Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

Uhu, Marsa, tole Italijo ti pa iz xsrcbumx privoščim, jaz bi tudi, se bom s kakšnim Erosom danes potolažila.

Sicer pa danes pestra vožnja v službo, srečala pol živalskega vrta - 2 srni in enega zajca. Najbolj me je pa šokiralo, ko sem se mimo avtobusne postaje Vrhnika peljala in sem videla eno žensko na tleh ležat v položaju za nezavestne (sta bila 2 moška ob njej).

Sicer pa sonček sije, moj rilček je zamamšen - bom uredila z limonado in medom.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

marsa:Kaksen dan kaksen DAN - aakhut, kaj zamujas...

kwa...kwa......ker to mene kle budi....kwa kle eno sonce not svet......

uaaaahhhh.........uuuuaaaahhhhh.....

na....zdej sm se pa zbudu....shit....

kwa pa zdej?

ma nch kava...

pa LNF

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pa le letite odpirat teme, zdaj ko veste, da macke ne bo doma...  x;)x  x:px

x:px :vragec: x:o)x x:Dx

zdej bomo videl, kdo si upa x:Dx :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

No evo, sedaj točno vem kaj sem ... me je včeraj od kolegice mož krstil, da sem kura x:Dx x:o)x

Sam po kerem horoskopu je gledal ... :eek: :o|o:

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Tina, hej hoj! :eek:

Tole s pisanjem magistrskega pa grickanjem ful obvladam x:o)x x:Ix , na žalost. Sem letos poleti pridobila 2 kg (ziher je imel še Jupiter kaj zraven, planet sreče, pa obilje, pa širjenje x:Dx ), ves čas pa imela isto težo že od srednje šole dalje ,khm, khm.

Stranski efekti, kaj češ! xrolleyesx :xx!:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Guest sanjalica
... samo malo pa vam zamerim, da Tino gnjavite na OS, ki je dobrodusno samoiniciativno prevzela tole...

Tino sem lepo prosila, se ji tudi zahvalila, in ker je padla "mala zamera"...na forumu obljubljam, da se ne bom nikoli poslužila več tovrstne gnjavature x!x

Tudi teme ne bom odpirala...

Bi v naših krajih rekli: "ka je gvüšno je gvüšno" x;)x

Tina x:Xx ; tudi preko foruma še enkrat hvala, da si mi poiskala tisto, kar sem iskala in nikakor da najdem, ti pa si, brez tega, da bi mi dala občutek, da gnjavim - stvar tudi poiskala :palec: Hvala x:Xx x:Xx x:Xx

Dans zlo čudn, demezijski dan :eek: ;pridne neumnosti.

Naučil sem se da,ko nekdo piha v robec, da se mu takrat ne približaš, ker mim grede kaj uide mim robca pol :O:

Navsezgodaj sem občutil čiščenje plesneve stene,uporabil sem namreč zlo star štumpf za to. Obe roki sem oblekel z štumpfi in drgnil tele zidne prebivalce.Neverjetno,kak mi je to uspelo, seveda izgled je bil, čudežno izginilo,ampak pleskanje me še čaka.

Dans sem že dvakrat kihnil,jah tut jest jih fašem,sam se je zdele pop.mau umirilo,je namreč kr pihal odzuni. Potem si vsakodnevno skuham čaj,mešam ga z medom in limono seveda,a sem se spet naučil, da ne smem mešat čaja nad kanto za smeti, ker potem žlico kr pomotoma vržem v smeti :eek:

Smešno je,da se nisem spomnil imena prstov, pa sem jih poimenoval kar po dnevih ,pa ni šlo, pa sem jih poimenoval po mescih,pa tut ni šlo,potem sem prste sešteval,pa na koncu ugotovil da mu je ime Sredinec, no potem sem se popraskau xDDx

Torej vse punce in fantje tudi sam nisem prej vedu pa so mi povedal...

KAZEN JE ce vas milicarji zasacijo pri sexu v avtu! ali kjerkoli na javnem mestu.. kazen je zaradi krsenja javne morale!

RESNO! so zacel kr ornk to gledat!

kazen je pa tam blizu 45-100k... ne me drzat cist za besedo lahko je tudi malo manj.. tocne stevilke si nisem zapomnu sam vem da je kazen..

tak da...

samo nekaj pa ne vem: kako je ce gres sexat v svoj gozd.. ali na svojo njivo... ceprav mislim da je kolega reku da je se vedno kaznivo ker sexas na prostem...

Iz enga f.

zakon sprejet okol leta 1976 x:Dx, ampak dopolnjen strožje sedaj spet!

Prisla, domov opravila nekaj stvari in celo nekaj bozicnih daril uspelo nakupit, za otroke.

Jaz ne vem xscratchx kaj je s tem smajlijem xzobkox ampak vsakic, ko ga vidim, se rezim ko utrgana xzobkox xg:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Konec veselja - lahko pospravite plesne copatke... x:Xx x:px

Smo ze nazaj - bilo je kar kul, pot pa zelo smooth.

Izsli so koledarcki - jutri dop. imamo zlaganje in lepljenje nalepk - tako da vsi, ki ste jih narocili - zdaj bodo - se ta teden grejo na posto.

Meni je tudi vsec zobeni smajli. xzobkox

Aja, tole - kot kaze, sem vas dobro zdrmala zadnjic - a ne pa tolk, da bi uposteval. V bistvu vi meni zamerite, ker jaz zamerim, ker gnjavite Tino.

V bistvu pa nic ne zamerim - gnjavite kogar cte.

'Zamerim' zaradi Tine (ne zaradi sebe) - se mi zdi, ce se koga gnjavi, naj bom to jaz - Tina namrec nikakor nima kaksne podobne zadolzitve.. Lahko v zivljenju vec ne odgovori na nic, ce noce. Ce pa njej pase in ni problem, pa seveda tudi jaz nimam kaj tezit.

Tako da - izvolite... tezte torej Tini se naprej (namesto da bi preprosto sami nasli).

Sicer pa tudi Teja ni imela nic proti, ko je pridno za vse nas izbrskala teme.

Zdaj pa je ne vidim vec dosti okoli...

Tudi Jupi je odgovarjala na vse zivo, Rakica na zunanjost...

... Smo torej kar zahtevni tule in ce se na nekoga navali, je bolj ali manj praksa, da se slednji slej ko prej odrola dol.

Razen mene - ki pa seveda zaradi vseh teh razlogov ne zapopadem cisto popolnoma vsakega vprasanjca v vsaki temi.

Preprosto se to ne da - in ne s takim tempom.

Tako da, morda moram rect - bodite uvidevni do Tine - dokler se ji se da ali dokler je sploh se tle. ...

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

bemu...

se mi bojo zhabarju zhabe taredile... :xx!:

spet chaj zhlampam... x:)x x;)x

666 chajchkarjeu....(moshka verzija kofetaric) xzobkox ...hehe men se tut na tegle trga

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica

Ženske....čuvajte nogice, le kako boste zaplesale silvestrski valček x?x x?x x?x x;)x

Moja noga (glede na moj prejšnji stavek) ni ogrožena...bo kar lepo počivala v vodoravnem položaju x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...