Mick 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Hm aakhut.......se ti nekih astralnih kanalov poslužuješ, se mi zdi...... Ja....kaj pa verjameš....če sem pa v bistvu suh, lep, visok, z velikim in pride mi vedno za njo Hm...ne vem no.......k šanku sem tak vedno jaz hodil....ker so bli mladinci brez dnarja......pa zlatoroge naročal.....čist po štajersko.....pa še mal bol na glas (sem že mislu, da me bo kdo po gobcu) in čakal, da se mogoče pojaviš.......pa res sem prav gledal, če bi videl kaj podobnega tisti faci na temi "brada".........pa nekak ni ratalo......no, pa drugič Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 no...za primer, che me bosh she kdaj iskal med mnozhicami...malo starejsha...hehe: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Daj ne me j.......pa saj te bi spoznal, se mi zdi....Hm....a si res bil tam......ma mi smo bili tam od kakšnih 23.45 do 02.30.....tu neki, no p.s.......mi je pa zdaj jasn zakaj ti pogosto thc namesto thx pobegne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Kok je to kul... Reševalna akcija uspela...verjetno vsi reagirali sam zato...da neb spet zoprn postal... Aja, Marsa, fulmun je to??? Pol pa naj že pride...in čimprej mine... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 hehe mick....sej pravim, da sem bil....ves v chrnem, shkornji, pa sedel med shankom in wc-jom....do konca...hehe 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2003 Avtor Prijavi Deli 8. december 2003 Res veliki problemi...To je res, v bistvu...... a za vsakogar so njegovi problemi pac najhujsi - vsaj tedaj ko jih ima, ko dozivlja tole. Ma, nic... treba si je pomagat v lajfu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 jessssssssssssssssss res naj mine :xx!: in to hudo hudo hitro ker to je prav bljak :xx!: :xx!: :xx!: jupiiiiiiiiiiii in jutri je nov dan - upajmo boljši you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 hehe...astra...kaj pa pr teb pomaga de nisi zoprna?ma sej vem....pa nom na javno 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Ma, nic... treba si je pomagat v lajfu... Ma ja.....še posebej, če je to dokaj enostavno ne bi bilo lepo, da si ne bi...... Aja.....sm se spomnu aakhut......če bi ti mal lnf dnevnik pozorno prebral ne bi nobenih kanalov rabu ......No....kakorkoli.....pa bova jih drugič ruknila enih par več.......zlatorogov x:D (sm že napisal, da v Gromkiju vedo kter pir je res pir )......tokrat bi tako po prvem al pa drugem moral frocovje domu spravt Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 hehesej majo tut nikshichko.... 666 zlobijeu...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 kaj pa pr teb pomaga de nisi zoprna?ma sej vem....pa nom na javno Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 sej majo tut nikshichko.... ...ja, saj sm reku......da vedo kter pir je pir Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 lunca sije... .... mene je čist naspidirala (kak maš fletno frizurco aakhut... free stlye :OO!: ... ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Jaz grem spat... :xx!: Dons sem že tolk ljudem rekla...da jih ne potrebujem...da me prav zanima...kdo bo ostal...v prihodnje... hehe, samo najjači ostaju... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Astra....imaš pa blem, če si jim s tem hotela povedat ravno obratno.........pa niso razumeli.....trotli, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Uh pestra debata se je razvijala. Odlično Marsa in Aliana - praksa, praksa, in ziher sem, da sta našemu Zlomku v resnici polepšali dan in verjetno si ni mogel kaj, da mu ne bi bilo toplo pri srčku. Take majhne - a vseeno velike pozornosti res takoooooooooooo zelo lepšajo naša življenja. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 dans mi je že mal bolš... v službi celo zelo dobro funkcioniram (zaenkrat)... mogoče dan prinese še kaj ljubeznivega... le upanja ne smem izgubiti... (menda) (in kdo pravi, da sem ga sploh našla?) x!x še sreča, da mam forum, ker nisem v stanju, da pokličem kakšno kolegico in ji vse razložim... drži se, baba! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 drži se, baba! [/color] Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2003 Avtor Prijavi Deli 9. december 2003 Kul, folk, ej, uff... Fajn vse tole... Pedenam, norim, svasta imam odprto, vsake toliko mi zamrzne vse (normalno, saj je polna luna), vsak hip sem drugacne volje... Prec me kaj razjezi, kaksen klic, pa kdo kaj ne steka in ratam nervozna, tezko prenasam neumnost (ker sem res zelo jasna in preprosto povem in tko - no, hocem reci, ZNAM tudi tako, ce je treba, sicer vem, da tudi kompliciram)...No, potem pa sem naslednji trenutek ze ful dobre volje ali se kaj rezim tukaj, ko berem kaksen komentar.100 stvari naenkrat delam, v vsakem prostoru je nekaj 'odprtega'...To je moje krozno delovanje, ko je totalna frka in stala, pa malo tu in malo tam, pa je cudezno vse narejeno - zgledam pa totalno neorganizirana, me prec kdo hiti kaj ucit o organizaciji pa mi solijo pamet, ko zgledam vcasih malo odstekana... Grem sponat dalje, kmalu pa ze okoli spet, ful je mraz. A je lepo, ful so lepe gore tamle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 hehe..... tole dons en fukjen dan....v K4 sm morau she enkrat dat podatke...pametne blond tajnice...de bi ji slama v glavi zgnila...grrrrzvedu, de na metelkovi NE BO veselega decembra...(si morsh mislt) :xx!: ...kam bomo hodil ga pit....grrrrcrknu mi je disk...na tastari mashini...grrr skratka....juhuhu 666 blazhjih pesimistou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 čista mešanica vsega mogočega :xx!: .......itd skratka, ni kar ni jaz bi pa vseeno na havaje, v tople južne kraje ja, čist prif..... dan you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 dočakala že dve ljubeznivosti najprej - Mick: hvala drugo - povabilo na koncert, super le upanja ne gre izgubiti ... baba se drži! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Ufff kar mal smešen je ta dan danes... Neke zelo nedefinirane volje sem, mogoče celo malo labilna... malo je potrebno, da potegnem nos in spet samo malo mejceno da se spet smejim.... In to naj bi bila luna al kaj? Kaj pa vem... Jaz za to bolj krivim neosredotočenost Drugač pa... dogodkov nič kaj preveč presenetljivih... ugotavljam, da moram bit spet mal sama... se zavlečt v svoj svet... pa mal poštudirat, what the heck was happening these days .... pa spet na dan pokukat, ko mi bo kaj več jasno... al pa ko bom spet OSREDIŠČENA hehe zvečer zna bit zanimivo.... e, pa videt ćemo lepo se mejte xrosex Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 men je blo pa dons dopoldne tko lepo P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 baba?....pa ne ti 666 pretezhno pesimistichnih -ou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts