Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

zmerla...35.5C.... k*mon matejcula....a se podhlajujemo al kwa? Se mal pa bom konzervirana za v prihodnost, ce bo slo tako naprej x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

itaq volk...sej to bo pa zdej...zdej...

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Evo, nic, ne morem vec zdrzat, si grem se jaz za stos zmerit - ma, to so moje tele meritve, testi in podobno - vedno sem rada resevala vse to. x:Ix xDDx

Pa se sem tudi nekaj vrocicna, me je premrazilo danes nekaj, glava me je hotela malo boleti, pa imam vneto malo kozo okoli ustnic, pod nosom...

Vsa nekam rdeckasta sem v glavo. :o|o:

.... dala pod hmm.. ramo.. :) vmes cakam na tole... da ne 'porabim' dveh postov za tole meritev svojo... :8): xrolleyesx xDDx

... se malo, vmes postnila tamle en post, glih fajn... x;)x x:)x

Aha, ze konc... Aja, normala - 36.9 (oz. 36.9.5-37, ce smo cisto natancni) - torej - kot vedno - skoraj 37.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x čak zej Marsa... tko se začne... najprej 'zmeri' 37... da se mal pokuha in potensta... pol pa bumf portal zarola xwizardx xhypnox (ne vem no... tista Kozmolada ... Cosma, ne ti men hau mach wotch x:o)x x:Dx )... pol pa xduhx ... evo... praktične duhovnosti ... zej pa mamo x:px x:Dx

pocak mal se Marsa, jest sm zacela z 39.4 se mi zdi....sele pol zacne rolat xhypnox, ampak sem itaq zdej zvedla, da to nima zveze z gripo ampak z portali (sica Mateja tko rekla :madpro: )

Sej Mateja imas prav, tukaj tudi zlica Kozmolade na dan ni zalegla, me je kar vrglo...ocitno ni tako zdravilna (al sem pa kaj falila pri receptu), ceprav so cesplje direkt is Tunjc.

Volka itaq vec ne citam samo se :eek: i cudim se....''a vid' razlike derasticne''...Sahbaz x:Dx

btw. namontirala smrekco...in se ful kugel ostal....imam obcutek, a sem danes mal pretiravala v shopingu, pa sem samo 2x sem bila vprasana kok je to kostal xredx. Sem rekla, da boljs da ne povem....pa je reku ok...sej najbrz ve kaj to pomeni...pa klinc res mi je bilo vse vsec :hepko:

se nisem dokoncala, tezim za luknjo v stropu da se neki namontiram, pa pogajanja se potekajo...a bo luknja al ne :vragec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

btw vceraj na fizioterapiji srecala enga tipa k se res pise Sahbaz....komaj sem se zadrzala da nisem x:Dx

Sahbaz ful legenda :mex:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:vragec:

sej mi skor zhou, de ucheri zginu...nbenga cheha ni blo gor, sam se mi ni lubil nazaj se logirat....pa nadaljujmo tole zadevshno od LNF-ja...hehe.....KWA PA DONS BODE DOGAJALO??? x:)x x:)x x:)x ......aja pozabu...hehe DOBRO JUTROOOOO x:Dx x:Dx x:Dx ......

666 :vragec: -ou ob prvi jutranji kavi....hehe

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hi-hi.......saj se čist micken x;)x .......sem se pa spomnil, da si ti bil včasih zdelan že od ene štajerke x:Dx ........a veš koliko jih je tu x?x .......zgleda, da ne-obdelanih :O: :O: x:px :vragec: x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...