Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

jao meni :sori: bi tud spala tko

spat šla ob treh po žuru x^x

ob osmih pa budna ko zajc :xx!: :xx!: :xx!:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Med kuhanjem kosila pogledam...in glej ga zlomka...Marsa jezna... xrolleyesx (me kar zamikala vrstička Odjavi se. Pa ne bom, je čist fajn tak pokukati, prebrati; se potolažiti, da tudi drugim razpoloženja nihajo, videti nove ikonice...

Rekla bi, da se strinjam z Marso, vendar...tudi meni to iskanje ni najbolj "jasno"...oz. mi ne uspe velikokrat). Sicer pa; ker sem ze nekajkrat videla Marso jezno...se raje izogibam odpiranju novih tem. Je starih toliko, da jih ne morem "obdelati".

Sem si pa že "privoščila" asistenco in poprosila Tino preko OS da mi je našla nekaj, kar sem iskala...

In rečti moram, da je reagirala v roku dveh minut... :palec: :palec: :palec:

Sem si pa že "privoščila" asistenco in poprosila Tino preko OS da mi je našla nekaj, kar sem iskala...

In rečti moram, da je reagirala v roku dveh minut... :palec:  :palec:  :palec:

tudi jaz že x:Ix ... ko sem iskala, če imamo notranjega otroka že... pa sem prebrskala vse, ker se mi je zdelo, da sem že videla, pa da zagotovo nekje je... no, pa sem Tinco prosila za pomoč in, ko tudi ona ni našla, potem pa sem odprla temo...

Dobro jutro x:Dx x:Dx x:Dx ........jaz pa spal samo 11 ur :O: x^x ........jeah......da si telešček in dušca mal spočijeta...... x:px....danes pa bom itak lenaril, na kak sprehod šel pa kak film pogledal........ni nobenega žura :O: x;)x x:Dx .......Aja koncert včeraj.....so odšpilali sam 6 štiklov :O: ....vsak je trajal 20-30 minut x:Dx ......sem bil pravočasno tam in so poleg miz postavili pred stage enih 30 stolov :palec: , prvi del koncerta mi je bil zelo všeč.....drugi del pa bolj nekak psihadelika.......sem že mislil, da bom koga na g.......od sile.......pa kadil nisem nič, ker je pevka rabila luft x:Dx ....... x:o)x

Aja pa bobnar je rastural, pa drug crnc na kontrabasu in meni neznanih glasbilih tudi......skratka kul....... x:Xx Jutri pa Psihomodo Pop, Res Nulius pa Kreslin na Štuku, v torek novoletni žur nas naj x;)x amaterskih košarkašev.....ma nekaj bo treba ven spustiti, pod nujno.....kje še je 31. december x:Dx x:px :vragec:

Tak....zdaj pa grem čitat kaj ste novega napisali...... x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, lahko rečem, da tale Iskalnik ni dober. Sreča le, da mam tak dober spomin.Prav nič ne najde.. xrolleyesx

xrolleyesx

... x:px x;)x ... odvisno je tudi od tega, kdo isce.

Najdi na LNF.

In se tema na forumu Iskalnik na LN Forumu, ki vam predlagam, da si jo se enkrat preberete. :palec:

Aja - res sreca, da imamo nekateri dober spomin - predvsem midve s Tino... x:)x - da se tako spomniva, da je tema Valentinovo recimo odprta takole V@l€ntin0vO (izmisljen primer)... x:o)x

Namrec - sobota je lahko odprta sobota - (3 teme), lahko pa - delovne sobote (sobot e) - potem ne bo nasel... torej je odvisno tudi od iznajdljivosti (in organiziranosti objavljalca).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... p.s. ... s tem da sem tole kuknila med trebljenjem solate - aha, nasla ( x!x ), postnila - in zdajle tamle naprej pedenckam... torej mi je vzelo pol minute ali manj...

In kaj je torej narobe z Iskalnikom?

Prosim, konstruktivne pripombe - sicer pa si pliz Pokowc se 1X preberi moje odgovore RAVNO TEBI v temi Iskalnik na LN Forumu, ki sem zgoraj postnila link.

Kaj je torej se nejasnega?

Ker kar je morebitnih vprasanj s tvoje strani, ki sem nanja ze odgovarjala, pliz ce si kar tam preberes se enkrat - ker bi povedala bolj ali manj enako...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

mogoche pa ne razume.....prevech pravilno napisano... x:o)x

a se jaz potrudim v pokowshchini....k jo zhe kokr tolk obvldam? x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Marsa, nič kaj te ne zbode, povem kot je res, v vsem času ko sm tukle mi je samo enkrat uspelo najdit besedo na forumu skoz iskalnik, drgač grem vedno peš. to pa zato, ker vem, da neki že obstaja, pa se prav potrudim iskat peške. to je to. nim sam jest blemov. Sej pa si že nekoč izjavla,da si neki popravljala začetne spame˝,ki pač jih očitno nisi vseh..Tut nadgradnja le tega nism vedu, da pač ne Bo podpirala začetnih besed in nikar se ne sklicuj, za morebitne nadaljne izgovore; ..vse uredu, pač grem peške in s tem sem zadovoljen.

.ja Sobota, ja, ne da se jim iskat morda, jaaaa, itak.. avtomatsko zduži pa je...

Hm......mogoče sem kriv sam, ker sem četrtpismen v uporabi računalnika.......samo jaz s pomočjo iskalnika do sedaj še tudi nisem nič našel xrolleyesx x;)x

K. Čapek

:vragec:

tolk o posnemanju, k me she ni blo:

Objavljeno: 4. Jun 2002 ob 02:01

Legenda foruma

Nivo: Sodelavec

Objave: 6176

Clan st.: 178

Clan od: 22. May 02

joi! pa sej je vse povezano, no :o) sej ne grizem rabiš svoje ozemlje_ mej ga, ti ga odstopim pokow

666 :vragec: -ou.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:xx!: xrolleyesx Kva zdej to....a komu ni dal-a x;)x , da tolk težite x;)x ........pokowc je pač mal posebnež, tudi v izražanju, pa mislim, da še zdaleč ni edini na LNF.......in če komu koga ni za prebirat pa ga pač naj ne x;)x .....sicer pa tudi kao bolj pismeni pišejo včasih take :xx!: , da....bi bilo še najboljše, da bi bili.............nepismeni x:Dx x:Dx

K. Čapek

Bagdad - V Tikritu so ameriške sile prijele strmoglavljenega iraškega predsednika Sadama Huseina, so sporočile koalicijske sile. Prijetje Huseina je potrdil tudi britanski premier Tony Blair. ....... :palec:

Kul :palec: .......čeprav mi gredo Ameri tudi....pa mi je ta idiot šel še posebej ful na pajtl x:Dx :xx!: :xx!:

Pismo......kak se je v MB vlilo...... :eek: x^x

K. Čapek

nene, sam si se Ahut tko ovekovečil (nikoli nisem pritiskau tako v tem izkazovanju)...Sem še vedno pristen, nedotaknjen, tko bo ostalo...ti kr igraj svoj foh, sem-smo se te že navadil, moral sem se, to je dosežek, huhu; ti kr deluj dalje, to si ti, ne moreš pač iz svoje kože; tko tut jaz ne morem, ker se ne pustim motit

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...