Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 jaz nič kriva, ampak sploh mi dons ni uspel nekaj ušpičit...Meni pa ravno nasprotno same pametne ideje po glavi norijo Posledice take inteligence pa ... sem se spravla izzivat vodnarja http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Daj no Aakhut...malo se spusti na moj nivo...da vsaj približno capiram In kaj ta tvoj ušpiček lahko sploh ušpiči če ni našpičen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 koga pa naj jaz našega papagaja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 godi godi tole 666 zlobijeu.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 godi godi tole 666 zlobijeu.....tralalače ti bo preveč godil, boš še zadremau P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 v prevodu:zaspal na lastnih lovorikah 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Mogoče so pa lovorike...postavljene na kakšni mlakuži... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 pr men je vse v luftu....hehe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 v prevodu:zaspal na lastnih lovorikah 666 zlobijeu....tralalale merkej se, boljš da gerš za ak, kukr na svoje lovorike P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 a že (vse v luftu?) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 najprej...prec po noumu letu grem na rombon...prouzaprou u rombon...v jamo Brinshchica... 666 zlobijeu.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Kok je fino tale dnevnik brat. Nekaj jih naenkrat odgovarja, potem pa ugotovi komu je kakšen odgovor namenjen. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 najprej...prec po noumu letu grem na rombon...prouzaprou u rombon...v jamo Brinshchica... 666 zlobijeu.....tralalapa fejst uživej, pa kašno fotko nam pol prvošč P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Kok je fino tale dnevnik brat. Nekaj jih naenkrat odgovarja, potem pa ugotovi komu je kakšen odgovor namenjen. sej našpišen papagaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 bo kolega fotkou....mam toooolk opreme za vlecht de nau placa za dva dni v luknjo, pa najdaljsha (najgloblja) vertzikala je v evropi....800m ...direkt....zvonasto brezno 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 u pismo, to pa bo užitekti ful prvoščim P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ehe...THX 666 zlobijo....bo bingljal na shtriku....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 A za stalno? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ni za stalno....tut che bi se ubesu, bi me prej al slej dol snel 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 jaz sem v preteklosti na prstu, pa hvala bogu ne za zmerej, joj pozabla sem Tinco citirat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Otožna, pridi na križarko na pivo http://forum.krstarica.com/viewforum.php?f=175 pitanja i odgovori Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 (popravljeno) Potrebno je zapisati...na Chatu se nas je dobilo KAR 5 osebkov... 6 osebkov 7 osebkov Popravljeno 29. december 2003 -> sanjalica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 (popravljeno) Sanjalica, po novem že 9, in same punce. Popravljeno 29. december 2003 -> Tina http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Tina...a je Aakhut tud punca ???? To bo hud...hudichek v kaj si ga preimenovala... x;)x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 grrrrr....jst nism punchka 666 zlobijeu je punchek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts