Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

hvala aquarius, tudi tebi x:)x x:)x

tina, zelo v redu akcija, me prav veseli!!

jaz imam en razgovor prvi teden januarja, ki me bo postavil...al nekam za stalno, ali pa poslal s trebuhom za kruhom....tko, da...

me zanima. sem kar malo zivcna....!

ampak bodimo optimisti, ce sodim po tebi.... x:)x x:)x x:)x

super duper life is gonna find you!!!! x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

Sem prišla iz sprehoda mal prej, je moj tko sesut, ker ga je do pol petih žuru, da je moral ven... mislem on žura jaz pa službo zaspim, le kako da se nisem naspala x:Dx sva šla v bližnjo oštarijo, kdo sedi ves nesrečen za eno mizo Kingston fantje... ker sem dekle idej, sem za nekaj minut izginila in kmalu se je iz radia slišal njihov mix, njihove očke pa :eek: , ustnice xDDx .

a nisem :palec:

:o|o: ...kaj pa je men tega treba x?x x?x ..vsi so nekje zunaj in žurajo...jaz pa cmarim po kuhinji.. :xx!: ...najprej mi je crknil palični mešalnik...potem pa še multipraktik.. :xx!: ..zdaj sem pa 2 kg jetrc spasirala skozi cedilko.. :switz: :switz: :switz:

Vmes še letela na pošto...da nekoga razveselim...potem pa se spomnila...kdo pa bo MENE razveselil... xrolleyesx ...kdo pa bo men pripravil xsurprisex ... x?x x?x x?x

Še stari prijatelji...so se potuhnili... :xx!:

Ja, saj vem...sam jamram.. xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

:o|o: ...kaj pa je men tega treba x?x  x?x ..vsi so nekje zunaj in žurajo...jaz pa cmarim po kuhinji.. :xx!: ...najprej mi je crknil palični mešalnik...potem pa še multipraktik.. :xx!: ..zdaj sem pa 2 kg jetrc spasirala skozi cedilko.. :switz:  :switz:  :switz:

Vmes še letela na pošto...da nekoga razveselim...potem pa se spomnila...kdo pa bo MENE razveselil... xrolleyesx ...kdo pa bo men pripravil  xsurprisex ... x?x  x?x  x?x

Še stari prijatelji...so se potuhnili... :xx!:

Ja, saj vem...sam jamram.. xrolleyesx

Astra

Astra,

če ti kej pomeni

mene si ful razveselila s pojavo na LF x:Xx

največ si mi pomagala pri sestavi silvestreskega jedilnika :palec:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

ma Otožna je polna dobrih idej, sam nekoga rabi, da bi jih uresničil, škratek kje si, hihi. joj, moram res it, zdej se bom že po prstih začela tepst, ej kar sami to pišejo, to sploh nisem jaz, ojoj, se grem zresnit, a prav, pa pridem stara Otožna nazaj. ok?

mejte se :palec:

x:Ix x:Ix

Umetnica... x:Xx ...dober tek..seveda mi pomeni..pohvala, tako kot vsem... x:Ix

otožna, hm...ideja ni slaba...sam ne vem, če bi kaj skuhali..bi verjetno sam .. xcheersx xsmokex xchatx ...hehe.. x;)x

Saj mi ni težko...pripravljat tole...delam vse z levo roko... x^x v resnici nisem obremenjena....samo ene druge stvari mi gredo po glavi... :xx!:

Sem danes kupila en cajtng...s horoskopom za januar...še nikol doživela kaj takšnega..ob strani piše, dragi raki, oprostite nam za črnogledo napoved, saj med vami verjetno ni dosti takšnih, ki bi imeli več planetov v raku...mi smo dali napoved samo glede na sonce...pri vas pa se bo gotovo našel kak planet...ki vam bo pomagal... :eek: :eek:

Astra

Per aspera ad astra

Guest sanjalica

Astra...priznati moram, da sem vcasih prav hvalezna, da nikakor da kapiram polozaje planetov in vpliv planetov na posameznika...

Se samo spomnim Marsine novembrske napovedi...pa da preberem kaj takega za leto 2004 in mene... GRRRR....

Ampak...odkrito...jaz bi brala samo pozitivno, potem pozitivno potencirala, tisto negativno pa bi ostalo tako mickeno, da bi sploh ne bilo omembe vredno... xrolleyesx

Astra...priznati moram, da sem vcasih prav hvalezna, da nikakor da kapiram polozaje planetov in vpliv planetov na posameznika...

Se samo spomnim Marsine novembrske napovedi...pa da preberem kaj takega za leto 2004 in mene... GRRRR....

Ampak...odkrito...jaz bi brala samo pozitivno, potem pozitivno potencirala, tisto negativno pa bi ostalo tako mickeno, da bi sploh ne bilo omembe vredno... xrolleyesx

sanjalica, pri takih lepih in pozitivnih izjavah si pa zaslužiš drugačen podpis x:Ix

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Guest sanjalica

Tina - mi v tem letu...

Vi v prihodnjem... x;)x

(hecam se Tina, ne zelim tega ne tebi, ne drugim Lunatikom)

Ma nic... jaz sem pa dobre... srecujem stare frende, ravno se je poslovil eden... xchatx xcheersx

Bila spet na Gorenjskem... tamali spi danes drugje, fino bomo kao ful pedenali, kuhali, pospravljali (cesar se nismo, skromno priznam, da smo se ful potrudili letos, vse pospravljeno in vse x:Ix x^x )..... no, ampak... se je izkazalo, da tu pijemo cvicek (ej, glih za glih se mi je tole zorganiziralo, kmalu bo potrebna nova tura x;)x)

Evforicno dobre volje sem... hecno, nic nimam v Strelcu... (razen del 1. hise) :inocent: x:Xx :vio: x;)x

Dobro je - sirit dobro. xsrcx

Sploh je dobro biti dobro... :) a nisem fajn pogruntala? xcivx xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica
Sploh je dobro biti dobro... :) a nisem fajn pogruntala?  xcivx  xDDx  :palec:

:vtz: :palec: tole si pa mega dobr pogruntala xDDx

Priznam...sem lopofka :vragec: :vragec: :vragec: x!x xDDx

Biti dobro :eek:

Ah, dajte no, komu bi pa potem težili...tako nas vsaj kdo posluša...če bi bili ves čas dobro...bi LNF zaprli.. x;)x x:Dx

Tudi meni se je prejle zapisala ena ukradena ( prirejena) misel... x:Ix

Kar ni zapisano na LNF...se nam ni zgodilo... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Uf......sama laufarija cel dan x^x ....pa obiski.....pa nakup še zadnjih daril.....pa raznih dobrot (gudijev x;)x )........pa penine x;)x .......jutri pa še samo mal bifteka nabavim x:px

No, tako.....želim vam mirno, prijetno in lepih sanj polno zadnjo noč v tem letu........zlasti pa miren in dolg spanec, da boste jutri v top-formi za uživanje v najdaljši noči........nočka.....in....ja, x:Xx , ne x;)x x:)x

xwizardx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ooooh, ravno se menva s prijateljico kako bova jutri do polnoci spale, potem pa sle mal okrog.. do 6h se delam, zdajle pa tud se ene tri ure rabim za zavit vsa darila in to, ker jutri res ne bo vec casa:) pa izgleda, da bom spala svoh 6 ur, kar je zame kriza!! uf, tko naspidirano vse x8Dx V bistvu pa cist uzivam..

Res, lepo prezivite se zadnjo noc, v kaksnem objemcku po moznosti... Jaz bom se kaka dva meseca ali malo vec cakala na to... :C:

Tina, bravo!!! Yes, super novica to!!

Astra, take it easy...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...