aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 jebesh kavo brez chika... 666....whatever tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Ho, aakhut: she misli ne morem vech pravilno (zajedljivo) oblikovat... No, vidiš, da je vsaka stvar za nekaj dobra Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 jebesh kavo brez chika... 666....whateverTole pa res že kriza ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 ...v stanovanje...ker se ravno odvaja..od kajenja.. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 kr zajebavite....bom zhe she prshu na svoj rachun 666 whatever tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 UF, s čiki ali brez....kriza danes še dobro da mine (dan in kriza :xx!: ) pa hitr prosim x!x x!x x!x you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 kokr de jutr pa bojo chiki...bemu neizplachane honorarje.... 666 whatever tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 očitno nimam sam jaz krize :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 o, aakhut: se vedno pa si na bolšem kot jaz. Tolaži se s tem. Poglej moj dan: Šla narazen s tipom (včeraj), že pet mesecev živim (in vsak mesec pravim, da je to zadnji) pri bratu, pojma nimam, če mi bodo v službi podaljšali pogodbo, ki se izteče s koncem veselega decembra, grozi mi, da moram it živet k ta starim... in na šihtu delam z "norci" Tk, da ne bodi tk zatežen, ko je edino kar počneš to, da se odvajaš od kajenja... ne žaluješ, naspan si, nimaš zabuhlih oči, ne iščeš stanovanja, službo maš (al pa ne no, to glih ne vem...), ... kaj ti sploh manjka? (ena cigareta pa te že ne bo premagala!) RES JE KRIZA! (se pridružujem vsem, ki to trdite) Bože, daj da preživim ovaj dan! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 tis fukjena...kdo pa prau de se hochem odvadit....NOCHEM SE ODVADIT!!!! HOCHEM CHIK!!!!!!!!!!!!!!!!...............GRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 666 popizditisou tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 a ti jih pošljem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 tis fukjena... .. to mi vsi prajijo... drgač pa itak, šleka pac!!! ka s pa tk žlehT Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 tis fukjena...kdo pa prau de se hochem odvadit....NOCHEM SE ODVADIT!!!! HOCHEM CHIK!!!!!!!!!!!!!!!!...............GRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 666 popizditisou http://www.rnw.nl/society/assets/images/cigarettes.jpg Evo , da ne bo prekruto Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2003 Avtor Prijavi Deli 8. december 2003 Pa se brez osmrtnice... Aakhut - sam zarad tega se mi ne da v mesto, ker sem ravno dobro prisla nazaj - ce pa bo jutri se vedno kriza, se lahko oglasim in te castim chike.Samo - sem zelo zgodaj v mestu, ko ti se spis... hmm?Ali pa potem popoldne, ko grem spet? No, saj vem, shit, kriza, cakat en dan... A - morda bos jutri na istem, pa tolk da ves... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 pa kwa ste vi prjazniiiiii...pa sej ne morm verjetne se sekirat....bom zhe zguru...gggrrrrrr.......... 666 popizdekou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Aakhut... kaj pa sosedi? Ziher kateri od njih kadi Danda Luna... drzim pesti, da se bo kmalu obrnilo na bolje Drugac pa... lustkan dan, pa tile dnevi za njim tudi (Drzmo strik!!!) Lep dan vam zelim, in uzivajte v soncku Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 oh...jamoji sosedi....ena umrla pred mescem dni, druga je zhe pol leta u bolnci, pol so pa she tretji sosedje...hmmm...ona uchitlca v penzjonu, on ravnatelj v penzjonu....pa ja ne mislsh, de kadita :xx!: tale moja bajta k CHRNI LES 666 popizdekou....grrr tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 ne morsh verjet....gggrrrrrr..... zdej se mi je pa she mozolj sred nosa naredu....tko de she po nosu ne morem vrtat, pa muc frkat, pa na monitor frcat....gggrrrrr 666 popizdekou tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Hja, k ma hudic mlade... A. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 aakhut se najgloblje in najponizhneje zahvaljuje:aliani za klic,astri za klic,janjaK-i za fotko,vsem za lepe zhelje....in... M A R S I ..........za 500 sit, ki mi jih je dostavilaaaaaaaaa LUNATICE STE FEJST BABE H V A L A za skrb ino reshevanje -a 666 ino -ou.....tralalalalalala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 PRAVKAR ME JE OBISKAL MIKLAVZH....V OBLIKI ALIANE 666 -ou si bo pochas zachel she kej domishlat.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2003 Avtor Prijavi Deli 8. december 2003 Aakhut - saj sem ti rekla - prav z veseljem! Vem, koliko pomeni lahko kaj takega... sem ze bila kdaj v podobni kozi, pa se je tudi znasel na poti kak Prijatelj. Sem si napedenala opravkov par (itak bi bilo treba to narediti), pa je. Pa smo vsi zadovoljni...Upam, da si si ga prav z gustom prizgal. Aja! Hvala TEBI za Fritza!! JESSSSSS.A nisem, ves, racunala na to in ne prinesla vsaj praznega CD-ja s sabo (sicer pa se itak oddolzim se za tole).... A ni fino?To je mdr azurnost LNF, 'duhovnost v praksi'... Zakaj pa ne? A kdo pravi, da je bolje, ce je bed? No, jaz pravim, da je bolja pozitiva, ceprav tvegam, da...Ma - blablabla... *** Skratka - fajn se imejte na tale otkacen fulmun danes, cez kako uro dobro ali koliko... Ne vem, al cem jest al ne... That's the question now... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 ....da mi je imeti samo take Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 hehe mick slishim po raznih kanalih, da si bil v gromkem...hehe....zgubu cifro...hehehejst pa skos sedu zram shanka...pa gledu, kdaj bo uletu kak pritlikavchek...pa nch pa nch.... sva se ziher vidla pa ne spoznala 666 -ou...s chikcomP.S.: pa MATEJKULI THC za OS tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Danes tud meni en lunatek ful pomagal z nekimi nasveti... hvala ti zaslužiš ... tko da prav super je biti delček tele družinice, a ne naš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts