Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa cvicka.

Na zdravljot! :palec: :palec: x:)x

p.s. Otozna me je prehitela, prav tako pa s cvickom -. tudi tebi na zdravje, Otozna!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

čaj-lekadol-borovničevec-aspirin-jegermaister-čaj

Pa obiski...čestitke, darila....jaz pa si želim mir in tišino...

Le kdo si je izmislil RD na božični dan??? (celo takrat, ko sem jaz boga)

Guest sanjalica
tvoja navodila so pač bila pomankljiva :sori: x;)x ; jaz sem si domišljala...da bodo tako sanje bolj...3D x;)x :vragec: x:Dx

Se zadnji dan dezure v kuhinji, potem pa zviiiiiiiiiiiiiiz na bele strmine. Danes se vse za spokat in pripravit (smuck prejsnjo sezono tudi pogledat nisem smela :V: , zaradi poskodbe gleznja), pa se kosilo za 10 ljudi spedenat, ta teden pod 10 oseb, sploh nisem kuhalnice prijela v roko, tako, da ce kdo rabi zverzirano kuharico na gro naj se mi kar javi x:Dx .

Tale cas je bolj stresen kot ne, in upam, da se bom v tem tednu regenerirala in da me ne bo zeblo, ker sem ful zmrzljiva, pa se cisto zdrava nisem. A na gorskem zraku, se bo vse pozdravilo x:Dx.

V dogovoru z fizioterapevtko bom gonila, dokler ne bo noga skor odpadla, baje do takrat ni se nic hudega x:Dx .

Tako dragi lunatki imejte se skrajno lepo, imejte se radi pa bodite poredni, jaz grem pa v **menzo** na delovni prostor zakurblat lonce.

x:Xx

p.s. Sanjalica, 1 mesec nazaj sem ti bila zelo podobna ampak, ti si vsaj casovno usklajena z barvnimi odtenki. Pomaga samo da odlezis dobro in da se crkljas in pa zdravila, meni se je spet ponovilo v 1 mesecu...ampak se ne dam. Sto ne ubija to jaca!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, lepo se imej x!x

Hm...midve bi se lahko združili...in odprli menzo... x:Dx

Žur uspeeeeel x!x x!x

Že doooolgo ni bilo tako dobre zabave...bila pohvaljena x:Ix

Uspelo mi je povabiti...pravilno mešanico ljudi... :palec: ...plesalo se je in norelo...vmes veliko pelo... :palec:

In kar je še boljše...danes brez mačka.. x^x

Prišli VSI..ki sem jih povabila...

Moški ne premorejo oblačil rdeče barve...zanimivo...vsak pa je našel v svoji garderobi rdeče spodnje hlačke... x:Dx

Fuuul smo se smejali...ko je vsak, ki je prišel...že na vratih...odpiral šlic...in kazal spodnje hlače... x:Dx x:Dx

Najstniki...so se dolgočasili v otroških sobah....in komentirali..." starcem se je odpeljalo...kako čago so si nardili.."

Yessss, v enem dnevu....sem skuhala in pripravila vse za 31 ljudi... x^x

Saj pravim Cosma...menzo lahko odpreva...brez problema... x:Dx

Sanjalica...vzemi si čas...in se pusti razvajati...vzemi to bolezen kot dobrodošel brejk....v teh norih dneh...pozdravi se čimprej... x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Guest sanjalica

Pozdravljeni; le kaj mi drugo preostane; ležanje in buljenje v TV ekran (hihi...obozujem bozickove filme, moz pa pravi, da se mi je cisto sfužilo x;)x ... pa ga vedno znova prepričujem, da Božiček obstaja... in da nam pač ne prinese daril, ker je on skeptik... x:o)x ).

Čaj z medom (fuj kako je to sladko :V: )...

Božični kruh, zvezdice, lunce, keksi z orehi ...

Za kosilo sarma...

Popoldan pa bom dala v pečico pečt krompir in si ga bomo zvečer mazali z zaseko.... (no, tak je plan, če ne bom zazvizzznila... :sleeping: :sleeping: )

No, ko sem bila jaz na Rogli, je bilo gor -15 (pa še veter je pihal tk da me je skoraj odneslo) in pri nas -1, sedaj pa je na Rogli -1 in pri nas -12.

Grrrrrr.....

Cosma....čuvaj gleženj (tudi jaz sedaj pri smuki vedno pazila poškodbo...sploh past nisem upala xDDx ).

Astra...ta z rdečimi spodnjicami je dobra....škoda da me nisi najela za portirko, bi verjetno imela čist :2src: :2src: :eek: učke...

Sanjalica - tocno to, kar pravi Astra - ni boljsega kot vzeti si brejk brez slabe vesti. Ce si bolan, je idealna priloznost tole... takile prazniki... Kot pravis - zdaj se lahko tam valjas, buljis TV in podobno.

Cimbolj uzivaj in cimbolj se spocij! x:Xx :vio:

Jaz pa sem danes spala do pol enajstih! x8Dx x:Xx x:)x

Se ze oblaci, ce bo se naprej tako mraz, utegne sneziti, kar bi bilo dbest za tamale - Tim je dobil hud kombinezon za Bozic.

Bozicek pa nam je prinesel tudi ruter, tako bomo zdaj lahko vsi hkrati na netu. :palec:

Hotela sem se pofarbat danes, pa nimam barve doma, tamali pa je ze prisel iz Mercatorja - je sel po varovalke, ker sem dve skurila v dveh dneh ..

Ma to se samo meni dogaja ali kaj. Prizgem luc - :bomb: ...

Vseeno bo treba kaj naredit danes, meni bi pa kar sedlo tole in taksnole lenarjenje...

Fajn se imejte vsi! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

pa gledam...pa gledam....pa neki ura narobe kazhe....shitt

sm se prezgodi zbudu.....

no ja....bo zhe

kavica....

pol pa mal posurfat...

zvecher pa.....K4....yeah

(astra....brez machka????? :eek: ....kdo pa pol kislo zhupo kuha x:Dx x:o)x x;)x )

666 :vragec: -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:)x Hello, folks x:)x

Prav prijetno vas je brat... kot nekakšna družinica, h kateri se zatečem, ko mi malce pade volja... x;)x

Božični prazniki so tole, ki jih nisem niti malce pričakovala... Pridem v sredo vsa vesela domov, na primorski konc, na "počivanje", Božično umirjanje... uizi x:)x Pa mi mama reče "Aja, a veš, mi gremo jutri v Maribor k sorodnikom... Saj greš z nami, a?" :blink: Okeeeeej, fajn bo familijo videt... še posebej spet sestrično, ki je večinoma v Angliji :palec:

Pridemo tja, vzdušje ful luštno... Potem pa se zvečer mladi odpravimo v center v stanovanje, na svoje "božično" praznovanje... Z nami tudi moj bratec...

In vedno bolj kot se je večer razvijal... vedno bolj sem gledala... in ugotavljala... spet vino, joint tu in tam ( mislim... do I need to tell kdo jih je rolal?!? :eek: )... in spet tista tako poznana vzdušja, ki sem jih dala že milijonkrat skozi in za katera sem se že nevemkolikokrat odločila, da ne bom več, ker preprosto ne pašejo moji duši, ker je to en sam zbluzz... bežanje stran od realnosti, od tistega sveta, v katerem živimo, bežanje stran od samega sebe in tega, kar si... po pravici povedano, bolj kot se je večer razpletal, bolj mi je obračalo... predvsem zaradi tamalega... ker se ne zaveda, kaj dela... kakšen je... kam beži... ne vem, no... včeraj mi je naredilo "tilt" glede vsega...

ne spadam več sem... še najlepši večer bi bil, če bi ostala s starimi v hiši in sodelovala v njehovih debatah... še najbolj blizu in najbolj konstruktivno... pa se spet nisem poslušala in spet pristala tam, kjer sem rabila, da spet najdem tisto, kar (izgleda) še nisem prepucala... najbolj grozno pri vsem tem je pa to, da se zavedaš, kaj se dogaja... vsak trenutek... in spremljaš vse... odzive ljudi... kaj se jim dogaja... koliko se zavedajo, da se jim karkoli dogaja... večinoma se ne :sori: sem dobila konkretno dozo tega včeraj in to je ok :palec: bom znala bolj sppoštovat svoje občutke v prihodnosti in se bolj ravnat po njih x:)x to je pa tudi edino, na kar se lahko zanašamo in kar lahko upoštevamo in spreminjamo x:)x

not anymore. za novo leto, če se ga misli folk spet zadevat, bom raje sama... umirjen večer, ki ga posvetim sama sebi... in resolucijam za novo leto x:)x

pravzaprav je bilo takšno božično praznovanje, kot je moralo biti... in je prav, da je bilo takšno :palec: sploh ni bila lepa izkušnja, ampak... hvalabogu zanjo....

glede malega pa...ne vem, kaj naj naredim... prisilit v drugačno razmišljanje ga ne morem, lahko se samo pogavarjam z njim o tem, tako kot do sedaj... ampak fora je v tem, ali bo poslušal ali ne... fotr tudi to ve... včeraj sva se polinkala, ful... ko kar boli, ko veš, da tudi on vidi vse to, vidi, kam drsi vsak posebej, pa se tega niti ne zaveda... in ve, da ne more tu kaj, da če oseba hoče nekam z glavo skozi zid, bo tja tudi šla, pa če se vsi okrog nje postavimo na trepalnice... eh... malo se moram k sebi spravt... se spet opomnit, da nisem odgovorna za ravnanja drugih... TUDI za ravnanja tamalega, čeprav boli...

joj, upam, da nisem preveč zatežila s tem...

vesela sem, da ste tu x:)x

sanjalica... upam, da je s tvojim prehladom že kaj bolje :palec: take your time x:)x

Marsa... nek čuden filing mi pravi, da se barvaš na rdeče? (pa da vidimo, kolk me intuicija vara? x;)x ) bi ti pripisala rdečo x;)x jaz bom tudi... po novem letu... kana... pa gremo x:)x

lepo se imejte... res je novo leto čas, ko se nam ponujajo "razrešitve" in novi "starting pointi" za naprej... in vesela sem tega x:)x :palec: :palec: ravno zaradi izkušnje prejšnjega večera bom znala to bolj cenit x:)x pa čeprav vem, da je to priložnost, ki jo imamo pravzaprav vsak dan... se odločiti, kaj da in kaj ne in zakaj x:Dx

pa pa sončki

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Sončna Vila, haj.

Vsak je odvisen zase, nikomur ne moraš dati svojih spoznanj in videnj, ker mora skozi to sam in vesela sem da si ti našla smisel in všeč mi je tisti stavek, da če ne bo drugače boš novo leto preživela sama...

malo jih je takšnih, ki javno priznajo in povedo in ti si ena tistih, ki bo skozi življenje šla s trezno glavo, v to sem prepričana.

lepo mi bodi :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...