tinka 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 hej....kaj je z vami....? kaj vsi norite okrog...? kam...? meni je kar malo smesno, saj bo vse skupaj je enako normalnemu bivsemu vikendu, ko dva dni ne gres v trgovino, solo, ali delat...saj ni take panike, ce je daljsi vikend..mogoce bo naslednje leto manj stresno, ko bomo sicer vec delali, ampak manj prosti in vse bo za vikend, torej...brez panike.... aakhut, a si se ze pozdravil? ce ne, te pozdravljam! pa ne mi zbolevat prosim...sem bla na pimorskem za vikend, hribi pa take zadeve, zelo fino, pridem nazaj v ljubljano, sem ugotovila, da so medtem vsi padli dol na nek virus ..... aiaiai!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 in jaz še vedno nič ušpičila, pismo sam mam vse tko slabe volje okrog sebe, da kar puščice letijo, jaz pa si pojem, mi mamo se fajn, če vam prav je al, nam važno je le... ups... kaj čem danes sem se pubertete od hčere nalezla a sem že povedala, da jo je začela dajat, uf, mami je pa tud še bliz nje, pa mamo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 otožna, dan je še mlad dost časa imaš še, da kaj ušpičiš to itaq pride samo od sebe, brez da bi človek kej posebej razmišljal. jaz sem se pa dons odpravla po nakupih - grozna gužva povsod. ampak sem bla kr skulirana in potrpežljivo iskala parkirni prostor, mirno čakala v vrstah, prodajalkam (sej se v večini ženske) namenila prijazno besedo in nasmeh (nekateri vso svojo nervozo in nestrpnost pričakovanj kar tam na njih stresejo - se mi je zdelo nekajkrat prav neumno), potem sem skuhala kosilce - tako po okusu svojih in zdej tko počasi mineva popoldne. sem se skoraj spravla prest kot moj muc :o|o: P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Pri meni pa danes zvoni telefon...kličejo prijatelji drug za drugim....vedno več je bolnih. Samo nikomur ne pride na misel, da bi ostal doma...ampak vsi pridejo k meni na večerjo...samo potem ...kot zdaj zgleda...ne gremo nikamor...ampak ostanemo doma.. :xx!: :xx!: zbolel tut mož..zdaj pa še sin nekaj jamra.. ...samo naša najstnica...polna energije...pol dneva že čepi v kopalnici..in se pripravlja za disco.. Jaz pa... :xx!: :xx!: :xx!: ...kako me naj razumejo drugi...če še sama sebe ne... .. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 V Ljubljani selimo poslovalnico iz Dalmatinove na Slovensko. Zjeb*** kot povožena piksna. Še sreča, da sem full pri močeh, ker ne vem, kako bi vse to prenosil, kar sem včeraj prenosil. Prišel danes zjutraj ob 1.30 domov, spat, ob 8.30 vstat, stuširat, zlikat 2 stvari, v službo in ob 11.00 nazaj v Lj. Katastrofa. :xx!: No, smo pa stisnili zobe in prišli na konja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Otožna, se ti pridružujem ... tudi meni hodijo traparije po glavi Me je od kolegice sestra vprašala, kje bom za novo leto .... Hm, naj pomislim Začnem počasi razlagati, da tako kot vsako leto si rezerviram nekaj dni v luksuznem hotelu (jasno 7 zvezdic), polni penzion, krasna postrežba, hrana odlična, ... in oh in sploh.Medtem pa opazuješ njene izraze ... najprej potem <_< Jasno, da jo zanima kje je to ... pa ji povem domač naslov http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Tina, a v hotelu s 7 zvezdicami živiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Normalno, večji luksus in udobje kot v Dubaju http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 uf, nevošljivost me daje, jaz pa sam pet zvezdic premorem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 otozhna...astro povab pa jih bo 6 pa she kislo zhupo ti bo drug dan skuhala 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Aakhut pa kaj je s to kislo juho??? Sem jo zadnjič kuhala...pa se mi je v žolco spremenila... Tk da nisem glih....zvezdica pr totih rečeh...Če mene Otožna povabi, bom še kakšne zvezdice zbila...tk da... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 sej sem razmišljala o tem, ampak ne zaradi nevoščljivosti, mam občutek, da bi se jaz prav dobro imela, a prideš še ti, bo pol skor tolk zvezdic kot pri Tini, če ne druzga bi bla hrana prav njami Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 sej bi prshu...pa morm (bljak) delat :xx!: 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 sanjalica, spet istočasno Sej bi blo hrane tko dovolj, sam placa mal premal, bi se stiskal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 bemu.... kwa use bom spet zamudu....sam zato k se silim delat 666 zlobijeu bi se tko stiiiiskal tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 drži se mojega recepta, sem danes bla tko navihana, pa sem garala ko štirje haha (to beri mal drugače) da so me kar domov poslal. utemeljitev - sem bila cel december tko pridna da si zaslužim dve uri prej kot se mi konča :xx!: ampak deluje pa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Če se ti bo tožilo po delu, pa sporoči, takoj najdem kako zaposlitev zate Lahko izbiraš med pospravljanjem, iskanjem podatkov po netu, ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Če se ti bo tožilo po delu, pa sporoči, takoj najdem kako zaposlitev zate Lahko izbiraš med pospravljanjem, iskanjem podatkov po netu, ... jaz se javim za malico P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 a to jst? 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 zaenkrat še nihče ni rekel da sem lahko doma... a me boš naučila vse veščine neta, ti pol eno zvezdico prepustim jaz nič kriva, ampak sploh mi dons ni uspel nekaj ušpičit... mala odšla k babici, moj na fešto, jaz pa tule obstala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Otožna...tudi tu lahko kaj ušpičiš... Aakhut je čisto pripraven zato /pa še razumel bo ušpiček kot kaj prjetnega / Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 mam jst klele en ushpichek za nashtafichek 666 zlobijeu ....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 bemti ups, jaz pa rabim prevod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 hmmm ushpichek za nashtafichek to da je ušpičen...špičast...ok...pač tak je... ampak da je za nashtafickek...hmmm ... preveč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 pa ni ushpichek zato k je shpichast....ampak k rad kej ushpich nashtafichek pa zarad shtafichenja 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts