ko še majhna punčka sem bilain ga na ta večer nestrpno čakala. Z bratoma smo skoz okno zrli v temo,ko je zunaj naletavaloin čakali nanj in na njegove angele,ki so vsako leto prihajali,da nas obdare. Pa niso sami bili,z njimi so še parkeljni rogovililiin najbolj nas je strah bilonjih - črnih ov. Potem je začel lajati naš pesin na vratih pozvoni,vedela sem, da prišel je onz delegacijo svojo iz nebes. In res, žvenket verig in Miklavžev glaspredrami nas, ki smo ga v kuhinji čakali,da bi pokazali,kako smo se moliti naučiti znali. In smo molili vpričo njih,pa izvedeli, da pridni čez leto smo bili,zato dobili smo vreče tri,za vsakega po enoz darili odarjeno. Ko so odšli,smo z bratoma v sobi našiše pozno v noč se sladkali,saj toliko vsega prinesel je za nasMiklavž spoštovani. Lepo je bilo in še bo. Mama moja danes že miklavžev krušni peči pečein suho sadje v vrečke pakira. In se že veselim jutrišnjega dne,ko pridem domov,saj vem, da bo spet čakalo na naskot nekoč ta časpolno tople ljubezni in pozornosti od dragih staršev Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Govorila z Nataly... V bistvu je dobro...imeli prometno nesrečo...vsi trije...pretres možganov...Torej...nič ZELO hudega...pa vendar...opozorilo... Pozdravlja vse... ...še malo, da si uredi telefonsko povezavo...in pride na LNF...(zdaj pa bo imela čas, ker bo dooolgo v bolniški..) Nataly... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 aj...aj...aj....nataly..... 666 -ou.....za nataly.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 O, fino, se dobro, hvala Astra za tole informacijo. Nas je skrbelo, vsekakor pa tudi zanimalo, kako in kaj. Pozdravi Nataly, ce bos z njo se kaj govorila, in ji reci, da ga naj pa zdaj ne sracka (vec) in se naj lepo skulira malo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Solea poboz za tamalga Nasi Nataly pa tudi ene par pobozov in zelja, da se cim prej pofocka na lnf. Mateja tudi potrebuje en poboz ocitno . Jaz sem se na hektolitrih caja, se kar nekaj svoh pa to. Sem zelela iti danes ven in kupiti okraske za smrekco, letos sem si zazelela novih. Pa sem presvoh, da bi sla ven. Prej me je mama obiskala in mi **stlacla** v usta pol banane, vec pa ne zmorem pojest, pa jest k lahko kar pojem normalno. Micki uzivaj skrlatno Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Pobožke za vse bolne, da bi bili čimprej tipi topi xrosex Jaz pa šla danes na faks (ponovno ) se zmeniti za prijavo teme. Pravijo, da gre v tretje rado ... pa še drži tretje podjetje, pa je šlo vse lepo in krasno na obeh koncih. Sedaj pa bom imela veseli december za Pa sobe pospravila, pomola okna, posesala Pa se zadevice le premikajo ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Cosma, hvala za pobož .. je tak dobro del Kar vsem lunatkom pošiljam še jaz en pobož Vesela sem, da ni kaj hujšega z Nataly in njenimi... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 joj, vsi ki ste ali imate bolne ob sebi en od Otožne.Nataly, važno da ste celi in skupaj Danes Otožna doživela šok, planila v nekontroliran jok Miklavžek pohitel in mi preko osebe, ki je meni zelo blizu dal darilce, nepričakovano,... Očitno me ta oseba pozna bolj kot sem mislila... dobila sem CD PAN PIPE SPIRITS - THE PAN PIPERS... pesmi kot so Unchained Melody, Have you ever really loved a woman,... glavne piščali, ej ej... zraven pa sporočilce, naj ostanem takšna kot sem... smrk, smrk... na vse težave, ki jih imam v zadnjem času, je bilo tole kar malce preveč za mojo dušo in solzice so kar polzele... tko, zdej grem pa nazaj delat, sem se prikradla v službi spet sem gor... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 dobila sem CD PAN PIPE SPIRITS - THE PAN PIPERS... pesmi kot so Unchained Melody, Have you ever really loved a woman,... glavne piščali, ej ej... tale cdejček tudi v moji zbirki http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 in moji funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 ...hm....jaz imam pa pekač Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts