Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

hehe

baba na nori babi...al

nora baba na babi...al

nora baba na nori babi....

hmmm....mal lezbichna scena tole x:Dx x;)x

666 pesimistichnih zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

....za nekoga je najhujše spoznanje o sovražniku...da sovražnika ni...

Poskušala urediti knjižne omare..v roke vzela neprebrano knjigo...in tale citat me je ...udaril v glavo...

Zdaj pa knjige...okoli mene...delo narejeno do polovice...jaz pa sredi kupa knjig berem...in se kar ne morem odlepiti... xrolleyesx

Ampak...dan je še dolg...pa od obljubljenega piva..tko zgleda..ne bo nč...bom pa sred tega kupa ostala...

Drugače pa, Sončna vila...podobno...I need break....od vseh...(od sebe še najbolj x:Dx )..

Astra

Per aspera ad astra

Astra... x:)x

Vedno bolj kot študiram o teh zadevščinah, vedno bolj ugotavljam... da sovražnika res ni (tale je tut danes meni pisana na kožo, kar nasmeh mi je narisala na ustnice, hvala ti xsrcbumx xrainbowx xsrcbumx )... oziroma če se že pogovarjamo o tem, zakaj vsake toliko rabimo odmor... ga rabimo od svojega ega... (spet... če se gremo delitve naše prelepe notranjosti na ego in na luč) ... če se preveč časa posvečam samo zunanjim dogodkom in drugim ljudem, me v teh časih kar hitro zmanjka.... rabim skoraj vsakodnevno dozo kvalitetnega časa sama s sabo oz. negovanja svoje luči...

hehe... pozunanjanje in ponotranjanje... (se bo spet pri ponotranjanju kakšen aakhut oglasil x;)x x:Dx )

mah... grem domov x:Dx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

ok....malo sem tukaj...spet..

V bistvu...smo imeli prometno...med vožnjo en hud, brezvezen prepir...pol pa mačka skoči na cesto....jaz pametno zavpijem...pazi...mačka....pa mokra cesta in hitro bremzanje.....pa smo rušili betonske stebre...

In menda kratka izguba zavesti...pa bolečina pri jetrih..natolčena rebra, in boleč vrat...glavoboli, slabosti...in tko...

Hčerka jo je odnesla malo boljše...z bolečim vratom in glavoboli, partner pa tudi..

Pol pa ne prebereš navodila od tablet..in čez čas ugotoviš, da pridno jemlješ narkotike...opijate....drek....Moj neptun ne dovoljuje tega :xx!: :xx!:

In me potem kdo vpraša...kako je z vami..in jaz vsa navdušena povem, da smo v redu..v bistvu smo res....kaj vse bi se lahko zgodilo, pa se ni..na našo blazno srečo...

In potem razmišljam o tem...kako moram v službo, ker bomo zbankrotirali, če bomo na bolniški in potem dobim klic.....ki me postavi na realna tla...malo na blazno grob način..tako..da nekako ostaneš brez besed in se samo še opravičujem....hehe Astra bo vedela o čem govorim x:Dx x:Dx

In vem, da ima prav.....ampak do samega spoznanja moram priti naslednjega dne...da imam zdaj končno čas....čas.....da izpolnim sebi dano obljubo...hmmmm....

In začuda....grožnje iz službe me pustijo ravnodušno....ok....me pač odpustite, če se vam zdi da tako morate ravnati....jaz delat ne grem....ne morem.

Torej....hčera je že odšibala v šolo...

Partner je še doma...jaz bom pa še tudi kar lep čas...

Če se v tem času ne boma "poklala" še bo en čas.. x:Dx x:Dx in zacelila rane.

Spet moram potegniti iz naftalina tisto temo..ki sem jo prikladno odprla nekdaj....o času...

Ta ČAS...me je noro priganjal......to in to in to...in nimam časa.....pridi k meni.....nimam časa....ne utegnem......potem pa sem naenkrat imela čas ležati v bolnici in imela dovolj časa za vse....

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ves kolk sem danes intenzivno nate mislila, Nat! :)

Sem VEDELA, da bos glih danes uletela! x:Xx x:Xx x:Xx :palec: :palec: :palec:

p.s. :V: :sori:

... oprosti, sorchy, ker se najprej samo navdusila (po strelcevsko x:px), brez da bi prebrala dalje...

Shit, ja, miruj, zenska! x!x xsrcx x:)x

xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx :detelca: :detelca: :detelca: :detelca: :detelca: :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tina x^x Marsa :palec: ...pa nimaš nič v strelcu, kolikor se spomnim x:Dx

V bistvu...sem res zgolj slučajno gor.....ker telekom nekaj čaka in bo isdn...komaj čez slabih deset dni....pol pa navali nat na internet x^x

O vedenju pa toliko....tudi jaz sem vedela, da se ne smemo peljati po tisti poti.....pa smo se....ker ni bilo ČASA čakati v gneči in smo šli kao po bližnici....in še in še...bi se našlo...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

En nasvet za vas ob prometni nesreči... bog ne daj ampak, če doživite prometno nesrečo, poslikajte vse, tud armaturno ploščo, drobce stekla na cesti, avto preden vam ga umaknejo, najbolje da še sebe in ves folk okrog vas... nato poberite tel. številko tistih ki mislite da so videli potek prometne nesreče... in če se vam to dogodi na Hrvaškem sredi turistične sezone, od Madžarov, Čehov, Poljakov :xx!: ker kot zanalašč tam ne bo Slovencev... ne ozirajte se na poškodbe in jok ter strah... tako je bilo meni rečeno :sori:

pismo, jaz pa tega nisem vedela, da se moram iti detektiva nekaj minut po trku... zakaj? Ker fant, ki je povzročil prometno nesrečo, še vedno daje pritožbe na odločitev in se vleče in dokazuje in dopoveduje, jaz pa od odvetnika poslušam kaj vse bi morala storiti, čeprav mi je otrok jokal v naročju, čeprav je vse bolelo...in da lahko pripelje priče, ki bodo dokazovale nasprotno kot policijski zapisnik in jaz... in ah, bez veze nakladam, ampak dobronamerno, imejte fotoaparat v avtu in mirne živce, sicer pa močno upam, da tega ne boste doživeli...

Nataly, upam, da se že bolje počutiš :palec:

Nataly... lunatki smo fuuuuul mislili nate in držali pesti in ribico aktivirali ... čeprav berem, da ni najbolje,pa sem vesela, da ni hujšega, da si se pofočkala (na LNF)...in... da ti je izkušnja prinesla tudi novo spoznanje :palec:

vzemi si čas zase :palec: x:)x x:Ix x:)x

Aha, si že tu, Natka x:Dx ........

Dans mi je dan zaključil obisk nekoga...pa smo šli v mest in na en kratk sprehod, v mes pa družbo delal trije njegovi mulčki...dobri so, dobil sem občutek zlo dobrega varuha; sm zlo zadovoljen; hvala ti. (vem, da sem uspešen, ne rabm se dokazvat) x^x

Ja, Nataly, drzi se! Sam da ni kej hujsega... :palec:

Jaz sem se pa koncno resno lotila dela.. na mizi ogromen kup pravljic, pa nov zvezek sem si kupila, da bom bolj z veseljem si zapiske delala, zdaj pa se racunalnik odnesem tja, kjer se vecinoma zadrzujem, da bom imela vse pri roki..

Brala pravljice cel dan.. mislim, da bom danes sanjala o vilah pa zalik zenah pa kresnikih pa.. uh, koliko je tega.. ene so ful zanimive. x:)x

Evo, sibam nazaj 'domov'. x;)x Sem prisla samo ocitu nekaj pomagat...

Papacau!

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Nataly, kok te je dobro brat :detelca:

Vzemi si cas zase :detelca: :detelca: :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nataly, welcome back :palec: x:)x x:)x

"Danes" je bil res zanimiv x:)x

Dveurni sprehod po mrzli mrzli Ljubljani je minil kot bi mignil... Spet se je pojavil eden izmed Angelov in prinesel sporočilce x;)x x:)x Hvala ti :flower:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Nataly, si se nam vsem zapisala v srčke. Vsi smo bili v skrbeh zate. No ja lepo, da si se nam javila, zdaj pa le naredi vse kar rabiš, da boš za novo leto že Dedka Mraza brez bolečin cukala za brke.

Včeraj sem šla malo strankam voščiti za novo leto in sem se potikal apo Ljubljani, pa me je en močen magnet zvlekel v knjigarno - pismu, se jim ne morem upirati zadnje čase in vedno me nevidna sila zvleče med knjige s področja duhovnosti.... Potem sem šla pa domov, pa spet 2 stroja oblek oprala, pa po tleh posesala, pa malo prebrala.

Danes zjutraj se pa zbudim in vidim - sneg... Ni bilo sile, toliko da je lepo izgledalo, cesta še vedno lepo prevozna, pa polno lučk že na hišah....

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...