Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx pol je treba pa hiter obelezit, ce ne mi ne bo nihce verjel, da ob 6h tule haram... :)

Tko je pa napisano... x;)x hehe...

Vsi - fajn zadnji dan leta vam zelim! :)

Mogoc grem se za kake pol ure spat - glih bedasto! :xx!:

Kup stvari danes....

Nisem mogla spat, pa sem zacela malo 'molit' - meditirat, ene svoje molitvice... no, pol sem pa kar vstala...

Potem pa je se Mitja uletel in ze besno nactrujeva. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Leto 2003 si bom zapomnil, kot leto velike ljubezni v mojem življenju. Na žalost situacija je bila preveč komplicirana, tako da sva nehala. Nič hudega, še zmeraj sem v stikih z njo. Vem pa da imam odtisnjen njen tatoo v mojem srcu, iz leta 2003. Leto ljubezni. :wub: .

SREČNO 2004, pa veliko ljubezni...ljubezen, ljubezen, ljubezen in samo ljubezen.

Ja sam ka mali pao s lipe

Dobro jutro para todos x:Xx x:)x

Nekam zgodnja jest dons :eek: :inocent: ... ponoči začuda ni blo takšnih detonacij kot ves teden... tako, da je moj kuža lahko celo malo spančkal... ne vem, kako naj ji pomagam, da bo nocojšnjo noč lažje preživela ob tem pokanju :o|o: ... škoda, ker ne ve, kako bi ji blo luštn, če bi recimo pustila, da ji dam slušalke pa kakšno meditativno muziko gor :mezik: xDDx ... al pa vsaj vato v ušesa :8):

Vreme zgleda ne bo ravno fajn za tiste, ki bodo zunaj silvestrovali xrolleyesx ... sploh nekam čuden filing, ko je za novo leto tako deževnasto (zakaj bi se pa sam Toporišič zmišljeval besede x:px ) ... Ful frendov je obležalo v tem času z virozo in odpadlo je kar nekaj srečanj v živo... letos zgleda leto virtualnih prijateljstev, saj se skoraj samo še emajliramo (se vedno spomnim na tiste stare emajlirane piskrčke) in mesažiramo (to pride od masaže na daljavo x:o)x )... novi časi, novi načini komunikacije...

No, perjatli moji xsrcx x:)x ... mejte en fletkan zadnji dan v letu, v novega pa vstopite z usti do ušes in z rokami okoli vam ljubih ljudi xloveyx ... ustvarjajte zase najboljše in uresničite svoje najbolj drzne sanje :party: xsingx xwizardx

xzobkox xflirtx

Kwa ste razigrani! Kul! x:Xx x:)x

Jaz sem tudi dobre... ceprav vreme je pa nikakvo. :|

No, bo ze...

Kok je fino, da imamo tole temo, da lahko notri takole dnevno komuniciramo, pa belezimo vse zivo. :)

Najveckrat se zalotim, kako z nasmehom berem tukajle poste. xDDx

Kaksna dobra terapija! :vio:

Se se 'vidimo' kaj kasneje, zdaj-- evo, me ze klicejo... grem po tamalega na Gor.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

meni je tudi ful cudno danes....se najmanj novoletni dan letos, se mi zdi...ampak drugace super volje, ne glede na sivino....

super, v bistvu....ponavadi sem vremenko... x:)x x:)x x:)x lepo se imejte, kdor dela (al sem edina...?)

pa fino zurajte danes....pa lepo se spocijte jutri... x;)x pa se na kak hrib vmes, ce se bo dalo...grem na primorsko, kjer ne bo dezja...mogoce malo ob soci...par mojih prijatlov je slo na rombon, pod rombon, sami ekstremisti....super!

tisti, ki so manj utrgani, so pa po nizjih kocicah..meni ni ravno do neke masovne zurke...enih 10 ljudi max.

bom povedala, kako je blo x:)x x:)x x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Hja....dan je res čuden na izgled x^x ....samo pa je vseeno pozitiven :palec: x:Dx ...in tako se danes počutim.......vsega po malo : delovno :switz:, navihano x:px, nagajivo B), lunatovsko x:Dx , flirtavo xflirtx , žurersko xcheersx xsmokex xpartyx, zaljubljivo x;)x :wub:, njamsijevsko x:Dx :yumy: .......jeah......naj bo tak tudi dan.....ustrezen počutju :vragec: :palec: :onfire:

ŽUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRR x!x x:Dx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

meni je isto...a stajerci tudi zurate....?

..najprej :palec: :palec: x:Dx .....pol pa :eek: :eek: ......štajerci, če žuramo :eek: .....pa kako je to vprašanje :eek: x:Dx ........pa to se menda ve.......štajerci žuramo najtabolš x;)x x:Dx :palec: :vragec:

K. Čapek

Hm..žuriranje... JAAA!!! DANES!!! x:o)x :palec: x8Dx xwizardx :^: :party:

In pol pa... :xx!: x:px hihi...

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Volk K.L. Leto 2003 si bom zapomnil, kot leto velike ljubezni v mojem življenju. Na žalost situacija je bila preveč komplicirana, tako da sva nehala. Nič hudega, še zmeraj sem v stikih z njo. Vem pa da imam odtisnjen njen tatoo v mojem srcu, iz leta 2003. Leto ljubezni.  

SREČNO 2004, pa veliko ljubezni...ljubezen, ljubezen, ljubezen in samo ljubezen.

:inocent: Jaz se ti tudi pridružim, Volk...pri meni je bilo isto...

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

He-he........bo boljše kot da ti razložim.......da ti kar pokažem x:Dx :palec: ....ti kar pridi, pa javi prej......bomo po štajersko začagali xpartyx

Uf, kak je to fajn x;)x ......sem danes dobrovoljček x:Dx , pa mal :vragec: .......pa se mi same lepe stvari dogajajo...........juhej x:Dx :palec:

K. Čapek

Hm...končno...vse stvari pod kontrolo...zjutraj sem malo poležala..pa sanjarila.. x:Ix ..potem pa pridnaaa... x^x

Smo se ful smejali...ko smo risali prt...pa sem hčero prosila, da nariše dimnikarja....in je narisala enega "novodobnega"...vodnarka pač.. xrolleyesx

Tokrat bom pa res pofotkala...miza se mi zdi ful zabavna...in originalna...

Mateja, tut pr nas povsod viroza...pa bomo že...silvestrovanje na Pohorju odpade...so se že vsi odločili...da je pr nas tko fajn...da bomo kr tukaj ostali...hm... xrolleyesx

Lunatki....mejte se fajn x!x x!x x!x

Astra

Per aspera ad astra

Ja....brez veze....Nuša Derenda pa še neki bend......sem po TV slišal, da imajo skupaj ceno za nastop .......1.800.000,00 SIT :eek: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: .....grrrrrr..... :xx!:

K. Čapek

Lol..pa ja ne boste ostali doma!!! :eek:

Ven morate...karkoli bo!!!

Jaz grem tudi, čeprav že celi dan dežuje. Pa sploh ne vem, kaj bo tu pri nas, mislim..kakšne skupine... :O:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

hej hoj novoletniki in nenovoletniki x:Dx

želim vam točno tisto kar tut v vsakem dnevu in sekundi sproti x;)x vse dobro :flower: :flower: xrainbowx xsrcbumx

pa pa

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

..več ustrezne ustvarjalnosti, stabilnega predajanja, brez omahovanja ,Srečno*

.heeee, se Vzorno, vzvišeno in pošteno Etru in Zemlji smejim xg:Dx

bemti glodalci ja in ustrezne paštete x:Dx

:zoro: :palec:

Lepota je Vrednota, ki nam pomaga preživeti x^x

hvala.

:rolleyes:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...