aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 hehe....micktemu bi se v modrih mislih reklo:SRECHA V NESRECHI 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 tkole Otožna se od vas poslavlja in daje priložnost Seleni... Torej me je neko ime končno posvojilo. Sicer sem obljubila da bo to za novo leto, ampak če je pa vse kar mi je padlo v mojo lepo glavico zasedeno. zato še zadnji od Otožne FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 otožna papa Mick.............. moj lepotiček je pa star 1,1 .....ful mlad in navihan , igriv , pa zelo nežen tudi.............všeč mi je pa, ker je tko po mačje samosvoj :xx!: sem ga enkrat pobrala kr tam na enem parkirišču ...............potepuhka puhastega P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 in pol tkole en model chez neki let klele gor napishe:ja ejga, z mojo sm zhe ene par (chesarkoli)....sm jo sneu na parkplacu pred marketom u mojstran.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 in pol tkole en model chez neki let klele gor napishe:ja ejga, z mojo sm zhe ene par (chesarkoli)....sm jo sneu na parkplacu pred marketom u mojstran.... 666 zlobijeu....tralala - ek a nč ne bereš, pogovarjamo se o mačkih (živalih - unih ki mijavkajo) Mick ................. tigrčki so res ene luštne žvalce...........pa srečkoviči........če srečajo take ljudi, ko smo mija mačkon ma kr ene 5 kg..............živi po unem načelu: jaz sem car (pa je res car) x!x P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 ja ejga, z mojo sm zhe ene par (chesarkoli)....sm jo sneu na parkplacu pred marketom u mojstran.... ...nabrisal pa na bližnjem travniku Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 hehe....ne na travnk zada za marketom....na kantah 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 no....che pa debata o machkah,pa ne smemo prezret dejstva,de so zadevo na kantah opazovale (iz neposredne blizhine ) 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 ....ful romantično.. :xx!: He-he......moj mickeni je definitivno tudi car, umetnica ............muca mislim ja, sej jest tud muca mislim aakhut, a ti ni blo nč nerodno pred tako pozorno publiko P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 hehejst mam machka parkat na let....une so pa to skos 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 aakhut ....................... ampak une k so skoz mačke........glava nč boli, nč slabo :xx!: da te ni sram, k se tko razkazuješ mick.................bodite carji še naprej..................... pri nas smo pa carji in cesarice P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 che ne bi blo kej videt,ne bi blo gledalceu 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 lulek je CAR....in lulika CARICA 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 aakhut - to itaq, ampak ne gledamo zmeri zato, k je kej za videt, učasih zato, k se čudmo, da nč ni za videt mick ...................... sej nismo vsi carji..................... maček je car...................jest sem cesarica........ostali so pa cesarčki in cesaričice P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 umetnica...pouhn teater pa slaba predstava....to samo v MB-ju mozhno 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 umetnica...pouhn teater pa slaba predstava....to samo v MB-ju mozhno 666 zlobijeu....tralalamam pa res srečo, da živim na SZ - državce P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 hehenas je vech takih.... 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 a takih, da imamo srečo? P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 kok si ti pametna....a lepa si tut? 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 "Hm......ok, umetnica.......pri nas......pa so sam mickeni carji" LULEKI SKRATKA 666 zlobijeu....she zmeri lochi med smetishchem in gnojishchem tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 aakhut - sem že prej napisala Mick.......... a ni fajn, če smo vsi lahko carji in cesarice smo same mačke na kupu ..................... vsi nekej po horoskopu mačke mačke.....so pa carji P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 machke so carji...luleki so carji...ergo....so machke z luleki carji 666 zlobijeu obozhuje silogizme tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 vse mačke so carjivsi z luleki so carji ergovsi smo carji P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 zhe...zhe samo..... jst mam raj carice kokr carje 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 jes mam pa raj carjekukr carice P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts