MUCAMACA 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Živjo Bonar, vse naj in ! kakšen pa je kaj filing, dober, poskakujoč, razturaš, skačeš v zrak??? MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Sem pa eno simpatično bitje iz sive volje spravila v tako veselo razpoloženje, da sem tudi jaz odlične volje. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 BOBNAR.... 666 -ih -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2003 Avtor Prijavi Deli 27. november 2003 ... Bila sem razveseljena in takoj sem se odločila...razveseliti še nekoga drugega... Del "dobljenega" spakirala...dala na pošto...in sedaj sem ugotovila, da je spremni listek ostal tukaj.... Všeč mi je, če "presenečam" ljudi..., vendar bi lahko na listku vsaj pisalo...da je od S. p.s. Nekdo si bo ta post že vzel k ko bo iskal Ta nekdo je prav dobro vedel, da je od tebe, Sanjalica! Ej, kako je lepo, ko te kdo razveseli! THANX!! ********************************************************************************* Danes sem dobila prav posebno darilo spet.... zlahtno in zmohtno gosto tekocino temne barve, na katero cisto shizim! Kaj se mi gode! En pomemben sestanek imela, potem pa sibala v mesto in na Gorenjsko...Zdajle sem prisla domov, pa takoj spet sibam - grem v kino koncno (Kill Bill). Fajn bodte! ********************************************************************************* Bobnar! Cestitke!!! ... sam to ni jupiter, a ne, ker ni v obliki casha.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Bobnar Marsa, a bo kmalu tega novembra konec, bo ane? V službi se mi je pričela norija, v tem času imam jaz največ dela, vsako leto sem se spravila k tem delu sredi novembra, letos sem pa kar odlašala, na zdej pa mam, ampak čas mi pa mine v službi mine en dva tri, v vsaki slabi stvari nekaj dobrega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 naivnosti ni konca...... :xx!: 666........ :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 EJ DANES SEM SPAL KOT V Zlati KAMENI DOBI, SAM TA Zlata DOBA JE MELA sodobno POSTLO.MAH NISEM SANJAU, KER SANJAM ZLO POREDKO, SAM POVEM PA, DA SEM ZLO PREKRASNO IN NEVERJETNO SPAU, TKO PREROJENO IN SVEŽE, TKO V NEKEM SIJAJU IN TISINI, KI TO DOZIVIJO SAM IZBRANE SORTE....HVALA TI g.MOŽAKAR..,da smo se najdl in nardil osnove pogojev Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 hehepismenost je tut bolj KAMENODOBNA 666 zlobijeu....tralalal tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Bobnar funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 hm....prvi link....kolkr jst hiosho prepoznam, je bl grashchina kokr vila...wahromna zadeushna...sam zram dolancheve bajte stoji :xx!: :xx!: :xx!: 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 sam THX vseen....bo treba se pozanimat kolk hoche bivshi predsednik mladine v KS met zanjo 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 aakhuta jo boš kupu to bajto P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 ne.....zhe mam neki podobnga....ne dost manjshiga... 666 -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 zdej pa ne razumem.....a tko, da ni dost manjš....al tko, da je dost manjš P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 tko, da BAJTA ni dost manjsha....spet ene insinuacije klele 666 zlobijeu.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 :xx!: :xx!: :xx!: Danes en ..dan...Sem hotela v ljubljano...en kup stvari za opravit..pa hčera zbolela...trenutno 39,6 vročine.Pravočasno javila vsem..da me ne bo..pa očitno eni ne razumejo.. :xx!: :xx!: Bobnar... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 tjah.....5x na dan pa res ne chekiram poshte...mam pa tut telefon....domach....mobi je nekje drugjepobozhi saro... 666 -ou... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 pobozhi saro... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 tko, da BAJTA ni dost manjsha....spet ene insinuacije klele 666 zlobijeu....ja no, če pa tjo nism točn vedla P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Bom...pobožala...upam, da bo pomagalo.. Če ne...jo bom pa vseeno okopala...in ji dala obkladke...Sori...tko je izpadlo... Sanjalica, Mateja... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 pobozhi saro...tudi od mene............ P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 ok....nouhardfilings....sam shtekash pa lahko,de sm biu razpizden k zhe dolg ne....se zmenmo za naslednich....enkrat.... 666 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Ok.. Men pač rata...ane... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 ... pa takoj spet sibam - grem v kino koncno (Kill Bill).bucno. a je cool film?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Danes en ..dan...Sem hotela v ljubljano...en kup stvari za opravit..pa hčera zbolela...trenutno 39,6 vročine.Pravočasno javila vsem..da me ne bo..pa očitno eni ne razumejo..sej hcerka razume, ne sekiri! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts