cosma 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 sej jest vcasih za mislim, da je pravljicno bitje he is too good to be true Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 itaq...che sm pa odprte glave... 666 vitkou s srajchico tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 sej jest vcasih za mislim, da je pravljicno bitje he is too good to be true anede funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 itaq...che sm pa odprte glave... 666 vitkou s srajchico ...pozabu povedat k zeha :o (vedno pozab povedat ta glavno finto -tale se men ful dopade, ne morem pomagat) Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 hehe je baje bajeslovn... 666 zlodejchkou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 clint eastwood LoL Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 I won´t kill u for anything No ja, preveč čokolatinov sem pojedel danes, kr celo bonboniero :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 najprej seveda tradicionalno voshchim DOBRO JUTRO.... sedaj pa veselo na klofanje po tipkovnici...hehebomo zopet kako ushpichili tule na LNF-ju...hihi 666 lepo naspanchkanih -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Kok je luštkan tisti uček tamle zgoraj z Božičkovo kapico Že ves dan visim na internetu ... :o|o: to je pa tako, ko iščeš podatke o , pa nimaš pojma o tem http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Kok je luštkan tisti uček tamle zgoraj z Božičkovo kapico iiiii, pa res funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 A ne, Tina... Mene je tudi Mitja razveselil, ko sploh nisem vedela, kdaj se je to pojavilo oz. da je to pedenal. Kar se tice onega Iskalnika in to se mi sploh ne da odgovarjati, niti ukvarjati... :o|o: ... samo malo pa vam zamerim, da Tino gnjavite na OS, ki je dobrodusno samoiniciativno prevzela tole... poleg tega, da hoce pomagat in da je prakticna, morda tudi zato, ker tudi njej pase organiziran forum. Se mi pa frzmaga, da si ne PREBERETE teme Iskalnik - ker ce bi si jo, ne bi bilo tega, kar sem tamle brala. ..Najbolje, da neham tezit. Pa bo takole balasta ful, pa bo se tezje potem najti vse - ali kaj ste mislili?Skratka, ze v sanje vam uletavam tezit in red delat... ... res ne bi bila rada strah in trepet..Samo - common! Dajmo malo... Brez veze je rect - ne znam. A drugo pa znas? Postat znas, sonckat? To so tudi pravila foruma, zato si jih prosim preberi, ker bos lazje sodeloval... blabla... Vceraj sem sla v kino s tamalim, sem imela dosti interneta in vsega, pa je bilo prav lustno (Resevanje Nema). Napoved sem nekaj zacela vceraj, potem pa se mi ni dalo in sem gledala do konca Marlene Dietrich - saj sem ze enkrat prej...Danes pa sem bila na fitnesu in potem priletela domov napisat napoved, potem spet letela ven, nesla ene papirje na ene urade, zdaj pa se maili...Aja, OS-ov Inbox imam ze dva dni ful - 100% - pa se ne lotim, tako da ce mi kdo kaj posilja, morda ne dobim - ne vem, ponavadi zbrisem pri 99%. Kako je lepo, dbest sem uletela s cunjami.Aja. Zebe me skoz. Se ze nekaj dni spravljam odpreti temo Energetika Ljubljana... :o|o: Vsake toliko vidim, da me kdo kaj omeni, vprasa, pobara kje v kaksni temi - opozarjam, da v tem obdobju ne berem podrobno vsega in lahko cesa ne opazim.Prav tako se mi nekaj zatika posiljanje mailov... Drugace pa dbest, pa sicer casu primerno. Lep dan in teden vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Hi hi. Sem tud jest Tino kdaj vprašala, če kaj ve..... Pa sem se medtem sama naučila, da je ne zlorabljam . Sem si glih zato vzela cajt, da je ne nadlegujem. Sicer pa ja, ta podivjan december . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Jaz pa prehlajen kot strela, zjutraj sem prišel z 1.5 ure zamude v službo, glavobol taki, da ti nič ni jasno. No, saj sem pol prišel hitro k sebi, pa šel v službo in začel z delom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 hehe... si je spet lepo chajchek (zhajbl) skuhu...pa mal meda not pa cimeta...zdej pa ...AAAAAKCIJAAAAA....bomo spet kako razdrl klele...hehe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 njamy....mljask....slurp....njamhudo dobr chajchi 666 rozhic u chajchku.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Fuuul neumna stvar se mi je zgodila.. :xx!: rezala eno zelenjavo...nož mi je padel na tla...in se s konico zapičil v prst na nogi..(jaz pa bosa kot vedno)... Auuuuu, boli... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 dobr de ne na hrbet....6-12X 666 zlobijeu...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 u shit. :o|o: Cimprej daj kaj gor - led npr. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 tale astra....vse naenkrat.....zelenavo rezat, LNF....pa she boli...c c c 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Cimprej daj kaj gorJaz pa mislila...da bi pomagalo...če bi dala ..noge gor... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 neee....ti gre pol vsa kri v glavo....se lohk she celica utopi 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Kok je danes lep dan!!! Wow soncek, pa hribi so cudoviti...na dan kot je danes mi je vedno tako toplo pri srcku, ceprav ni vse kot bi moralo biti. La Vita e bella Vsem zelim veliko sonckov danes Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 YESSS res je super in dobim fhes in map ..... pa bomo izvedli notranjo čistilno akcijo jupi moje celice se že veselijo no, mogoče jih je čisto majčkeno strah morebitnega kontraefekta na začetku evo, že spet pretiravam you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 Oj, folk! Kok je dons lepo! Cosma - se javim kaj, in vsi - nimam casa za OSe, prevec mailov se mi je nabralo...Blazno se mi mudi, popoldne gremo v Italijo, zdajle pa imam se en sestanek, tako da sem samo priletela za racunalnik pogledat malo na F, sicer pa tule odgovarjam na maile... Blaznost, guzva, a fajn, saj to mi je pa itak vedno vsec... bolje dogajanje kot nedogajanje. Ce si zivec, seveda...O, zdajle pa sem se spomnila na Mushi. Oj, Mushi, en miselni pozdravcek... Kaksen dan kaksen DAN - aakhut, kaj zamujas. Aja, Amis - kaj tole moram poslusat? A je to Sco al kaj? Ko gres v akcijo, KO ZE GRES, nic vec za nazaj ne razmisljas... Si ze prestopil - samo se delujes. Ful vas ima nove ikone - bravo! Se posebej mi je vsec Bobnarjeva (dbest, nad mi je vsec, Bobnar, pa ful 'ti pase', zelo kul fora se mi zdi), pa kristalkina, ko skleda skace zmohtno... pa ful jih je, no... Boris jih stalno menja lepe, Umetnica... Ma, tako je pa z nastevanjem in imenovanjem - vedno koga pozabis. :| Razglednice so tudi ze gor, zaenkrat samo v vrsticki pod Slovenija - Borisove so ful lepe. Moj netresk je pa nebo, zaradi forme so spodaj, ko jih se par spedenava, dodava se tja. Ockej. Sibam pisat tamle naprej.Fajn se mejte - aja, pa ne hitite in ne letite odpirat tem, zdaj ko veste, da macke ne bo doma... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Hvala Marsa in srečno na poti proti zahodu in seveda nazaj tudi....lep dan ti želim, lepo ti pa je, ker si v devetki(numerološko!) to so pa uspešni zaključki, prav si naredila, da greš danes nakupovat, ker včeraj bi odločno preveč zapravila.....pozdrav za vse in srečno Ps.....popravljam, čez štiri dni boš v osmici, takrat se pazi stroškov....sicer je pa res en lep dan danes....včeraj si pa bila zelo čustvena FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts