Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

LEPO LEPO LEPO 2004!

LEPOTA

Lepše je biti zdrav in bogat kot reven in bolan.

Misel, ki pove vse.

Človek noče biti zdrav in bogat zaradi bogastva samega, ampak zato, da bi bil lep.

Ali pa je v naravi kaj manj želje po privlačnosti in lepoti.

Lepe hočejo biti cvetice, ribe v morju, petelin na gnoju, drevesa v gorah.

Vse z enim samim namenom.

Živeti in nadaljevati življenje.

Zato so lepe tudi gore, reke in morja, oblak na obzorju, vetra poljub.

In Sonce.

In Zemlja.

In ko je bogato sonca in zemlje, je zdravo in lepo.

Življenje.

Ja vsi stremimo k takemu življenju. x^x :palec: .

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Oh, kakooo sem vesela, da smo končno zaplavali v novo leto, kar kamen mi je padel od srca. Tako nekam čudni so tile prazniki, veliko jih je zbolelo, nekaj jih je padlo v svet osame, kar manjka kakšen "sončni žarek". V bistvu pa se že veselim novih delavnih dni.

Upam, da nam bo vsem v novem letu bolje kot v starem in, da se nam bo zgodilo čim več lepega, vsem želim predvsem veliko zdravja in obilo pozitivne energije!

Srečno 2004 vsem!

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Otožna se je odločila na željo mnogih izmed vas in tudi zaradi sebe, da ne bo več vlekla za seboj otožnosti in bo spremenila Otožno v .... in tu nastane problem, moje ime zaseden, moj vzdevek zaseden, deset drugih idej zasedenih. Tole sploh ne bo lahko x:Dx

Tkole, grem naprej raziskovat x:o)x

Uživajte.... x;)x

:palec: :palec: :palec:

To, to!! Otožna, sama sem to naredila na tem forumu... prej sem imela drugačen nick in po pravici povedano, ko spustiš z nickom svojo preteklost stran, narediš prostor za nove stvari... ali samo v svoji glavi ali pa tudi dejansko, na energetskem nivoju... vsekakor je fino, če deluje, kajne? x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Soncna Vila, jaz tudi. x:Dx Vstala ob 10h in se spravla pospravlja sobo. Zdaj se da vsaj hodit tu noter, so bili ostanki od 14 dni okrasevanja, delanja in zavijanja daril vsepovsod.. Sem bila prepricana, da bo se ful trajalo, preden bom imela voljo tole pospravit, potem me je pa kar nekaj zagrabilo zjutraj...

:palec:

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xrolleyesx jaz sem pa silvestrovala pri kristalki x:)x

ob osmih zvečer sem šla k nejej potem sma z njenim bratrancem delale uhane, poslušale glasbo (blink 182) .kris je ob treh že postala zaspana jaz pa ne . ful sem bla hudobna do nje, ker ji nisem dovolla da bi spala. zaspale sma ob enih sedmih zjutraj. jaz itak še nebi spal, če se kris nebi tak ful razjezla. mi je rakla: ej, tu maš diskmena pa poslušaj, mene pa pusti pr miru! ful je bla huda :xx!: :vragec:

hi hi

zbudle sma se pa ob enih popoldne

mejte se radi....

To, to!! Otožna, sama sem to naredila na tem forumu... prej sem imela drugačen nick in po pravici povedano, ko spustiš z nickom svojo preteklost stran, narediš prostor za nove stvari... ali samo v svoji glavi ali pa tudi dejansko, na energetskem nivoju... vsekakor je fino, če deluje, kajne?  x;)x

Sončna Vila

pa tole sploh ne bo lahko, haha, se nisem tko z imeni ubadala, ko se je hči rodila x:Dx

Ampak nekaj je na temle mojem početju, sem se spomnila knjige Imenovali so jo dvoje src, tam so tudi z napredkom spremenili svoje ime, mar ne x;)x

Oj, VSI!!! x:Xx :vio:

Srecnga pa zdravga!!! x8Dx x^x x:)x

:palec: :palec: :palec:

Prisli domov vceraj okoli 18h. Racunalnika tudi prizgala nisem - ker ce bi sla na forum, bi pac se kaj drugega, uleteli bi mi vsi maili, narocila, prijave... Pa bi bila potem spet bezec za racunalnikom, hotela pa sem imeti izi sceno in pocivati in ne ze takoj startati s hiperaktivnim tempom.

Zelo fajn smo se imeli, okoli smo sponali, vse se je fajn izslo - na Dolenjsko smo prisli nekaj cez 22.

Tik preden smo se odrolali, ko sem se zadnje prckarije, malo v naglici pospravljala, mi je padel na tla kozarec in se raztrescil na milijon kosckov. x^x x8Dx :palec:

Pa ze dolgo nisem nobenega in nic razbila (razen zarnic... ipd... :o|o: x;)x ).

Veri gud - poln hladilnik, ful za zret, ful dobrot, vse, kar ces.

Ogenjcek smo imeli... kamincek...

Bili smo bolj na izi, dve druzini - mi je pa ratalo celo plesat - pa kaj, ce sem bila edina... Timu pa Bitu se je malo hecno zdelo, jaz pa se nisem pustila motit, in sem ful gas plesala in zraven na ves glas pela - v glavnem pa na Jinxe, pa se nekaj Yellotov pa tko... Pa se eni stari mixi, ki smo posneli gostiteljici, pa pozabili, da sploh obstaja... pa je ful sedlo...

Danes bom tudi bolj na izi - v glavnem bom jedla... pa gledala TV - upam, da bo kaj dobrega.. prav taka scena mi pase danes... A najnujnejse pa sem odgovorila in spedenala.

Tudi VI cimbolj uzivajte preostanek praznikov! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mick, izkusnja iz bratove zurke pred 14 dnevi...mobitel.. poglej na najbolj nemogoce konce.. jaz sem ze cist obupala nad iskanjem, pa sem ga naslednji dan popoldne nasla na okenski polici od WCja.. zmrznjenega, da je rabil 2 dni, da si je opomogel in dobil nazaj glas in sliko..

Aliana

loesje

Spet nazaj -

Ja, jaz sem se tud zarad cifer najbolj zasekirala.. ker se od fanta in naj prijateljice ne znam na pamet.. :xx!:

Saj vecino sem jih imela prepisanih, so mojemu bivsemu ukradli mobi, pa sem vidla kak problem je pol pa sem si sla prepisovat vseh tistih 200 cifer na racunalnik.. Ampak jih je bilo vseeno nekaj novih, pomembnih.. He,he, ko si ze spomnil, grem takoj zdajle osvezit tisti seznam in dodat vse nove. x:o)x

Aliana

loesje

Spet nazaj -

x;)x ....jaz se pač na svoje stvari navežem..... :V: ...Bo že..... x^x In kaj so tiste besede....? x:)x

Mick ................. te čist razumem zarad cifer :o|o: ....jaz sem imela drugačno izkušnjo (sem ga sama posvirala)....... hotla sem izbrisat ene par cifer..............pa sem potrdila napačno izbiro..... tisto: izbriši vse ..........uuuuuuuuu šit :xx!:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

:xx!:  :xx!: .... šit, ja x!x . Kje si pa ti mojega mačkona slikala? x;)x  x:)x

Mickeno bolj kot mickeno žalostn Mick :V:

Mick................. to je današni portret mojega mačkona x;)x

pa ne bit tko hudo žalosten..................sej bo boljš, tud če ne verjameš x;)x

Mick................ a rabiš pomoč pri brisanju smrkavega noska ................... smrk :C:

tam kjer je moj mačkon, sem tud jest blizu.............. umetnost

:vragec:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf.........................................................

.................................................................................

.....prezhivel

rezime:

dve dol dau,

enga (redarja) na gobec,

3 gajbe pera,

2 flashe vina,

nebroj redbullou,

ena chrtica,

dva exa,

machek...

666 sfukanih :vragec: -ou.....tralala

ps. mick....astro uprashi...ona je strokovnjak za "izginule" mobije x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dobro jutro hudiček :vragec:

tkole Otožna se od vas poslavlja in daje priložnost Seleni... Torej me je neko ime končno posvojilo. Sicer sem obljubila da bo to za novo leto, ampak če je pa vse kar mi je padlo v mojo lepo glavico x:Dx zasedeno. zato še zadnji x:Xx od Otožne

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...