Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

Najprej kot ponavadi - šola! :xx!: Živčnost sem zamenjala za veselje!!!! Sem namreč med 3% v Sloveniji za Cojzovo štipendijo! :farb: xracx xsmx

xzobkox

Sori, Nordica! To pa je zate: xcheersx

Zdaj pa še pospravljam in pripravljam in čakam, ker se danes ponoči (al pa jutri) vrneta mami in ati iz Nemčije! YEAH! xsmx

Upam, da bo na cesti vse ok! xcrossfingx xcrossfingx xgoldfishx xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mi pa spet zuramo... bratec ima 18 let. en kup ljudi tu, ki jih se nikol vidla.. pa ne da se mi danes nekaj bit v druzbi.. smo sli izbrana druzba v mojo sobo, jedli ful dobro cokoladno torto in cvekali.. zzdajle cakam, da pridejo nazaj.. ne da se mi alkoholizirat in to.. danes sem tko na easy... pa cist v redu se mam...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

kristalka... d best x:)x x:)x x:)x :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Trgovine, pošta, ... rešena za letos (vsaj upam x:Dx )

Naša mačka pa romantično razpoložena (vsaj nekdo xrolleyesgx ) Sedela zraven zvočnika in poslušala cel cd od Placida Dominga - Romanzas de Zarzuelas. xsrcx :vio:

Me je pa Matejčica zjutraj z dvema sporočilcema razveselila xloveyx xwizardx Hvala!

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

x:)x :vio:

Zivjo vsi! Ful je spet lepo v LJ. x:Xx

Jaz sem kar z nervoznim tempom, ker me kar krivi od dela - vse je treba narediti do ponedeljka. :|

Drugace pa kul, ful sem pa celo ze naredila danes (ful ene korespondence).

OS-i mi se vedno ne delajo, ker nimam casa praznit (brisat) tega, ker so v Inboxu samo se 'pomembni', torej bom morala brisat vse folderje in vse. To pa ne morem kar takole, ne bi cisto vsega brisala... pa potem odlasam oz. to ni najbolj pomembno.

Vceraj sem bila oblecena v belo barvo (vse, vkljucno s perilom) - kar je zame zelo nenavadno in sicewr sploh nikoli ne nosim bele barve - sem se hotela komentirat v Barvo oblacil, pa nisem prisla do tega.

Kljub temu, da sem kuhala (in potem seveda jedla) joto in pila cvicek, se nisem niti pikric umazala oz. popackala - totalen dosezek. :) x:Ix

Zdaj pa akcija, moram malo flat spedenat.

Vam potem kasneje pofotkam nekaj - kar imamo na vratih vhodnih. xDDx (*pa fliknem gor).

Fajn bodte, lepo soboto vsem! x:Xx :palec:

Ala, saj res!!

Kristalka - dbest, cestitke, prima zate pa se to pomeni, da si pridna! x^x x8Dx :palec:

Otozna - dbest! x:)x :vio: Me zelo veseli! x8Dx x^x Pozdravi tamalo in se ji zahvali za njeno sporocilo meni! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

zhe dva dni me glava boli za popizdiiiiiiiit.......

ne prime nich.....

vse mozhne domache arcnije probu....nula....grrrrr.au

kristalka... :palec: x:)x

666 po3,14zdevajochih :vragec: -ou....

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sori, Nordica! To pa je zate:  xcheersx

zakaj se pa opravičuješ- saj sma to že razčistla, da nisem jezna da jas nisem med 3% , ampak zato ker me mejo učitli za manj vredno :vragec: :o|o:

tebi nazaj xcheersx :palec:

tiste štip. ki si mi povedla za njo pa ne bom dobla, ker je to občinska.

mejte se radi....

poki x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

adijo pamet x;)x

jaz sem pa danes tudi zelo uizi, čeprav me nekaj prijemlje, da bi se zvečer učila... hm? (a mam spet vročino al kaj? ziher je neki narobe z mano :blink: x:Dx x:o)x )

lepo se mejte, sončki xrainbowx xrosex xrainbowx xsmx

SOnčna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

:vragec:

prelezhal in prespal cel dan (kar sicer ni nich novega x;)x )....

glava ko bomba...grrrrr

komi gledam....na leu uch....

mogoche me bosta LNF pa monitor pozdravla x:o)x x;)x

666 :vragec: -ou.... x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...