Tina 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Še ena objava, pa bo imel 6000 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 evo....6ooo....chvek....hehezdej pa na metelkovo na SMOKE ,sam ne on the watter....hehe banda....vidmo (beremo) se jutri.... 666+5444 -ou...hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 to pa ni kar tko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 hehe....ne gre de bi kr shou... 5444 od 666 -ou....hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 iiiiii....pr nas pa že Miklavž hodu... pri nas tudi !!!! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Hehe...pravkar poslušala...Purple v živo.... Mick očitno tolk navdušen...da je želel mal podelit...z lunatiki... Mick...uživaj.. x!x x!x ...imej se dbest.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Oho Volkec, kakšna ikonca. Vidim, da je tudi v tebi nekaj malega svinjskega Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Volk, pa maš res tako hecno ikonco. ..da namest, da bi brala, kaj si napisal, gledam, kaj dogaja tam Mick... čakamo izčrpno poročilo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Mateja, jaz sem tako sinoči opazovala Volkovo ikonco, ha, ha. Še posnela sem jo, tako je simpatična Volkec, kje ti to stauhal? LP! Danes je čudovito jutro in počutim se ! To pa je Miklavž pustil za vas: Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 No Mick, kako je bilo ? Jaz pa danes zvečer v Celje, na SI-FreeBSD srečanje. Mater kaka gužva, celo 10 nas bo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Mick, mene tud firbec? Kar sem brala po drugih forumih, je blo NORO! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 hehe....jebesh purple 20 let prepozno.... na metelkovi bil zhur do zgodnjih ur...obujanje spominou na bunker...DJ nesho (RŠ)skratka cela noch starega rocka....ne chist po mojem okusu,ampak zhurka huda... tko....zdej pa druga shalca kave... 666 zlobchijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 hmmmm.......neka huda redkobesednost dons klele gor.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 aakhut, mogoče pa vsi miklavževa darila pregledujejo, pa nimajo časa pisat P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 bemu...sej jst tut na tanko s cajtom....k morm skupi z nikolajem okol letat....pa poredne LNF-jeuke u red dajat 666 upehanih -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Mickeni, se ni se nic javil..... aakhut, da ga nisi v mocvirnici zadrzal ??? Mogoce je pa Mickenemu vsec v prestolnici postalo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Verjetno Astra ve, kaj se z našim Mickom dogaja...Jaz bila danes v Ljubljani, mislim da sem vedela našo Helenco v City parku, je nekje zapisala da bo na stojnici z venčki..., pa je imela delo in je Otožna ni hotela motiti, pa še smešno se mi je zdelo da bi stopila kar k nekom in mu rekla, ej a si ti tista H. iz lunce Sem doživela dvoje prijetnih presenečenj.... sredi BTC naletimo na prijateljico sošolko iz faksa, ki je iz Ljubljane pred desetimi leti prišla do mene na štop, ko sem rojevala, potem pa so se poti razgubile, miklavž mi jo je prinesel nazaj...od mojega dobila predčasno darilo za rojstni dan Atlantidski prstan me je zelo presenetil in razveselil sredi bele Ljubljane, ker zanj so te moje bukvice in podobne zadevice vudušit... je šel preko sebe.... in Otožna ima prstančćek, ki si ga je ful želela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 astra je ucheri neki pisarla v SMS sporochilih...hmmm.....mogoche je pa res 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Ma ne zdej neki nakladat.... :xx!: ..Astra nima pojma...kje Mick zabluzu... Bil sam en star štos....ko sem mu pisala..da poslušam...should I stay..or should ..I go....pa mi je ponoč spustu... Take a road Jack..and dont come back no more, no more.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Danes opravila prvi sprehod po tednu in pol zabusavanja, sem imela obcutek, da me skos na nazaj vlece, ko sem hodila....mimo Zare padem, kot da tam ni svetisce zame, pa pravi moj darling...a v Zaro pa ne gres nic pogledat? Mores bit pa res svoh.... Sploh se se ne pocutim, prejle neki od gripe brala, pravjo da si svoh se 2-3 tedne, lepa rec. Se vedno nic kaj pretiranega apetita ampak moram imeti neko pomanjkanje B vitamina, k se mi jejo ribe in pa jajca, ki jih drugace ne jem prav pogosto....bo ze kaj na tem :o|o: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Preživu...... Koncert ...Tivoli poln....nisem mogel verjeti .Poročat pa se mi danes ne da ....saj vas večina že spi, bom jutri.......zdej pa grem filme naprej gledat......še me čaka Krog in Chikago.....hm....bi pa blo še bolš če bi me čakala Catherine......Zeta Jones Jutri pa raport.....podroben.....obljubim Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Volk, pa maš res tako hecno ikonco. ..da namest, da bi brala, kaj si napisal, gledam, kaj dogaja tam Mick... čakamo izčrpno poročilo Upam da blagodejno vpliva na dušo. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Mateja, jaz sem tako sinoči opazovala Volkovo ikonco, ha, ha. Še posnela sem jo, tako je simpatična Volkec, kje ti to stauhal? LP!V najdi.si, vtipkaj c026.gif. To sem slučajno odkril na faksu med predavanji. . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Marsa zunaj pa sonček,a ne :xx!: lep dan se je naredil, res... jaz pa noter čepim... pa se kar prekladam, brezvoljno, dobro da se kosilo skor samo kuha... eh ja :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2003 Avtor Prijavi Deli 7. december 2003 Otozna - ravno sem zbrisala tole... Ja, zunaj pa soncek... :o|o: Ma ful teh istih tem! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts