umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 thx, Mateja za pršepetavanje maš prov, na različne načine se lohk bere, razume pa na šeeeee več P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 heheda o zgornjem bannerju sploh ne bi zgublal besed CURAPROX tale marsa...hehe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 kaj mu pa manjka?????? P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 ..... 666 -ou ma dirtymind tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 ..... 666 -ou ma dirtymind pa jih stuširej - tvoje dirtyminde P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 dons sicer mal manj pritiskou....ampak glava she zmeri nabija...drgach pa spanchkou odlichno (hvala na vprashanju ) 666 zlobchijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2003 Avtor Prijavi Deli 21. december 2003 Aja saj res!Kar nekaj vas je tarnalo o glavobolih.Sicer je odvisno, od cesa je, kaj je vzrok - a vcasih ze globoko dihanje pomaga, pomaga pa tudi inhalacija jabolcnega kisa.DSas vodo zavret, notri en kozarec domacega jabolcnega kisa, potem pa inhaliras. Zdajle pa sibamo - gremo k babi na kosilo, voscit r.d., potem pa morda se do moje sestre, voscit r.d. Lepo nedeljo vsem! Vceraj sem mocno parkrat pomislila na Nataly... me zanima, kako je kaj in njeni. Upam, da je vse kul. Nataly, pozdravcke, in tvojim! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Uff, jaz pa pred kakšno uro nazaj iz Pohorja, , porabil samo 40min do koče Luka, skoraj že čisto vredu od te kisle diete. No, malo sem še zaspan na cajte, pa čisto čisto mičkeno me še noge bolijo, ampak, vesel sem pa tak nepopisno po tej skoraj 8mesecev trajajoči agoniji, da sploh ne morem povedat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Rachek ------------ Napisu spet prosnjo za job iscem delo graficnega oblikovalca, ker rabim vec penezov. Tko, da pisem, iscem, etc... sicer tudi kaj drugega kot smo navedeno delo.Znam dost, izkusenj kar nekaj.. V glavnem pa: ne se kregat!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Vidim, da sem bila v soboto solidarna z Zlomkom. me je začela bolet glava ke okoli 18h, pa ni spustilo vse do 2,30 v nedeljo. Ampak sem bila trmasta in nisem hotla nobenega Aspirina. Sem se prepričevala, da me bo vsak čas nehalo bolet, pa ven sem šla zvezdice gledat, pa je počasi izginil. Drugače smo pa v petek po parih mesecih izvedli družinski izlet, ki ni bil v kakšno zdravstveno ustanovo . Smo šli malo pogledat prednovoletni utrip, pa ljudi v nakupovalni mrzlici. Fino, pa ene testenine sem si privoščila, njam..... Sem se pa zamislila, kako so nekatere družine s polnimi denarnicami v shoppingu, pa nekatere, ki so si lahko privoščile samo kakšno malenkost, nekateri pa si bodo s težavo kaj privoščile za novo leto. Sem prebrala, da so v velenju naredili akcijo zbiranja plišastih igrač, ki jih otroci ne potrebujejo, so jih oprali in jih bodo zdaj podarili otrokom iz varne hiše,... Lepo. Včeraj je bil pa dan za pospravljanje, pa kopanje moje volnice, pa crkljanje moža, pa malo knjigice, fino. Okrasili smo hiško, tko da smo zdej ta glavni na vasi . Danes zjutraj pa pogledam ven - sneg, he he he. Odlično, ni ga blo tok, da bi bil problem z vožnjo, je pa res lepa vožnja, kot da bi se po razglednici vozila.... Pobeljena tla, pa smreke, lepe, belo zelena, pa okrašene smrekce, krasnih barv, ki svetijo skozi belino v temo, lepo, res, bi kar obstala tam in gledala. Kaj šele bo, ko se je dan tako lepo začel ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Sem se prišla pofočkat, drugače pa totalna gužva v službi, doma in povsod:četrtek:žurka, petek: službena žurka,sobota: koncert in sploh totalna žurka,nedelja: malo relaksacije in spančka, pa en super film v kinu! saldo: manjka mi spančka... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Ampak veliko žurk, kar tudi ni švoh, a ne?čimbolj uživaj v tem podivjano razigranem decembru Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Tale sneg... :xx!: Ma ja, saj bo kmalu poletje spet.. bomo ze...Vceraj delala v Koloseju 4 ure, z bozickovo kapo na glavi. saj je bilo kar kul, samo narobne cevlje sem obula in sem na koncu ze komaj hodila.. in danes zjutraj se zbudim z zamasenim nosom, pa prehlajena.. kaj je zdaj to, no...Sem ze vzela eno udarno dozo vitaminov, malo naravnih, malo umetnih, do jutri hocem biti cisto OK! Se par dni do poslavljanja.. gre moja ljubezen.. Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Dajte se mal igrat... v duhu prihajajočih praznikov Santa's Deer Drugače pa... lep dan Zjutraj, ko sem se zbudila, je bilo prav čarobno videt snežinke zunaj, kako naletavajo in poplesujejo v zraku... Sicer je bilo potem, ko sem od vsega mokrega snega fasala mokre čevlje, ampak... hvala bogu za radiatorje tudi v službi (in možnost sprehajanja okrog v nogavicah ) Lepo se imejte xrosex Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 ....bemu.....a že bo enkrat sreda zvečer, ko bom odj........to preklemansko službo :xx!: , kjer sem primoran brez kakršnekoli stimulacije viseti zadnje čase cele dneve al ne bo...... ......He-he....bo, bo .....komaj čakam ....... . Aja....v MB pa nič ne sneži... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 konchno sm se zbudu (pa ne zdejle, pred dvema urama ) brez glavobola.....watarilifsm si kavo skuhu, skoz okno zajau v folk....hehe....ma ne.....tja proti rashici....fino belo....upam, da je v hribih tut polno novga snega.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Ojla, me je že skrbelo, da ti je budilka odpovedala. No sam da je z glavo bolje, da bo spet kakšna duhovita padla semle.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 je zhe....je zhe... 666 zlobijeu....nima budilke...hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Hojla MICK, sem se že ustrašila, da so ti naložili preveč dela, in da se tudi pofočkat na LNF nimaš časa...sreda definitivno bo! MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Haj....MuckaMačka .......ko bi se le moj nadrejeni česa takega ustrašil......pa se ne :xx!: :xx!: Glede na to kakšna čveka sem običajno pa si se čist pravilno "ustrašila"..... ŽIVELA SREDA x!x .....proti večeru, no Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Danes šlo moje veselje, optimizem že krepko v rdeče številke. Popokala dopoldan sebe v avto in se odpeljala na primorsko h kolegici. Sicer cesta bila bolj ampak se je splačalo. Z mularijo brali skupaj pravljice, pa risali, igrali, ... Tako da sem se za silo izvlekla iz rdečih številk ... sedaj pa gre lahko samo še http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 smo praznoval čer..polno lulekov okrog Contess, pršla back o.k.grem naprej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Tinca, če si enkrat tako nizko........vodi pot še samo NAVZGOR FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 smo praznoval čer..polno lulekov okrog Pokowc....a ti maš pubece rad? ............ Aja.....grem tlačan počasi domov.........p. j. m. :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Madona kaj sem lačen, porkodio mi prov kruli po želodcu. Bo treba enga odojka obrn't. JanjaK naj bo brez skrbi. . Le kdo še volku verjame. Ohhooo Contese pa res dolg ni blo gor na LNF. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts