Kristalka 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 OK, Marsa! Zjutraj se pridere v mojo sobo drugi najstarejši osebek(babi):"Je mama kaj klicala?"(mami je letela snoči v Hamburg k atiju) Jaz:"Ja, vse je ok. Pristala..... Jaz bi še spala zapri vrata" Ob 11h: Sta šal na pogreb(bab in ded) in zdaj je mir v bajti. Do 16h, nekje. Pol se bo še pa Nordica prikazala pr meni...... . Mi vsaj ne bo dolgčas. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Skratka - NEHAJTE TEZIT!!!Koji pederu gnjavi, a ? Ehhh, brezveze .... :xx!: Jaz pa vgradil drug CDROM v računalnik, pa dela še slabše. :xx!: No, pa še dodaten ventilator za hlajenje. Imam procesor na 36 stopinj celzija (Celeron 1.7G). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 ............AJA, zdele očitno post , ne ne nejn, ni blem v temu, blem je v tvojem prikazivanju, kne murem prav nič več napisat, ne da bi mi ti pole uniču nadaljevanje posta.., to je blem, VSEH TISTIH, KI SE TE POSLUŽUJEJO TVOJEGA UTIKOVANJA. SERJEŠ, KER RABŠ OBČINStVO, JEST PA ZDELE IGRAam LE TV0JO bolano IGRO, BUTEC pol pa se še neumnega delaš...nekateri smo resni, ne osebni, žal je razlikaze ze, toda resnost je obratno sorazmerna z odgovornostjo!! oz. tisti, ki so preresni bili, niso dalec prisli in se manj naredili!!anyway; vsak ma svojo pot, prijeten dan vsem na vasi, nasi...in skupni!! tako pa ZABAVAJTE se!!!,teza je nezazeljena, ce pa je ze, pa jo sprejmimo medse, da se zlije,zadovolji in gre. v osnovi se mamo itak vsi radi!!! pa ce se tega v momentu zavedamo ali ne! skratka ZAVEDANJE posameznika v vsakem trenutku!! Tisti, ki so zavedni bili so v odnosu z drugimi vedeno veseli bili!! Poglej-te: pise en o bolezni, drug o nesreci, tretji o zivljenju...mar ce vsi bi mi se vklapljali in zraven nesrecni ob tem bili...potem bi imeli forum predmrtvasnice!! tako, pa nekdo cuti drugace in obcutki dni, trenutkov se zlivajo tu!misli, zelje, potrebe in lastno zdravljenje...forum pa blesci v mavrici!!! DIHAJ, ljubi in podpiraj in sprejemaj - to je vse kar nam ostane in to potrebujemo prav vsi! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 DIHAJ, ljubi in podpiraj in sprejemaj - to je vse kar nam ostane in to potrebujemo prav vsi!močna resnična misel, ne samo za forum, temveč za življenje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 v osnovi se mamo itak vsi radi!!! pa ce se tega v momentu zavedamo ali ne! skratka ZAVEDANJE posameznika v vsakem trenutku!! Tisti, ki so zavedni bili so v odnosu z drugimi vedeno veseli bili!! Poglej-te: pise en o bolezni, drug o nesreci, tretji o zivljenju...mar ce vsi bi mi se vklapljali in zraven nesrecni ob tem bili...potem bi imeli forum predmrtvasnice!! tako, pa nekdo cuti drugace in obcutki dni, trenutkov se zlivajo tu!misli, zelje, potrebe in lastno zdravljenje...forum pa blesci v mavrici!!! DIHAJ, ljubi in podpiraj in sprejemaj - to je vse kar nam ostane in to potrebujemo prav vsi!oh free se popolnoma strinjam sicer sem na forum prišla pred kratkim, ampak vseeno... iz njega veje tašna pozitiva, toliko podpore, takšna mavrica, da tu lahko dobiš zalogo pozitivne energije za ves dan, če si pustiš... pa ker je že dnevnik tole... danes je spet eden tistih dni (ki jih je čedalje več - bravo jest ), ko sem vstala čudno razpoložena... in se potem razvedrila... se napolnila z energijo... ( bogami, ko bi vsaj vedla, kako to nardim, da bi ob bad day-ih delala to zavestno, tko pa ne vem... demet ) En lep dan vsem... uživajte, pejte na sprehod, rišite, plešite, berite.... sobota je!!!! xrosex xrosex Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2003 Avtor Prijavi Deli 13. december 2003 Free - saj, itak! Vsi, vse...! Normalno, lajf pac... Ma... ne da se mi zabluzit... ... grem (naprej) tamle kuhat oz. prckat - danes sem za sprmembo bila spet v mestu na trgu in sem potem bila se na parih koncih, pa zelo pozno prisla domov, pa zdajle sele kuham...Danes sem ful dobro vse nabavila in tko....Jutri bo eno leto, kar sem kupila avto... Ni zneslo petek 13. - pa sva leteli v soboto 14. s frendico, nad nama caplje in vse zivo... Noro hitro gre cas - sploh, ce ti ni dolgcas nikoli.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 ja marsa...shtekam...ok...se bomm nehu utikvat v 1/4pismeno.....pod pogojam deme pszti pre merubom klele na tem mastu sebe svojo osebo preklopu, tko da boma bla moja oseba chist druga energija sevala ven iz sebe....na tem mestu pride slika (google copy-paste) recimo ALPSKE ORKE (ki seveda nima nobene veze s chemerkoli): a vi vse vidte mena nas klele koko sm chist druga....energija seva iz..... 666 aakhutowc-ou ...se je probak drzhat 1/4pismenosti...de bo tut sama razumela tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2003 Avtor Prijavi Deli 13. december 2003 Pa, Aakhut, kako se ne bi rezal temule, no!Saj meni je tudi hecno. In kaj drugega mi je tudi. Ali kul, ali bedasto, ali promilpismeno... pa se ne fteknem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Jas se nem ftikala...da kiro ne fašem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 tib itaq raj kirga kokr kiro.....fasala 666 aakhutowc-ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 tib itaq raj kirga kokr kiro.....fasala hehe you never know, mogoč si pa še premisli (k glih nimam kaj delat......... ) Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Vidim, da dogaja......pa se mi dans res ne da brat vsega......torej.....včeraj žural do štirih zjutraj, spal tako dolgo kot aakhut običajno , danes cel dan letal po opravkih, kupil sem si eno fuul fajno jopico, zdaj pa priprave na koncert.....aja.....koncert....20.30....Satchmo.....Sainkho Namtchylaks WHS JAZZ TRIO......sam delček ....dečvo uvrščajo med najpomembnejše pevke 20/21 stoletja, nekam med Mario Callas in Jamesa Browna - pričujoči koncert ob boku trenutno najbolj iskane drum&bass sekcije pa je izjemna priložnost, da ujamete ta sanjski trio v MB ...pa pravijo še:....zahodni svet je očaran z njeno skrajno eksotično pojavo (rojena je nomadskim staršem v južni sibirski republiki Tuvi) in tehniko, ki je kondenzat eskpresije, vitalnosti, energije, senzibilnosti in čustev na meji transa in ekstaze.......komaj čakam ...pridte, če le lahko .....dijo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 lej lej...a pol veen gresh...hehe....sm mislu de te mick-en gleda....(asrtokanali) 666 AAKHUTOWC-ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Hehe dons popoldne gledal nadrealiste na videokaseti. Zdravo, ma zdravo.... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 lej lej...a pol veen gresh...hehe....sm mislu de te mick-en gleda....(asrtokanali) 666 AAKHUTOWC-ou....tralala Tvojga posta razen astrokanalov ne razumem čisto nič..........ker mickeni mene itaq non-stop gleda .......sicer pa nikoli niti pomislil nisem, da ne bi šel na ta koncert......komaj ga čakam Ma zdravo.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 boshchek mick-en.....sam micka skos gleda...nch Mick 666 zlobijeu....tralala.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 hm.....ne štekam te nič.......sicer pa ne skrbi......Mick in mickeni se imata, ko to hočeta, prav fajn........pičim........mejte se lepo..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 enako.... uzhivaj... 666 zlobijeu tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Sem se prejle tako ... hm najedla? ... prej nažrla Sedaj pa komaj še gledam ... grem http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 kam zdej vsi greste :xx!: ... jest pa se ravn hotla pohvalit, kaj sem bla kuharca dons ... to pri meni ni ravno vsakodnevno veselje (bolj na brzaka kosila, včasih pa še od mame dobim kakšne fajn reči ... ričet, repo in tako)... celo mega dobro torto sem spekla za jutri, ko greva k mojim... je trajalo celo večnost, ker je 6 plasti testa (medenega ) treba speči... jooooj, glej ti mene... enkrat malo za šporgetom, pa že vsa važna ... no, pa sem vmes tudi prevajala... in pospravljala in nabavljala in telovadkala in čvekcala... ma ni, da ni funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 mateja a kremo si pa nardila z psenicnim zdrobom? btw koncno zvedla kako se je znajdu bicikl pod smrekco...zdej doma zgleda k pr norcih sred dnevne sobe imamo parkiran bicikl...no ja sej je december... itaq. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 Cosma ...sem se premal važičkala tam, a ne ... krema pa vanilijeva...nyamsi... sem zdele pokukala u hladilnik in je taprava x!x ... eh, sej v bistvu nisem kakšna tortojedka, ampak , če že, potem je takale tortica, ki ima gosto skupaj več plasti edina dobra... tistih z 2 cm kreme pa ne maram.. Dobro jutro lunatki ! Kaj bomo lepga ustvarili iz današnjega dne funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2003 Avtor Prijavi Deli 14. december 2003 Zivjo Mateja, dobar jutar! Nisem pa prevec dobre - ni pa nic takega, seveda.Ne maram, da se me ignorira, sploh tukaj... To pa se dnevno dogaja.OK - ce se mi ne zahvalis oz. ne komentiras, ce se jaz pol ure ukvarjam s tabo v kaki temi, je samo znak nevzgojenosti in nivoja in me ne boli.Da se me pa zignorira (popolnoma) -ali pac Tino- v vsaki temi, kjer VEDNO najprej posredujeva link - da moram potem se pac NAKNADNO ukrepati, pa se mi frzmaga.Pliz, ne mi uletet zdaj s soncki pa z razumevanjem, pa kako stekate - dajte, pliz, to raje preprosto upostevat, pa bo najbolj dbest. Tegale torej pliz ni treba nic komentirat - ker ne potrebujem tolazbe in razumevanja, pac pa taksno delovanje z vase strani. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 Dobro jutro še vsem tukaj. Bila zbujena že ob pol sedmih ... še takrat, ko človek lahko spi, gledam ko sova Sem se odločila, da začnem pisat prijavo teme ... natipkala naslov, pa ime, pa mentorja ... rezultat pojedla skoraj cel zavitek čokoladnih piškotov zraven Kaj bo če bo šlo takole naprej ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2003 Avtor Prijavi Deli 14. december 2003 .....Sem se odločila, da začnem pisat prijavo teme ... :xx!: ... natipkala naslov, pa ime, pa mentorja ... .. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts