aakhut 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 dobro jutro...jasn....zbudu sm se she bolj bolan, kokr sem ponochi legel... :xx!: in zdaj kashljam in in jasno odprem mail...in lepe pozdrave od astrologers-ou...hehe...vredno branja....teli me zmeri bolj zabavajo: Dear AAKHUT,Today you might have to work a little harder at being disciplined, AAKHUT. You might have deadlines that you need to stick to. You could be on a tight schedule, and your day could be filled with multiple tasks. Don't waste time chatting and being social. Save that friendly lunch date for a different day. If you can concentrate and remain focused, you'll successfully hit all of your marks today. skratka...modeli svetujejo naj se vas izogibam....he mogoche majo pa prou 666 bolanchkanih zlobijeu.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 tud, če se nas boš izogibow, se vseen pozdrav, da boš lahko praznoval tko kukr se za gre P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 me pa res ferbec matra, kolk tele zgornjesauske vrazhe delujejo...no pa dejmo probat: POZDRAVLJEN AAKHUT............. bemu... nch se ni zgodil.... pa sej je napisawa de nej se pozdravm... 666 zlobijeu....tralala.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 po wseh zakonih zgornesauseke coprnije..... bi se mogwo neki vsaj maw poznat P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Saj v savni sem mislil, ja........le da se je večina ljudi preoblekla v garderobi in ovila v rjuho, eni dve pa sta tako veselo goli po placu paradirali, da jih nisi mogel spregledati...... .........no, saj me ni nič motilo, ne Ma seveda ti kakšen pogled na lepo golo žensko pobegne, se pa strinjam, da zato ne rabiš ves čas buljit v njo, ali celo kaj komentirat.........Ja, si me zdaj spomnil.......so enkrat na Fontani eni slinavci bajsasti v mojo prijateljico tudi tako buljili, kot da jim bo zdaj glih prišlo :xx!: :o|o: Ja......se ti mirno lahko zgodi, da začneš.....kampirat Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 evo mene spet pri solidni hitrosti interneta (doma sem probala prit na lunin net, in ko mi je že 10 min nalagalo osnovno stran, sem vse skupaj poslala nekam... <_< ) hvala vam, Sončki, za tolažbo in vaše besede počutje je že veliko boljše kot v petek, malce sem tudi premlela in prespala stvari, tako da ne izgledajo več tako grozno... Da, aliana, ko sem to pisala, sem se spomnila prav nate in kaj sem ti o tem pisala, ampak... še vedno, dejstvo je, da ga mali čisto preveč poha, ubija se s tem, in me je to takrat kar fino zmaknilo... ampak pač... bo že nekaj ugotovil, upam, da v pozitivno smer Marsa - potem mi je ratalo šicnit v pravo smer - mislim, da si bom tut jaz jutri "omogočila" eno barvanje... rdečo? meni čisto nič narobe ne hodi, če mi malce odebeli lase, bo boljš izgledalo kot sedaj Drugače pa... še utrinki vikenda... super vikend za ugotvaljanje določenih stvari, ki mi hodijo v ospredje že kar nekaj časa Dobila od tete novoletni "denar"... in ko me je včeraj zaneslo v mercator v knjigarno.... njammmiiiiii "Mojeeeeeeeeeeeeee." zbirka pesmi "Hafiz - Pleši z menoj" ... pa "Vrelec mladosti" od Petra Kelderja... Pa še dreamcatcher oz. sanjelovec oz. mobil Hvala ti teta, lepše darilo bi si že težko zamislila Zdaj grem pa delat novoletne voščilnice... čisto po moje - malce pozno - ampak pa zato bolj osebno in toplo Lepo se imejte, uživajte, crkljajte se, razvajajte, ne se preveč basat in ne preveč pit (ok, razen tistim, ki jim to paše )... skratka... enjoy Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 S kolegom sva se pravkar pogovarjala o savni in o gledanju v savni.... Nikoli nisem imela občutka, da me nekdo "gleda"...kot tudi jaz (upam) nisem nikomur dala občutka...da ga "gledam".... Tudi sina učim, da pogled mora spolzet po telesu...in ne se ustaviti na enem mestu...sicer mu še ne ratuje najbolj...ampak bo že... Sama v savni nisem zavita...pridem sicer s prtom, vendar ga razgrnem...in sedim na njem...tudi če obrišem (operem), mi je občutek...da bi se vsedla tja nelagoden... Raje rit in "njo" na prtu...kot pokrite zize Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Sama v savni nisem zavita...pridem sicer s prtom, vendar ga razgrnem...in sedim na njem...tudi če obrišem (operem), mi je občutek...da bi se vsedla tja nelagoden...Ja.....seveda......Samo nekateri pa se po vsem predprostoru savne goli šetajo.........ma saj, če so to bejbe .........no, kakor za koga, seveda Hm....a že imamo kakšno temo......o savni? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Uff, kaksen dan...Delala v Cityparku od 9h do 3h.. prodajam une loncke z imeni, sem eno prijateljico nadomestila.. pa saj mi cisto pase, itak rabim denar za v Madrid, pa se nimam casa razmisljat o tem kako pogresam mojega dragega. sem se kar za vse dni do novega leta zmenila, da delam.. kar jih se je.. (tko da ce kaj hodite okrog, me lahko pridete pozdravit ) Prisla domov in se spravla delat darila za Novo leto.. letos sem pozabla na Miklavza, Bozicka, Dedka Mraza in kar je tega in bom kar lepo za Novo leto razdala darila.. Saj je bolj na hitro narejeno, ampak sem dobila par krasnih idej, pa vecinoma bo vse hand made. Zdajle cakam, da se posusi barva, da se narisem nekaj zraven... Evo, toliko od mene danes, se en mail napisem in se pocasi spravim spat, ker jutri spet ob 9h... Nocko! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Aliana, ti si pa zelo pridna, zelo pohvalno Mene ne bo v živo, zato te tule pozdravljam in ti želim lepe praznike FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Uhhhh jaz pa bil na Komni dva dni . Ufff turce , vreme super . Sneg 20-30cm, ponekod zelo vetrovno. Na poti srečali tri Irce ki so zalutali . Prepričani so bili da gredo proti Trig. jezerom, hodili pa so proti Bogatinskemu Sedlu. Ja pa spoznal sem kar veliko novih ljudi, vseh profilov in zanimanj . Ja pa ponoči je fajn it' ven, še posebej če je nebo jasno polno zvezd, na vso srečo so imeli znanci LED diode na glavi, bemti to si že enkrat moram nabavit...SUPERRRR za zaključek leta. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 kaj če bi se naredila da sem pozabila da je danes delovni dan in ostala doma. sploh ni danes ponedeljek ane da ne? je nedelja, ja tko, grem nazaj spat, lahko noč p.s. ko pridem v službo vas pridem ša mal pogledat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Uh, moram malo poročat o ta krajših počitnicah. V sredo, ko sem prišla domov, me je pričakalo krasno presenečenje. Dobila sem darilo meni zelo zelo ljube prijateljice in sicer sem dobila knjigo te prijateljice - njeno lastno delo in dva pujska. Ata Pujs z metlo, pa še otroček, ki bi ga jaz kmalu v smeti vrgla. Bemu, kakšna mt pa bom . Tole je pa bilo meni najdražje darilo, knjigica - ogromno truda in del prav nje sem dobila, pa Pujski - hmmmmmmmmmm to je bil pa drug močan prepih na . Drugače sem si pa privoščila te 4 dni samo zase. Dosti brala, pa končno sem se odločila štrikat en pulover, da malo moja ustvarjalnost pride do izraza , take simpatične barve je - nežna roza, se bo ujemala z barvo mojih ščetin. . V petek sem bila pa s starimi starši na novoletnem zaključku upokojencev pohodnikov. , svaka jim čast, vsak teden delajo kar dobre ture, pa vitalni so do konca. Dobra družba, nesebični, vsakič se s čim posladkajo, res, tole jim polepša njihove dni. V soboto sem bila v Ljubljani, smo šli malo pogledat lučke ( mi s kmetov ), po nesreči uleteli še na eno poroko v frančiškane. Vse skupaj je pa organizirala tašča, s katero si nisem najboljša ( smo si bili, potem je pa eno podlo potezo potegnila), ji pa štejem v ogorooooooooooooooooooomen plus, da se je potrudila in me poklicala in vprašala, če bi prišla. Lepo.... Sicer pa ne moremo biti vsi popolni Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 http://www.thehungersite.com http://imageserv01.yss4.com/images/cache/0xc9ff0a2d3b2a7920c0a80a32.gif free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 danes me daje pa lenoba in zloba, nekaj moram ušpičiti, hm, le kaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. december 2003 Avtor Prijavi Deli 29. december 2003 Oj Vsi! Samo da se pofockam, norim dalje...V soboto sem bila odsotna, bila na Gorenjskem, cel giro spedenala... poslovno (2X), pa sorodniki, fotrov grob, pa se frendica, ki sem ji nekaj nesla... Tako da sem ze ob kakih 21h padla dol.Vceraj pa norenje, nisem utegnila niti na forum niti napisat napovedi, ki me zdajle se caka. :| Samo da vas malo pozdravim... Fino se imejte! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 danes me daje pa lenoba in zloba, nekaj moram ušpičiti, hm, le kaj A si ziher, da zloba? Jaz bi rekla, da razigranost, da boš vredna svojega novega imena . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Pujsek 2000 Sem se spomnila, da sem med okraski imela tudi portret tele svinjice, pa sem slikico (narejena iz testa) obesla na okno http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ooooo 2000....pujsika čvekava ......kongratulejšn ....pa še mnogo vik vik-ov...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Pujsika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. december 2003 Avtor Prijavi Deli 29. december 2003 Janja! Csetitke za dvatisocko!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Janja --------- :xx!: Zjutraj ne opoldne se vstanem, najem, si lase operem, preoblečem iz pižame in grem na LNF in ugotovim....................jeeeee eeeeeeeeee! Pa sem res moderatorka F mladi čebelar! Hvala vsem..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi kako pozorno od vas . Kako v vsej tej decemberski noriji opazite tele zadevice? Eh, take zadeve pogrejejo . Me prav zanima s kere smrekce zdej visim, Tina . No ja, če je simpatičen portret, v kar ne dvomim, je vse v redu, ne bi pa kakšne jelke s svinjskimi rebrci, kotleti in rilčki gledala . Kazen za čvekavost je zasutost z delom . Drug let bo baje vse samo še bolš . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ne morsh verjet....chlouk se lepo zbudi...(aja..dobro jutro! )....pa zram postle na mizi najde sirup proti kashlju...he!!!....bla sestrca pr men, jst pa spau k fentan ....lepo od nje... ja pujsika...kaj nej rechem...chestitke za chvekavost...a ne.... 666 na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 evo, da se še jaz pofočkam zdaj pa letim dalje, stvari za job rihtat... da bo vse do novega leta... mogoče se zvečer kaj več beremo... lepo se mejte Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts