Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Danes je eden od tistih dni...ko me boli želodec...od nemoči... :xx!:

ja, fino je bilo imeti dva otroka....z majhno razliko v letih...samo ta dva sta zrasla...v dva najstnika... xrolleyesx

In ko dobim na vsak komentar...odgovor...ja in.. x?x ...pa kaj potem...me ima, da bi... :bomb: ..

Še dobro, da sta šla v šolo... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica
ja, fino je imeti dva otroka....z majhno razliko v letih...

:palec:

ja, fino je imeti dva otroka...z veliko razliko v letih....

samo ko tako različno delujeta...vsak za svoje starostno obdobje bi VČASIH res :bomb:

Ko pa pozabita, da sta najstnika...pa je stanje pri nas .... :2src: :wub: :inlove: xlove2x xsrcbumx xrainbowx xloveyx

V bistvu vi meni zamerite, ker jaz zamerim, ker gnjavite Tino.

V bistvu pa nic ne zamerim - gnjavite kogar cte.

'Zamerim' zaradi Tine (ne zaradi sebe) - se mi zdi, ce se koga gnjavi, naj bom to jaz

Hi, hi, kako simplastična besedna zveza - zamerjanje v vseh oblikah x:Dx x:)x xsrcx . Sicer se pa strinjam s teboj, da smo izkoristili priliko - približno tako kot prišepetavanje v šoli. Upam samo da nismo preveč nadlegovali Tinke.

Sicer pa fuuuuuuuuuuuuuuul gužva v službi (se vidi po postih), pa nič ne de. Dnevi noro norijo in še malo pa bo res konec letošnjega leta x:)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

A res? x:)x

V naših krajih se vsak tretji piše Tavčar, poleg tega je marsikomu ime tudi Ivan. Legenda je en soboslikar s taistim imenom in priimkom, ki tud izgleda tako kot Ivan Tavčar...brki, ma kaj brki, prave mustače.. x:Dx x:Dx x:Dx . Ma zagvišn nekaj visokokroniškega v sebi.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Jaz sem se pa zmeraj istovetila z Agato, samo potem me je pa čisto razočarala, ker ni bila čarovnica. x;)x

Men se zdi, da sem zasledila neki ful cudnega....

-Kratek kurs iskanja na LNF

-Iskalnik na LN Forumu

-Preberi: Kratek kurs iskanja na LNF

-Obvestilo clanom foruma v zvezi z odpiranjem tem

:vragec: hmmmmmm a nam kdo hoce kaj povedat s tem??? :o|o: xzobkox

sej najbrz se mi samo zdi xscratchx in je vse tole slucajno xg:Dx

To bo! xokx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

oooo aakhut *bro jutro ;)....dons si pa zgodenj

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

sm zhe bil zgoden....zdej domou prispel....

celo dopoldne lahkih nog naokrog...hehe

666 zlobijeu....tralala

aja...pa sonce po dolgem chasu v zhivo dozhivel...hehe

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica
Men se zdi, da sem zasledila neki ful cudnega....

Le kje sta Tina in Marsa da bi teme združili...

x;)x x;)x x:Ix :eek:

Guest sanjalica

:palec: Jaz pa danes do 16.

:V: :V: :V:

Pa LAAAAČNAAAAA sem.... še plastični sendvič s pumpe bi požrla... x:o)x

LAAAAČNAAAAA.....

ti se mal hecas sanjalica x;)x

Po moje, danes nekateri, samo povrsno sledijo LNF

a snedwich plastik-fantastik ....to je vcasih tok gut x^x sede k strela (beri: Hudic v sili muhe zre!)

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest sanjalica

:palec: Cosma :palec:

Pa pravim...zdaj bi še tistega plastičnjaka pohrustala...

So dnevi, ko sem tak lačna...da bi ... vauuuuu mnjamsnila še tisto...kar mi sicer sploh ne pride na misel... :vragec:

LAAAAČNAAAAA.....

x:Dx x:Dx x:Dx

Marsa :palec: ..sam problem je v tem, da mi tako ali tako vemo, za kaj gre...tisti pa, ki pridrvijo na forum, pa enij brezveznih tem...o iskalnikih in podobno...niti ne berejo..

Hm.. x:Ix pa se ti zdi, da smo res polpismeni...da si morala tko natančna navodila dat... :xx!:

Sanjalica...mmmm, pravkar skuhala ričet...bi???

Astra

Per aspera ad astra

Guest sanjalica

Astra...zadnje čase me zadevaš v xsrcbumx

Strinjam se s tvojimi posti... :palec:

Sedaj še nudiš hrano... :eek:

Hmm...a se slučajno za tvojim nickom skriva kakšen dobrosrčen postaven dedc x;)x x:Ix x?x

Za svaki slučaj (če se le skriva) ... x:Xx

:vragec:

AAkhuta vprašaj... x:Dx x:Dx

Sanjalica, saj midve sva dostkrat na liniji...sam včasih to spregledamo...se mi je dogajalo, da sem želela nekaj napisat, pa vidim, eh, je že Sanjalica napisala...

Astra

Per aspera ad astra

Zivjo Vsi! x:)x

Ej, prevec resno me vzamete in premalo resno me jemljete. x:)x x;)x

...

Sicer pa, kako sem in to... da ne zacnem... :|

OS imam 100%. Outlook (z vec kot 25 folderji!) imam ful, narocila za Lunco in LK-je mi hodijo v 5 razlicnih folderjev, ker se je nekaj pobrkalo. Tako da ze samo to zbrati! Samo da ocistim spam in vse, rabim pol ure.

Ma... saj je brez veze da sploh zacnem se pritozevat...

... ampak, kaj sem hotla povedat... OS ful (ne mores vec posiljat OS-ev), Outlook over ful (na tisoce mailov), potem pa mi zacne nekaj mobi piskat: prevec sporocil! :o|o: Zbrisem dva, mi padeta dva nova notri in pravi: prevec sporocil! :o|o: ... xrolleyesx ... zbrisem se enega, dobim se enega, pa ne celega, ker moram najprej zbirisati se malo, ker je prisel v dveh rundah!. x:o)x

Potem koncno uspem odgovorit na kaksne 30 (najbolj prioritetnih!!) mailov, od prvih prejemnikov takoj dobim 12 replajev (podvprasanj oz. dodatnih vprasanj, nejasnosti itd.). x:o)x :sori: :xx!: x:o)x x:Dx

Tako da - zasuta sem z maili, sporocili, klici... komaj stignem se pretegniti.

Zelo rabim malo s cunjami se ukvarjat, nadalje s hrano, potem pa kopel... to hocem uresniciti danes.

Samo vmes pa se 350 mailov... :o|o:

Ampak mi nekako sploh ni bad... pac, tako je - se mi zdi, da sem se nekako odklopila... nic se ne zivciram zaradi koledarckov ( :eek: x?x ) in vsega...

.... kolikor pac lahko (jaz), ne da pa se mi (vec?) razpociti. x^x :palec:

Ce me ni vec around, odgovarjam na maile, kuham, jem ali pa sem v banji.

Ce pa nic od tega, pa je morda tamali na netu - kar je zadnje case pogosto, da mi se to 'odzira' cas za racunalnikom (ker na netu hodi pac z mojega, pa igrice in vse, ker njegov ni dovolj mocen)... Hkrati trije pa (se) ne moremo biti...

Lep vecer vsem se naprej! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, Pokowc - po dolgem casu totalen refresh! x:)x x8Dx

Nova ikona - v drugem stilu! :palec:

Jaz sem tudi gledala po folderjih malo... pa na nobeni nisem dobra, okol brskat se mi ne da, novih ne naredit, pripravljat... ne casa... In imam se vedno to... Zdaj 'prst' dat nazaj... :o|o:

x:o)x x?x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V tanovi verziji Outlooka se da spam fino porihtat....jaz sem ravno to vceraj ponoci delala in danes ze lahko opazujem sadove x;)x . Spam gre cisto loceno zdaj...huh hvala bogu x:)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

... Ce pa nic od tega, pa je morda tamali na netu - kar je zadnje case pogosto ..

To je to: "a grem lohk mal na net?"...

Zdaj pa jaz - ciao! x:)x

Picasso

Grrr.. :xx!: ful ne maram ljudi, ki kar nekaj trobezljajo naokrog, potem pa od petega zves kaj naj bi nekdo naredil.. In jaz sem trapasta, ker se sploh ukvarjam s tem in ker sploh razmisljam kako in kaj... whatever... zdajle takoj v tem trenutku se bom nehala ukvarjat z zadevo.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...