Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Eni pa raje kar vztrajajo.................s četrtpismenimi teksti x;)x x:Dx x:Dx

Ma....mejte se......grem na žur......pa tak za info, ker ne najdem niti teme prireditve niti teme koncerti........jutri v Satchmo v MB odličen koncert.........imajo muzičarji tak komplicirana imena, da si jezik zlomiš.......band pa je JAZZ VHS al nekaj takega.......baje fuuuuul dobri......pridte, ne x;)x :palec: x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

KAK JE FUKNJENO IGRAT AHUTOVO IGRO, PA SLABA REŽIJA KRISTALNEGA POJAVA IN MEDENEGA NORDA, PA MARSINO PRIVOLJENJE LE TEGA, PIZDARIJA, EJTALA :xx!:

AJA, PA POKOWC PRAV RAD UŽIVA V SLIKANJU IN LIMANJU FOTK, ZATO JE ODGOVOREN, TUT IMA SMISEL, DA JIH POLE TUT BRIŠE, K GA TI NIMAŠ,

POKOWC OSTAJA NATURNO PLEMENIT x^x

:vragec:

kristalka ...sej jst tut nimam nich proti shpukotowim postom

NIMAM PROTI NICH UCHINKOVITEGA.... x:Dx x:Dx x:Dx

aja poko....to je blem....shtevilo....ma ti kr....che je to pa sto na uro

666 zlobijeu... x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

............

AJA, zdele očitno post :vragec:, ne ne nejn, ni blem v temu, blem je v tvojem prikazivanju, kne murem prav nič več napisat, ne da bi mi ti pole uniču nadaljevanje posta.., to je blem, VSEH TISTIH, KI SE TE POSLUŽUJEJO TVOJEGA UTIKOVANJA. SERJEŠ, KER RABŠ OBČINStVO, JEST PA ZDELE IGRAam LE TV0JO bolano IGRO, BUTEC x:Dx pol pa se še neumnega delaš...nekateri smo resni, ne osebni, žal je razlika

sploh ne(Spet en Ruknjen Blef), želim le nekak forum rešit od tvojih utikovanj in butastih prsmuknjenih, klovnskih izpadov, to je moteče, ja!

Žal, ti je Marsa odbrila tale nastop; mene nouš nalezu in še nekatere....

no ja, sej počas se preklapljam itak, se murem, če želim sploh še sodelovat!

Poko, kaj tebe muči...zadnje čase... xrolleyesx

Lepa sobota... x:)x ...sije...mrzlo...verjetno se bom z današnjim dnem...morala posloviti od japonk...in bosih nog...

Včeraj sem se zabavala...mal nakupovala...in opazovala...kako so me čudno pogledovali pod noge....jaz bila v japonkah... x:Dx

Zvečer en dober koncert v Jazz-u....verjetno bom šla...

Tako dobro se počutim... x^x ...umirjena...poskušam...v sebi zatreti občutek krivde...ker nisem več pripravljena...biti vsem, ki me potrebujejo...na razpolago....( rakica.. xrolleyesx )...

Kako dnevi hitro bežijo... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Malo prej odprem :eek: , na poti v kopalnico opazim, nekaj nenavadnega na hodniku...umijem :eek: in grem nazaj pogledat al se mi je sanjal....na hodniku stoji taprav bicikl...tak prou neki spesl...

Moj darling je bil vceraj na zabavi in ocitno so mu klienti podarili ta bicikl, drugace si ne znam razlozit tole, najbrz ga ni ukradu x:Dx , ker izgleda cist nov.

Danes zvecer ena pred novoletna zabava z poslovnimi sodelavci....se nic ne vem kaj bom oblekla....tudi se zacela nisem razmisljat....

Opoldne grem na trznico, povabljena na kozarec vina...juhu danes se bo zgodaj zacelo x:Dx.

lep dan vsem skupaj!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hoj vsi! x:)x x:Xx

Iz megle se pocasi prikazuje sonce... Koncno sem se malo naspala, cisto dead bila vceraj - sem pa gledala Brazil spet (kake dvajsetic).

Moram se vtaknit v tole...

Odprla sem nekaj tem, pa vidim prepleteno vze zivo nekaksno kreganje in to.

To me prav zalosti, prav zares, no.

Ja, po eni strani je res, Pokowc - kaj si tolk obcutljiv zadnje case, vse tako osebno jemljes, tudi tisto, ki sploh nima zveze..

Ceprav je pa res, da opazam, da se vas nekaj na POkija spravlja.

OK - to bo vsak pac sam zrihtal - namrec SVOJO komunikacijo, pac pa vseeno razumem tole, da potem z eno ogrozenostjo komentiras in ni toliko pristnosti oz. je res motece, ce se ob CISTO VSAK POST, ki ga napises, nekdo (so pa to isti) obregne.

V bistvu sem prav zalostna zaradi tega. Resno mislim, prav boli me tole.

Res - zakaj bi morali zabavati 'obcinstvo' na tuj racun oz. samo na nacin, da se iz nekoga norcujemo?!

Ceprav je pa tudi res, da se raje norcuje iz takega, ki pade na vsako finto in ki takole reagira - tako si tudi ti, Pokowc, 'kriv'...

Je pa res tecno in stekam.

Nisem pa seveda nikomur osebno odobrila (ceprav seveda odobravam) - hocem reci, vsakdo nastopa na forumu, kdor zeli, seveda pa imam osebno neprimerno raje in seveda odobravam Aakhutovo prisotnost kot pa nekoga, ki samo uleti recimo nekaj prodajat ali pa se pac pametnega delat. A odobravam pa pravzaprav oba - ker se nihce ni dobil prepovedi dostopa na forum.

Ceprav tako POki pretirava z obcutljivostjo, vseeno stekam in sem se dala za hip v to kozo.

Veliko vas ne spostuje zasebnosti, ker se nekaterim zdi, da so ravno oni poklicani, da bodo povedali kaj o zasebnosti koga drugega.

Pa se to - Pokowc je meni zelo ljub forumovec, LNF brez POkija ne bi bil to, kar je.

Pa se to 2 - Ravno tisti, ki najbolj sinfate cezenj, ste tisti, ki ste sami stopali v kontakt, se dobivali etc. - torej je ZELJA po dobivanju obstajala na obeh straneh.

Potem pa... si niste bili vsec - OK.

A zakaj zdaj res stalno tole javno tumbanje?

Pokowc - ti pa ne beri vsega tako, ker ne leti pa spet cisto vse nate. :palec:

Skratka - NEHAJTE TEZIT!!!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa :palec: x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...