Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

OK, Marsa! :8):

Zjutraj se pridere v mojo sobo drugi najstarejši osebek(babi):"Je mama kaj klicala?"

(mami je letela snoči v Hamburg k atiju) Jaz:"Ja, vse je ok. Pristala..... xzzzx Jaz bi še spala zapri vrata"

Ob 11h: Sta šal na pogreb(bab in ded) in zdaj je mir v bajti. Do 16h, nekje. Pol se bo še pa Nordica prikazala pr meni...... x:Dx . Mi vsaj ne bo dolgčas. x:Dx x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Skratka - NEHAJTE TEZIT!!!

Koji pederu gnjavi, a ? x:Ix x:Dx

Ehhh, brezveze .... :xx!:

Jaz pa vgradil drug CDROM v računalnik, pa dela še slabše. :xx!: No, pa še dodaten ventilator za hlajenje. Imam procesor na 36 stopinj celzija (Celeron 1.7G). x^x

............

AJA, zdele očitno post :vragec:, ne ne nejn, ni blem v temu, blem je v tvojem prikazivanju, kne murem prav nič več napisat, ne da bi mi ti pole uniču nadaljevanje posta.., to je blem, VSEH TISTIH, KI SE TE POSLUŽUJEJO TVOJEGA UTIKOVANJA. SERJEŠ, KER RABŠ OBČINStVO, JEST PA ZDELE IGRAam LE TV0JO bolano IGRO, BUTEC  x:Dx pol pa se še neumnega delaš...nekateri smo resni, ne osebni, žal je razlika

ze ze, toda resnost je obratno sorazmerna z odgovornostjo!! x;)x

oz. tisti, ki so preresni bili, niso dalec prisli in se manj naredili!!

anyway; vsak ma svojo pot, prijeten dan vsem na vasi, nasi...

in skupni!!

tako pa ZABAVAJTE se!!!,

teza je nezazeljena, ce pa je ze, pa jo sprejmimo medse, da se zlije,

zadovolji in gre.

v osnovi se mamo itak vsi radi!!! x^x

pa ce se tega v momentu zavedamo ali ne!

skratka ZAVEDANJE posameznika v vsakem trenutku!!

Tisti, ki so zavedni bili so v odnosu z drugimi vedeno veseli bili!!

Poglej-te:

pise en o bolezni, drug o nesreci, tretji o zivljenju...

mar ce vsi bi mi se vklapljali in zraven nesrecni ob tem bili...

potem bi imeli forum predmrtvasnice!!

tako, pa nekdo cuti drugace in obcutki dni, trenutkov se zlivajo tu!

misli, zelje, potrebe in lastno zdravljenje...

forum pa blesci v mavrici!!! :palec:

DIHAJ, ljubi in podpiraj in sprejemaj - to je vse kar nam ostane in to potrebujemo prav vsi!

v osnovi se mamo itak vsi radi!!!  x^x

pa ce se tega v momentu zavedamo ali ne!

skratka ZAVEDANJE posameznika v vsakem trenutku!!

Tisti, ki so zavedni bili so v odnosu z drugimi vedeno veseli bili!!

Poglej-te:

pise en o bolezni, drug o nesreci, tretji o zivljenju...

mar ce vsi bi mi se vklapljali in zraven nesrecni ob tem bili...

potem bi imeli forum predmrtvasnice!!

tako, pa nekdo cuti drugace in obcutki dni, trenutkov se zlivajo tu!

misli, zelje, potrebe in lastno zdravljenje...

forum pa blesci v mavrici!!!  :palec:

DIHAJ, ljubi in podpiraj in sprejemaj - to je vse kar nam ostane in to potrebujemo prav vsi!

oh free x:)x :palec: :palec: :flower:

se popolnoma strinjam x:)x sicer sem na forum prišla pred kratkim, ampak vseeno... iz njega veje tašna pozitiva, toliko podpore, takšna mavrica, da tu lahko dobiš zalogo pozitivne energije za ves dan, če si pustiš...

pa ker je že dnevnik tole... danes je spet eden tistih dni (ki jih je čedalje več - bravo jest :palec: x:)x ), ko sem vstala čudno razpoložena... in se potem razvedrila... se napolnila z energijo... ( bogami, ko bi vsaj vedla, kako to nardim, da bi ob bad day-ih delala to zavestno, tko pa ne vem... demet x:Dx x:Dx x:Dx )

En lep dan vsem... uživajte, pejte na sprehod, rišite, plešite, berite.... sobota je!!!!

:flower: xsmx xrosex xrainbowx xsrcbumx xrainbowx xrosex

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Free - saj, itak! :palec:

Vsi, vse...! :palec: x:)x

Normalno, lajf pac... x8Dx :palec:

Ma... ne da se mi zabluzit... :8): x:)x

... grem (naprej) tamle kuhat oz. prckat - danes sem za sprmembo bila spet v mestu na trgu in sem potem bila se na parih koncih, pa zelo pozno prisla domov, pa zdajle sele kuham...

Danes sem ful dobro vse nabavila in tko....

Jutri bo eno leto, kar sem kupila avto... xsrcx xsrcx xsrcx

Ni zneslo petek 13. - pa sva leteli v soboto 14. s frendico, nad nama caplje in vse zivo...

Noro hitro gre cas - sploh, ce ti ni dolgcas nikoli.... :vio: xhypnox

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

ja marsa...shtekam...ok...se bomm nehu utikvat v 1/4pismeno.....pod pogojam deme pszti pre meru

bom klele na tem mastu sebe svojo osebo preklopu, tko da boma bla moja oseba chist druga energija sevala ven iz sebe....

na tem mestu pride slika (google copy-paste) recimo ALPSKE ORKE (ki seveda nima nobene veze s chemerkoli):

a vi vse vidte mena nas klele koko sm chist druga....energija seva iz.....

666 aakhutowc-ou x:Dx...se je probak drzhat 1/4pismenosti...de bo tut sama razumela

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:o)x x:Dx

Pa, Aakhut, kako se ne bi rezal temule, no!

Saj meni je tudi hecno. xDDx

In kaj drugega mi je tudi.

Ali kul, ali bedasto, ali promilpismeno... pa se ne fteknem... xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tib itaq raj kirga kokr kiro.....fasala x:Dx  x;)x

hehe :vragec: you never know, mogoč si pa še premisli :fiju: x;)x

(k glih nimam kaj delat......... )

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Vidim, da dogaja......pa se mi dans res ne da brat vsega......torej.....včeraj žural do štirih zjutraj, spal tako dolgo kot aakhut običajno x;)x x:Dx , danes cel dan letal po opravkih, kupil sem si eno fuul fajno jopico, zdaj pa priprave na koncert.....aja.....koncert....20.30....Satchmo.....Sainkho Namtchylaks WHS JAZZ TRIO......sam delček ....dečvo uvrščajo med najpomembnejše pevke 20/21 stoletja, nekam med Mario Callas in Jamesa Browna - pričujoči koncert ob boku trenutno najbolj iskane drum&bass sekcije pa je izjemna priložnost, da ujamete ta sanjski trio v MB x;)x x:Dx :palec: ...pa pravijo še:....zahodni svet je očaran z njeno skrajno eksotično pojavo (rojena je nomadskim staršem v južni sibirski republiki Tuvi) in tehniko, ki je kondenzat eskpresije, vitalnosti, energije, senzibilnosti in čustev na meji transa in ekstaze.......komaj čakam :palec: :palec: :onfire: :onfire: :onfire: ...pridte, če le lahko x;)x x:)x .....dijo x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

lej lej...a pol veen gresh...hehe....sm mislu de te mick-en gleda....(asrtokanali) x:Dx  x:o)x  x:)x  x;)x

666 AAKHUTOWC-ou....tralala x;)x

Tvojga posta razen astrokanalov x:Dx x;)x ne razumem čisto nič..........ker mickeni mene itaq non-stop gleda x;)x :vragec: x:Dx x:o)x .......sicer pa nikoli niti pomislil nisem, da ne bi šel na ta koncert......komaj ga čakam :palec: :palec: :onfire: xmusicx xokx

Ma zdravo.... x;)x x:Dx

K. Čapek

hm.....ne štekam te nič.......sicer pa ne skrbi......Mick in mickeni se imata, ko to hočeta, prav fajn........pičim........mejte se lepo..... x:Xx

K. Čapek

kam zdej vsi greste :xx!: :C: ... jest pa se ravn hotla pohvalit, kaj sem bla kuharca dons x:Ix ... to pri meni ni ravno vsakodnevno veselje (bolj na brzaka kosila, včasih pa še od mame dobim kakšne fajn reči ... ričet, repo in tako)... celo mega dobro torto sem spekla za jutri, ko greva k mojim... je trajalo celo večnost, ker je 6 plasti testa (medenega :yumy: ) treba speči... jooooj, glej ti mene... enkrat malo za šporgetom, pa že vsa važna xzobkox ... no, pa sem vmes tudi prevajala... in pospravljala in nabavljala in telovadkala in čvekcala... ma ni, da ni xppx :mex:

mateja a kremo si pa nardila z psenicnim zdrobom?

btw koncno zvedla kako se je znajdu bicikl pod smrekco...zdej doma zgleda k pr norcih sred dnevne sobe imamo parkiran bicikl...no ja sej je december... x:Dx itaq.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx Cosma x:o)x ...sem se premal važičkala tam, a ne ... krema pa vanilijeva...nyamsi... sem zdele pokukala u hladilnik in je taprava x!x ... eh, sej v bistvu nisem kakšna tortojedka, ampak , če že, potem je takale tortica, ki ima gosto skupaj več plasti edina dobra... tistih z 2 cm kreme pa ne maram..

Dobro jutro lunatki x8Dx x:)x ! Kaj bomo lepga ustvarili iz današnjega dne xwizardx xpresentx

Zivjo Mateja, dobar jutar! x:)x

Nisem pa prevec dobre - ni pa nic takega, seveda.

Ne maram, da se me ignorira, sploh tukaj... To pa se dnevno dogaja.

OK - ce se mi ne zahvalis oz. ne komentiras, ce se jaz pol ure ukvarjam s tabo v kaki temi, je samo znak nevzgojenosti in nivoja in me ne boli.

Da se me pa zignorira (popolnoma) -ali pac Tino- v vsaki temi, kjer VEDNO najprej posredujeva link - da moram potem se pac NAKNADNO ukrepati, pa se mi frzmaga.

Pliz, ne mi uletet zdaj s soncki pa z razumevanjem, pa kako stekate - dajte, pliz, to raje preprosto upostevat, pa bo najbolj dbest. Tegale torej pliz ni treba nic komentirat - ker ne potrebujem tolazbe in razumevanja, pac pa taksno delovanje z vase strani.

Picasso

Dobro jutro še vsem tukaj. x;)x

Bila zbujena že ob pol sedmih ... še takrat, ko človek lahko spi, gledam ko sova :eek:

Sem se odločila, da začnem pisat prijavo teme xracx ... natipkala naslov, pa ime, pa mentorja ... rezultat pojedla skoraj cel zavitek čokoladnih piškotov zraven x:px :OoO:

Kaj bo če bo šlo takole naprej ... xrolleyesx :wacko:

x:Dx x:)x :vio:

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

.....Sem se odločila, da začnem pisat prijavo teme xracx ...

:O: x?x :xx!:

... natipkala naslov, pa ime, pa mentorja ... ..

x8Dx :palec:

x:Dx x:o)x xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...