Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

hehe

jasn, de je sonchek....

kadarkoli gre aakhut na lepshe sije sonchek...hihi...she enkrat se ni zgodil da ne bi...tko da tut ko se drugi kam spravljajo, zmeri tezhijo...pejt z nami, pejt...bomo sonchka mel!! x:)x ...

666 xwizardx :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

yeah....

iz stolpnice DELO mi pravkar v sobo posijalo SEVERNO SONCE :eek: x:)x x:)x x:)x

prou dobr so zrachunal, kuko bajto postaut, de mam jst pozim v sobo (okno gleda direkt na kamnishke) sonce...

666 z zlatimi zharki obsijanih :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ufff, to še vam moram povedat: v petek mi je Luka rekel, da bodo na Mariborski kabelski povečali hitrosti. Sedaj bom imel namesto 128/64kbps 256/64kbps, za samo 700SIT mesečno več pa bom lahko imel paket 512/128kbps. x^x

Afna, fino a ne ?

D'best! (© by Marsa) x:Dx

Uf.....dogaja x;)x .....če te kak dan ni na lnf x^x ......novosti na mnogih temah kolk hočeš :O:

Obljuba dela dolgega x:Ix .....dolg, no x:Dx ......ekola.....pokorno javljam x:Dx :

Vse je laufalo kot po maslu dokler začvekani seveda nismo pravočasno zavili v LJ......no....pol smo pač malo zabluzli.......precej hitro našli......okoli Tivolija vse polno, nikjer za parkat, policijska konjenica (ful lepi konji x:Dx ), no pa smo po zgledu že veliko ljudi parkali kar na pločniku (nisem dobil kazni :palec: )......se zopet začvekali na piru.......pozabli na September....in nekje v daljavi zaslišali znane zvoke prplov.......šus v Tivoli......he-he......kako bi pa to izgledalo, če ne bi imeli kart čisto na drugi strani tivolija (tribuna zahod)......šprint......in do konca prvega štikla smo bili že not :O: :O: .....ful poln Tivoli......Pol smo par štiklov poslušali na tribuni in bili razočarani nad ozvočenjem.......ter so mladinke ugotovile, da bi pa doli bilo mogoče bilo boljše, so šle v izvidnico......uspele priti not, potem pa enako midva starca......in smo šli kar precej blizu stagea in je bilo boljš........hm.....dišav kolk češ x;)x.....No, zdej pa bom to poslal, ker me nekaj pc zeza.......da ne bom 20x pisal.....

....se nadaljuje..... x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hja.......sam koncert......je bil ok :palec: :palec: ....če bi ga ocenjeval od 1 do 5......recimo 3+.....hm......4- se boljše čuje x;)x . Bobnar Paice rutiner, Glover na basih zelo dober, enako al pa še boljši Blackmoreov substitut Morse x;)x na kitari in Lordov substitut - nek tip iz Rainbow x;)x na klaviaturah, Gillan tudi dober.....sam mal manj bi ga lahko žrl, da bi cel koncert zdržal, ker je kar za dost časa zginil z odra........dvomim, da iz kakšnega drugega razloga kot pomanjkanja lufta. Razočaran sem bil tudi, ker tako kot zadnje čase baje nikjer tudi tokrat niso odigrali Child in time.......verjetno zaradi Gillana x;)x Skratka na izvedbo, muzičarje nimam pripomb, ozvočenje tako tako.....verjetno pa tudi dvorana Tivoli ni najprimernejša, scena na stageu nekaj povprečnega (3 x;)x ), igrali pa so kakšni slabi 2 uri.......hm....začeli točno ob 21.00.......kakšno uro 50......samo en bis :xx!: .......publika za 4.........ob določenih štiklih 5 x!x (Smoke on the water, Strange kind of woman, Speed king, Hush.....). Mogoče sem malo prekritičen.......samo sem pač videl že veliko takšnih in podobnih rock koncertov......in mislim, da sem kar realen x:)x .

He-he....smešno pa je npr. bilo, da si pri enem vhodu lahko šel ven po pir......pa te z njim niso not spustili.......si šel 20 metrov naprej.....so te spustili.....pol si pa od znotraj zagledal, da celo not pir prodajajo x;)x ..........skratka na nekaterih vhodih so srali brez veze.......pa saj nismo na operi.... jebo jih patak :xx!: x:Dx

No....pol pa smo šli na željo mladink v Metelkovo.......pa tudi mene je mal zanimalo, no x;)x ....ker poznam sceno v MB pekarni, ki je nekaj podobnega. V Gromkiju sem se drl....aakhut, aakhut........ništa od njega :xx!: :xx!: V dveh placih so bili neki koncerti ....reage in drum&bus.....pa nam ni bilo preveč za to ....mogoče bi celo šli......pa so....ko smo se čez 20 minut vrnili v obeh placih povišali vstopnine iz 500 na 800 oz. iz 800 na 1000 SIT :O: :xx!: . No in tako smo še mal žurali v Gromkem.......fajn mjuza :palec: ....moram rečt......he-he......aakhut.......pa opazil sem, da vedo kaj je pir.....so točli Zlatorog :palec: x:Dx .......pol pa domov......ekola.......

...pokorno javlja.........Mickeni x:o)x x:Dx

K. Čapek

Z g.Natalyo je vse uredu, vsi so živi, si zdravjo Nov Mir.....

Bil na Bledu, skor u vodo padu,k sm se nastauleu fotografu˝, bemtišja..že z rokami začeu mahat, de sm se ulovu, huhja, ...si kupu dve kremšniti, cena je kr masivna 400.- za eno,nism zdržal do doma,sm jo mau lizau˝kr u avtu,pridem domu,pa odprem računalnik,pa me presenet en preduhovit email z naslovom˝Oda Snigu˝ x8Dx ;hvala ti že kdo si ti .

Utrip Decembra.

Aja......pa Astri x:Xx sem res poslal utrinek iz koncerta....ko so izvajali mix štiklov tudi s štiklom Hit the road jack x;)x ......tudi iz razloga, ki ga je omenila........He-he, sam smotka ni skužla, da ji to pošiljam......ampak je mislila, da se mi je slučajno gsm vklopil...........babe :xx!: x:Dx x:Dx

Hm....sem pa pol dobil nek čuden sms o najdenem truplu z malim lulekom :O: x:Dx x:Dx x;)x....še dobro, da ve, da so mickeni zakon x;)x in tako vem, da jo je res skrbelo x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

K. Čapek

Mick, ko pa zalaufaš, te pa ni za ustavit x:px ... ma, saj sem v resnici dežurala tukaj, da preberem iz prve roke, kak je blo ... nič Child in time x?x :xx!: ...

joj Poki, preden sem jaz poštekala, da je g. Natalja, v bistvu naša Nataly :OO: x;)x ... no, samo, da je vse OK z njimi... :party: xrosex

sem sredi divjega prevajanja :P :lol: ... pol ure prebiram forum in pet minut prevajam :D ... čeprav je mega... ful rada to delam... in jasno... vedno bolj živa in poskočna sem xracx xpartyx xzobkox

Mick, ko pa zalaufaš, te pa ni za ustavit  x:px .

Ja......taki sem, ne :vragec: x:px. Samo, da se zalaufam pa rabim mal dlje xnckrivx x:Dx x:Dx....Aja......da se pol ustavim pa tud x;)x :vragec: x:Dx x:Dx

K. Čapek

yeah....

iz stolpnice DELO mi pravkar v sobo posijalo SEVERNO SONCE :eek:  x:)x  x:)x  x:)x

prou dobr so zrachunal, kuko bajto postaut, de mam jst pozim v sobo (okno gleda direkt na kamnishke) sonce...

666 z zlatimi zharki obsijanih  :vragec: -ou....tralala

vsaj nekje sva z aakhutom zazrta v isto smer x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hoaaaaaa, včeraj zjutraj sem direktno iz nočne izmene odpeketal na en dolg trekking. Iz Slavkovega doma do Polhovega Gradca, pa nazaj. Nazaj grede sem malce drugačno pot izbral. Jeessssss, kako je bilo čisto nebo. No ja edinole je mal veter sekal k' britvica. Joooj kako je lep gozd v takšnem vremenu.

Evo mene sada opet v službi..., berem poste Lunatikov :palec: x:Dx .

Ja sam ka mali pao s lipe

Dan D. danes, ob 18h, imam dober feeling, samo še potrditve čakam.

Včeraj prikolovratila domov po skoraj 2 urah in pol vožnje z mojo volnico domov. Sva iz Krškega v bistvu neki A naredila, še dobro da ni bilo gužve ali kašnih snežink. POtem sva padla samo dol - jaz na posteljo, Al pa na tla in sva mrknila.

Danes je en pomemben nov dan, v službi dosti dela, doma nadoknaditi pospravljanje in likanje, še najbolj pomemben dan pa upam, da bo pri nam zelo pomembni zadevi. Verjamem, da je danes pomembna prelomnica in da gre zdaj res samo še na xupx :detelca: xgoldfishx xwizardx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Danes dan Lune...fijuuuuu, skoraj zazgala stanovanje...se pravocasno prisla domov, kar pustila stvari na stedilniku in sla ven... :o|o:

Hudo...tudi men vcasih :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

kriza.... :xx!:

zhe dva dni brez chikou...grrrr....abstinenchna kriza....boli glava, chrvichi v zhepodcu, neprestano lachen, zaspan, in jasno teeeechen.....za popizdit...she misli ne morem vech pravilno (zajedljivo) oblikovat...

666 betezhnih :vragec: -ou....

Dobro jutro Zlomk.... Predvidevam, da imaš na pol priprta polknčka, pa da na šporgetu en džezva vode za tvojo jutranjo kavo brbota....
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...