Kristalka 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Najprej kot ponavadi - šola! :xx!: Živčnost sem zamenjala za veselje!!!! Sem namreč med 3% v Sloveniji za Cojzovo štipendijo! Sori, Nordica! To pa je zate: Zdaj pa še pospravljam in pripravljam in čakam, ker se danes ponoči (al pa jutri) vrneta mami in ati iz Nemčije! YEAH! Upam, da bo na cesti vse ok! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Mi pa spet zuramo... bratec ima 18 let. en kup ljudi tu, ki jih se nikol vidla.. pa ne da se mi danes nekaj bit v druzbi.. smo sli izbrana druzba v mojo sobo, jedli ful dobro cokoladno torto in cvekali.. zzdajle cakam, da pridejo nazaj.. ne da se mi alkoholizirat in to.. danes sem tko na easy... pa cist v redu se mam... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Kristalka xrosex Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Dobro jutro.Nas danes čaka ogromno dela, tekanja in pospravljanja, tko da smo že vsi trije v pripravljenosti.Moja hči sporoča Marsi - glina je ZAKON!Otekline kmalu ne bo več Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 kristalka... d best Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Trgovine, pošta, ... rešena za letos (vsaj upam ) Naša mačka pa romantično razpoložena (vsaj nekdo ) Sedela zraven zvočnika in poslušala cel cd od Placida Dominga - Romanzas de Zarzuelas. Me je pa Matejčica zjutraj z dvema sporočilcema razveselila Hvala! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2003 Avtor Prijavi Deli 20. december 2003 Zivjo vsi! Ful je spet lepo v LJ. Jaz sem kar z nervoznim tempom, ker me kar krivi od dela - vse je treba narediti do ponedeljka. :|Drugace pa kul, ful sem pa celo ze naredila danes (ful ene korespondence).OS-i mi se vedno ne delajo, ker nimam casa praznit (brisat) tega, ker so v Inboxu samo se 'pomembni', torej bom morala brisat vse folderje in vse. To pa ne morem kar takole, ne bi cisto vsega brisala... pa potem odlasam oz. to ni najbolj pomembno. Vceraj sem bila oblecena v belo barvo (vse, vkljucno s perilom) - kar je zame zelo nenavadno in sicewr sploh nikoli ne nosim bele barve - sem se hotela komentirat v Barvo oblacil, pa nisem prisla do tega.Kljub temu, da sem kuhala (in potem seveda jedla) joto in pila cvicek, se nisem niti pikric umazala oz. popackala - totalen dosezek. Zdaj pa akcija, moram malo flat spedenat.Vam potem kasneje pofotkam nekaj - kar imamo na vratih vhodnih. (*pa fliknem gor). Fajn bodte, lepo soboto vsem! Ala, saj res!!Kristalka - dbest, cestitke, prima zate pa se to pomeni, da si pridna! Otozna - dbest! Me zelo veseli! Pozdravi tamalo in se ji zahvali za njeno sporocilo meni! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 zhe dva dni me glava boli za popizdiiiiiiiit.......ne prime nich.....vse mozhne domache arcnije probu....nula....grrrrr.au kristalka... 666 po3,14zdevajochih -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Sori, Nordica! To pa je zate: zakaj se pa opravičuješ- saj sma to že razčistla, da nisem jezna da jas nisem med 3% , ampak zato ker me mejo učitli za manj vredno :o|o: tebi nazaj tiste štip. ki si mi povedla za njo pa ne bom dobla, ker je to občinska. mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 zanimiv, rutinski dan.tut prav. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 poki adijo pamet jaz sem pa danes tudi zelo uizi, čeprav me nekaj prijemlje, da bi se zvečer učila... hm? (a mam spet vročino al kaj? ziher je neki narobe z mano ) lepo se mejte, sončki xrosex SOnčna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 prelezhal in prespal cel dan (kar sicer ni nich novega )....glava ko bomba...grrrrrkomi gledam....na leu uch....mogoche me bosta LNF pa monitor pozdravla 666 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 mogoče bi se šu pa mal nadihat svežga zraka P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 najraj bi se ga napiu....to je zmeri pomagal 666 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 verjetno .............. do jutr zjutri (dopoldne), ko bi se spet zbudu P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 pa sej nimam machkaena kurcheva migrena (k sm mislu de sm se jih zhe znebil) se me je lotla 666 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 dons ga najbrž nimaš, če j migrenajutr bi ga pa mogoč mel, če b se ga napil P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 se ne bom, k nch nimam pametnga :o|o: 666 -ou....grrrr tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 včasih je pa tud to dobr, da človk nima kej v roke vzet P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 pa bi blo dobr....ker....ponoch sm se z glavo butou ob postlo... 666 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 ..Umetnica, gre dobr tole s tvojim podpisom 'le kaj je hotel umetnik s tem povedat' oooo, aakhut, tole pa :xx!: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 ne bi lih točno vedla, kaj si mislila s tem Mateja (a lahko pršepneš) P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 shice ne smejo prshepetavat.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 včasih je pa tud to dobr, da človk nima kej v roke vzet tole... se lohk bere na več načinov... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 c c c 666 zlobijeu.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts