Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

Guest sstane
Čak...čak...čak...kaj zdaj ti meni...Lenart...kje Lenart...kdo v Lenartu da limonado???

Noben ne da...

Mož pa sosede...hmmm...ideja...moram k sosedi sedaj na en čaj (da jo okužim  x;)x ).... Konkurentk se je treba na startu losat...  x;)x

Pri nas se pravi...ka je gvüšno je gvüšno...  x;)x

Pa ne da bi rada, da ti jo kar domov pripele? Tvoji mehki podplati pa ja zmorejo 30 km, če v avtu sediš.

Če bi imela rojstni dan..., tako pa mi najdi, kako se reče soli po hebrejsko, pa lahko za to uslugo v Lenartu dvigneš eno mesečno dozo zdravja, če ti ni pretežko.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tinca prideš še ti...je Božiček že kaj naredil, al ga moram za brado pocukat x:o)x

x:Dx Z veseljem. (samo prosim zame samo limonado, brez soli) x;)x

Božička sem zvečer slišala, kako se je z jelenčki peljal preko hiše.

Sedaj pa čakam in držim pesti, da se bo željica izpolnila xsrcx :vio:

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Guest sanjalica

Sstane...kljub tolikšnemu letu odkar sem poročena...ne, ni mi še zarasla skupaj (oz. nisem ponovno postala nedolžna x;)x )

Sstane moji podplati zmorejo do Lenarta...30 km...samo iščem in iščem to hebrejsko sol...ampak...mogoče mi jo bo še pred nočjo uspelo najti x;)x

Kaj boš pa potem???

Repek med noge? (ena mesečna doza zdravja??? le kaj je to??? jaz hočem biti zdrava 12 mesecev na leto x;)x x8Dx )

Tina - jaz bi tudi limonado brez soli (če že MORA biti limonada...) sicer imam raje...limonado iz hmelja...če lahko izbiram (celo poleti, v senčki)...

x^x

Guest sstane
Sstane...kljub tolikšnemu letu odkar sem poročena...ne, ni mi še zarasla skupaj (oz. nisem ponovno postala nedolžna  x;)x )

Sstane moji podplati zmorejo do Lenarta...30 km...samo iščem in iščem to hebrejsko sol...ampak...mogoče mi jo bo še pred nočjo uspelo najti  x;)x

Kaj boš pa potem???

Repek med noge?  (ena mesečna doza zdravja??? le kaj je to??? jaz hočem biti zdrava 12 mesecev na leto  x;)x  x8Dx )

Tina - jaz bi tudi limonado brez soli (če že MORA biti limonada...) sicer imam raje...limonado iz hmelja...če lahko izbiram (celo poleti, v senčki)...

x^x

Sanjalica, ni čudno, da si hripava, če tudi pir piješ nekodiran, neslan.

Od Lenarčana pa ti pošljem številko in se zmenita. Če si pa res Božiček, te čaka paket.

Guest sanjalica

Sstane...ne gunđaj x;)x ...sem rekla pivička poleti...v senčki...

Sem enkrat slišala enga ful fajn dedca...je prepeval...Všeč so mi ženske ki pijejo pivo....

Jaz sem začela piti pivo...njega pa nisem nikoli več videla...

Ja kaj čemo...božične deklce smo naivne... x;)x

Guest sstane
Ti ga le pij, toda ker je pasterizirano, ga moraš nazaj oživeti, da bo tvoj jezik prepoznal, kaj sploh piješ. Ni šala!

:vragec:

bemu lajf...

chlouk pride zjutri domou...blo mega v K4....zaspanchka, se zbudi, tkole ob 15/00....skuha kavico, se namontira pred PC, jasno najprej prechekirat maile...in evo, nabashem med vso kramo k mi jo poshiljajo (jasno, da sem narochen na dnevni horoRskop, k ne verjamem vanjga x:Dx )...tole napoved:

Dear AAKHUT,

Your emotions could be a little extreme today, AAKHUT. You could be joyful one minute and feel a bit stressed out right afterward. Be patient with these polar shifts. The energy of the day could make you feel somewhat schizophrenic. Things will soon settle down, though. For now, it's just best not to go to extremes. Try not to make any major decisions today, and be patient with your mood swings.

zdej pa jst dilema....a se spokat dol...al se ne spokat dol z LNF-ja xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox xzobkox

666 shizotou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica

Hahaha...popoldan pokliče kolega, vpraša zaskrbljeno, če sem "že boljše"...mož se takoj pohvali, da ja...da sem že skuhala kosilo in pobrisala po tleh... pa je odgovor bil: "OK, prihajamo na partijo taroka!"

Pa je šel popoldan...sedaj sta šla na pokopališče prižgat svečko...jaz grem polikat 4 stroje perila...potem pa pravita...se mogoče vrneta...

Hmmm...a nisem rekla...da bom Z A B U Š A V A L A ???

Sicer, roko na srce...ko so tukaj...je čisto fajn... x;)x

Mmmmmm....bil prvič na kopanju v Habakuku, se namakal, zmasiral pa posavnal......mmmm, kak pasalo :palec: .......sicer mi je bolj všeč Fontana, ker ima neko infrardečo ali kako že savno, ki mi ful paše, pa en bazenček, da mal zaplavaš....no, lepše pa je v Habakuku........zdaj pa papica, pa kak filmček.....ob katerem pa bom verjetno zelo hitro :sleeping: xrolleyesx :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica

V infrardeči savni (pravijo ji čebelnjak) sem jaz zadnjič :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Mi najbolj odgovarja izmenjaje turška...da se počasi ogrejem...potem pa finska...

Ampak mrzel bazen...grrrrr....muka... x;)x

Tud Radenci so super, ker se najprej naplavaš, potem pa še malce masažnih mehurčkov v toplem bazenu.

Smo bli včeraj in zamislite tudi naš pubertetnik je šel zraven in še dobro mu je blo.

Guest sstane
...samo iščem in iščem to hebrejsko sol...ampak...mogoče mi jo bo še pred nočjo uspelo najti  x;)x

x^x

Pssst, si kaj našla?

Bobnar x;)x ......3-urna karta je 2.900 med delovniki in 3.200 v soboto, nedeljo, prazniki.......celodnevna pa 500 oz. 600 SIT več.........kar drago. x^x

K. Čapek

sem bila na koncerut Graša do sedaj :2src:

Nušiko sem pa ven spustila, ker je hčera bila ful zaspana in normalno da bo moški del družine ostal, mami pa šla domov, sedaj mi pa skomine dela, ko jo tako skozi okno slišim :V: ampak kaj čem, sej drugo leto bo mala starejša. grašo je pa tko cukerček in sem za danes :2src:

ja sej vem, ampak zanimivo je, ko sva s malo odhajali domov, me je preplavil tisti občutek, bi ostala, ampak sem mama in ne morem gledati otroka, ki se bori s solzami, na robu spanja, ko komaj stoji, srce ti ne da, to je brezmejna in brezpogojna ljubezen do svojega otroka, ko se nečemu, kar bi rad, odpoveš in ti ni žal, si srečen, ker storiš nekaj zanj ne zase in takšnih trenutkov je veliko.. ker ga imaš preprosto rad xsrcx

je prišel moj malo prej domov in dejal: "Sem jim rekel da mi je prav žal ker je odšla ona domov in ne jaz, ker sem vedel, da bi še ostala :xx!: ja, ja, moški x:Dx odšla sem pa z veseljem zaradi male x:)x

ja sej vem, ampak zanimivo je, ko sva s malo odhajali domov, me je preplavil tisti občutek, bi ostala, ampak sem mama in ne morem gledati otroka, ki se bori s solzami, na robu spanja, ko komaj stoji, srce ti ne da,  to je brezmejna in brezpogojna ljubezen do svojega otroka, ko se nečemu, kar bi rad, odpoveš in ti ni žal, si srečen, ker storiš nekaj zanj ne zase in takšnih trenutkov je veliko.. ker ga imaš preprosto rad xsrcx

je prišel moj malo prej domov in dejal: "Sem jim rekel da mi je prav žal ker je odšla ona domov in ne jaz, ker sem vedel, da bi še ostala :xx!: ja, ja, moški x:Dx odšla sem pa z veseljem zaradi male x:)x

:palec: :vio: xDDx

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Guest sanjalica

Otožna...take stvari so naložbe....

In tega (večina) moških ne more doumeti...kot potem kasneje ne morejo doumeti, zakaj otroci poiščejo tolažbo pri mamah...

In preprostega razloga, ker so bile mame vedno "za"...ko je bilo treba nekaj dati...nič pomembnega, nič dragocenega, dragega...pa vendar...nekaj največ.

Sebe takrat, ko te je otrok rabil, ne glede na lastne želje.

In te stvari se zapišejo v dušo...

Otožna x:Xx (te peljem enkrat jaz na Graša...obljubim...pred 24. uro ne bom zaspana x;)x )

Mhm.....saj Fontana ima verjetno enake cene........Kar se gužve tiče....se ta pojavi bolj proti večeru izgleda, včeraj sem iz Habakuka šel okoli 18.15 in je bilo vedno več ljudi......že kar preveč.......Slinavih osebkov....kako to misliš? Ma, jaz se na druge ne oziram kaj dosti, se pridem razmigat malo (v vodi lahko ful fajn razmigaš telo) in sprostit........no, pa če kaka na pol ali celo gola lepa bejba pride mimo pa jo seveda le opazim, ne x:Ix :2src: x:Dx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...