Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

Danes je skoraj kolapsnila posta zaradi naju. xDDx x:Ix x:o)x

Imela sva pet vrec, dva zaboja... folk pa je cmokal zadaj... xDDx

DVA DNI (!!!) sva pakirala koledarcke. Vceraj do kakih 1h, potem sele napoved do konca.

Zjutraj pakiranje, ko je ze vse na broju, zmanjka tonerja, pa se tamali uleti - a si lahko eno karto sprintam? :|

Zato (tudi) meni zmanjka tonerja ravno ko je pod nujno treba izstaviti racun in se brez tega ne da poslati posiljke.

Zvecer sla ven. Se dobila s prijatelji s stajerskega konca. x:Xx A ni fino - bratstvo&enotnost... x8Dx :palec:

Veliko pili (se dobro, da Neptun nad aspektiran in domac da bolj ne bi mogel biti)...

Nic ne komentiram, ker nimam cajta nic... ob 7h vstajam, hodim spat ob 2h, 3h.... vsaka zadeva terja minutazo, kaj to, ure in ure celo....

Se prebrati komaj utegnem, v bistvu bolj preletim...

Ne vem, ce je temu, da ste odkrili toliko starih tem, botroval moj super prakticen post - navodila za iskanje...

a vsekakor sem vam prav hvalezna in lepo mi je uleteti in videti, da vse laufa, kljub temu, da nimam casa niti se pofockati. x:Xx xsrcx

hehe... sem (ponovno) ugotovila, kako TOTALNO sem angnjena k pretiravanju... x:o)x x:Dx x;)x

Aja. Kaj je disleksija?

Se mi zdi, da imam to.

Poleg hipertenzije, hiperaktivnosti, hipersenzitivnosti, hipersenzibilnoti. x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Pridna Marsa, sej se bo po mojem kmalu zadeva umirila, do takrat ti bo pa tvoja hiperaktivnost prav prišla. x;)x Teme, stare, jaz jih ne glede na to, ali tvoj prst žuga ali ne iščem, ker ste že marsikaj zanimivega rekli, ko mene še ni bilo tule :inocent: .

Jaz sem včeraj uživala spet v igri svetlobe po cesti, pa potem večerja s starimi starši in crkljanje našega volnenega bitja. To izgleda tako, da jaz sedim na tleh, on ima pa glavo meni na rokah in cel leži iztegnjen, skoraj do konca mojih nog. Če pomislim, da sem to kepico jaz enkrat nosila v naročju, nimam pojma, kako bi to zdaj počela. Prav hecen je zjutraj, ko nima kake hude želje iti lulat, motijo ga namreč lučke na ograji. Prvi dan je lajal nanje, zdaj laja sicer ne, ga pa vseeno motijo.

Zaspala sem zgodaj, danes je pa v bistvu Četrtek, pa potem dvojni vikend.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dobro jutro!!

Sem bila ze vsepovsod danes in vse zivo sem ze zrihtala in sem tako zelo dobre volje. :)

xsrcx :vio: x:)x Kako je LEPO!!! x8Dx :palec:

Kaksen pogled imam tamle na gore - Krvavec je noro lep danes in ful se lepo sve vidi... zasnezeni hribcki, Smarna gora... res je lep zimski dan. :)

Janja, hvala za prijazne besede (vedno uletis s prijazno energijo) - imas pa prav - saj mi hiperaktivnost pravzaprav kar prav pride.... tudi sicer... Res pa je tudi, da kmlau ne bo vec tako divje.

Aja, da ne pozabim - opazila sem, da je Contesa po dolgem cajtu spet med nami!

WB, Contesa, me veseli! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

he...

konchno prshu domou....meu dva bljak sestanka....konchal se je cool....dobim vse kar zhelim :hepko:

zdej pa mal posurfat....pol pa dalje kr kej

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Včeraj jedla pečenice - kanibalizem x:Dx x:Dx x:Dx , potem sem dragemu privoščila masažo tačk, pa precej zgodaj zaspala.

Dan se je začel z jagodami x;)x x:px :onfire: :inlove: :bomb: , pa službo 2 uri prej končam. Kaj sploh še ostane velikim? x:)x xsrcx :palec:

Ohhhhhhhhhhhhhhhhh, dobila tako simpatično voščilnico od tako sladke osebe, sem se kar stopila.....

:wub: :hepko: xsrcbumx xrosex

Ah tile prazniki prinašajo toliko lepih voščil in misli, pa še eno prisrčno OS sporočilo dobila. Življenje je lepo

Izgleda x:Dx , ampak malo ima še vreme pri tem kmetijstvu prste vmes..... Mick, si ti slučajno sodelavec :eek: ? Jaz tudi ob 14h končam x:Dx x:Dx :palec: .

Spet sem podivjano razposajena, čisto neprimerno letom in dimenziji, moji svinjski geni prihajajo do izraza x:Dx .

hojla sem včeraj srečala božička, me je prosil, ker ima tolko dela, naj zanj oddam paket na pošti, da ne bo zamudil, jaz vsa vesela, da mu lahko pomagam oddam paketek, pol mu moram pa vsa žalostna sporočit, da imajo na pošti rok dobave 3 dni v teh dneh, tri dni. je bil kar mal žalosten, res! :C:

Bog ve, če ne bo zdej pa name pozabil x:o)x

hojla sem včeraj srečala božička, me je prosil, ker ima tolko dela, naj zanj oddam paket na pošti, da ne bo zamudil, jaz vsa vesela, da mu lahko pomagam oddam paketek, pol mu moram pa vsa žalostna sporočit, da imajo na pošti rok dobave 3 dni v teh dneh, tri dni. je bil kar mal žalosten, res! :C:

Bog ve, če ne bo zdej pa name pozabil x:o)x

Ja, Otožna, si vidla, da je tebi prinesel malo prej, pa meni tudi, enostavno nas je preveč, verjetno ima določen urnik x:)x . Sicer pa leto prej in leto potem tudi šteje x:Dx :palec: .

Ful lep dan je!! Bila ze ob 6h na letaliscu, potem pa domov in nazaj spat.. Zdaj sem pa cez cele praznike doma. Me kar malo skrbi, ampak saj bomo zdrzali. x:)x

Lepo se odvijajo stvari.. stanovanje v Madridu imam ze 95%, samo se prijateljico sem prosila, ce ga gre preverit, da ne bom v kaksno luknjo zasla na koncu. Upam, da bom cim prej to naredila...

Po praznikih zacnem pakirat. Pa ze takoj danes si na en list zacet pisat kaj vse je se treba uredit.. da ne bom slucajno kaj pozabila..

Diploma kar nekaj napreduje.. Berem, berem, izpisujem, hodim v knjiznice, pa na sestanke.. krasno mentorico imam! Slovenski del bom mogoce ze cez praznike uspela vse zbrat in sestavit, kar se pa spanskih pravljic tice pa pri nas nimajo pojma.. se na FF ne.. se sploh ne pogovarjajo o mladinski knjizevnosti na spanscini.. Se mi zdi malo :o|o: ...

Jooj, ste me spomnili.. jaz si moram tud se nekaj narocit pri Bozicku.. letos sem imela tak lep koledarcek z Dalijevimi slikami, da sem luninega malo zanemarila x:Ix , letos sem pa brez... in bo treba nekaj ukrenit! x^x

Lepe praznike vsem, ki boste usli iz sluzbe zdajle!

xsurprisex

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana, zakaj jo pa ti v Madrid mahaš? Pa za koliko časa? He he he, sem bila tudi jaz tam enkrat, tako simpatično vroče  x:)x  :palec:

Oj, JanjaK!

Grem malo studirat, bi se reklo. x;)x Studentska izmenjava.. in glede na to, da sem absolventka, sem rekla, da bom naredila diplomo tam.. Oz. vsaj 'delala diplomo'..

Za tri mesece grem. Sem hotela se podaljsat, samo vse kaze, da ne bo nic iz tega...

Hmm.. ko bi le bilo simpaticno vroce... pa se mi zdi, da bo kar enako mraz kot tu.. Prav imam, kaj se pa pozimi spravljam v Spanijo...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

U, čestitam, to ti bo pa ostalo v nepozabnem spominu, ziher. izkoristi čimbolj, to ti je res enkratna priložnost, pa nikar ne vrzi koruze v puško - lahko boš pa tam dobila varianto za kakšen podaljšek.

Tole bo pa res nekaj lepega, ti privoščim x:)x :palec: xsrcx .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...