Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Jat tud sam focknit se. x;)x

Delala do 21h, potem sta pa prisla mami in oci nekaj okrog pogledat in sta naju s prijateljico peljala na vecerjo.

Jutri pa naprej, samo 7 ur bom spala danes... :xx!:

Ampak mi je ful hitro minilo... prav pase malo fizicnega dela, vcasih. x;)x

Mejte se najbolj lepo!

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Folk je čist prtegnen :eek: :V: . Vsi na šoping jebemti :V: , kot da bo apokalipsa, a samo dva dni praznika novega leta, jebemti, pa kolk so bili neprijazni, tečni, eni neučakani v kolonah, kako je folk fural avtomobile , čistn utrgan, brez kakršnikoli logike, samo prerivat' se, pa nakupovat'. Meeeeeee ovce se pasejo. Saj ne morm verjet' kva da se tko troši denar. Hehe x:Dx :vragec: , bom še enkrat citiral Aakhuta; prišel bo čas, ko sužnji ne bodo vedeli da so sužnji. Sužnji materializma.
Ja sam ka mali pao s lipe

o madonca, glej ga volkca, a ti tud še ne spiš?

od vseh vtisov v zadnjih dneh tud jaz še ne morem. bo treba najt način za hitrejšo predelavo al pa reciklažo x:Dx ...........sicer bo kriza x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ja včerajšnji dnevnik je pa res nekaj posebnega, nič jasnega x;)x . kaj kdo komu odgovarja, je treba navsezgodaj zjutraj preveč možgansko celico obremenit. Ampak so simpatični teli kvintilogi x:Dx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hm...jaz si včasih tako želim, da bi imela malo deviškega smisla za red.. x!x

Včeraj ves dan brskala po zapiskih in iskala recepte.Pa jaz tega seveda nimam spravljenega v mapici, po možnosti zbrano po jedeh, ampak povsod.In tako sem razmišljala...aha, ko sem živela v Franciji...sem se naučila ono...hm..kje že imam to zapisano x?x x?x ..aha, v oni majhni rdeči knjižici...knjižica pa je...aha, v onem predalu... x:Dx ..pa nešteto listkov, ki so po starih denarnicah, torbicah... x:Ix x:Ix ...

Danes pa okol mene zmešnjava...in zdaj sem sklenila, da si bom tole končno uredila.. x^x

Sem se pa včasih neskončno zabavala...ko sem brala zapiske...ker včasih nisem razumela kakšne besede, pa sem si jo napisala v francoščini, seveda v stilu...piši, kao što govoriš....zraven pa opomba, Astra, saj si jackica...se boš že znašla...

Pr enem receptu je napisano...no, tako nekako tale zadeva gre, dobro preveri, preden kuhaš in uporabi lastno pamet... x:Dx x:Dx

Vse recepte, ko sem jih zapisala...sem že sama preizkusila, imela pa sem čudovito učiteljico x^x ...mesec in pol sem namreč živela pri ugledni meščanski družini v Franciji...in gospa je bila najboljša kuharica pod soncem.

Se spominjam recimo, kako je kuhala govejo juho.Juha je bila za prste polizat, ko pa sem vprašala, kje je meso.. :eek: ...je rekla, danes smo kuhali juho, ne meso, zato sem kuhala tako, da je vse šlo v juho, meso pa ni za uporabo, ker je neukusno. xrolleyesx

Upam, da ne izgleda, kot da z nekaterimi pravili bontona...komu solim pamet, samo spominjam se sebe, kolikokrat sem bila v zadregi, ker nisem vedela, kateri kozarec se za kaj uporablja, kako se določena stvar je...pa sem čakala, da sem si ogledala pri drugih, kako to gre...

Drugače...pa bi včeraj lahko nick zamenjala z otožno...tko sem bila cel dan :C: ...

Astra

Per aspera ad astra

če sem hotla kam od doma, sem morala najprej kidat :xx!:

tako, da sem dan začela z rekreacijo :onfire:

ampak sneg je tko težek, da me vse boli,

pa še mal moram it ven na dvorišče "sfrizirat" z lopato xnckrivx

pol bomo pa mal kuhali x;)x , mal jedli x:px in malček zabušavali xchatx xracx :shsh:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

:hepko: :hepko: jupiii ravnokar dobila službico do maja :detelca: jutri grem podpisat pogodbo.

Sem že mislila, da bom novo leto začela na zavodu za zaposlovanje, pa mi ne bo treba dirkat okoli in urejat papirjev x:Dx

xgoldfishx xpresentx xsurprisex xloveyx xwizardx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

:hepko:  :hepko:  jupiii ravnokar dobila službico do maja  :detelca:  jutri grem podpisat pogodbo.

Sem že mislila, da bom novo leto začela na zavodu za zaposlovanje, pa mi ne bo treba dirkat okoli in urejat papirjev  x:Dx

xgoldfishx  xpresentx  xsurprisex  xloveyx  xwizardx

to je pa lepo darilo od Božička al pa od Dedka mraza x;)x x:Xx :palec:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Tiiina, čestitam... x:Xx x^x

Otožna, hm..saj zdaj sva mal zamenjali...sem jaz prevzela tvojo otožnost... :C: ...mal jo bom še obdržala...potem pa ti jo VRNEM...

A veš, kako je to...otožnost nekje je...je neuničljiva....in zdaj je pač pr men..ampak samo začasno...da se razumemo...

Astra

Per aspera ad astra

x:Dx  x:Dx  :vragec:

Saj v savni sem mislil, ja........le da se je večina ljudi preoblekla v garderobi in ovila v rjuho, eni dve pa sta tako veselo goli po placu paradirali, da jih nisi mogel spregledati...... x:px .........no, saj me ni nič motilo, ne :vragec:  x:Dx  x:Dx  x;)x Ma seveda ti kakšen pogled na lepo golo žensko pobegne, se pa strinjam, da zato ne rabiš ves čas buljit v njo, ali celo kaj komentirat.........Ja, si me zdaj spomnil.......so enkrat na Fontani eni slinavci bajsasti v mojo prijateljico tudi tako buljili, kot da jim bo zdaj glih prišlo :xx!:  :o|o:

Ja......se ti mirno lahko zgodi, da začneš.....kampirat x;)x  :vragec:  x:Dx

Evo mene, po skoraj enem tednu na netu.

Crknu računalnik, eno leto star Hewlett- Packardov prenosnik, drag kot žafran, itd... :xx!: Ja, kaj stokam tule, itak sta Marsa pa Vojko napovedovala ene probleme s komunikacijami, pa ene take crk-downe.. x:)x tako da, .. ja saj ostane še računalnik v službi, a ne?.. seveda (samo je treba priti v službo....). :o|o:

Pri nas, v krajih, ki so izven centra in glavnih krajev regij... torej, bogu za hrbtom,...pri nas.. so take savne, kjer ne uporabljamo rjuh, ampak vsi veselo goli španciramo naokoli, ja tudi tipi, ne samo bejbe,..., nič ne vem, da bi kdo hotu šotor postavljat, samo menda že tako navajeni, a ne?

xDDx xsrcx

Pa še eno opravičilce: ne samo da mi je crknil računalnik, tudi OS so bila tako polna, da nisem več mogla sprejemati novih sporočil. Se opravičujem vsem, ki so morda pisali, pa nisem dobila njihovega sporočila. Bodite še naprej tako fajn!

Zdaj pa še malo delat.. potem pa spet do ponedeljka brez LNF, če se ne bo zgodil čudež in bo računalnik začel delati? xwizardx jaz pa :eek: ??

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Tina, super!!! :palec: x:)x Čudovit iztek starega leta in začetek novega... prelomnica to say so? x;)x

Sem se hotla pofočkat že prej, pa je nekaj server bolhal, pa ni šlo postnit sporočila... tako da evo me zdaj... x:)x

Včeraj sem dobila na obisk sestrično... radovedna ženskica je spraševala, jaz pa razlagala oz. poskusila razložit, pa pravzprav še sama sebi mogoče razložila par stvari... :palec: :palec: kar je prav čudovito, sploh nisem pričakovala, pa se mi usuje kar od nekje... razlaga, mogoče vplogled v nekatere stvari, s katerimi se ukvarjam že fuuuul časa, pa še ful časa se bom... potem pa sem danes še nakj prebrala v časopisu... zgleda, da sem prav naletela na ta članek, da me opomni, da ni vse tako črno, kot se zdi... x:Dx x;)x x:)x veselo veselo

Lepo se mejte x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

:vragec:

ejjj...tina...cool :palec: x:)x x;)x

aja...dobro jutro...hehe

kaj bomo pa dons pochel...????

mak ...kwa nek......CHVEKAAAAL na LNF-ju... x:Dx x:Dx x:Dx

666 chveklnou........tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Tina, no, vidis! x^x x8Dx x:Xx :palec: :palec:

To!

Kdor dobro seje, dobro zanje. ;) (Marsa)

Jaz sem tudi dobre.

Prckam, nacrtujem, bluzim malo, veliko se smejem, ugotavljam...

Smeh... kako nihce ne obnovi te teme... aja saj res... xrolleyesx x:o)x NI odprta ravno tako... morda nasmejmo se... ali pa seveda - $m€h... x;)x xDDx

Pa tko...

Danes je nekaksen... pred-dan... malo hecno, sploh ne stekam, kateri dan je in to...

500 planov se, ampak to je gud...

Bodite v dbest vzdusju, kjerkoli boste in karkoli boste poceli. x:Xx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Xx vsem skupaj

Posesala pritličje, pa prvo nadstropje. Eno sobo uspešno pospravila, druga me še čaka. Če se mi pa ne bo ljubilo, bom pa jutri nadaljevala x:Dx

x:)x xsrcx :vio:

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...