Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Še malo....pa ROOOOOOOOOOOOKNROLLLLLLLLLLLLLLLL......jeah.......sem pa res že napaljen na ta koncert.......zadnji velicki bil Pearl Jam.....se mi zdi.........smooooooooooookeeeeee on the waaaaaaateeeeeeer....................ta ta ta....ta ta ta ta.....ta ta ta........ta ta............... x:Dx x:Dx x:Dx xsingx xhypnox xpartyx xrainbowx xbendx xcheersx xokx ....ou jeah x:px :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Joj, Mick, saj res... Sory, tako vsevprek blebecem in komentiram, da ful stvari spregledam ali pa pozabim komentirati, kasneje pa ze nekaterih sploh vec ne najdem... :|

Skratka - dnevi grejo prehitro naokoli... zdajle sem steknila, da gres danes na koncert - v LJ - ja, pazi s parkiranjem... Znajo bit kaksni zabarji res caplji - se raje kaj zakuhajo, ce vidijo MB registracijo ali katerokoli drugo pac...

Res - kolikokrat gledam, ko prav z gustom pajek nalaga mariborcana ali vsekakor tujca - ali pisejo pildke...

Pejt ti lepo malo okoli, pa najdi en plac.

Skoda, ker sem tako pozno postekala tole.... sicer bi bilo cisto kul dobiti se na drinku. :)

Ko bos drugic uletaval v LJ! :palec:

Kakorkoli ze - zelim da bi se na nasem koncu cimboljse pocutil in da bi cimbolj uzival! x:)x x8Dx :palec:

Pa se na Mushi sem se spomnila zdajle - uzivaj, Mushi, kjerkoli ze si! :vio: x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mi gremo pa zdaj na pizzo. x:px

Komaj cakam, ze ful casa nismo bili, pa mi je ze parkrat zadisala, samo se nama ni dalo oz. nisva imela casa it ven, na dom se mi je pa ni dalo narocati...

Kaksne ozarjene bajte... vse rdece, kaksen lep dan. Ful imam rada Petke. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja....so mi že 1x gumo prerezal......in to tako, da mi je šele pol na avtocesti počila.......brez veze.....bi se lahko slabo končalo :xx!: :xx!: :xx!:, pa brisalce polomil......no, to še te razumem nekak.....če že morem x:Dx x:Dx

Eh....sem danes ful pozitivno naoštren.......in pričakujem bolj pozitivne dogodke :palec: x:Dx Ja.....šur....na drinku......bi blo čist kul....da te vidim kera je to vrhovna povelnica LNF x;)x x:Dx x:Xx Hja....zakva pa ti ne greš??? Pa kaj vam je ljudi....a žurate kaj al nič......al to še sam starci delamo x:Dx x:Dx Mushi.....bi zgleda edina tud šla....pa je na hanimun.....bom pozorn, da ji bom čimbolj podrobno poročal....hm...ona pa meni ne bo, ne........podrobno x:Dx :vragec: x:px

Okidoki x^x ......nem več čvekal.....zdej še sam......AKCIJA x!x x:Dx x:Dx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Oj, Mick - najbrz ze veselo turiras proti LJ. x8Dx xDDx

Naj se imej!! :palec: :palec: :palec:

Zelim ti cimvec dbest izkusenj in nepozabno dbest dozivetje v prestolnici! :vio: x:)x

Uh, sem sita se vedno.

Pojedla sem najvec pizze. :8): x:Ix :sori:

Svojo... pa se malo Mitjine... ker mi je bilo skoda kaper, da bi ostajale... x:px x:Ix

Mitja pravi, da sem jaz najvecji pozeruh.

Se dobro, da nismo narocili samo dveh! :O:

xDDx x;)x

Ko sta onadva ze nekaj... kao, saj bo dost... jaz pa - ne, jaz hocem svojo. In sem jo zmazala - danes sem si zazelela tako z morskimi sadezi - imela raka takole pocez, ki je bil videti, da objema olivo - ono edino. xrolleyesx :xx!:

namesto da bi jih bogato potresli (saj navadno narocim z dodatnimi olivami, samo sem rekla, OK, da vidimo, kaj ponujajo, da ne bom vedno najbolj pametna pa tko, naj me presenetijo in bom enkrat se prepustila lepo...

No, a so mi vseeno manjkale olive. xDDx

Zadnjic sem postekala, da sem jaz po horoskopu oliva (takem enem...)

V bistvu nic posebnega ne zgleda, celo nikakva za neke okuse, a je ipak socna in lepo gladka, pa taka taf in gajstna - zilava, zdrzi ne vem kaj... x;)x

Zdaj sem pa zeeeejjjna - po teh morskih scenah...

Danes sem bila ze 6. na fitnesu - dva tedna ze hodim (3X tedensko, lepo glih prav - lepo ritmicno in vse - tako kot furam tudi vadbo tam... izi, ne pretiravam, celo zelo malo delam glede na mojo moc, a mi ni za turiranje misic, pac pa da se okrepim, kajti, kot je rekel kiropraktik - gospodjica ima lijepe noge, ali to je samo kost i koza - nema misica... Tako treba da na kostima budu i misice - zato treba fitnes... ko sem se jaz 'upirala' in bila ze zase pametna in ces da joga, to je zame dbest, in pa tibetanci...

On pa je rekel, ja, to je vse dbest, a najprej malo misic... da ne bodo celega telesa drzale samo kosti oz. sklepi. xDDx

Se dobro, da imam Sonce/Mars... da sem sporten tip - uzivam v sportu, ceprav je vcasih malo matranja - ceprav kar sovrazim tek, vedno najprej malo laufam.

To, da se pocutis dobro v svojem telesu, je med najbolj carevskimi, obcutki- ce ne ravno najbolj. :palec: :palec: :palec:

Samo zdajle sem vseeno malo prevec sita za taksne obcutke. xDDx

Picasso

ob 7 zvečer meni omenja morsko, pazi morsko x:px pizzo :sori:

Ja, ja otožna

Zahvali se Marsi. . . Zdaj so picerije še odprte. .....x:Dx

Kaj pa, če bi ti jo omenjala ob enih ponoči! :eek:

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

To, Bobnar - veliko bolj 'in' kot Ich... xDDx x:px

... Luna v Biku, namrec... x:px :palec:

A meni pa je prav pizza zadisala...

Ja, Otozna, vedno jaz zvecer uletavam, a ne, s temi scenami nekaj...

Hmm, ribe oz. morske scene...

Kaj sem enkrat ugotovila...

Da ko je kaj pomembnega, jaz jem ribe...

Predno sem rodila, 7. marca zvecer, sem se totalno nazrla rib... :o|o: :sori:

Potem pa sem dala noge na mizico v dnevni, istocasno ko sem naredila skljoc na daljincu, je naredilo skljoc v mojem telesu in mi je odtekla voda. In potem se je zacelo (nepripravljena, popolnoma - ker je bil rok 3. april)...

p.s. o-ouch - kaksno cifro bom (najverjetneje) danes enkrat imela... :eek:

p.s 2 - o, Vojko, si vmes uletel, zivjo! x:)x :vio: :palec:

Hehe, zdaj sem skrta z objavami, hocem pocasi uzivat... x:o)x x;)x x:px

Picasso

ob 7 zvečer meni omenja morsko, pazi morsko x:px pizzo :sori:

Ja, ja otožna

Zahvali se Marsi. . . Zdaj so picerije še odprte. .....x:Dx

Kaj pa, če bi ti jo omenjala ob enih ponoči! :eek:

lp, Vojko

Vojko, a veš, da ne smem :V:

mislem, bolje je da ne, ker verjetno kak planet vpliva na mojo tehtnico, ne moje kile... :sori:

x:o)x x:o)x x:px x:Dx

Na KAZU x!x

xDDx xDDx xDDx

Ups, kok hecna sedemtisocsedemstosedeminsedemdeseta objava... x:px

Picasso

Kakšna mama....takšna hči...

x;)x

Astra

Razen ce (hci) ni 'taka k tastar'... :o|o: xrolleyesx

xDDx xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...