cosma 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Pri nas pa nic snega . Uzivaj Janja. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 zjutraj sem se zbudila več kot uro prej, kot je bil čas za vstajanje; no, vsaj naspana sem bila zaželela sem si lep dan pa se počutim blazno slabo, kot da hočem imeti vročino in v službi me čaka še nekaj neizogibnega dela, ker sem od jutri na dopustu dopust - zadnji čas; sicer bi me pobralo kar sredi šihta sem čisto izčrpana in si želim, da bi me lahko kdo pocarkljal... mogoče me doma čakajo dobre novice in mogoče še kdo pokliče... (pobožne želje) naj vsaj sonce še kaj posije!!! kljub vsemu, baba moja: drži se!!! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 približno vem, kako se počutiš, saj veš tisto po dežju pride sonce, in tudi tebi bo posijalo, boš videla...drži se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2003 Avtor Prijavi Deli 10. december 2003 Seveda, Otozna, saj bo, Danda Luna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 she en fukjen dan....si lepo nashtimam uro za ob 09,00...hehe..sej je zvonila, priznam....samo...khm, khm....nekak ni chist shlo...hehe....no ja....skratka DOBRO JUTRO....hehebom pa jutri....sej je vseen...en dan gor al pa dol, sej smo she mladi....bo zhe...hehe 666 pesimitkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Danda Luna pocrkljaj se sama Naredi si banjo, noter malo več mila kot ponavadi.... pa kašno fino umirjeno glasbo, svečke... in gremooooo .... čudovit uvod v jutrišnji prvi dan dopusta lahko se tudi zmasiraš, si privoščiš kakšen home-made kavni peeling... velik stvari boš videla, počutje se zna drastično izboljšati, čeprav so to le malenkosti čimmanj naporen dan ti želim drugim sončkom pa tudi... enega zelo zelo lepega xrosex xrosex Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 bemu pokowc...a na slovenijo so pa pozabil....bi jo lohka dal za vzor....nespodbujanje mladih druzhin, ustavna pravica do splava...etc 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Danes sem se srecala z eno zelo prijazno in lustno lunatkico in celo Miklavz mi je pustil darilce pri njej ...joj, kok sem bila jaz pridna letos Potem pridem domov in mi prijateljica prinese, prelepo bozicno zvezdo (kot bi mi brala misli). .Danes vsekakor en lep prijazen dan za mene. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Sončna Vila, marsa in otozna (ne nujno v tem vrstnem redu;) : končujem današnji uradni del dneva, šiht torej in se za nekaj časa poslavljam, saj sem doma trenutno brez čarunalnika (no, saj sem vedela, da je tudi služba za nekaj dobra ) za nekaj časa bom imela vsak dan randi sama s sabo, vem, da si bom konec meseca tako všeč, da se ne bom nikomur več hotela podariti sončno prijazno navdušene blazno prijazne decemberske dni želim vsem! čao bao drži se mi, baba!!! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 uživaj in imej se rada Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Pozdravček vsem! Danes so me z granikom morali vleči iz postelje, sploh nisem mogla oči odpret, niti dvigniti riti.... Kar spaaaaaaaaaaaaaaala bi!Tudi v službi sem na pol spala, vse mi je letelo z rok, sama sebi sem bila odveč...Sodelavkam je bilo to smešno, meni prav nič :xx!: .Potem me kliče moj in mi pove "lepo" novico, da sem z banke dobila obvestilo, da nisem poravnala kreditnih obveznosti ....Pa kao izplačala sem ga (kredit) prejšnji mesec....Potem smo pogruntali, da mi od OD niso trgali povišanje kredita.... :xx!: Tko da bo SPET december dinamičen.....Pol pozabim ključe od bajte v službi.... in kdor nima v glavi ma v tacah (še dobr da mam avto).... Zdaj se je malo umirilo vse skupaj.....zaenkrat Kar mal bi človek zatuuuuuuuuuuulil :OO!: Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Nataly! Zdej sem prebrala. Samo da ni blo kaj hujšega, hvala tistmu tam gor!Želim ti veliko crkljajčkanja, ugodnega počitka, mirne misli in pozitivne sanje....Mislimo nate - vsi Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Yesssssssssssssssssss...Pred kakšno uro...so moji odpotovali na smučanje... Užitek samote...do nedelje zvečer... ..naj se srečno vozijo...in lepe dni na snegu... ... Okol mene pa kup knjig...pa noben me ne bo vsakih pet minut gnjavil...kaj moram narediti... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Astra, pa je resničen zadnji stavek, ali si samo domišljaš x!x ......ja vso srečo, kjerkoli že bodo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Nataly, dobrodošla spet v svetu živih. SAj smo ti pošiljali dobre želje, nekateri so jih tudi zapisali, jaz pa sem bil med tistimi, ki so to počeli le v mislih. Prepričan sem, da si razumela sporočilo. Vedno smo ob pravem času na pravem mestu. Očitno si potrebovala to izkušnjo. Če si (gotovo si) lekcijo razumela, potem se ne bo več ponovila. Sedaj pa si privošči vsega, za kar doslej nisi imela (si nisi vzela) časa. Le korajžno v nove dogodivščine! Saj veš, za dežjem vedno pride sonce. Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 se vam kdaj zgodi, da vas nekaj 'potegne' v eno tako stanje, ko se vam vse zdi blazno smešno... ... danes en tak dan ... najprej mi mala telefonira, kako so smotani na njihovi šoli in jih kar pustijo stati zunaj na mrazu, prfoksa pa ni... (takole so danes tri ure zabušili in v tajništvu pač ne vedo, kje je prfoks... počakajte, ne ... :o|o: )... čez pol ure pa kliče in se reži kot pečena...zakaj že ... ma, ne vem, cel klas se krohota brezveze... en reče 'grog' in mi vsi v totalni smeh... ja, kul, si mislim, dobro ste zasukali tole energijo .... zvečer pride moja sestrica malo na obiskec (rečeva 'hitra vizita')... obe malo :o|o: ... potem pa kar od nekje ena fora iz filma Kekec (tanartaboljši film ) in totalen krohot... ... čist brezveze v bistvu... ampak režanja sfula in totalno druga scena ... ma, je dobro ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Delam plonk ceglc za kolokvij ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Kriviiiiiiiiiica.. :xx!: Vsako jutro, ko zvoni budilka...si želim samo še pet minut spanja...in preklinjam, da sem moje tako navadila, da kljub temu, da ne hodim v službo...vstajam prva. Pripravim zajtrk, pametujem, nadzorujem .. Danes zjutraj pa sem se zbudila brez budilke... ...in se delala, kako fino, da ne rabim vstati. :xx!: Moji srečno prispeli...hvala ... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 "dobro jutro".....grrrrr. :xx!: ....(rana ura slovenskih fantou grob).... :xx!: zachel se je prou cool....bil na poshti (danilo dobi CD )..."obiskla K4 (valda she niso nakazal...de bi jih muca u pesek zakopala)....hehe....shel k sestri v sluzhbo po kako "donacijo"....gospa so odpotovali v francijo....(banda bogatunska )....in...priskakljam domou, odprem kaslc in TUP po glavi...telekom in siol zdruzhila rachune (hehe...mamo kap, mene frshlok...etc)...(mama namrech na trajnik telefon plachuje...hehe...juhuhu...spet se mava za kaj kregat...yeah...ludnica)....tkozdej pa kava...pa chik....pa LNF.... 666 pesimistichno-sarkastichno-izvenzemeljskih -ou....tralala.....dons bo she zhur tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Evo mene priklopljeno Heh, koncno dojela, da mam prenosni racunalnik, kar v bistvu pomeni, da ga lahko "prenesem"... in sva danes se uspela ga na net priklopit, tko da bom zdaj spet malo bolj stalna, upam. Se vedno v pizami.. od zjutraj.. vstala in je bil dez in se mi ne da nikamor.. malo brskala po knjigicah o mitologiji, pa klicarla malo okrog, ker se mi je zdelo, da so mi nekaj denarja pozabili nakazat.. in res, dobim se okrog 20000. Kul, spet en delcek poti v Spanijo placan .. Ah, v bistvu prav uzivam... zdaj pa se malo po cobissu brskat za knjigami.. bla vceraj na FF v knjiznici in dobila 3 knjige pravljic.. v spanscini.. mal se bom mucila, ampak bo.. Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Jaz pa danes tako navdihnjena za novoletni kic kupovat....Dzizs...upam, da me moj ne bo obglavil, ko bo pogruntal, koliko sem zapravila...ampak ravno danes odprem, knjigo od Louis Hay, da naj si privoscimo, kar si zelimo....klinc, ce mi je bilo pa vse vsec . Pa se barva....zlato-rdeca...sama sebe ne prepoznam....tega ne bi nikoli prej kupila...do danes...a me se vedno luna mece ali kaj Ce kdo rabi kako dekoracijo naj se obrne na Pro-Mak na Vilharjevi imajo se polno stvari ( nisem vse odnesla) in pa kar nekaj idej o dekoraciji. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Cosma ...'klinc, če mi je blo pa vse všeč' Zadnjič sem imela eno čudno temperaturo... 34,3... pa vidim, da to sploh nič posebnega zadnji čas ... mi pove Daša, da si je Klemen tudi nameril 35 st... in si za štos izmeri še sama... 35,5... ... cosma... mal preveri... teli portali ... :o funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 kwa ti men hau mach wotch...jest zmrzujem lejtli na 35.8 pihhh sem mislila, da je to po gripi normal...zdele pa ti pravs portal....bo ze kaj na tem... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 ... da nauš preveč tole gripo u nebo kovala ... ti povem še, da je tud 'gripakao' ena taka finta... na, zej pa si pohana in pečena sportalana ... sam gaaaaasssssss pa juhej (to nam gre mende na bol, veš ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Uf dons me je bivša klicarla. Madona bi jo za r't ščipnu . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts