Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

Hm aakhut.......se ti nekih astralnih kanalov poslužuješ, se mi zdi...... x:Dx x:Dx x;)x

Ja....kaj pa verjameš....če sem pa v bistvu suh, lep, visok, z velikim in pride mi vedno za njo x:Dx x:Dx :vragec: x:px

Hm...ne vem no.......k šanku sem tak vedno jaz hodil....ker so bli mladinci brez dnarja......pa zlatoroge naročal.....čist po štajersko.....pa še mal bol na glas (sem že mislu, da me bo kdo po gobcu) in čakal, da se mogoče pojaviš.......pa res sem prav gledal, če bi videl kaj podobnega tisti faci na temi "brada".........pa nekak ni ratalo......no, pa drugič x;)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx :palec: :palec:

Daj ne me j.......pa saj te bi spoznal, se mi zdi....Hm....a si res bil tam......ma mi smo bili tam od kakšnih 23.45 do 02.30.....tu neki, no x;)x

p.s.......mi je pa zdaj jasn zakaj ti pogosto thc namesto thx pobegne x:Dx x:Dx x;)x

K. Čapek

Kok je to kul... :palec:

Reševalna akcija uspela...verjetno vsi reagirali sam zato...da neb spet zoprn postal... x:px

Aja, Marsa, fulmun je to??? xrolleyesx xrolleyesx

Pol pa naj že pride...in čimprej mine... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

:vragec:

hehe mick....sej pravim, da sem bil....

ves v chrnem, shkornji, pa sedel med shankom in wc-jom....do konca...hehe

666 :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Res veliki problemi...

To je res, v bistvu...

... a za vsakogar so njegovi problemi pac najhujsi - vsaj tedaj ko jih ima, ko dozivlja tole. :)

Ma, nic... treba si je pomagat v lajfu... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jessssssssssssssssss :vragec: res naj mine :xx!: in to hudo hudo hitro ker to je prav bljak :xx!: :xx!: :xx!:

jupiiiiiiiiiiii in jutri je nov dan - upajmo boljši x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ma, nic... treba si je pomagat v lajfu...  :palec:

Ma ja.....še posebej, če je to dokaj enostavno ne bi bilo lepo, da si ne bi...... x;)x

Aja.....sm se spomnu aakhut......če bi ti mal lnf dnevnik pozorno prebral ne bi nobenih kanalov rabu x;)x :vragec: x:Dx ......No....kakorkoli.....pa bova jih drugič ruknila enih par več.......zlatorogov x:D (sm že napisal, da v Gromkiju vedo kter pir je res pir x;)x)......tokrat bi tako po prvem al pa drugem moral frocovje domu spravt x;)x x:Dx

K. Čapek

x:Dx x:Dx :palec:

Astra....imaš pa blem, če si jim s tem hotela povedat ravno obratno.........pa niso razumeli.....trotli, ne xrolleyesx x;)x x:Dx x:Dx

K. Čapek

Uh pestra debata se je razvijala.

Odlično Marsa in Aliana - praksa, praksa, in ziher sem, da sta našemu Zlomku v resnici polepšali dan in verjetno si ni mogel kaj, da mu ne bi bilo toplo pri srčku. Take majhne - a vseeno velike pozornosti res takoooooooooooo zelo lepšajo naša življenja.

:hepko: xwizardx xupx :detelca: xloveyx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

dans mi je že mal bolš...

v službi celo zelo dobro funkcioniram (zaenkrat)...

mogoče dan prinese še kaj ljubeznivega...

le upanja ne smem izgubiti... (menda) (in kdo pravi, da sem ga sploh našla?) x?x x!x

še sreča, da mam forum, ker nisem v stanju, da pokličem kakšno kolegico in ji vse razložim...

drži se, baba! :palec:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Kul, folk, ej, uff...

Fajn vse tole... :palec:

Pedenam, norim, svasta imam odprto, vsake toliko mi zamrzne vse (normalno, saj je polna luna), vsak hip sem drugacne volje... Prec me kaj razjezi, kaksen klic, pa kdo kaj ne steka in ratam nervozna, tezko prenasam neumnost (ker sem res zelo jasna in preprosto povem in tko - no, hocem reci, ZNAM tudi tako, ce je treba, sicer vem, da tudi kompliciram)...

No, potem pa sem naslednji trenutek ze ful dobre volje ali se kaj rezim tukaj, ko berem kaksen komentar.

100 stvari naenkrat delam, v vsakem prostoru je nekaj 'odprtega'...

To je moje krozno delovanje, ko je totalna frka in stala, pa malo tu in malo tam, pa je cudezno vse narejeno - zgledam pa totalno neorganizirana, me prec kdo hiti kaj ucit o organizaciji pa mi solijo pamet, ko zgledam vcasih malo odstekana... xDDx

Grem sponat dalje, kmalu pa ze okoli spet, ful je mraz. A je lepo, ful so lepe gore tamle. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

hehe..... x:Xx

tole dons en fukjen dan....

v K4 sm morau she enkrat dat podatke...pametne blond tajnice...de bi ji slama v glavi zgnila...grrrr

zvedu, de na metelkovi NE BO veselega decembra...(si morsh mislt) :xx!: ...kam bomo hodil ga pit....grrrr

crknu mi je disk...na tastari mashini...grrr

skratka....juhuhu

666 blazhjih pesimistou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

čista mešanica vsega mogočega x:Dx :C: xrolleyesx :xx!: x^x .......itd skratka, ni kar ni

:C: jaz bi pa vseeno na havaje, v tople južne kraje xrolleyesx

ja, čist prif..... dan xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ufff kar mal smešen je ta dan danes... x;)x

Neke zelo nedefinirane volje sem, mogoče celo malo labilna... malo je potrebno, da potegnem nos in spet samo malo mejceno da se spet smejim.... In to naj bi bila luna al kaj? x:Dx Kaj pa vem... Jaz za to bolj krivim neosredotočenost x;)x

Drugač pa... dogodkov nič kaj preveč presenetljivih... ugotavljam, da moram bit spet mal sama... se zavlečt v svoj svet... pa mal poštudirat, what the heck was happening these days x:Dx x:Dx .... pa spet na dan pokukat, ko mi bo kaj več jasno... al pa ko bom spet OSREDIŠČENA hehe xg:Dx

zvečer zna bit zanimivo.... e, pa videt ćemo x;)x x:)x

lepo se mejte xrosex

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...